- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.621
Biblocum tebriklerrr
Ilkinde olur canım sonra olmaz umarım
En geçe ben kalıcam sanırım
Daha 1 ay Türkiye'deyim etti 3 ay
Sonra da 3 ay annem bizde olcAk 6 ay
Artık 2. Çocuğa kadar denemeyiz herhalde))))
Tatlım kusura bakmazsan bu konuda bir kac şey söylemek istiyorum sana ikinciye yazdın dayanamadım :)
Tunus'a annemle gideceğini ve uzun süredir zaten esinden ayri olduğunu söylüyorsun . Eviniz cok mü küçük hani kisa bir süre kalsa annen tamam rahat edemeyeceğini düşünerek birlikte olmak istemezsin ama 3 ay gibi bir süreyi neden iliskimiz geçireceğini anlamadım . Yani bence kendini böyle sartlandirma daha once de burda konuşulmuştu cinsellik evlilik icin cok önemli . Umarım kirilmamissindir yazdıklarıma
maşallah çok tatlı bir bebek bu
:) öyle olsun inşallah.. bu arada senin kostümü geçen gün bi sitede gördüm miki mausetu sanırım :) çok güzeldi sizinkide öyle güzel olmuştur...
kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
Eki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar
Eki Görüntüle 843342 bu da benim aşkımmm
Aslında haklısın parmecim
Demekki bu konuyu ben de baya dert edinmişimki ikinci kez yazıyorum :))))
Evim geniş de tek sorun misafir odası yatak odası ile karşılıklı ve tek banyo var
Bana imkansız gibi gözüküyor
Annem 3 ay bakıcak kızıma ben Aralık'ta işe başlıycam 7 aylık olunca bakıcıya vericez
Tatlım kusura bakmazsan bu konuda bir kac şey söylemek istiyorum sana ikinciye yazdın dayanamadım :)
Tunus'a annemle gideceğini ve uzun süredir zaten esinden ayri olduğunu söylüyorsun . Eviniz cok mü küçük hani kisa bir süre kalsa annen tamam rahat edemeyeceğini düşünerek birlikte olmak istemezsin ama 3 ay gibi bir süreyi neden iliskimiz geçireceğini anlamadım . Yani bence kendini böyle sartlandirma daha once de burda konuşulmuştu cinsellik evlilik icin cok önemli . Umarım kirilmamissindir yazdıklarıma
Bugun pek cok kisi bebeginin gunduz uyumadigindan bahsetmis.bizim de derdimiz ayni.bir turlu derin uykuya dalamiyoruz.dalsak bile yarim saat en fazla.fakat ayagimda sallarsam ve hic indirmezsem 2 saate kadar uyudugu oluyor.bu sefer de ayakta sallanmaya alisiyor.ve 1 haftadir geceleri de rahat uyuyamamaya basladi.ilk uykusu 3,5 saat,daha sonra 1,5 saatte bir uyaniyor cok fazla emmiyor ama uykuya zor daliyor yine.onerebileceginiz birsey var mi bana?gunduz uyumayan bebislerinizin gece uykulari nasil?Allah hepimizin yardimcisi olsun
canım geçenlerde yazmıştın çerkezköy'de büyük bebek mağazası varmış diye. Pugi'den mi bahsediyosun yoksa başka bir yer mi canım?
Benimde Halim sana benziyordu bugünevet kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun gece hiç uyumadık oğlumla evin dör bi tarafını turladık sabah doğru uyudu ama ben beşte kalktım büyük kızımı hazırladım edirne gezisi vardı onu okula bıraktım sonra ikinci kızımın saçlarına maşa yaptım beraber onun okuluna gidip bayramımızı kutladık eve geldim kahvaltı yaptım bu arada oğlum mütemadiyen ağlıyor :) şimdi ayaklarımda uyuttum benimde uykum geldi ama uyumamalıyım bir sürü iş var
Maşallah canım ne kadar tatlı bir kız bu , yerim o yanaklarıkızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
Sanada merhaba tatlı bebis , seker kız candyEki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar
O nasıl bir pozdur öyle , mankenlere tas çıkartır , yakışıklı bebisEki Görüntüle 843342 bu da benim aşkımmm
Çapkin yakışıklıFiiyyt Fiyyyuuuuuuuuuuu (Islık)
Oğlumdan Kızına
Bi dee
Eki Görüntüle 843341
Maşallah canım çook güzel bir bebek. Allah nazarlardan korusun
Of of ne yemekler vardır simdiValla bugun kabustu 3 aksamdir burdayiz 2 si disardan yendi. Ne manyak seylerdi ama alismamak lazim. Accik zayiflayim ole
Bu aradaEki Görüntüle 843468
Cnm unutkanlik bnde feci..sut sagma makinesnn biberonlarini kaynatiyodm..ocagi kapamayi unutmusm..tencerenn icnde erimsler dusun yani...sac dokulmesi normal cnm merak etme.hamilelikte dokulmeyn saclar dogumdan snra dokuluyomus.bnm ablamn ayni dedgn gbi dokuluyodu soktora aordu normal demis.bi surw snra gciyo merak etme
Bugün eşimin iznini son günüydü. Hava güzel, güneşli, 22 derece civarında. Nereye gitsek nereye gitsek diye düşünürken Gönen'e at çiftliğine gitmeye karar verdik. Hem köpeğimizle gidebileceğimiz, hem İda'nın hava alabileceği, hem de bişeyler yiyeceğimiz bir yerdi.
İda'yı dışarı çıkartırken ilk kez bu kadar özene bezene giydirdim. Daha önce hep pantolon giydirmiştim. Kot elbise, poposu dantelli külotlu çorap, kırmızılı beyazlı patikler, bandana vs.
Dün kızım tüm gün kakasını yapmamıştı, evden çıktık, tam arabaya bindik ve daha arabayı çalıştırmadan bir güzel doldurdu. Oh dedim, rahatladı artık orda uyur tüm günümüz güzel geçer. Eve dönmeye üşendim, arabada alıveridm altını. Neyse rahatladığı için yol boyunca uyudu. Biz at çiftliğinin oraya gittik ve ne görelim Salı günleri kapalı Haydalaaaaaaaaa buyrun cenaze namazına.
Neyse hiç istifimizi bozmadan deli gibi aç olan karnımızı doyurmaya yer aradık. Gönene hakim olmadığımız için nerde ne yenir bilmiyoruz. Gönenin meşhur bişeyi varmış tel aracılığı ile arkilerden öğrendik eşim park etti ekmek arası bişey. Dedim arabada yeriz belki İda durmaz şurdaki parkta dolaşırız zaman kaybı olmasın. Gönen Belediye başkanını tebrik ederim bu arada, ailece iyi vakit geçirebileceğimiz harika ve büyük bir park yapmış.
Neyse biz İdoş ve Chester'la eşimi beklerken İda'nın hiç sesinin çıkmadığını farkettim. Ne güzel sakin sakin duruyo. Acaba yine kaka yaptı mı, arabanın sesinden duymamış olabilirim diye düşünürken baktım. Bir de ne göreyim o beyaz, o özene bezene giydirdiğim külotlu çorap dizlerine kadar sapsarı kakaAllahım arabanın içinde nasıl temizlenir o kakalar. Beline kadar da çıkmışlar. Açtım altını
sırtına kadar çıkmışlar. Düşünebiliyo musunuz sadece ıslak mendille, tıkışık bir arabanın içinde, dizden sırtına kadar olan kakayı temizliycemBattaniyeye yatırdım, açtım eşim geldi camdan bi gördü beni bastı kahkayı. O gülünce ben de başladım gülmeye. Allahım bluzum, battaniye, ellerim, heryer bok Bi paket ıslak mendille temizleyebildiğim kadar temizledim.Yine pantolon giydirdim sonunda ve üzerimi sildim. Kıza elbiseyle dışarda dolaşmak yine kısmet olmadı yani Yemeğim buz oldu, su olmadığı için ellerimi yıkayamadım o an ve peçeteyle filan tutarak yedim. Eşim eve gidelim dedi hayatta olmaz bunca ceremeyi eve gitmek için çekmedim dedim. Boklu üstümle parkta bi güzel dolaştık ohhh
Sonra eve geldik bir posta daha yaptı ve yine kıyafetlere geçmiş, onları çıkarıp doğru banyoya. Ana-kız yıkandık, paklandık ve burdayım.
Anlıyacağınız çok boktan bi gündü
şimdi uyudu küçük hanım :)
Aynen bizimkide sonunda pes etti . 3 ay sonra depresyona sokarmiyim annemi diye deniyor
Fiiyyt Fiyyyuuuuuuuuuuu (Islık)
Oğlumdan Kızına
Bi dee
Eki Görüntüle 843341
Maşallah canım çook güzel bir bebek. Allah nazarlardan korusun
Seninki gercek anlamda bOktan bir gun olmuş neyse benim ki gibi mecazi anlamda boktan bir gun olmasından iyidir :)
Birde ustun basın kirlenmesi anneliğin ilkelerinden biri sanırım .
Sorma Parmişim yaa ya kusuyo ya da kaka bulaştırıyo minik aşkım :))
İnci'nin gazı için çok üzgünüm duadan başka bişey gelmiyo elden. Umarım geçer biran önce ya. 3 aylık oldular baksana
Sanki sadece gaz değil delirmiş gibi kıçını kaldırarak arkaya dogru zıplatip atıyor kendini , sıçrıyor birden kollarını korkar gibi sallıyor , gulerden çığlık atmaya başlıyor durmadan ağlıyor , bir de deli gibi gaz çıkarıyor cok sinirlerim bozuldu
Ev göçtü kac gündür dogru dürüst yemek yemiyoruz 3 sepet çamaşır birikti ütü icin ev talan yeri surekli ağlıyorum esimle kusum herseyi batıyor resmen evi terketmek istiyorum ne oldu bize birden anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?