2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ewt kesin doymadığından emziriyorummm ama uyuyakalıo uykusuda derindir uyanmıo :) artk bende yatırıyorum bi saat sonra bidaha emzir....

bu arada cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..bizim minikler inş. büyüdüklerinde güzel yerlere gelirler..watana millete hayırlı olurlar inş.
hera pozunuz çok güsel olmş bayrakla bebiş :))

İnşallah ikincisi Aren olur canım :)

Bu da enteresanmış bakalım daha neler öğrenicez bu böcüklerle ...

aynı bizim durum

Son düzenleme:
Of bugun bizde öyleyiz sabahtan beri ağlıyor gram uyumadı surekli gaz çıkartıp çığlık atıyor gücüm kalmadı

Bizde sabah beri bu haldeyiz kollarimi hissetmiyorum artik. Babasini ozlemis meger benimki kucagina gidip uyumasi 10 dk surmedi. Bana bi de diyo ki bu cocukmu durmadi sabah beri :))
Artik sizinleyim epeydir ayri kalmistik. Hataya geldik pazar gunu 2 sene burdayiz Izmirimden ayrilmak zor oldu Allahtan ordaki evimizi kapatmadik. Bu arada sunnet oldu oglusum iyilesmemiz 5 gun surdu ve olaganustu bi eziyeti olmadi tipik huysuzlugu disinda.opuyorz sizi :))

Kızlar ben normal doğum yaptım ve denedık... Acım oldu... Offf ya sizdeee

Biblocum tebriklerrr
Ilkinde olur canım sonra olmaz umarım
En geçe ben kalıcam sanırım
Daha 1 ay Türkiye'deyim etti 3 ay
Sonra da 3 ay annem bizde olcAk 6 ay
Artık 2. Çocuğa kadar denemeyiz herhalde ))))

Kızlar ya kızım babasını resmen tanıyo artık
Tangodan görüntülü konuşuyoruz eşimle hergün telefonu kızımın önüne tutuyorum eşim kızım diye sesleniyor
Nasıl cilveler nasıl gülücükler atıyor
Bugün annemle şok olduk
Annemin kucağındaydı ellerini kollarını bacaklarını çırparak babasına doğru zıplıuor
Ben rastgele yapıyodur diye düşünüyordum ilk başlarda ama bugün bir kez daha artık babasını tanıdığını telefondaki görümtünün o olduğunun bilincinde olarak güldüğünü anladım
Çok çabuk büyüyorlar ve artık çok hızlı sosyalleşiyorlar
Normalde de babasına inanılmaz gülerdi ama böyle telefon ekranından ona tepki vermesine şaşırdım çok

Hoşgeldin canım
Ben de İzmirdeyim şimdi evet burdan ayrılmak zor gerçekten ama Hatay'ın yemeklerinin de tadını çıkar bol bol
Oğluşunun darısı damatlığına
Geçmiş olsun atlatmılsınız

canım kendi bırakıyor ya da uyuyor emerken..seninki de gülüyormuş işte ne güzel doymasa ağlardı annesi

Kuzum 3. aydan sonra yumusama olurmus normalmis. Sut azaldi anlamina gelmiyomus. Panik yok :))

peki örtmenimm

sağ ol meltemcim öyledir umarım.. insan sinir oluyor yumuşak olunca tatmin olmuyorum kendimce :)

tv de denk geldi incir kürü çok iyi süt yapıyormuş canım incirleri suda kaynat ve suyunu iç bende yapıcam bunu yarın incir alayım da :)))

deneyim ben de canım sağ ol tavsiyen için

Arda 2 saatte bir emiyor canım ve hiç şaşmıyor saati..dediğin gibi doymasa belli ederdi mutlaka. ne bileyim insan illa pimpiriklenecek bişeyler buluyor ya benimki de o misal sanırım....

hayatım bu kuzu tam ısırmalık amaaa! kocaman bir maşallah Masal kıza canım Allahım esirgesin

Kizlarr bsey sorucam..halvet olan arkdasle szinde iliski sirasnda goguslerinzden sut geliyomu...

evet canım geliyor benimde ki masalcık beni hiç emmiyor ona rağmen sütüm tam bitmedi..

bunu öğrendiğim iyi oldu

öyle galiba cücüm.. ama sağmakla emmesi arasında fark varmış canım. daha çok gelirmiş emerken. ben öyle duymuştum bilgin olsun üzme kendini tatlım

Arenimmm yakışıklım benim yaa yerim yerim doyamammm

canım hoş geldin bayadır yoktun demek şehir değişikliğiyle uğraşıyomuşsun.. benim memlekete gelmişsiniz ne güzelll merkezde mi olacaksınız yoksa ilçede mi canım? bu arada hayırlı olsun sünneti oğluşununn.. ama bir resim isteriz annesi eklemeyen kalmadı pek

Son düzenleme:

Valla bugun kabustu 3 aksamdir burdayiz 2 si disardan yendi. Ne manyak seylerdi ama alismamak lazim. Accik zayiflayim ole

Bu arada

Hosbuldum canim.. ben annemdeydim esim hatayda.. acikcasi inceden depresyona girdim. Rabbim kimseyi sevdigi den ayirmasin. Evt cnm merkezdeyiz. Bugun biraz gezdik oglumun krizi tutunca eve donus yaptikmecbur. Daha burdayiz nasilsa gezeriz bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…