- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.601
İnşallah ikincisi Aren olur canım :)seyyahcımm bebişinin adı aren mi.. :) eğer oğlum olsaydı bende aren koyacktımm ama prensesimm olduu derin koydukk. iler bir oğlum olursa adını ya aren yada erim koymayı düşünüyrm..:) bak şimdi daha çok ısındımm senin miniğineee :)
Merhaba bizim gunduz uykularimiz en basindan beri hep boyle ama emme ile ilgili yazmak istedim cunku cook uzulmustum yaklasik 2 hafta once baskadi bizimkide dahs kucagima aldigimda yaygarayi basiyordu hatta bu ay kg alimida az doktora goturdum sosyallestikleri ve kisilikleri oturmaya basladigi icin boyle bu donemde dedi ek hic bisi verme aclikla terbiye etcez yani endiselenme ac kalcagi icin ve zormala dedi hala eskisi gibi olmasakta suan daha ii durumdayiz. Sizinde gececek yani bir sure sonra onlar ne ve nasil isterse oyle oluyor minik kuslar :)
aynı bizim durumBugun pek cok kisi bebeginin gunduz uyumadigindan bahsetmis.bizim de derdimiz ayni.bir turlu derin uykuya dalamiyoruz.dalsak bile yarim saat en fazla.fakat ayagimda sallarsam ve hic indirmezsem 2 saate kadar uyudugu oluyor.bu sefer de ayakta sallanmaya alisiyor.ve 1 haftadir geceleri de rahat uyuyamamaya basladi.ilk uykusu 3,5 saat,daha sonra 1,5 saatte bir uyaniyor cok fazla emmiyor ama uykuya zor daliyor yine.onerebileceginiz birsey var mi bana?gunduz uyumayan bebislerinizin gece uykulari nasil?Allah hepimizin yardimcisi olsun
kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
kızlar hepinizden 3 küçük ricam olacak
- Pencerinizi açınız
- Kafanızı çıkartınız
- Veee bağırınız ( Hera halvet oldu) :52
yoksa ben megafonla gezeceğim
Eki Görüntüle 843342 bu da benim aşkımmm
Kızlar ben normal doğum yaptım ve denedık... Acım oldu... Offf ya sizdeee
Of bugun bizde öyleyiz sabahtan beri ağlıyor gram uyumadı surekli gaz çıkartıp çığlık atıyor gücüm kalmadı
Kızlar ben normal doğum yaptım ve denedık... Acım oldu... Offf ya sizdeee
canım bende yapamıyordum google ye lilypie kadınlar kulübü yazdım. orda kadınlar kulubünün bir sayafasında ayrıntılı olarak anlatılmışş. ordan yaptım sen de bir dene istersen
Bizde sabah beri bu haldeyiz kollarimi hissetmiyorum artik. Babasini ozlemis meger benimki kucagina gidip uyumasi 10 dk surmedi. Bana bi de diyo ki bu cocukmu durmadi sabah beri :))
Artik sizinleyim epeydir ayri kalmistik. Hataya geldik pazar gunu 2 sene burdayiz Izmirimden ayrilmak zor oldu Allahtan ordaki evimizi kapatmadik. Bu arada sunnet oldu oglusum iyilesmemiz 5 gun surdu ve olaganustu bi eziyeti olmadi tipik huysuzlugu disinda.opuyorz sizi :))
Eki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar
bende aynı dertteyim canımm. benmde yumuşuyor bazen mama veriyrmm. birde benimm bebişimin doyduktan sonra diliyle memyi itmesi falan yok. doydugunu bazen anlayamıyrmm. emiyor emiyr birdenn bana bakıp gülüyr agucuklar yapıyrr, öle anlıyrm. belki de yanlış anlıyorumdurr. sen ansıl anlıyorsun doyduğunu
Kuzum 3. aydan sonra yumusama olurmus normalmis. Sut azaldi anlamina gelmiyomus. Panik yok :))
Yok canım yumuşaması sütün bittiği anlamına gelmez , daha önce burda paylaşılan bi yazıda da "süt gözyaşı gibi anında üretilir " yazıyordu , sert oldugunda cok dolu oluyor sanırım ondan, ama yumuşak oldugunda da süt var
emzirdikten sonra hala süt var demişsin zaten , yetiyordur sütün
tv de denk geldi incir kürü çok iyi süt yapıyormuş canım incirleri suda kaynat ve suyunu iç bende yapıcam bunu yarın incir alayım da :)))
Fundacım,benimki bariz doymadığını belli ediyor,hele bir mamasını yetiştirmiyeyim susturamıyoruz bile.gece 3,5'ta Babanne uyandırıp getirttiğimiz çoktur.kadın pijamaları bile değiştirmiyor artık.susturup,doyurup,uyutup paket teslîm sunup gidiyor.Melisim gündüz az az emip uyuyuveriyor o yüzden süt hiç adamakıllı birikmiyor ve karnıda doymuyor.tam uyanınca aç olduğu ve süt tam dolmadığı için sinirleniyor ve mama veriyoruz.
kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
Kizlarr bsey sorucam..halvet olan arkdasle szinde iliski sirasnda goguslerinzden sut geliyomu...
evet canım geliyor benimde ki masalcık beni hiç emmiyor ona rağmen sütüm tam bitmedi..
öyle galiba cücüm.. ama sağmakla emmesi arasında fark varmış canım. daha çok gelirmiş emerken. ben öyle duymuştum bilgin olsun üzme kendini tatlımKızlar şu incir suyunu günde kaç kere içicez bende yapıp içiyom inş işe yarar benim sürüm inanılmaz azaldı sağıyorum genelde en fazla 50 cc çıkıyor ikisinden sol göğsümden zaten çok az geliyo demekki genelimiz bu durumda
Eki Görüntüle 843342 bu da benim aşkımmm
Bizde sabah beri bu haldeyiz kollarimi hissetmiyorum artik. Babasini ozlemis meger benimki kucagina gidip uyumasi 10 dk surmedi. Bana bi de diyo ki bu cocukmu durmadi sabah beri :))
Artik sizinleyim epeydir ayri kalmistik. Hataya geldik pazar gunu 2 sene burdayiz Izmirimden ayrilmak zor oldu Allahtan ordaki evimizi kapatmadik. Bu arada sunnet oldu oglusum iyilesmemiz 5 gun surdu ve olaganustu bi eziyeti olmadi tipik huysuzlugu disinda.opuyorz sizi :))
Hoşgeldin canım
Ben de İzmirdeyim şimdi evet burdan ayrılmak zor gerçekten ama Hatay'ın yemeklerinin de tadını çıkar bol bol
Oğluşunun darısı damatlığına
Geçmiş olsun atlatmılsınız
kızlar bu da benim oğluumEki Görüntüle 841932
canım kendi bırakıyor ya da uyuyor emerken..seninki de gülüyormuş işte ne güzel doymasa ağlardı annesi
peki örtmenimm
sağ ol meltemcim öyledir umarım.. insan sinir oluyor yumuşak olunca tatmin olmuyorum kendimce :)
deneyim ben de canım sağ ol tavsiyen için
Arda 2 saatte bir emiyor canım ve hiç şaşmıyor saati..dediğin gibi doymasa belli ederdi mutlaka. ne bileyim insan illa pimpiriklenecek bişeyler buluyor ya benimki de o misal sanırım....
hayatım bu kuzu tam ısırmalık amaaa! kocaman bir maşallah Masal kıza canım Allahım esirgesin
bunu öğrendiğim iyi oldu
öyle galiba cücüm.. ama sağmakla emmesi arasında fark varmış canım. daha çok gelirmiş emerken. ben öyle duymuştum bilgin olsun üzme kendini tatlım
Arenimmm yakışıklım benim yaa yerim yerim doyamammm
canım hoş geldin bayadır yoktun demek şehir değişikliğiyle uğraşıyomuşsun.. benim memlekete gelmişsiniz ne güzelllmerkezde mi olacaksınız yoksa ilçede mi canım? bu arada hayırlı olsun sünneti oğluşununn.. ama bir resim isteriz annesi eklemeyen kalmadı pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?