2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süpersiniz cnm ikinizde maşallaaaahhh

harikasınızzz :) maşallahhh

Oyy oyy kurban olurum ben onu bize verene yerim ben bu tatlı böceği. Ne güzel günaydın dedi teyzelerine maşallah subanallah
Rabbim güzel ömür versin inşallah.

Sana maşallah canım :)

Negüzel kareler bunlar:) maaşallah amalı kızlı ben de böyle resimler istiyorum ve bunun için stüdyoya gidicem galiba , babamızla beraber .. Kızımla hiç resmim yok nerdeyse

Aaaaaa super :)))

çooooooooooook tatlısınz kızlarr:)

Cok güzelsiniz gözüm gönlüm açıldı sabah sabah maşallah size idoş ben senîiiii yirimannişinide baban yesin lokumcuklar yaA

hımmmm hoş olmuş gerçekten kareler

Teşekkür ederiz cici teyzeler :)))

Bayıldım canım fotoğraflarınıza,kokoşluğunuzu yesinler sizin.maşşallah size,nazarlara gelmeyin inşallah

slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)

Eklentiler

• $eylusss.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $eylulll.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 54

Ben normal beyaz sabunu sürtüp çitiliom çıkıo hemen
Bazı kıyafetlerin kumaşından heralde biraz zorluo onlar da çitileme üstüne makineye atınca çıkmış oluo

aRASTA süper süper süpersiniz maşallah

walla ben gesmeye gidiom oğlumlaa..sizin içinde yerizz pasta börek merak etmeyn

şaka bi yana ama o istek bendende hiiç gitmioo...bi pastanedeki herşeyi yiyebilirimmm

biri beni durdursun :)

hehehe ben de öyle pastanelerde olan herşeye içim gidiyor ve hiç o yeme isteğim gitmiyor hihihihhi

benim için tatlı kurabiye falan ye bari...

Son düzenleme:

kakası dışına çıkınca ben direk suya tutup bebe sabunuyla sürtüm çitiliyorum hemen çıkıyor o sarı lekeler sonra asıp kurutuyorum kuruyuncada kirlilerinin içine atıyorum annem söylemişti hemen bu şekilde yıkamamı yoksa lekenin çıkmayacağını. bezi büyük geliyor galiba o yüzden bu aralar çok kıyafetimiz batıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…