2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1.dr.sadece anne sütü alan bebeklerde 1hafta dahi yapmamsinin normal olduğunu söyledi.

22.bizimkide parmak değil mübarek elini yumruk yapıp ağzına götürüyor emiyor bunuda sordum emsin sakıncası yok eldiven takma dedi.

günaydınlaaar....bebeğimin emziği kayboldu...ara ara ara 6dan beri uyumuo..demekki baya iyi alışmş emziğe..ellerini emio ama uyuyamıo...en sonunda gördmm emziği...şeffaf ya gözükmemiş resmen...

şuan emzikle mışıl mışıl uyuyoo çok şükür :)

arasta bok macerasını anlatınca aklıma geldi o bok lekelerini çıkarabiliomusunuz...sabun tozu falan hiç etkili değil ya ben bıraktm normal deterjan kullanıyorum artık..hatta kosla döktm çıksın lekeler die...

bu arada kesinlikle eldiwen takmayan artık..emsin ellerni..bizimkide öyle iki elini sokcak nerdeyse ağzına...dr normal dedi hatta dişi erken çıkabilir dedi...

Seninki de coook tatliiiii:) yalniz oyo koltugunda sanirim, sen oturtmaya basladin mi sulozcum? Kac aylik oldunuz siz?
3.5 aylığız canım biz. Bebekler 4. aydan itibaren sırt destekli oturtulabiliyor zaten. Benimki kafasını dik tutabiliyor artık o yüzden kısa mesafelerde destekli oturtuyorum ara sıra.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 843533

herkese günaydın

sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?

Günaydın canım öncelikle maşallah küçük adama çok tatli.
Biz sabah 6.30da gülücüklerle,aguularla uyandık,babayı uğurladık 7.30da tekrar uyudu hala uyuyor maşallah.
Ben uyuyamadim kalktım çamaşır attım makineye,balkon yikadim,mutfağı topladım.
Annemi bekliyorum gelsede kahvaltı yapsak çoook acıktım.

3.5 aylığız canım biz. Bebekler 4. aydan itibaren sırt destekli oturtulabiliyor zaten. Benimki kafasını dik tutabiliyor artık o yüzden kısa mesafelerde destekli oturtuyorum ara sıra.

çook tatlı maşallahh o zmn bizimkininde 20-25gün sonra iyice oturması düzelcek demekki :) sewindm :)

Ben cesaret edememiştim deniycem bakalım. Mercimek çorbasını da çok özledim 2-3 gün sonra onu da deniycem. Umarım pişman olmam.

canım ben mercimek çorbası yedim doğumdan beri bi kaç sefer ama içine kimyon attım belki o yüzden bişey yapmamıştır..

bizim kızda elini cor cork emiyor hatta iki elini yumruk yapıp ağzına dayıyor..artık emziğinizde almak istemiyor.. sinir oluyorum bazen baş parmağınıda emiyor alışacak endişesi yaşıyorum inşallah alışmaz...

bu arada bütün bebişler harika hepsi birbirinden güzel....

uyku düzenimiz değişti bizimde önceden gece 10- 12 arasında uyurdu sabah 6-6.30 gbi uyanır emer tekrar uyurdu ama şimdi 9-9.30 gibi uyuyor 11.30 da emziriyorum uykuya devam ediyor ama gece uyanıyor emmek için 3-4 gbi geri uyuyup 6-7de yine uyuyor ve birdaha uyumuyor o zaman benimde tam uykumun tatlı yeri zor dayanıyorum uyumamak için..
acaba artık sütmü azaldıda gece acıkıp uyanıyor?

Ah cimcime kızlar. Babalarına aşık doğuyorlar demek ki.
canım geçenlerde yazmıştın çerkezköy'de büyük bebek mağazası varmış diye. Pugi'den mi bahsediyosun yoksa başka bir yer mi canım?

Zeyland vardı. Fabrika satış mağazası. Tabi 5 sene kadar önce hala duruyormu bilmiyorum.

Canım çok güldürdün beni :) ama o beklenen kakanın gelmesi çokkk büyük bir mutluluk ben de kızımı kucağıma alıp dünyanın en güzel hediyesini verdin bana kızım diye haykırdığımı biliyorum :))) inş bidahaki sefer tadını çıkarırsın cicilerinin:)

canım saol bilgin için sayende bende yaptım :)

hayırlıı olsun canımmmm.. :)

bebişler huzursuz olunca bizde huzursuz oluyoruz. sonra biizm huzursuzluğumuz yine bebişlere geçiyr. kısır döngüü bu.. ( aslında elimizde olsa da azıcık rahat olsakk ama nerdeeee

Doğum yaptığımdan beri ilk kez kuru fasulye yapıcam yarın. Bakalım neler olacak

yemeklere kimyon koyunca gazını alıyormuşş. ben tüm yemeklere kimyon koyuyorum artık.. yumurta bile kırsam kimyon atıyorumm. bu gaz bizi ne hale soktuuu.. damak tadımız değişeck artık.. :)

canın benim kızımda kakasını bzen 4 günde bir yapıyor bazende 1 gün yapıyor 1 gün yapmıyor.sadece anne sütü alan bebişlerin 8 güne kadar yapmamsı normalmiş. başka bir -anne bebek- sayfasında okudum : kadın yazmış bebğim 40 günlük 20 gündür kaka yapmıyor komşularım normal diyor. sütü iyi değerlendiryormuş. sizce doktora gitmelimymm diyor. hiç götürmemiş doktora yazıkk ya.. çok üzüldüm bebeğee. biz 2 gün yapmayınca panikliyrz.. inş. bebğe bişey olmamıştır hep aklımdaydı gece..

- emzik bende sevdiremedim her şeyi yaptım ama olmuyr. o yine iki elini zorla ağzına sokup iştahla yalıyorr emiyr..

canım kaka lekesini yeşil sabun çok güzel çıkarıyor. benyeşil sabun sürüp 5 dakka falan bekletiyrm çitilemeye gerek bile kalmıyor tertemiz..

çooooooooooook tatlısınz kızlarr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…