2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah cnm öncelikle Allah sabır versin sana.. Bazen olur böyle şeyler her eş arasında lakinnn senin eşinin sınırlarında biraz ayarsızlık var gbi (kusura bakma ama) .. Bilmiyorum sana bunu ilk yaptığında ne yapmıştın ? Ne hakla böyle davranabiliyo ki:/ ortada bi çocuk olmasını geçtim , eşin zaten böyle bi insanmış en başından beri, Allah'tan kendine hakim olup saçma sapan bişeyler daha yapmıyor .. Aranızdaki gerginlik biraz geçmişe dayalı gbi yani zaman aşımına uğramadan keşke çözebilseymişsin.. Konuşmayı denemedin mi yani asıl sorun ne? Derdi neymiş? Çözelim de .. Ben bu gbi durumlarda en başında net tavır koyan biriyim konu her ne olursa olsun . Asla saygıdan taviz veremem herşeyim başı da bu zaten .. Yitirmemek gerek , ipin ucu kaçınca tutabilene aşkolsun... Senin bu saatten sonra yapman işe yarar mı bilmiyorum, susup oturdum diyosun helal olsun sabırlısın.. Ama izin verme sana bu şekilde davranmasına derim..

canım seni çok iyi anlıyorum. nişanlılıkta ve hamileyken yapmasına şaşırdım doğrusu hani derler ya kelin ilacı olsa diye bayramdan 2 gün önce bende eşimle çok kötü ttartıştım. ilkkez bukadar kötü tartıştık bağırdık ve ilk defa bana elini kaldırdı vuracakmısın dedim geri indirdi o eli ama onun üstüne tam 18 gün oldu ben konuşmuyorum kendisiyle tabi bayramda ziyaretler oldu kimseye belli etmedim normal gibi konuştum bu haftada annem bize gelmişti cenaze vardı bugün gitti annemin yanında mecburen hiçbirşey yokmuş gibi konuştum. oda düzeldi zannediyor ama yanılıyor bugün yine konuşmayacağm özür diledi ama bir defa el kalktıysa sonrakinde vurur bir vurursa sonra devamı gelir öyle dedim ve sadece evde berabr yaşıyoruz benden ne karılık bekle ne başka birşey dedim. bakalım buğün ilkkez kimse yokken evde yalnızız doğumu biz yaptık depresyona giren onlar.

Çok canım sıkılıyo bu günlerde kızım doğduğundan beri eve tıkılmış hissediyorum kendimi her günüm aynı gbi offff .. Yavrum için değer ama o iyi olsun da napalım.. Artık yaza acısını çıkarırız:)

Cnmm fotograflrr harikaa tek kelimeyle...sen guzelsn idos senden guzel...cok sirinsnzzz masallh ;-)

süperrrrr kıskandm walla bendemı cektırsem :)ıkınızede masallah cnm coook güzelsınız

Maşallah ana kız çok güzelsiniz

Teşekkür ederim kızlar. Angy bir tık daha kilo vermişsin ve annelik sana çok yakışmış canım. Kızın da tıpkı sen maşallah. Minkm çektir valla ilerde kızım büyüdüğünde bunlara bakıp tebessüm etsin istiyorum. Daha 600 kadar poz var nasıl derliycez bakalım albümü :) Myhoney sağol canım. Sizler güzel görüyorsunuz :))

Güzelim artık kocan gercekten abarttı şiddetin azı cogu yok biliyordun bunun hep bir adım ötesi var. Bir tokat ile baslar hersey .bir an once önlem almalısın .

Birşey sorcam seni cok yalnız mı buluyor bu adam . Seni koruyacak sahiplenecek kimsen yok mü ?

Surekli üste çıkıyor ne de olsa Hera bana asık kimsesi yok gönlüm ne isterse onu yaparım diye mı düşünüyor .

Biraz göz dagı vermek gerekiyor elindekilerin kıymetini bilsin . Alttan alma surekli tabi bağırıp çağır demiyorum öfke kontrol sorunu var belli ki senin icin daha kötü olabilir bağırırsan ancak senin onu her şart koşulda sevmeuecegini anlamalı

canım önceden derdi kıskançlıktı. şimdi ise işsizlik. tüm sinirini benden çıkartıyor. onunla konuşmak imkansız. hemen bağırmaya başlıyor. gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. bililyorum kötü yapıyorum ama kızıma sarılıp ağlıyorum. ondan başka tutanacağım kimse yok..

eğer o tokat yüzüme gelseydi boşanacağım kesindi. bunu yapmak istemezdim ama ayrı yatıcam görmek istemiyorum.. ne olcaksa olsun

canım hamileyken evi teerketmişliğim bile var. boşanalım bile demiştim evleneli 1 ay olmuşken. uslanma yok.. her tartışmada o haklı. bi kere haklısın dediğini duymadım.. tüm ailem ç.kalede ben istanbuldayım.. malesef. hiç bi tartışmamızı ailemin bir ferdine bile anlatmadım akılları bende kakmasın diye. ona güveniyor

Arastacım çooook güzelsiniz
Seni süper anne ilan ediyorum
Ben daha ayna da saçımı tarayamadım kaldıki makyaj yapıp süslenip fotoğrafçı çağırıp resim çektireyim
Kendimi güzel hissetmediğimden daha kızımla çekilmiş bir fotoğrafım yok
Bunlar çok güzel hatıra olacak iyiki de yapmışım diyeceksin ilerde

Heracım zaten kesinlikle ailene anlatma
O zaman işler iyice sarpa sarıyor
Bi de sanki ailenden korkup yapmayacak mı bi daha
Bence üzülüp hatasını anlayıp yapmaması daha iyi değil mi
Benim eşim bugüne kadar bi kez kabalaştı bana karşı ama el kaldırma falan gibi değildi sadece hatırlamıyorum şimdi ama kapıyı yüzüme çarpmıştı sanırım öyle bi şey
Ben ağlama krizine girdim sonra kusma krizi ardından da bayılıp kendimden geçince masaj kolonyayla falan kendime gelmiştim
Uyandığımda ağlıyordu ve yemin etti bi daha kafamı kırıcam seni kırmıycam diye
O da son oldu
Sen de çok kırıldığını ciddi bi şekilde göstersen ona
Ayıl bayıl demiyorum ama topla valizini al çocuğunu bakma yüzüne sonuçta yaptığı ağır bi şey ve senin kıymetini anlamalı
Gerçekten kaybedeceğini düşünürse yapmaz bi daha diye düşünüyorum

canım kız olmasa durmazdım ama nereye gidicem? gidicek bi yerim de yok.. kırıldığımı görüyor ama işine gelmiyor. nasıl istiyorsa öle davranıyor. kalbim ona karşı buz gibi oldu. Allsh hakkımızda hayırlısını versin

Ben bu topikte çirkin anne göremedim canım. Silkinip bi toparlansanız poz da verirsiniz, makyaj da yaparsınız Beğendiğin için teşekkür ederim:) Sizden de böyle fotolar bekliyorum.

hadi yaaaaaaa. sen hangi hareketleri yapıyorsun canım sıkılaşmak için?

Canım ben hoca eşliğinde çalışıyorum hocam bölgesel hareketler gösteriyor onları yapıyorum bir de grup derslerim var yoga pilates ayrıca sadece karın hareketlerinin olduğu crunch dersine gidiyorum

hera17 kullanıcısından alıntı
ortalık çok dağınıktı. kocam her zaman ki gibi üst katta bilgisayar başında ( bi yemek için bir de yatmak için alt kata iner). - aşkım kızın seni çağırıyor çok sıkılmış ben ortalık topluyorum dedim. beklesin okey oynuyorum dedi. 5 dk sonra indi ve ben yokken ne yapıyorsun ne güzel okey oynuyordum dedi. (bunu hergün söylüyor). - sen varken sen yoksun gibi mi davranim tek başıma yapmadım ki dedim. neyse ortalığı topluyorum üst kata çamaşır atmak için çıktım seslendi. - acıkmış olabilir mi? (masal ağlamıyordu) - hayır 2 buçukta yedi dedim. nee dedi. 2 buçukta yedi dedim yine nee diyince duyması için bağırdım 2 buçukta yedi aç değil diye. bana bir bağırdı. ne bağırıyosun ulaaan diye. apartman duymuştur yemin ederim.. duyman için bağırmıştım dedim. 2 dk oyalandım sinirim yatışsın diye. indim sen niye çocuğun yanında öyle bağırıyosun dedim. kavga çıktı.böyle kumandayı filan aldı atıcakmış. bak çok kötü olacak diye tehtit ediyor. salonun kapısı açıktı ve yatak odasınında. ceyran yapıp çocuğu hasta etmemek için yatak odasının kapısını kapattım. hızlıda değildi. bu bir kalkıp yürüdü üstüme. kollarım tuttu ittirdi. ne yaptım ki şimdi dedim. sen napıyosun lan diye bağırmaya devam etti. sonradan anladım ve açıkladım ceyran yapmasın diye kapattım ne var bunda dedim. adam takmış bi kere ona trip atıyorum zannediyor. açıklamaya çalışıyorum yok. elini kaldırdı yumruk atıp. ne yapıyosun sen dedim. son anda yüzüme vurmaktan vazgeçip koluma vurdu. hiç bişi demeden yanından ayrılıp kızımın yanına oturdum.. ve bunu bana 3. yapışı. ilkinde nişanlıydık. kadıköyde en kalabalık caddede elini kaldırdı vurmadı. 2. de hamileydim boğazımdan tutup ittirdi. 3. de bu.. ha birde gerizekalı diye bağırdı. siz olsaydınız ne yapardınız. yani ne yapim gerçekten bilmiyorum

Canım her şeye herkesin verdiği cevapların aynısı olacağı için cevap yazmıyorum ama dayanamadım. Sanırım eşin dozu giderek arttırıyor. Çok zamana yayarak ve azar azar. Benim de eşimle çok şiddetli kavgalarım oldu. Asla elini kaldırmadı o ayrı. (Ben izmit manyağıyımdır ayıptır söylemesi elini alır ..........)

hamileyken ben gitmek istemiyorum diye veya iş bahanesiyle dışarıda alkollü ir kaç yemeğe katıldı, çok geç bir saatte ve zil zurna geldi. Dedim ki bir gece gelicen evde değilim, arıyacan açmıyorum. Artık güvenlikten hangi taksiye bindiğimi taksiciden de hangi hastanede olduğumu öğrenirsin. Bu baya ağır geldi ona çünkü yaparım. Tek başıma başımın çaresine çok baktım.

Sonra doğurdum teyzem bizde bu gene bi rahatladı. Nasıl olsa yalnız değilim diye bu arada daha 1 aylık değiliz. Fena göğüs ucu yarasıyla bağıra çağıra tepine tepine emziriyorum ve çocuğun sarılığı tam geçmemiş ve güvendiği teyzem 60 yaşında. Bir akşam abarttı ve öyle bir içmiş geldi ki eve hiç bişi hatırlamıyor. Zaten beraber içtiği arkadaşlarıyla da kavga falan etmiş. Üstüne o gece kızım emzirmekten için uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor. Buda salonda sızmış. 1 saat uğraştık teyzemle uyanmadı bebeğim. Korktuk tabi saat 2 başladım buna bağırmaya (yalnız anlatırken yine kızıyorum adama :)) kalk çocuğa bişey oldu uyanmıyor doktoru arayalım diye. Bana bağırdı çağırdı aldı eline telefonu saçma saçma bişeyler yapıyor saçma saçma konuşuyor. Aldım elinden telefonu ben konuştum doktorla.

Yani uzattım ama böyle böyle bencillikleri çok oldu. Şimdi süt gibi nasıl olduğunu da söyleyeyim. O şekilde içip içip eve gelirse sabah beni ve kızımızı bulamayacağını söyledim. Oda kısa süreli etki etti. Esas etki şu oldu sanırım yine bana 1 saate gelirim dedi 3 saat gelmedi ve telefonuna ulaşamadığım bir seferden 2 gün sonra gayet sakinken bu eve geldi ben çocuğu emziriyorum yine acılar içnde dedim şu yaralarım bi geçsin, psikolojim bi düzelsin sağlam kafayla düşünücem. Dedi neyi dedim seni boşayıp başamıyacağımı. Kaldı böyle şaka yapıyorum sandı. Baktı ciddiyim niye dedi. Dedim sen evde çocuk sevebilen, yatağı banko dolu bir bekar olmaya çalışıyorsun ama öyle bir hayat yok.

Kıssa dan hisse. Adamımın nush ve tekdir hakları doldu. Sırada kötek var. Ben şiddete karşı olunca da icraate geçmek gerekecek (boşamak) sanırım. Dövmedi, sövmedi, aldatmadı diye bencilliklerine göz yumabilecek sabırlı hatun ben değilim.

Deminden beri yazıp yazıp siliyorum. Ne diyeceğimi bilemedim. Allah kolaylık versin. Umarım biran önce iş bulur da morali düzelir ve sana da iyi davranır

Herca yazmışım özür başlık düzelmiyor canım

Son düzenleme:
Hera ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin canım. Ama tepkini ciddi şekilde göster eşine nereye kadar bu...
sana karsı saygısı yok gördüğüm kadarıyla. Sen sürekli aileyi toparlayıcı o dağıtıcı gibi.
Allah yardımcın olsun canım ne diyim...

Hera canım çok üzüldüm yaşadıklarına inş hersey yoluna girer silkinip bi kendine gelsin artık geri dönüşü olmayan yollara girmesin inş aklını basına toplar senin ve kızının kıymetini bilir nelere sahip olduğunun farkına varır

canım sen güzel başarmışsın. ama benim kocamı haksız olduğuna ikna edemezsin. o her zaman haklıdır. aksini idda ettiğin zaman kaplan kesiliyor. çok fevri bi insan. onun duymak istemediği şeyleri biliceksin ve ona söylemiceksin. aramızda iletişimsizlik var. konuşamıyorum malesef hemen üste çıkıyor konuşma karışma diye çıkışıyor..

bende ne yapacağımı bilmiyorum.. teşekkür ederim beni dinleyip içimi biraz olsun rahatlattığınız için..

Kim demiş başardım diye bu erkeklerin içinde birer öküz yatıyor. Kimisi daha sık uyanıyor kimisi daha seyrek. Bazılarıda pek uyumuyor. :)) yalnız değilsin bizlerde de var benzerlerini yapanlar. Benimki hareketlerine dikkat ediyor artık ama haksız olduğunu kabul etmeme onda da var. Hala bir özür dilemişliği yok. Benim egom yüksektir onunkide aynı. İki horoz bir evde anlayacağın. Annem rahmetli derdi ki sırayla ötün. Ben ona sırasını verince sanıyor ki hep o ötecek ben hiç ötmeyecem. Sözün özü erkek işte.

Sana boşa demiyor kimse. Boşayabileceğini bildir ona sadece. Lafla değil ispatla. Bir oşanma planın olsun yalandan ne yapıcan nereye gidicen. Ne iş yapıcan gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…