2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Erkeklere iyi günlerimizde ben sensiz naparim falan dememeli sanırım. Sonra gercekten onsuz yapamayacağımızı sanıyorlar. Özellikle suçlu ya da aciz olduklarında bastırmak icin daha üste çıkıyorlar .

Bir ağustos annesi olarak sürekli burdayım bende. Bebekler birbirinden tatlılar masallah. Senin resimlerin harika. Böyle bişey bende yapsam kaça mal olur? Mümkünse cevap verebilirmisin?

canımm allh yardımcınn olur inş..

teşekkür ederim kızlar.. inş hayatım yoluna girer bir şekilde.. gururum bugün hiç olmadığım kadar kırıldı. daha önce de olmuştu ama bu kadar kırılmamıştım. sanırım artık anne olduğum için gururum çok incildi.. çünkü kızım olmasaydı çoktan gitmiştim evden.. elim kolum bağlı. bu soğukta nasıl çıkartır nereye götürürüm bebeğimi

canım daha önce de bildirdim. daha çok sinirlendi.. benimkinin içinde sadece öküzlük değil ayılıkta yatıyor malesef..

Erkeklere iyi günlerimizde ben sensiz naparim falan dememeli sanırım. Sonra gercekten onsuz yapamayacağımızı sanıyorlar. Özellikle suçlu ya da aciz olduklarında bastırmak icin daha üste çıkıyorlar .

aynen öyle canım. ben çok kullandım bu kelimeyi ona. hatta ona kitap bile yazıp bastırıp vermiştim eline..

canım yaa inan çok üzüldüm nasıl kıyar sana
hele ki anne olduktan sonra daha da saygı duyulması gerektiğine inanıyorum
yazdıklarından anladığım kadarıyla sen hep alttan alan tarafsın o yüzden cesaret almış seninki
ben hep şunu savunurum erkeklere kaybetme korkusunu vereceksin alttan alttan. öyle bizi çantada keklik görmelerine izin vermemek gerekiyor yoksa kendilerine aşırı bir güven duyuyorlar
koluna vurmuş bence bunu yaptığı hatayı ona fark ettir yoksa gerisi gelir

Okurken resmen delirdm..oncelikle sabrinq hayran kaldim ve cok takdr ettm seni..ben deliyimdr esim bana bnu yapicak bi tane yapistirirm suratina sanirim..sen bi kadinsin esini gec anneligini gec sana bunun icin saygi duymali karsisinda onunla ayni gucte biri yok denk biri yok bi kadin var senn ona gucun yetmez bunu biliyo..kolunu tutmak hirpalamk ne ..hele hamileyken ittirmek ...bogmk istesm kocani cnm kusura bkma...senn gdicek bi yern yok suan bundan cesaret aliyo ...afedersn ama asil gerizkali o..

Bence eşinde gidecek yerin olmadığının farkında
Canım peki nilanlıyken sana el kaldırdığında neden sonra evlendin
Demekki çok seviyordun
Şimdide böyle yapmasına rağmen hala evliysen Demekki seviyorsun hala
Birde çalışıyormuydun normalde
Sanırım kayınpederin iyi bi insandı ve iyi anlaşıyordunuz diye hatırlıyorum
Bu konuyu ona açsan
Senin söylediğini çaktırmadan konuşda oğluyla ayar çekse biraz

Cok buyuk terbiyesizlik ediyor.. Billemedim savunulcak bi yani yok bu isin.. Kv biliyor mu bunlari? Onunla aran iyiydi sanirim ona danissan?

Saol cnm bnm.annelik hepimize cok yakisiyo...49 kiloyum cnm eylul diyeti ;-)

canim Allah yardimcin olsun.kimse kocanin sana davrandigi gibi muamele gormeyi hak etmez.senin yerinde olsam coktaaan terk etmistim.ama tabi sartlar da onemli ekonomik bagimsizligin var mi bilmiyorum ailen sana destek verir mi bilmiyorum ama bu dediklerim varsa bir an bile dusunme.boyle bir adamla omur gecmez.benim esim (5.yilimiz evlilikte 4 de oncesi var) degil siddet uygulamak bagirmadi bile bana.inan cok uzgunum senin adina Allah esini islah etsin...

Hera canım Allah sana sabır güç versin bugünlerde ben de eşimle biraz limoniyim ama bana öyle elini kolunu kaldırması biraz g.t ister hiç acımam bence sen de kendini ezdirme erkek olması ona şiddet gösterme hakkı vermez ...

ne yapcaksın???

kurabiye yapacaktım ama dışarı çıkınca kaldı

Heracım canım Allah yardımcın olsun. Ne desem bilemedim. Eşinin yaptığı cidden öküzlükten başka birşey değil. Gidebileceğin bir yer olsaydı da görseydi gününü. deli divane arasaydı seni. Kp yada Kv ile konuş bence anlat bilsinler öküz oğullarının yaptığını. Ben eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum bunu. Ve eşime hep derim sensiz yapamam diye oda bana der. ama ben ona daha ilk evlendiğimizde söyledim seni çok sevsem de aşkından ölsem de asla kendimi ezdirmem. herşeyi bırakır giderim öleceğimi bilsem de dedim. daha bana hiç bağırmadı. gerçi biz daha yeni evliyiz. ama çok deliyimdir bilir kızarsam yaparım.

Cok tatli masallh cnm...eyluste tesekkur ediyo sana teyzesi

Bildigin yakisikli bibyahu masssssallahh:)

Eki Görüntüle 843533

herkese günaydın

sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?

Off kaç numaralı bakış bu yaa :d Ben sırf bunun için de bi tane kız doğururum

slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Teşekkür ederim teyzeleriii Suloz o zaman ben gelin falan hiç düşünmüyorum artık seni bekliyorum Angel Eylül de senin kopyanmış maşallah ikinize :)

Kızlar bu arada oğlum 3 saattir uyuyor karnını nasıl doyuracağımı da keşfettim uyanık olduğunda karnı ağrıdığı için emmiyordu ben de artık kucağımda sallıyorum ağzında emzikle hafif uykulu oluyor o zaman emziği çıkarıp göğsümü veriyorum emiyor ancak öyle karnı doyuyor ... Bir de fena gazı var bir kaç haftadır hiç gazı olmuyordu pazardan beri gazlı ... Daha önce masajla çok rahat çıkarıyordu ama şimdi çıkaramıyor masajlar yağlar falan hikaye...

Kızlar oğlum 4 aylık olunca işe başlayacağım muhtemelen yarım gün çalışacam ama göğüs pompası almam lazım yine de kullanan anneler siz hangisini önerirsiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…