- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.541
kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
Oyy maşallah canım yaAllahım nazarlardan korusun seni kendinden nazar boncuklu yeerim çok seker hayatımsın kızın
Papatyalımın tarif ettiği gibi aşağıdaki full site seçeneğinden yaptım resim yüklemeyi
Biraz zor ama sonuçta oluyor
Teşekkürler papatyalım
teşekkür ederiz teyzesi :)Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun sevgili arkadaslarım.
Beni bir kez daha duygulandirdiniz. Bir kez daha emin oldum cumhuriyetiniz ilelebet ilk gun heyecanı ile devam edecek. Böyle anneler böyle evlatlar yetiştireceği sürece korkuya yer yok .
Heracim bu arada seni ve masalı gözlerinden öpüyorum resminizden cok etkilendim
oy çok geçmiş olsun evet Allah yardım ediyor biz aracıyız sadece üşüttümü acaba neden o kadar çok kusuyor mama ilemi besleniyor reflü olabilirmi acaba devam ederse bekleme sağlık ocağına götür illaki bi fikirleri vardır
çok tatlı kız bu :) maşallah Allah yavrularımızı tüm kötülüklerden korusun inş..kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
Teşekkürler honeycim bu ara dil çıkartıp tükürükle baloncuk yapıyoruz
Geçmiş olsun heracım annelik içgüdüsü bu olsa gerek Allah korusun yavrularımızı
Kizlarr bsey sorucam..halvet olan arkdasle szinde iliski sirasnda goguslerinzden sut geliyomu...
evet canım geliyor benimde ki masalcık beni hiç emmiyor ona rağmen sütüm tam bitmedi..
kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)b
maşllh canımmm. meleğin çok tatlıı.
.Eki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
halen daha bu altta bebek takvimini nasıl yaptığınızı anlayamadım yapamadım google yazın diyosunuz yabancı bir site yönlendirmeyi anlamıyorum hem yapsamda buraya nasıl kopyalıyacam anlamadım gitti yahu
Anammmm,ısırasım geldi senin maymunu.Allah nazarlardan saklasın
teşekkür ederiz teyzesi :)
canım ilk uzun bir aradan sonra ilk defa böyle birşey oldu. bi kez daha olursa götürücem. evet malesef mama ile besleniyor..
çok tatlı kız bu :) maşallah Allah yavrularımızı tüm kötülüklerden korusun inş..
Canim masallah kızın cok cok güzelmiş Allah esirgesin onu :)
evet canım adet oldum hatta 2. ye oluyorum şuan 2. adetim ve gayet düzenli geçen aya göre 4 gün önce geldi..Hemen birmz cnm nolursa olsun.adet oldnmu peki..bu arada masallh masala pek cimcime bsey allah esirgesn
işte budur....Eki Görüntüle 842609
Ewt cnm Allah a emanet kuzularimizMaşallah çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Cicilerini sevsinler :)
Şapkasını yesinler onun. Çok tatlı annesi
Tahminimden de güzel geçti canım. Resimler elime geçsin paylaşıcam birkaç tane :)
Maşallah size ne güzel bir aile görüntüsü. Mutluluğunuz daim olsun bebeğin çok güzel :)
Ah naz yapıyo annesineAlışır canım sakın pes etme. Dediğin gibi ilerledikçe ayırmak daha güçleşecek.
Canım olacağı varsa sen tuvalete gidince de olur, yemek yaparken de olur, uykusuzluktan dolayı derin uykuya daldığın zaman da olur. Allah korusun 5 dakikalık şeyler bunlar. Gereken önlemleri aldıktan sonra Allah'a emanet etmekten başka çaremiz yok maalesef.
birde size birşey sormak istiyorum.. bende çok aşırı unutkanlık ve çokkkkkkk aşırı saç dökülmesi var.. bıktım diyebilirim.. saçlarım kızımın elbiselerin içinden bile çıkıyor giydirirken sürekli içine bakıyorum dökülmesin diye ama genede içinden çıkıyor.. evimi görseniz hergün süpürmeme rağmen her bir köşede saç yığını var.. biyere gitsem saç toplamaktan rahatsız oluyorum.. geçen anneme gittim arkandan bissürü saç topladım dedi.. ne yapacağımı şaşırdım doktora gitsem hangi doktora gitmem gerekiyor.. dökülen saçlarımı toplasam bi kafa peruk olur kesinlikleunutkanlığa geli,nce yaptıgım bişeyi anında unutuyorum ve hatırlamak için deliriyorum ama nafileeee
ben de sadece benden geliyor sanıyordum.yalnız değilmişim hihihihih...
Basladik canim epeydir. Bu aralar karsilikli sohbet edip kikirdamalarimiz da basladi. Kac ayliksiniz tam olarak?
Supheleniyosan da doktoruna sormanda fayda var. Ne kadar erken soru, o kadar hizli cozum.
canım benim masalına sırf mamamı veriyorsun... kaç cc lik içiyor bikerede ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?