- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.701
canım pasta börek çörek kek mek istiyoooooooorrrrr
Öyle ise bana buyur gel canım
1tepsi peynirli pohaca 1tepsi açma patates salatası,kek yapıyorum.yarısını yaptım birde şerbeti tatlı o dışarıdan
Aniden misafir haberiyle ben mutfağa kostum annede barışa
ooohhhhhh hemen atlayıp geliyorum canım,sana kolay gelsin, habersiz misafiri sevmem çünkü misafirimi iyi ağırlamak isterim, allah yardımcın olsun elin tez olsun inş.
ben de mutfağa giriyorum bakalım ne yapabilirim??
kızlar doğum iznine iki hafta eklendi mi ya benim iki aralık iş başı eğer çıkarsa doğum yaptigimiz hastaneden alicaz demi yine o raporu
Hosgeldiniz şekerler çok benziyorsunuz ana kız maşallah kuzuyaslmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
canım pasta börek çörek kek mek istiyoooooooorrrrr
Kızlar ya kızım babasını resmen tanıyo artık
Tangodan görüntülü konuşuyoruz eşimle hergün telefonu kızımın önüne tutuyorum eşim kızım diye sesleniyor
Nasıl cilveler nasıl gülücükler atıyor
Bugün annemle şok olduk
Annemin kucağındaydı ellerini kollarını bacaklarını çırparak babasına doğru zıplıuor
Ben rastgele yapıyodur diye düşünüyordum ilk başlarda ama bugün bir kez daha artık babasını tanıdığını telefondaki görümtünün o olduğunun bilincinde olarak güldüğünü anladım
Çok çabuk büyüyorlar ve artık çok hızlı sosyalleşiyorlar
Normalde de babasına inanılmaz gülerdi ama böyle telefon ekranından ona tepki vermesine şaşırdım çok
aRASTA süper süper süpersiniz maşallah
arastacım seni birine benzetiyorum ama kime. buarada çooookk ama çooookkk hoş çıkmışsınız analı kızlı :)
Harikasinizzzzzzz
Bayildimmmmmmm
çok güzel çıkmışsınız maşallah size :)))
Bebisin guzelliginden sen bile cooook sonuk kalmissin mAlesef, bosuna suslenme valla bu kizdan sana sira gelmez :)) kocaman maasallahh.
Bu arada, pinar isimli eski bir arkadasim vardi, onacok benzettim seni. Cok uzun zamandir gormuyordum,onu gormus gibi oldum.
Ben de kuru kayısı kuru üzüm dut kurusu bir de kuru incirin kompostosunu yapıyorum gerçekten çok faydasını görüyorum hem bağırsakları düzenliyor hem de gerçekten çok süt yapıyor ibrahim hocanın spor için dedikleri hem beni çok şaşırttı hem de üzdü((
Hosgeldiniz şekerler çok benziyorsunuz ana kız maşallah kuzuyaAğustos kuzuları objektifleri sevmiyoo
Benimdeeeeeeeeekurabiye canavarı gibiyim
Öyle ise bana buyur gel canım
1tepsi peynirli pohaca 1tepsi açma patates salatası,kek yapıyorum.yarısını yaptım birde şerbeti tatlı o dışarıdan
Aniden misafir haberiyle ben mutfağa kostum annede barışa
Ang göremiyorum resmini pc açmam lazım çok merak ettim dünürümü
canım ben izlemedim de, spor için ne dedi çok merak ettim. çünkü ben de yavaş yavaş spora başlıyim diyodum
slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Spor yaparken yaktığınız yağlar toksinler anne sütüyle bebeğinize geçiyor laktasyon döneminde spor yapılmasını kesinlikle önermiyorum dedi canım ben de spora başlamıştım ama artık kilo vermek için yapmayacağım sadece sıkılaşmak için yapacağım
Evt cnm sevmiyolr ;-) bikac ay snra umarim sver...cnku evlilik yildonumumuzde babamz damatlik giycek ben gelinlik..eylulde kucuk gelin olucak...babamz resmlerimizi cekicek gelecek yaz evlenicekler icn ornek dis cekim albumu ypicak..ama eylul boyle olursa biraz zor :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?