- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.741
Hera canım çok üzüldüm yaşadıklarına inş hersey yoluna girer silkinip bi kendine gelsin artık geri dönüşü olmayan yollara girmesin inş aklını basına toplar senin ve kızının kıymetini bilir nelere sahip olduğunun farkına varır
canımm allh yardımcınn olur inş..
canım daha önce de bildirdim. daha çok sinirlendi.. benimkinin içinde sadece öküzlük değil ayılıkta yatıyor malesef..Kim demiş başardım diye bu erkeklerin içinde birer öküz yatıyor. Kimisi daha sık uyanıyor kimisi daha seyrek. Bazılarıda pek uyumuyor. :)) yalnız değilsin bizlerde de var benzerlerini yapanlar. Benimki hareketlerine dikkat ediyor artık ama haksız olduğunu kabul etmeme onda da var. Hala bir özür dilemişliği yok. Benim egom yüksektir onunkide aynı. İki horoz bir evde anlayacağın. Annem rahmetli derdi ki sırayla ötün. Ben ona sırasını verince sanıyor ki hep o ötecek ben hiç ötmeyecem. Sözün özü erkek işte.
Sana boşa demiyor kimse. Boşayabileceğini bildir ona sadece. Lafla değil ispatla. Bir oşanma planın olsun yalandan ne yapıcan nereye gidicen. Ne iş yapıcan gibi.
Erkeklere iyi günlerimizde ben sensiz naparim falan dememeli sanırım. Sonra gercekten onsuz yapamayacağımızı sanıyorlar. Özellikle suçlu ya da aciz olduklarında bastırmak icin daha üste çıkıyorlar .
ortalık çok dağınıktı. kocam her zaman ki gibi üst katta bilgisayar başında ( bi yemek için bir de yatmak için alt kata iner). - aşkım kızın seni çağırıyor çok sıkılmış ben ortalık topluyorum dedim. beklesin okey oynuyorum dedi. 5 dk sonra indi ve ben yokken ne yapıyorsun ne güzel okey oynuyordum dedi. (bunu hergün söylüyor). - sen varken sen yoksun gibi mi davranim tek başıma yapmadım ki dedim. neyse ortalığı topluyorum üst kata çamaşır atmak için çıktım seslendi. - acıkmış olabilir mi? (masal ağlamıyordu) - hayır 2 buçukta yedi dedim. nee dedi. 2 buçukta yedi dedim yine nee diyince duyması için bağırdım 2 buçukta yedi aç değil diye. bana bir bağırdı. ne bağırıyosun ulaaan diye. apartman duymuştur yemin ederim.. duyman için bağırmıştım dedim. 2 dk oyalandım sinirim yatışsın diye. indim sen niye çocuğun yanında öyle bağırıyosun dedim. kavga çıktı.böyle kumandayı filan aldı atıcakmış. bak çok kötü olacak diye tehtit ediyor. salonun kapısı açıktı ve yatak odasınında. ceyran yapıp çocuğu hasta etmemek için yatak odasının kapısını kapattım. hızlıda değildi. bu bir kalkıp yürüdü üstüme. kollarım tuttu ittirdi. ne yaptım ki şimdi dedim. sen napıyosun lan diye bağırmaya devam etti. sonradan anladım ve açıkladım ceyran yapmasın diye kapattım ne var bunda dedim. adam takmış bi kere ona trip atıyorum zannediyor. açıklamaya çalışıyorum yok. elini kaldırdı yumruk atıp. ne yapıyosun sen dedim. son anda yüzüme vurmaktan vazgeçip koluma vurdu. hiç bişi demeden yanından ayrılıp kızımın yanına oturdum.. ve bunu bana 3. yapışı. ilkinde nişanlıydık. kadıköyde en kalabalık caddede elini kaldırdı vurmadı. 2. de hamileydim boğazımdan tutup ittirdi. 3. de bu.. ha birde gerizekalı diye bağırdı. siz olsaydınız ne yapardınız. yani ne yapim gerçekten bilmiyorum
canım kız olmasa durmazdım ama nereye gidicem? gidicek bi yerim de yok.. kırıldığımı görüyor ama işine gelmiyor. nasıl istiyorsa öle davranıyor. kalbim ona karşı buz gibi oldu. Allsh hakkımızda hayırlısını versin
ortalık çok dağınıktı. kocam her zaman ki gibi üst katta bilgisayar başında ( bi yemek için bir de yatmak için alt kata iner). - aşkım kızın seni çağırıyor çok sıkılmış ben ortalık topluyorum dedim. beklesin okey oynuyorum dedi. 5 dk sonra indi ve ben yokken ne yapıyorsun ne güzel okey oynuyordum dedi. (bunu hergün söylüyor). - sen varken sen yoksun gibi mi davranim tek başıma yapmadım ki dedim. neyse ortalığı topluyorum üst kata çamaşır atmak için çıktım seslendi. - acıkmış olabilir mi? (masal ağlamıyordu) - hayır 2 buçukta yedi dedim. nee dedi. 2 buçukta yedi dedim yine nee diyince duyması için bağırdım 2 buçukta yedi aç değil diye. bana bir bağırdı. ne bağırıyosun ulaaan diye. apartman duymuştur yemin ederim.. duyman için bağırmıştım dedim. 2 dk oyalandım sinirim yatışsın diye. indim sen niye çocuğun yanında öyle bağırıyosun dedim. kavga çıktı.böyle kumandayı filan aldı atıcakmış. bak çok kötü olacak diye tehtit ediyor. salonun kapısı açıktı ve yatak odasınında. ceyran yapıp çocuğu hasta etmemek için yatak odasının kapısını kapattım. hızlıda değildi. bu bir kalkıp yürüdü üstüme. kollarım tuttu ittirdi. ne yaptım ki şimdi dedim. sen napıyosun lan diye bağırmaya devam etti. sonradan anladım ve açıkladım ceyran yapmasın diye kapattım ne var bunda dedim. adam takmış bi kere ona trip atıyorum zannediyor. açıklamaya çalışıyorum yok. elini kaldırdı yumruk atıp. ne yapıyosun sen dedim. son anda yüzüme vurmaktan vazgeçip koluma vurdu. hiç bişi demeden yanından ayrılıp kızımın yanına oturdum.. ve bunu bana 3. yapışı. ilkinde nişanlıydık. kadıköyde en kalabalık caddede elini kaldırdı vurmadı. 2. de hamileydim boğazımdan tutup ittirdi. 3. de bu.. ha birde gerizekalı diye bağırdı. siz olsaydınız ne yapardınız. yani ne yapim gerçekten bilmiyorum
Teşekkür ederim kızlar. Angy bir tık daha kilo vermişsin ve annelik sana çok yakışmış canım. Kızın da tıpkı sen maşallah. Minkm çektir valla ilerde kızım büyüdüğünde bunlara bakıp tebessüm etsin istiyorum. Daha 600 kadar poz var nasıl derliycez bakalım albümü :) Myhoney sağol canım. Sizler güzel görüyorsunuz :))
Saol cnm bnm.annelik hepimize cok yakisiyo...49 kiloyum cnm eylul diyeti ;-)
ne yapcaksın???
Cok tatli masallh cnm...eyluste tesekkur ediyo sana teyzesi
canım kendi bırakıyor ya da uyuyor emerken..seninki de gülüyormuş işte ne güzel doymasa ağlardı annesi
peki örtmenimm
sağ ol meltemcim öyledir umarım.. insan sinir oluyor yumuşak olunca tatmin olmuyorum kendimce :)
deneyim ben de canım sağ ol tavsiyen için
Arda 2 saatte bir emiyor canım ve hiç şaşmıyor saati..dediğin gibi doymasa belli ederdi mutlaka. ne bileyim insan illa pimpiriklenecek bişeyler buluyor ya benimki de o misal sanırım....
hayatım bu kuzu tam ısırmalık amaaa! kocaman bir maşallah Masal kıza canım Allahım esirgesin
bunu öğrendiğim iyi oldu
öyle galiba cücüm.. ama sağmakla emmesi arasında fark varmış canım. daha çok gelirmiş emerken. ben öyle duymuştum bilgin olsun üzme kendini tatlım
Arenimmm yakışıklım benim yaa yerim yerim doyamammm
canım hoş geldin bayadır yoktun demek şehir değişikliğiyle uğraşıyomuşsun.. benim memlekete gelmişsiniz ne güzelllmerkezde mi olacaksınız yoksa ilçede mi canım? bu arada hayırlı olsun sünneti oğluşununn.. ama bir resim isteriz annesi eklemeyen kalmadı pek
Ben de bikaç sitede gördüm çok hoşuma gitmişti sonra netten yapılışını bulup yaptım. Güzel olmasını ümid ediyorum canım henüz ben de göremedim resimleri :)
Allahım boncuk gözlü. Nasıl güzel bişey bu böyle ya kartpostal gibi. Maşallah canım
Oyyy kuzum yaa minik tombalak. Çok tatlı annesi ısırasım geldi :)
Off ama gece gece bu kadar tatlı çok geldi şekerim yükselecekAllahım şuna bak ya
Benimde Halim sana benziyordu bugün
Uykusuzluktan ölüyordum , öbür oğlanda uyumamak icin direniyordu uyku gözlerinden akmasına rağmen. Allah'tan kızım bebisi oyalamışta ben oglanla sızmışım , azıcık dinlendim cok iyi geldi
Maşallah canım ne kadar tatlı bir kız bu , yerim o yanakları
Sanada merhaba tatlı bebis , seker kız candy
O nasıl bir pozdur öyle , mankenlere tas çıkartır , yakışıklı bebis
Çapkin yakışıklı
ama pekde masum duruyor
Of of ne yemekler vardır simdi
Bebisinde cok tatlı , tam ısırmalık, bosver ye de süt olsun annesi
Bildigin yakisikli bibyahu masssssallahh:)
Eki Görüntüle 843533
herkese günaydın
sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?
Off kaç numaralı bakış bu yaa :d Ben sırf bunun için de bi tane kız doğururum
Teşekkür ederim teyzeleriii Suloz o zaman ben gelin falan hiç düşünmüyorum artık seni bekliyorumslmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Canim eylul diyeti su gobege biberiye yagi surup strwcliyorsun o mu? Eger oysa gobegin gitti mi gercekten ise yRADİ Mİ?
Teşekkür ederim teyzeleriii Suloz o zaman ben gelin falan hiç düşünmüyorum artık seni bekliyorumAngel Eylül de senin kopyanmış maşallah ikinize :)
Saol cnmm.her goren boyle soyleyince esim nasi bozuluo..bu kizn hcbi tarafi bna cekmemis diye :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?