2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun sevgili arkadaslarım.

Beni bir kez daha duygulandirdiniz. Bir kez daha emin oldum cumhuriyetiniz ilelebet ilk gun heyecanı ile devam edecek. Böyle anneler böyle evlatlar yetiştireceği sürece korkuya yer yok .

Heracim bu arada seni ve masalı gözlerinden öpüyorum resminizden cok etkilendim

teşekkür ederiz teyzesi :)

canım ilk uzun bir aradan sonra ilk defa böyle birşey oldu. bi kez daha olursa götürücem. evet malesef mama ile besleniyor..

çok tatlı kız bu :) maşallah Allah yavrularımızı tüm kötülüklerden korusun inş..

Teşekkürler honeycim bu ara dil çıkartıp tükürükle baloncuk yapıyoruz

Geçmiş olsun heracım annelik içgüdüsü bu olsa gerek Allah korusun yavrularımızı

teşekkür ederim canım.. evet aynen öyle.. annelik içgüdüsü. normalde uykum çok ağır. ama bi nefes yetti uyanmama

halen daha bu altta bebek takvimini nasıl yaptığınızı anlayamadım yapamadım google yazın diyosunuz yabancı bir site yönlendirmeyi anlamıyorum hem yapsamda buraya nasıl kopyalıyacam anlamadım gitti yahu

canım bende yapamıyordum google ye lilypie kadınlar kulübü yazdım. orda kadınlar kulubünün bir sayafasında ayrıntılı olarak anlatılmışş. ordan yaptım sen de bir dene istersen

Anammmm,ısırasım geldi senin maymunu.Allah nazarlardan saklasın

ısır hemşerim :) amin canım cümlemizinkini..

saol güzelim amin inşallahhhh

Canim masallah kızın cok cok güzelmiş Allah esirgesin onu :)

saol canım benim amin inşallah teyzesi :)

birde size birşey sormak istiyorum.. bende çok aşırı unutkanlık ve çokkkkkkk aşırı saç dökülmesi var.. bıktım diyebilirim.. saçlarım kızımın elbiselerin içinden bile çıkıyor giydirirken sürekli içine bakıyorum dökülmesin diye ama genede içinden çıkıyor.. evimi görseniz hergün süpürmeme rağmen her bir köşede saç yığını var.. biyere gitsem saç toplamaktan rahatsız oluyorum.. geçen anneme gittim arkandan bissürü saç topladım dedi.. ne yapacağımı şaşırdım doktora gitsem hangi doktora gitmem gerekiyor.. dökülen saçlarımı toplasam bi kafa peruk olur kesinlikle unutkanlığa geli,nce yaptıgım bişeyi anında unutuyorum ve hatırlamak için deliriyorum ama nafileeee

Son düzenleme:
Ewt cnm Allah a emanet kuzularimiz

Cnm unutkanlik bnde feci..sut sagma makinesnn biberonlarini kaynatiyodm..ocagi kapamayi unutmusm..tencerenn icnde erimsler dusun yani...sac dokulmesi normal cnm merak etme.hamilelikte dokulmeyn saclar dogumdan snra dokuluyomus.bnm ablamn ayni dedgn gbi dokuluyodu soktora aordu normal demis.bi surw snra gciyo merak etme

Basladik canim epeydir. Bu aralar karsilikli sohbet edip kikirdamalarimiz da basladi. Kac ayliksiniz tam olarak?
Supheleniyosan da doktoruna sormanda fayda var. Ne kadar erken soru, o kadar hizli cozum.

2.ay 3 hafta oldu. guluyo ama bana bakarak değil rastgele. siz ne zaman basladınız? bide göz dr mu cocuk dr goturmelı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…