- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.581
Biz evde kutladık bayramı Aren şiir okudu bana marşlar söyledi ben de yürüyüş yaptım yetmez micanım benim kızımda gündüzleri hiç uymaözz.bugünde bir tuhaf oldu uyku göz<lerinden akıyorduu az önce.. uykusu kaçtııı 1 saat uğraştım uyutmak için. uyuyo hemen uyanıyor. anlamadımmm. emmiyor bile. bütün bebişler bugün böyle olmuş, bayrama götürmemekle yanlış mı ettik acaba. bak bizi protesto ediyorlar
Anladim cnm sicak tutmak gerekiyor herzaman bebislerimizi...elinlede sagip verebilirsin kasikla eger hic emmeyip agliyorsa agzi falan kurur en azindan biraz rahatlar kuzun.
Dün uğrayamadım tatlı bebişlerin resimleri gelmiş hepsine maşallah:)
hasta yavrucuklara da acelesinden şifalar dilerim.
Biz dün yavrukuşumuzu sünnet ettirdik. Keşke daha erken olsaymış baya ağladı. Abisi bir aylıkken olmuştu ve pek ağlamamıştı. Dr 3 aylık olunca insanları tanıyor operasyon sıırasında çok sakindi dedi. Sonrasında sinirlendi ve canı yandı herhalde baya ağladı yavrum. Ağrı kesici fitil verdik akşama ve gecesini rahatgeçirdi bakalım bu gün nasıl geçecek.
Ameliyathane de yapıldı sünneti. Aklınızda olsun ortam baya serin hırka ve şapkasını giydirim battaniyesine sarıp hemşireye teslim ettik. Tembihledim üşütmeyin diye çünkü dışarısı baya sıcaktı dün. İnşallah üşümemiştir.
Erken dönem sünnet ettirecekler mümkinse 3. Ayı geçirmeyin.
geçmiş olsun size cnm bizde yarın mayene olucaz gün verecek sünnet için.. bizimki 2.5 aylık tam acaba anlayıp korkarmı zaten sinirli :)
Biz evde kutladık bayramı Aren şiir okudu bana marşlar söyledi ben de yürüyüş yaptım yetmez miAren'nin de gözleri kıpkırmızı oldu uyumak istiyor ama en fazla yarım saat uyuyor uyanıyor azıcık emiyor ağlıyor
Şimdi biraz sağarım canım teşekkür eder,m ...
Uyumuştur inşallah melis bu gece
Benim minnoş da 12 gibi uyuyup sabah 9 da kalktı
Aralarda uyandı emdi baya da mıkırdandı ama buna şükür
Siz ne yaptınız
Ben alıyorum kucağıma o ağlarken bırakamam
Dün benim salak dayım at içeri ağlayıp ağlayıp susar ne kucağında taşıyorsun dedi gayet ciddi bi şekilde
Gıcık adam çok biliyo elimden gelse dövecektim çok sinirlendim büyüktür diye ses çıkarmadım
Herkes çok biliyo
canım benim kızımda gündüzleri hiç uymaözz.bugünde bir tuhaf oldu uyku göz<lerinden akıyorduu az önce.. uykusu kaçtııı 1 saat uğraştım uyutmak için. uyuyo hemen uyanıyor. anlamadımmm. emmiyor bile. bütün bebişler bugün böyle olmuş, bayrama götürmemekle yanlış mı ettik acaba. bak bizi protesto ediyorlar
Kızlar delirmek üzereyim bu çocuk üç gündür gündüz uykusu nedir bilmedi zorla uyutuyorum 20 dk 30 dk sonra uyanıyor emmiyor sinir ediyor beni sizde durumlar nasıl ?
Eki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar
Masallah cok tatli, Allah nazarlardan saklasin
Eki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar
Eki Görüntüle 843256 bde bunu ekledimmmm parca parca oldu birazcikkk:-D
Ben geldimmm :) herkese slm.. Buaralar takip edebiliyorum burayı. Kızım yine kucağımda emiyo uyumak üzere:)
Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım.. Niye uyumuyo bu bebişler, benimki de bazen öyle yapıyor, bazen de tüm günü sanki uyumakla geçiyo.. Nacizane bikaç tavsiyem olcak kızlar , bilmiyorum konuşuldu mu bu konular ama en iyi uyku , biraz yorduktan sonra (mesela kucakta , arabada gezdirmek) bebişi banyo ettirip üzerine iyice doyurmak.. Benim çok işime yarıyor.. Bilmiyorum paylaşmak istedim.. Ama tabi çok gazlı bebişleri bilemiycem
maşallah pek tatlı :)
ewt banyo yaptırmak rahatlatıo karnıda toksa uyuyo..gündüzleri bizim pek sorunumuz yok...oynuyoruz emio uyuyo...uyumadığındada gezmek istio kucak istio..çok uyumasada sorun değil ama gece çok fena...saat başı kalkması kötü..yine 2 saatte bir kalksa normal dicem de böyle zor oluo hem onun uykusu bölünüo hemde benm..
bu bebişlerin hepsi sözleşti mi acabaaOf bugun bizde öyleyiz sabahtan beri ağlıyor gram uyumadı surekli gaz çıkartıp çığlık atıyor gücüm kalmadı
Benim oglumda yapiyor aynisini mesela dun hic kaka yapmadi bu sabah karni agriyordu sanirim aynen beni itiyordu aglayarak aslinda biliyorum aç oldugunu fakat acisindan emmiyor ya iste ben sütümü pompa ile sagiyorum ve kasikla az az içiriyorum sonra birazda olsa rahatliyor bir dahaki emme zamani gelince ittirmeden emiyor beni..bence bebegin karni agriyinca emmiyor ee emmeyince daha cok agriyor cunki aç ben oyle dusunuyorum bir nevi kisir döngü bu. Sende dene istersen belki faydasini gorursun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?