2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz evde kutladık bayramı Aren şiir okudu bana marşlar söyledi ben de yürüyüş yaptım yetmez mi Aren'nin de gözleri kıpkırmızı oldu uyumak istiyor ama en fazla yarım saat uyuyor uyanıyor azıcık emiyor ağlıyor
Anladim cnm sicak tutmak gerekiyor herzaman bebislerimizi...elinlede sagip verebilirsin kasikla eger hic emmeyip agliyorsa agzi falan kurur en azindan biraz rahatlar kuzun.

Şimdi biraz sağarım canım teşekkür eder,m ...

geçmiş olsun size cnm bizde yarın mayene olucaz gün verecek sünnet için.. bizimki 2.5 aylık tam acaba anlayıp korkarmı zaten sinirli :)

geçmiş olsun size cnm bizde yarın mayene olucaz gün verecek sünnet için.. bizimki 2.5 aylık tam acaba anlayıp korkarmı zaten sinirli :)

Biz 40 günlük iken yaptırdık ; aslında 2.ayında düşünüyorduk ama idrar yolu enfeksiyonu olunca sünneti öne aldık . Çok rahat atlattı , tamamen iyileşmesi 5 gün sürdü .Önerim çok gecikmemesi yönünde . Hemencecik iyileşir ; eğer emzik kullanıyorsa sünnet anında yanında olsun epey rahatlatır .Ameliyathane ortamı olunca ister istemez soğuk oluyor , üstü kalın olsun ki üşümesin .

seyyahcımm bebişinin adı aren mi.. :) eğer oğlum olsaydı bende aren koyacktımm ama prensesimm olduu derin koydukk. iler bir oğlum olursa adını ya aren yada erim koymayı düşünüyrm..:) bak şimdi daha çok ısındımm senin miniğineee :)

Ağlar ağlar susar mı ; tabi ki susar da o sırada yaşadığı travma ne olacak peki . Bana da söyleyen çok oldu ağlayınca kucağa alma nasılsa bir müddet sonra susar hep ağlayacak değil ya dendi , uğunsa nefes alamasa ne olacak peki . Herkesin yetiştirme tarzı farklı , senin vicdanın tamam diyorsa bebeğin de dayanıyorsa dene ama bana karışma . Tamam bildiğini söyle ama bildiğini bana uygulatmak için sürekli sürekli dile getirme . Neyse kızlar yavrularımız ağlamaz inşallah hep gülseler keşke :)

Of bugun bizde öyleyiz sabahtan beri ağlıyor gram uyumadı surekli gaz çıkartıp çığlık atıyor gücüm kalmadı

yarım saat uyudu hanım efendi yine uyandı şuan ayağımda benimle konuşuyor :) dün sabahtan beri kaka yapmadı gazımızı çıkarıyoruz pırt pırt ama yine de sıkıntısı var gibi

Kızlar delirmek üzereyim bu çocuk üç gündür gündüz uykusu nedir bilmedi zorla uyutuyorum 20 dk 30 dk sonra uyanıyor emmiyor sinir ediyor beni sizde durumlar nasıl ?

Merhaba bizim gunduz uykularimiz en basindan beri hep boyle ama emme ile ilgili yazmak istedim cunku cook uzulmustum yaklasik 2 hafta once baskadi bizimkide dahs kucagima aldigimda yaygarayi basiyordu hatta bu ay kg alimida az doktora goturdum sosyallestikleri ve kisilikleri oturmaya basladigi icin boyle bu donemde dedi ek hic bisi verme aclikla terbiye etcez yani endiselenme ac kalcagi icin ve zormala dedi hala eskisi gibi olmasakta suan daha ii durumdayiz. Sizinde gececek yani bir sure sonra onlar ne ve nasil isterse oyle oluyor minik kuslar :)

selam güzel anneler tatlı bebişleri....o resimlere bayıldım hepsine kırk bir kere maşallahhh....

Allahım hepsini benmkinide nazarlardan korusun...

berkayım gece beni mafedio ya...saat başı uyanıo saat başı emio 5dk uyuyo emio uyuyo fazlada emziremiyorum uyuyakalıo her saat kalktımm...neden düzelmio uykuları...

Bugun pek cok kisi bebeginin gunduz uyumadigindan bahsetmis.bizim de derdimiz ayni.bir turlu derin uykuya dalamiyoruz.dalsak bile yarim saat en fazla.fakat ayagimda sallarsam ve hic indirmezsem 2 saate kadar uyudugu oluyor.bu sefer de ayakta sallanmaya alisiyor.ve 1 haftadir geceleri de rahat uyuyamamaya basladi.ilk uykusu 3,5 saat,daha sonra 1,5 saatte bir uyaniyor cok fazla emmiyor ama uykuya zor daliyor yine.onerebileceginiz birsey var mi bana?gunduz uyumayan bebislerinizin gece uykulari nasil?Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben geldimmm :) herkese slm.. Buaralar takip edebiliyorum burayı. Kızım yine kucağımda emiyo uyumak üzere:)
Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım.. Niye uyumuyo bu bebişler, benimki de bazen öyle yapıyor, bazen de tüm günü sanki uyumakla geçiyo.. Nacizane bikaç tavsiyem olcak kızlar , bilmiyorum konuşuldu mu bu konular ama en iyi uyku , biraz yorduktan sonra (mesela kucakta , arabada gezdirmek) bebişi banyo ettirip üzerine iyice doyurmak.. Benim çok işime yarıyor.. Bilmiyorum paylaşmak istedim.. Ama tabi çok gazlı bebişleri bilemiycem

Eki Görüntüle 843256 bde bunu ekledimmmm parca parca oldu birazcikkk:-D

maşallah pek tatlı :)

ewt banyo yaptırmak rahatlatıo karnıda toksa uyuyo..gündüzleri bizim pek sorunumuz yok...oynuyoruz emio uyuyo...uyumadığındada gezmek istio kucak istio..çok uyumasada sorun değil ama gece çok fena...saat başı kalkması kötü..yine 2 saatte bir kalksa normal dicem de böyle zor oluo hem onun uykusu bölünüo hemde benm..

Canım bilmiyorum anne sütüylemi besleniyor ama belki karnı iyi doymuyodur olabilir mi? Uyku arası iyi ememiyosa.. Ben bikaç kez yaşadım da dürte gıdıklaya emzirmeye çalışıyorum kalktığımızda , hemen dalıp gitmesine izin vermiyorum..

Sağol canım ya pompa almadım daha ya karnı da şişmiş cumartesi günü eşimin arkadaşına gittik evleri morg gibiydi ya halı bile açmamışlardı battaniyeyle oturdum ama yine de soğuk almışım çocuk tekrar gazlandı geçmişti ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…