2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehehe ben de öyle pastanelerde olan herşeye içim gidiyor ve hiç o yeme isteğim gitmiyor hihihihhi

benim için tatlı kurabiye falan ye bari...

yedik geldik :))

heracımm çok üzüldmmm elini kaldırması kötüyken omzuna wurmş bile...tamam işsiz ama birlikte atlatmalısınız bu günleri...hatasını anlasın bence alttan alma bu sefer..çünkü bugün bunu yapan yrn daha beter olur...umarım düzelirsiniz cnmm iyi haberlerini bekliyoruzz

canım inanki ne diyeceğimi bilemedim bir an kendimi gördüm gibi bi dönem benim öküzün önde gidenide beni çok üzmüştü lohusa iken hemde hiç yoken allah görüyo sıkma canını bilgisayar ve internet kafasını bulandırmış leheb süresini okuyalım bu ...insanlara belki insafa gelirler şifa Allahtan

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.. iyi ki buraya üyeyim ve iyi ki sizinle tanıştım.. hepinizi çok seviyorum..

Arasta, fotoğraflarınız harika. çok güzel çıkmışsınız. umarım hep mutlu olursunuz..

angy, kesinlikle eylül hanım sana benziyor. senin gibi güzel bir kadın olucak.. inş hep birlikte büyütürüz yavrularımızı. Allah onları bize bağışlasın..
ve bir fotoğraf eklemek istiyorum...

anam ne güzel çıkmış süper ben bu kızı almamda kimi alırım çok tatlı bişey sende fıstık gibisin maşallah

Ehehe valla ortalık kızıştı rakipler sağlam Zerrecim Güzel sözlerin için teşekkürler:)

Bir ağustos annesi olarak sürekli burdayım bende. Bebekler birbirinden tatlılar masallah. Senin resimlerin harika. Böyle bişey bende yapsam kaça mal olur? Mümkünse cevap verebilirmisin?

Canım benim doğum fotoğraflarıyla beraber albüm oluşturulacak 450tl civarı tutuyor ama büyük şehirlerde sanırım daha pahalıymış ve teferruatlı değilmiş.

Cnm esim ve ben..eskiden bnziyodu babaya

Ay maşallah eşler birbirine benzer sözünün ispatısınız. Allah ayırmasın tü tü tüüü :))

Ayyy cok guldum kendime azicik bi zekam vardi gebelikte o da gitti.bari kizima gecmis olsa da ise yarasa

Hepimizn kafa gitti cnm bosver olur oule sryler..bn uctum iyice..su sagma makinesnn bibeonlarini erittim su kaynamis kaynams bitmis..bi koku hssettm gttimki biberonlr yok sunuyo resmen...bazen algilama sorunu yasiyrmm biti bdey diyo anlayamiyrm

maşallah size canım benim.. Allah nazardan sakınsın, oğlum da çok beğendi İda'yı öpüyomuş

slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)

maşallah canım benim çok güzelsiniz

Erkeklere iyi günlerimizde ben sensiz naparim falan dememeli sanırım. Sonra gercekten onsuz yapamayacağımızı sanıyorlar. Özellikle suçlu ya da aciz olduklarında bastırmak icin daha üste çıkıyorlar .

Yürü be parme kim tutar seni :))

Yaşasaydım ne yapacağımı yazmak daha kolay olurdu inan Yazdım yazdım sildim diyeceklerimi. Senin için dua edeceğim..

Kızlar oğluma Hatayın havası mı çarptı ne çıldırmak üzereyim sabah beraber kalktık yeni uyudu... gözlerinden yaşlar süzüle süzüle uykuya geçme sorunumuz var.Yine de mutluyum yine de umutluyum Oğluma aşığım ne diim ki daha :))

Mesajını epey oldu göreli ama cevap yazacak vakit bulamadım misafirlerden ama hep aklımda sen vardın okuduğumdan beri.bencede eşin epey ileri gitmiş ve yine çoğu zaman olduğu gibi alttan almak kadınlara düşmüş.sorun ne olursa olsun haklı göstermez eşini,kaybetme korkusu olmayınca insanlar bazen haddini aşıyor.nasıl bir garantide hissetmekse bu!!!!umarım pişman olup adımlarını denk atar artık ve çooooook mutlu olursunuz.Angysangel,şekerim kopyanı yapmışsın,maşşallah size çıtır kızlar

Dün yedim ve gece boyu hararet yaptığı için bi dünya su içtim. O kadar su içersen yapar tabi

Maşallah canım bu ne güzellik boyle
Yakıyorsunuz analı kızlı IDA nin güzelliğini kimden aldığı belli. Oyuncak bebek gibi
Sende valla maşallah nazarım değmesin genc kız gibisin kocisin kıymetini bilsin

20 gün muuu yuh , dagda mı yaşıyorlarmış :44: :78:
Bizde de durum aynı , elini cok cok emıyor emzik almıyor beni emzik yerine kullanıyor

slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Maşallah canım eyluse, sende pek güzelsin , anasının kızı :)

Canım ne deyim bilemedim, yazmadanda edemedim
Allah yardımcın olsun
Dinlemez diyorsun ama yinede sakinlesince konus bence , yani olayı oldugu gibi anlat , tavır yapmadığını onun yanlış anladığını , bu yaptıgı davranışa cok kırıldığını vs , erkekler büyük oranda odun oldugundan cocuğa anlatır gibi anlatırsan anlar belki.
Birde bu huysuzlar cocuk doğduktan sonra biraz yumusayip olgunlaşıyorlar , belki seninkinde de olumlu etkisi olur
Evlendiğimiz zamanla şimdiye göre eşimde cok fark var, sinirliligi azaldı ve daha sosyal oldu
Hakkınızda hayırlısı olsun , insallah esin akillanir ve hatasını anlar

Kızlar oğlum 4 aylık olunca işe başlayacağım muhtemelen yarım gün çalışacam ama göğüs pompası almam lazım yine de kullanan anneler siz hangisini önerirsiniz ??
Medela nin elektrikli olanından memnunum canım

Kizlar bebeklerinizi yatirirken yastik kullaniyormusunuz? Ben bi kitapta okumustum 1yasina kadar yastik kullanmayin diye

Kızlar oğlum 4 aylık olunca işe başlayacağım muhtemelen yarım gün çalışacam ama göğüs pompası almam lazım yine de kullanan anneler siz hangisini önerirsiniz ??

kuzum ben lansinoh affinity aldım 2 li olanından. memnun kaldım ben.. 2 li olması da zaman tasarrufu sağlıyor.

heracım okudukça gerildim Allahım nolur vurmamış olsun diye gözlerimi kısarak devam ettim her cümleye kendi kız kardeşimin başına gelmiş gibi üzüldüm canım yaşadıklarına. kocan gerçekten öfke kontrolü sorunu yaşıyor. şu aralar işsiz kalmasından dolayı sıkıntıda olması da bu yaptıklarını mazur göstermez. Allah sana peygamber sabrı vermiş. ama arkadaşların da dediği gibi seni kaybetme korkusunu yaşaması gerekiyor kocanın. çünkü sen alttan aldıkça o daha da cozutacak tepene çıkacak. bir büyüğünüzden yardım istemelisin. kayınbaban olabilir mesela. bilsinler oğullarının yediği haltı. geleceğin ne getireceği belli olmaz o yüzden olay sıcakken bilmelerinde fayda var canım.. Allah senin ve kızını korusun canım.öpüyorum seni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…