2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şeyleri yaşıyorum yaklaşık 1 haftadır. gaz sancılarımız vardı masaj yapınca rahatlardı ama ne masaj ne banyo hiç sakinleşmedi bu hafta ağlatmadığım kadar ağladı. gün boyu gece uyurken bile pırtlar havada uçuyor ama gel gör sancı gelince ağlarken kıyamet koparıyor. eşimle battaniyede sallıyorum sakinleşince ayağımda sonra uyuyor

Doğum yaptığımdan beri ilk kez kuru fasulye yapıcam yarın. Bakalım neler olacak

ben yiyorum çok şükür kızımda gaz sorunu olmadı yani normal gaz sorunumuz dışında. sadece nohut ve lahanadan yapılan yemekleri yemedim.

Ben cesaret edememiştim deniycem bakalım. Mercimek çorbasını da çok özledim 2-3 gün sonra onu da deniycem. Umarım pişman olmam.

Ben cesaret edememiştim deniycem bakalım. Mercimek çorbasını da çok özledim 2-3 gün sonra onu da deniycem. Umarım pişman olmam.

mercimekte yaptım içtim :) sonuç aynı bende değişen bişi olmadı nohut ve kapuska da yicem ama yedirmiyor annem kayınvalideme dedim yap kapuska da yiyelim dedim eşimde yemiyor . doktor tanıdığımız var sormuştum sütten gaz geçermi diye kanıtlanan birşey yok dedi yedim bende :)

Ehe cok iyiymis:)))

Bizim kuzuda uyandı Allahım çok uykum var şimdi tekrar uyutucam acıkmış rüyasında görmüş su gece uyanmadan bebeklere hayret ediyom mama yemeden sabahı edenler var bizim kız gecede en az 2 kre en fazla 4 kere kesin

işte benim kız onlardandı. 2 gecedir erken uyuyor 7 buçuk gibi. aralıksız.. o yüzden de 5 te kalkıveriyor. bu gece geç yatırcam. 7 gibi kalksın yine.

Gercek anlamda boktan olsada genele bakılınca güzelmiş anne olmak böyle bişiy illa üstümüzde bi leke olucak nerde olursak olalımidoş rahatlamış ya her şeye değer hem kızın tarzı değil demek kokoş olmak o pantolonuyla gayet mutlu

işte benim kız onlardandı. 2 gecedir erken uyuyor 7 buçuk gibi. aralıksız.. o yüzden de 5 te kalkıveriyor. bu gece geç yatırcam. 7 gibi kalksın yine.

Tüh uykusu şaşmış kuzunun benim kızımda 8 gibi uyuyor AMA biraz fazla kalkiyo burdaki arkadaslarin bebislerine gore neyse bunada sukur Benim kizim uyudu bende uyusam Iyi olur ins senin kizinda Dalar Tekrar uykuya canim

Tüh uykusu şaşmış kuzunun benim kızımda 8 gibi uyuyor AMA biraz fazla kalkiyo burdaki arkadaslarin bebislerine gore neyse bunada sukur Benim kizim uyudu bende uyusam Iyi olur ins senin kizinda Dalar Tekrar uykuya canim

valla kız öyle açtıki gözleri yıkasam yine uyumaz.. cin gibi bakıyo

Ya var ys ayyyyyyni durumdayim!! Eskiden 8-8 gibi yatar sabah. Da 8 gibi kalksrdi sonrrs ben kucagimda brz daha uyuturdum. Simdi 6-7 gibi uyuyakaliuo sabah 5te ayaktayiz, ve gece surekli uyaniyo ve 2gundur boyleyiz!! Saatler degistigi icin mi bilmiorum artik ;( ve gun icinde sebepsizce agliyo surekli

sevgili anişkolar size 2 soru
1. kızım uzun zamandır 2-3 günde 1 kez kakasını yapıyor bu hep böyle mi devam edecek normal mi?
2. şu parmak emme olayına nolur bi çare eldiven takıyorum eldiveni yalamaktan sırılsıklam ediyor mikrop kapacak elini çıkarıp emziğini veriyorum öğürüp atıyor (( bana bi çare bi çözüm söyleyin şuanda deli gibi cugurt cugurt yalıyor elini

canım benimki de elini aynen öyle cork cork emiyor emziği de öğürerek atıyor eldiven takmıyorum artık algılaması gerekiyor ellerini kullanması gerekiyor diye dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum oynuyorum mıncıklıyorum eline poşet veriyorum falan ama yine de yapıyor

kakası için de 4 gün yapmasa bile normalmiş fitil veriliyormuş o zaman.böyle devam etmez merak etme sindirim sistemleri yavaş gelişiyor bebişlerin sabır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…