- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.661
sevgili anişkolar size 2 soru
1. kızım uzun zamandır 2-3 günde 1 kez kakasını yapıyor bu hep böyle mi devam edecek normal mi?
2. şu parmak emme olayına nolur bi çare eldiven takıyorum eldiveni yalamaktan sırılsıklam ediyor mikrop kapacak elini çıkarıp emziğini veriyorum öğürüp atıyor(( bana bi çare bi çözüm söyleyin şuanda deli gibi cugurt cugurt yalıyor elini
3.5 aylığız canım biz. Bebekler 4. aydan itibaren sırt destekli oturtulabiliyor zaten. Benimki kafasını dik tutabiliyor artık o yüzden kısa mesafelerde destekli oturtuyorum ara sıra.Seninki de coook tatliiiii:) yalniz oyo koltugunda sanirim, sen oturtmaya basladin mi sulozcum? Kac aylik oldunuz siz?
Eki Görüntüle 843533
herkese günaydın
sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?
3.5 aylığız canım biz. Bebekler 4. aydan itibaren sırt destekli oturtulabiliyor zaten. Benimki kafasını dik tutabiliyor artık o yüzden kısa mesafelerde destekli oturtuyorum ara sıra.
Ben cesaret edememiştim deniycem bakalım. Mercimek çorbasını da çok özledim 2-3 gün sonra onu da deniycem. Umarım pişman olmam.
Kızlar ya kızım babasını resmen tanıyo artık
Tangodan görüntülü konuşuyoruz eşimle hergün telefonu kızımın önüne tutuyorum eşim kızım diye sesleniyor
Nasıl cilveler nasıl gülücükler atıyor
Bugün annemle şok olduk
Annemin kucağındaydı ellerini kollarını bacaklarını çırparak babasına doğru zıplıuor
Ben rastgele yapıyodur diye düşünüyordum ilk başlarda ama bugün bir kez daha artık babasını tanıdığını telefondaki görümtünün o olduğunun bilincinde olarak güldüğünü anladım
Çok çabuk büyüyorlar ve artık çok hızlı sosyalleşiyorlar
Normalde de babasına inanılmaz gülerdi ama böyle telefon ekranından ona tepki vermesine şaşırdım çok
canım geçenlerde yazmıştın çerkezköy'de büyük bebek mağazası varmış diye. Pugi'den mi bahsediyosun yoksa başka bir yer mi canım?
Bugün eşimin iznini son günüydü. Hava güzel, güneşli, 22 derece civarında. Nereye gitsek nereye gitsek diye düşünürken Gönen'e at çiftliğine gitmeye karar verdik. Hem köpeğimizle gidebileceğimiz, hem İda'nın hava alabileceği, hem de bişeyler yiyeceğimiz bir yerdi.
İda'yı dışarı çıkartırken ilk kez bu kadar özene bezene giydirdim. Daha önce hep pantolon giydirmiştim. Kot elbise, poposu dantelli külotlu çorap, kırmızılı beyazlı patikler, bandana vs.
Dün kızım tüm gün kakasını yapmamıştı, evden çıktık, tam arabaya bindik ve daha arabayı çalıştırmadan bir güzel doldurdu. Oh dedim, rahatladı artık orda uyur tüm günümüz güzel geçer. Eve dönmeye üşendim, arabada alıveridm altını. Neyse rahatladığı için yol boyunca uyudu. Biz at çiftliğinin oraya gittik ve ne görelim Salı günleri kapalı Haydalaaaaaaaaa buyrun cenaze namazına.
Neyse hiç istifimizi bozmadan deli gibi aç olan karnımızı doyurmaya yer aradık. Gönene hakim olmadığımız için nerde ne yenir bilmiyoruz. Gönenin meşhur bişeyi varmış tel aracılığı ile arkilerden öğrendik eşim park etti ekmek arası bişey. Dedim arabada yeriz belki İda durmaz şurdaki parkta dolaşırız zaman kaybı olmasın. Gönen Belediye başkanını tebrik ederim bu arada, ailece iyi vakit geçirebileceğimiz harika ve büyük bir park yapmış.
Neyse biz İdoş ve Chester'la eşimi beklerken İda'nın hiç sesinin çıkmadığını farkettim. Ne güzel sakin sakin duruyo. Acaba yine kaka yaptı mı, arabanın sesinden duymamış olabilirim diye düşünürken baktım. Bir de ne göreyim o beyaz, o özene bezene giydirdiğim külotlu çorap dizlerine kadar sapsarı kakaAllahım arabanın içinde nasıl temizlenir o kakalar. Beline kadar da çıkmışlar. Açtım altını
sırtına kadar çıkmışlar. Düşünebiliyo musunuz sadece ıslak mendille, tıkışık bir arabanın içinde, dizden sırtına kadar olan kakayı temizliycemBattaniyeye yatırdım, açtım eşim geldi camdan bi gördü beni bastı kahkayı. O gülünce ben de başladım gülmeye. Allahım bluzum, battaniye, ellerim, heryer bok Bi paket ıslak mendille temizleyebildiğim kadar temizledim.Yine pantolon giydirdim sonunda ve üzerimi sildim. Kıza elbiseyle dışarda dolaşmak yine kısmet olmadı yani Yemeğim buz oldu, su olmadığı için ellerimi yıkayamadım o an ve peçeteyle filan tutarak yedim. Eşim eve gidelim dedi hayatta olmaz bunca ceremeyi eve gitmek için çekmedim dedim. Boklu üstümle parkta bi güzel dolaştık ohhh
Sonra eve geldik bir posta daha yaptı ve yine kıyafetlere geçmiş, onları çıkarıp doğru banyoya. Ana-kız yıkandık, paklandık ve burdayım.
Anlıyacağınız çok boktan bi gündü
3.5 aylığız canım biz. Bebekler 4. aydan itibaren sırt destekli oturtulabiliyor zaten. Benimki kafasını dik tutabiliyor artık o yüzden kısa mesafelerde destekli oturtuyorum ara sıra.
canım saol bilgin için sayende bende yaptım :)
Sanki sadece gaz değil delirmiş gibi kıçını kaldırarak arkaya dogru zıplatip atıyor kendini , sıçrıyor birden kollarını korkar gibi sallıyor , gulerden çığlık atmaya başlıyor durmadan ağlıyor , bir de deli gibi gaz çıkarıyor cok sinirlerim bozuldu
Ev göçtü kac gündür dogru dürüst yemek yemiyoruz 3 sepet çamaşır birikti ütü icin ev talan yeri surekli ağlıyorum esimle kusum herseyi batıyor resmen evi terketmek istiyorum ne oldu bize birden anlamadım
Doğum yaptığımdan beri ilk kez kuru fasulye yapıcam yarın. Bakalım neler olacak
sevgili anişkolar size 2 soru
1. kızım uzun zamandır 2-3 günde 1 kez kakasını yapıyor bu hep böyle mi devam edecek normal mi?
2. şu parmak emme olayına nolur bi çare eldiven takıyorum eldiveni yalamaktan sırılsıklam ediyor mikrop kapacak elini çıkarıp emziğini veriyorum öğürüp atıyor(( bana bi çare bi çözüm söyleyin şuanda deli gibi cugurt cugurt yalıyor elini
günaydınlaaar....bebeğimin emziği kayboldu...ara ara ara 6dan beri uyumuo..demekki baya iyi alışmş emziğe..ellerini emio ama uyuyamıo...en sonunda gördmm emziği...şeffaf ya gözükmemiş resmen...
şuan emzikle mışıl mışıl uyuyoo çok şükür :)
arasta bok macerasını anlatınca aklıma geldi o bok lekelerini çıkarabiliomusunuz...sabun tozu falan hiç etkili değil ya ben bıraktm normal deterjan kullanıyorum artık..hatta kosla döktm çıksın lekeler die...
Masallah kuzuya cok sekerEki Görüntüle 843533
herkese günaydın
sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?
Eki Görüntüle 843618 günaydın herkese kızlar bizi nasılda anlatıyo bu karikatür:)))[/
Aynada kendimi Gordum belim fena agriyo agirlasiyor kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?