- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.681
6 ayda uzun süre oturur bazı bebekler 6 ayda desteksizde oturuyor. 4 aydan itibaren destekli oturmaya başlıyorlar. Günde en fazla 15 dk oturtuyorum ben. Hafif eğimli yatırınca basını kaldırmaya calışıyor zaten kalkmak için.Allah allah ben 6ay diye biliyorduuum
süpersiniz cnm ikinizde maşallaaaahhh
harikasınızzz :) maşallahhh
Oyy oyy kurban olurum ben onu bize verene yerim ben bu tatlı böceği. Ne güzel günaydın dedi teyzelerine maşallah subanallah
Rabbim güzel ömür versin inşallah.
Sana maşallah canım :)
Negüzel kareler bunlar:) maaşallah amalı kızlıben de böyle resimler istiyorum ve bunun için stüdyoya gidicem galiba , babamızla beraber .. Kızımla hiç resmim yok nerdeyse
Aaaaaa super :)))
çooooooooooook tatlısınz kızlarr:)
Cok güzelsiniz gözüm gönlüm açıldı sabah sabah maşallah size idoş ben senîiiii yirimannişinide baban yesin lokumcuklar yaA
hımmmm hoş olmuş gerçekten kareler
Ne kadar guzel oldugunuzu tekrar etmeye gerek yok o şapkalar ne öyle bunlar da moda dergisinden fırlamış gibi :)
canım çok güzel çıkmışsınız bayıldım :)
Bayıldım canım fotoğraflarınıza,kokoşluğunuzu yesinler sizin.maşşallah size,nazarlara gelmeyin inşallah
günaydınlaaar....bebeğimin emziği kayboldu...ara ara ara 6dan beri uyumuo..demekki baya iyi alışmş emziğe..ellerini emio ama uyuyamıo...en sonunda gördmm emziği...şeffaf ya gözükmemiş resmen...
şuan emzikle mışıl mışıl uyuyoo çok şükür :)
arasta bok macerasını anlatınca aklıma geldi o bok lekelerini çıkarabiliomusunuz...sabun tozu falan hiç etkili değil ya ben bıraktm normal deterjan kullanıyorum artık..hatta kosla döktm çıksın lekeler die...
canım pasta börek çörek kek mek istiyoooooooorrrrr
aynen yapsam mı diye düşünüyorum ama kilo kilo ufff
kurabiye mi yapsam ya
slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Ben normal beyaz sabunu sürtüp çitiliom çıkıo hemen
Bazı kıyafetlerin kumaşından heralde biraz zorluo onlar da çitileme üstüne makineye atınca çıkmış oluo
aRASTA süper süper süpersiniz maşallah
kızın sana çok benziyor angel maşallah küçük fıstığaslmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?