2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım pasta börek çörek kek mek istiyoooooooorrrrr

Öyle ise bana buyur gel canım
1tepsi peynirli pohaca 1tepsi açma patates salatası,kek yapıyorum.yarısını yaptım birde şerbeti tatlı o dışarıdan
Aniden misafir haberiyle ben mutfağa kostum annede barışa

Ang göremiyorum resmini pc açmam lazım çok merak ettim dünürümü

kızlar doğum iznine iki hafta eklendi mi ya benim iki aralık iş başı eğer çıkarsa doğum yaptigimiz hastaneden alicaz demi yine o raporu

Son düzenleme:

kızlar doğum iznine iki hafta eklendi mi ya benim iki aralık iş başı eğer çıkarsa doğum yaptigimiz hastaneden alicaz demi yine o raporu

yok canım henüz olmadı ben kullanamadığıma göre (sana belki yetişir!doğum iznin için hastanenden alıyorsun ama uzatma raporları nerden alırsan al.

slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Hosgeldiniz şekerler çok benziyorsunuz ana kız maşallah kuzuyaAğustos kuzuları objektifleri sevmiyoo
canım pasta börek çörek kek mek istiyoooooooorrrrr

Benimdeeeeeeeeekurabiye canavarı gibiyim

Artik 2 boyut.u goruntuleride anlayabiliyor bebeklerimiz,benim kizimda babasiyla goruntulu sohbet ediyor, bilerekbakiyor ekrana veonce onun konusmasini bekleyip sonra kendisi agu lar kahkahalar yolluyor, bariz sohbet yani.

Bebisin guzelliginden sen bile cooook sonuk kalmissin mAlesef, bosuna suslenme valla bu kizdan sana sira gelmez :)) kocaman maasallahh.
Bu arada, pinar isimli eski bir arkadasim vardi, onacok benzettim seni. Cok uzun zamandir gormuyordum,onu gormus gibi oldum.

aRASTA süper süper süpersiniz maşallah

arastacım seni birine benzetiyorum ama kime. buarada çooookk ama çooookkk hoş çıkmışsınız analı kızlı :)

Harikasinizzzzzzz
Bayildimmmmmmm

çok güzel çıkmışsınız maşallah size :)))

Çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim. Ivycim o arkadaşın ben olmayayım benim de adım Pınar

Ohh ne guzel pasta borekler konusuluyo benim daha kahvalti bulasiklarim duruyor oglum 5saniye durmuyor degil kek borek kahvalti bile yapamiyorum

canım ben izlemedim de, spor için ne dedi çok merak ettim. çünkü ben de yavaş yavaş spora başlıyim diyodum

Hosgeldiniz şekerler çok benziyorsunuz ana kız maşallah kuzuyaAğustos kuzuları objektifleri sevmiyoo

Benimdeeeeeeeeekurabiye canavarı gibiyim

Evt cnm sevmiyolr ;-) bikac ay snra umarim sver...cnku evlilik yildonumumuzde babamz damatlik giycek ben gelinlik..eylulde kucuk gelin olucak...babamz resmlerimizi cekicek gelecek yaz evlenicekler icn ornek dis cekim albumu ypicak..ama eylul boyle olursa biraz zor :-D

Pc yi acinca bakarsn sekerim.sen dogumdn snra eklemistin resmini smdide bn ekledm...bebisleri kerttik bzde tanisalmm yani :-D:-D

Cok saolun kizlr..bana bnzedgni soyluyolr ama buyuyene kdr kac yuz degstiriyolr ;-) sana bnziyo dendgnde cok mutlu oluyrmm ama o ayri ;-)

canım ben izlemedim de, spor için ne dedi çok merak ettim. çünkü ben de yavaş yavaş spora başlıyim diyodum

Spor yaparken yaktığınız yağlar toksinler anne sütüyle bebeğinize geçiyor laktasyon döneminde spor yapılmasını kesinlikle önermiyorum dedi canım ben de spora başlamıştım ama artık kilo vermek için yapmayacağım sadece sıkılaşmak için yapacağım

ortalık çok dağınıktı. kocam her zaman ki gibi üst katta bilgisayar başında ( bi yemek için bir de yatmak için alt kata iner). - aşkım kızın seni çağırıyor çok sıkılmış ben ortalık topluyorum dedim. beklesin okey oynuyorum dedi. 5 dk sonra indi ve ben yokken ne yapıyorsun ne güzel okey oynuyordum dedi. (bunu hergün söylüyor). - sen varken sen yoksun gibi mi davranim tek başıma yapmadım ki dedim. neyse ortalığı topluyorum üst kata çamaşır atmak için çıktım seslendi. - acıkmış olabilir mi? (masal ağlamıyordu) - hayır 2 buçukta yedi dedim. nee dedi. 2 buçukta yedi dedim yine nee diyince duyması için bağırdım 2 buçukta yedi aç değil diye. bana bir bağırdı. ne bağırıyosun ulaaan diye. apartman duymuştur yemin ederim.. duyman için bağırmıştım dedim. 2 dk oyalandım sinirim yatışsın diye. indim sen niye çocuğun yanında öyle bağırıyosun dedim. kavga çıktı.böyle kumandayı filan aldı atıcakmış. bak çok kötü olacak diye tehtit ediyor. salonun kapısı açıktı ve yatak odasınında. ceyran yapıp çocuğu hasta etmemek için yatak odasının kapısını kapattım. hızlıda değildi. bu bir kalkıp yürüdü üstüme. kollarım tuttu ittirdi. ne yaptım ki şimdi dedim. sen napıyosun lan diye bağırmaya devam etti. sonradan anladım ve açıkladım ceyran yapmasın diye kapattım ne var bunda dedim. adam takmış bi kere ona trip atıyorum zannediyor. açıklamaya çalışıyorum yok. elini kaldırdı yumruk atıp. ne yapıyosun sen dedim. son anda yüzüme vurmaktan vazgeçip koluma vurdu. hiç bişi demeden yanından ayrılıp kızımın yanına oturdum.. ve bunu bana 3. yapışı. ilkinde nişanlıydık. kadıköyde en kalabalık caddede elini kaldırdı vurmadı. 2. de hamileydim boğazımdan tutup ittirdi. 3. de bu.. ha birde gerizekalı diye bağırdı. siz olsaydınız ne yapardınız. yani ne yapim gerçekten bilmiyorum

hadi yaaaaaaa. sen hangi hareketleri yapıyorsun canım sıkılaşmak için?

Sever inş canım minnak gelin olmayı bebişlere güven olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…