2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım seninki kilo olarak iyi doğmuş
düzeltilmiş yaş ne kadar erken doğduysa onu saymıyorsun canım , 5 haftayı düşüyorsun
internette araştır istersen bide doktoruna sor benimki öyle söyledi

evet şekerim kuru i,ncirle yapılıyor incirleri bir kaç parçaya bölüp suda kaynat ve o suyu iç , sağacak kadar çok süt yapıyo dedi tvde ki uzman

kızlar yazmışsınız bende duydum biraz önce netten izledim proğramı saraçoğlu söyledi 7-8 tane kuru inciri bölüp 3 bardak suda kaynatıyormuşuz ve onu içiyormuşuz sütü arttırıyormuş hatta o kadar çoğalırki sağmak zorunda kalır anneler dedi bugün akşam bende eşime aldırtacam inciri yarın deneyecem. benim kızda sağ göğsümü emmek istemiyor çığlık atıyor gerçi bebekler bir göğsü daha çok severmiş onu emermiş böylece o göğüste de süt daha çok olurmuş gerçektende öyle gögüs farklılığı bundan da kaynaklanıyor olabilir.
göğüs yumuşamasından bahsedilmiş açıkçası sevindim çünkü benimde gögüslerim eskisi gibi değil yumuşamaya başladı bende sütüm mü iyice azaldı diye korkuyordum demek 3.aydan sonra normalmiş :)))

aynen canım bende o programı izlemiştim saraçoğlu söylüyor bende bu akşam alıcam bakalım

merhaba ben de eylül annesi olacaktım ama ağustos annesiyim aranıza sadece arada okuyucu olarak katılıyordum neyse erken doğum yapan arkadaşlar için yazdım ben ilk kızım 34 haftalık doğdu doktorumuz gününde doğan bebeklerle aynı değerlendireceğiz dedi.kilo yaşıtlarını 6. aydan sonra yakaladı.şimdi 4 yaşında ve bronşit dışında pek bir sorun yaşamadık.

Unutkanlik bende de var. Tost makinem acik kalmis. Bu sabah kapattim. Pazartrsi aksam acmistim
Sac dokulmesi ici. Cinko onermisti dr. Arada iciyotum vitamin almaya korkuyorum cunku istahim asiri acik

Ayrica tek tek yazamasamda bu bebeklerin hepsi cok tatli. Masallah
Yalovacim sen de cook tatlisin:)

bence emzirdigimiz için vucudun vitamin depoları boşalıyor lactamil alsammı dedim sonra vitamin mi alsam dedim ama ben zaten mucizevi bir şekilde hamile kalmıştım tüp bebek bile imkansız denilirken doğal yoldan hamile kaldım ve çok fazla vitamin içtim o sürecte 10 kğ aldım 68 le hamile kaldım. şuanda iştahım zaten çok açık emziriyorum diye vitamin alırsam yine bir 10 kğ alırım diye korkuyorum. diyet yapamıyorum kızım için ancak günlük biraz spor

Kızlar şu incir suyunu günde kaç kere içicez bende yapıp içiyom inş işe yarar benim sürüm inanılmaz azaldı sağıyorum genelde en fazla 50 cc çıkıyor ikisinden sol göğsümden zaten çok az geliyo demekki genelimiz bu durumda

Ben dogumda verdigim kilolari bile itinayla geri aldim
65 ile hamile kalmistim 78 im simdi(((
65 e inmek icin 6 ay diyet yapmistim. Hadi hoop sil bastan.

Kızlar delirmek üzereyim bu çocuk üç gündür gündüz uykusu nedir bilmedi zorla uyutuyorum 20 dk 30 dk sonra uyanıyor emmiyor sinir ediyor beni sizde durumlar nasıl ?

Kızlar delirmek üzereyim bu çocuk üç gündür gündüz uykusu nedir bilmedi zorla uyutuyorum 20 dk 30 dk sonra uyanıyor emmiyor sinir ediyor beni sizde durumlar nasıl ?

benim kızda gündüz uyumuyor bugün hiç uyumadı normalde 2 saat uyurdu toplamda gün boyu:) yani sabah 9 dan akşam 12 ye kadar tabi 20dk uyur kalkar 30 dk uyur filan öyle ama bugün hiç uyumadı.

Ben de kuru kayısı kuru üzüm dut kurusu bir de kuru incirin kompostosunu yapıyorum gerçekten çok faydasını görüyorum hem bağırsakları düzenliyor hem de gerçekten çok süt yapıyor ibrahim hocanın spor için dedikleri hem beni çok şaşırttı hem de üzdü((

Memeyi verince agliyormu, surekli uyaniyorsa aç olabilir buyuk ihtimal ile peki Emmeyince ne yapiyosun peki sütün birikmiyormu?

benim kızda gündüz uyumuyor bugün hiç uyumadı normalde 2 saat uyurdu toplamda gün boyu:) yani sabah 9 dan akşam 12 ye kadar tabi 20dk uyur kalkar 30 dk uyur filan öyle ama bugün hiç uyumadı.

Ne yapıcaz yaa ben çok zorlanıyorum dün bütün gün ağladım

Ağlıyor kendini geri atıp beni itiyor göğüslerim şişiyor ama çok değil bazen çok az uykuya dalınca zorla emziriyorum

Benim oglumda yapiyor aynisini mesela dun hic kaka yapmadi bu sabah karni agriyordu sanirim aynen beni itiyordu aglayarak aslinda biliyorum aç oldugunu fakat acisindan emmiyor ya iste ben sütümü pompa ile sagiyorum ve kasikla az az içiriyorum sonra birazda olsa rahatliyor bir dahaki emme zamani gelince ittirmeden emiyor beni..bence bebegin karni agriyinca emmiyor ee emmeyince daha cok agriyor cunki aç ben oyle dusunuyorum bir nevi kisir döngü bu. Sende dene istersen belki faydasini gorursun ins.

Suyu az iciyosan azaliyo canm..bnde 3 saatte bir sagardmm emsede rahatsz ediyodu..smdi 6saatte bir flan sagiyrm..eski fazlaligi kalmiyomus bi sure snra...yinede gunde 3litre su icmeye calisiyrm..

Sağol canım ya pompa almadım daha ya karnı da şişmiş cumartesi günü eşimin arkadaşına gittik evleri morg gibiydi ya halı bile açmamışlardı battaniyeyle oturdum ama yine de soğuk almışım çocuk tekrar gazlandı geçmişti ne güzel

canım benim kızımda gündüzleri hiç uymaözz.bugünde bir tuhaf oldu uyku göz<lerinden akıyorduu az önce.. uykusu kaçtııı 1 saat uğraştım uyutmak için. uyuyo hemen uyanıyor. anlamadımmm. emmiyor bile. bütün bebişler bugün böyle olmuş, bayrama götürmemekle yanlış mı ettik acaba. bak bizi protesto ediyorlar

Anladim cnm sicak tutmak gerekiyor herzaman bebislerimizi...elinlede sagip verebilirsin kasikla eger hic emmeyip agliyorsa agzi falan kurur en azindan biraz rahatlar kuzun.

Suyu az iciyosan azaliyo canm..bnde 3 saatte bir sagardmm emsede rahatsz ediyodu..smdi 6saatte bir flan sagiyrm..eski fazlaligi kalmiyomus bi sure snra...yinede gunde 3litre su icmeye calisiyrm..

Yok canım ya öylede çok içiyorumki 3 litreden bile fazla ama ilk zamanlardaki gibi olmuyo gercekten ilk zamanlar ağrıtdı damgadan duramazdım şimdi sagsammı diye düşünüyorum sanki boş gibi geliyo kiii 50 cc çıkıyor çok az napalım hiç yorktan iyidir günde 100 -150 arası anne sütü içiyor kuzum onuda genelde gece veriyorum biriktirip kusmasın diye su incir kürünü denicem inş fayda eder kocişi yolladım şimdi incir almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…