- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.761
hehehe ben de öyle pastanelerde olan herşeye içim gidiyor ve hiç o yeme isteğim gitmiyor hihihihhi
benim için tatlı kurabiye falan ye bari...
ortalık çok dağınıktı. kocam her zaman ki gibi üst katta bilgisayar başında ( bi yemek için bir de yatmak için alt kata iner). - aşkım kızın seni çağırıyor çok sıkılmış ben ortalık topluyorum dedim. beklesin okey oynuyorum dedi. 5 dk sonra indi ve ben yokken ne yapıyorsun ne güzel okey oynuyordum dedi. (bunu hergün söylüyor). - sen varken sen yoksun gibi mi davranim tek başıma yapmadım ki dedim. neyse ortalığı topluyorum üst kata çamaşır atmak için çıktım seslendi. - acıkmış olabilir mi? (masal ağlamıyordu) - hayır 2 buçukta yedi dedim. nee dedi. 2 buçukta yedi dedim yine nee diyince duyması için bağırdım 2 buçukta yedi aç değil diye. bana bir bağırdı. ne bağırıyosun ulaaan diye. apartman duymuştur yemin ederim.. duyman için bağırmıştım dedim. 2 dk oyalandım sinirim yatışsın diye. indim sen niye çocuğun yanında öyle bağırıyosun dedim. kavga çıktı.böyle kumandayı filan aldı atıcakmış. bak çok kötü olacak diye tehtit ediyor. salonun kapısı açıktı ve yatak odasınında. ceyran yapıp çocuğu hasta etmemek için yatak odasının kapısını kapattım. hızlıda değildi. bu bir kalkıp yürüdü üstüme. kollarım tuttu ittirdi. ne yaptım ki şimdi dedim. sen napıyosun lan diye bağırmaya devam etti. sonradan anladım ve açıkladım ceyran yapmasın diye kapattım ne var bunda dedim. adam takmış bi kere ona trip atıyorum zannediyor. açıklamaya çalışıyorum yok. elini kaldırdı yumruk atıp. ne yapıyosun sen dedim. son anda yüzüme vurmaktan vazgeçip koluma vurdu. hiç bişi demeden yanından ayrılıp kızımın yanına oturdum.. ve bunu bana 3. yapışı. ilkinde nişanlıydık. kadıköyde en kalabalık caddede elini kaldırdı vurmadı. 2. de hamileydim boğazımdan tutup ittirdi. 3. de bu.. ha birde gerizekalı diye bağırdı. siz olsaydınız ne yapardınız. yani ne yapim gerçekten bilmiyorum
Cnm esim ve ben..eskiden bnziyodu babaya
Kızlar oğlum 4 aylık olunca işe başlayacağım muhtemelen yarım gün çalışacam ama göğüs pompası almam lazım yine de kullanan anneler siz hangisini önerirsiniz ??
slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
ortalık çok dağınıktı. kocam her zaman ki gibi üst katta bilgisayar başında ( bi yemek için bir de yatmak için alt kata iner). - aşkım kızın seni çağırıyor çok sıkılmış ben ortalık topluyorum dedim. beklesin okey oynuyorum dedi. 5 dk sonra indi ve ben yokken ne yapıyorsun ne güzel okey oynuyordum dedi. (bunu hergün söylüyor). - sen varken sen yoksun gibi mi davranim tek başıma yapmadım ki dedim. neyse ortalığı topluyorum üst kata çamaşır atmak için çıktım seslendi. - acıkmış olabilir mi? (masal ağlamıyordu) - hayır 2 buçukta yedi dedim. nee dedi. 2 buçukta yedi dedim yine nee diyince duyması için bağırdım 2 buçukta yedi aç değil diye. bana bir bağırdı. ne bağırıyosun ulaaan diye. apartman duymuştur yemin ederim.. duyman için bağırmıştım dedim. 2 dk oyalandım sinirim yatışsın diye. indim sen niye çocuğun yanında öyle bağırıyosun dedim. kavga çıktı.böyle kumandayı filan aldı atıcakmış. bak çok kötü olacak diye tehtit ediyor. salonun kapısı açıktı ve yatak odasınında. ceyran yapıp çocuğu hasta etmemek için yatak odasının kapısını kapattım. hızlıda değildi. bu bir kalkıp yürüdü üstüme. kollarım tuttu ittirdi. ne yaptım ki şimdi dedim. sen napıyosun lan diye bağırmaya devam etti. sonradan anladım ve açıkladım ceyran yapmasın diye kapattım ne var bunda dedim. adam takmış bi kere ona trip atıyorum zannediyor. açıklamaya çalışıyorum yok. elini kaldırdı yumruk atıp. ne yapıyosun sen dedim. son anda yüzüme vurmaktan vazgeçip koluma vurdu. hiç bişi demeden yanından ayrılıp kızımın yanına oturdum.. ve bunu bana 3. yapışı. ilkinde nişanlıydık. kadıköyde en kalabalık caddede elini kaldırdı vurmadı. 2. de hamileydim boğazımdan tutup ittirdi. 3. de bu.. ha birde gerizekalı diye bağırdı. siz olsaydınız ne yapardınız. yani ne yapim gerçekten bilmiyorum
Ayyy cok guldum kendime azicik bi zekam vardi gebelikte o da gitti.bari kizima gecmis olsa da ise yarasaYok canmmm.bnm kizin adi eylul...kostrmktan yorgunluktanverdm.o yuzden eylul diyeti dedm cnm
anam ne güzel çıkmış süper ben bu kızı almamda kimi alırım çok tatlı bişey sende fıstık gibisin maşallah
Bir ağustos annesi olarak sürekli burdayım bende. Bebekler birbirinden tatlılar masallah. Senin resimlerin harika. Böyle bişey bende yapsam kaça mal olur? Mümkünse cevap verebilirmisin?
Ayyy cok guldum kendime azicik bi zekam vardi gebelikte o da gitti.bari kizima gecmis olsa da ise yarasa
slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Erkeklere iyi günlerimizde ben sensiz naparim falan dememeli sanırım. Sonra gercekten onsuz yapamayacağımızı sanıyorlar. Özellikle suçlu ya da aciz olduklarında bastırmak icin daha üste çıkıyorlar .
maşallah size canım benim.. Allah nazardan sakınsın, oğlum da çok beğendi İda'yı öpüyomuş
Maşallah canım bu ne güzellik boyle
20 gün muuu yuh , dagda mı yaşıyorlarmışhayırlıı olsun canımmmm.. :)
bebişler huzursuz olunca bizde huzursuz oluyoruz. sonra biizm huzursuzluğumuz yine bebişlere geçiyr. kısır döngüü bu..( aslında elimizde olsa da azıcık rahat olsakk ama nerdeeee
yemeklere kimyon koyunca gazını alıyormuşş. ben tüm yemeklere kimyon koyuyorum artık.. yumurta bile kırsam kimyon atıyorumm. bu gaz bizi ne hale soktuuu.. damak tadımız değişeck artık.. :)
canın benim kızımda kakasını bzen 4 günde bir yapıyor bazende 1 gün yapıyor 1 gün yapmıyor.sadece anne sütü alan bebişlerin 8 güne kadar yapmamsı normalmiş. başka bir -anne bebek- sayfasında okudum : kadın yazmış bebğim 40 günlük 20 gündür kaka yapmıyor komşularım normal diyor. sütü iyi değerlendiryormuş. sizce doktora gitmelimymm diyor. hiç götürmemiş doktora yazıkk ya.. çok üzüldüm bebeğee. biz 2 gün yapmayınca panikliyrz.. inş. bebğe bişey olmamıştır hep aklımdaydı gece..
- emzik bende sevdiremedim her şeyi yaptım ama olmuyr. o yine iki elini zorla ağzına sokup iştahla yalıyorr emiyr..
canım kaka lekesini yeşil sabun çok güzel çıkarıyor. benyeşil sabun sürüp 5 dakka falan bekletiyrm çitilemeye gerek bile kalmıyor tertemiz..
çooooooooooook tatlısınz kızlarr:)
Maşallah canım eyluse, sende pek güzelsin , anasının kızı :)slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Canım ne deyim bilemedim, yazmadanda edemedimortalık çok dağınıktı. kocam her zaman ki gibi üst katta bilgisayar başında ( bi yemek için bir de yatmak için alt kata iner). - aşkım kızın seni çağırıyor çok sıkılmış ben ortalık topluyorum dedim. beklesin okey oynuyorum dedi. 5 dk sonra indi ve ben yokken ne yapıyorsun ne güzel okey oynuyordum dedi. (bunu hergün söylüyor). - sen varken sen yoksun gibi mi davranim tek başıma yapmadım ki dedim. neyse ortalığı topluyorum üst kata çamaşır atmak için çıktım seslendi. - acıkmış olabilir mi? (masal ağlamıyordu) - hayır 2 buçukta yedi dedim. nee dedi. 2 buçukta yedi dedim yine nee diyince duyması için bağırdım 2 buçukta yedi aç değil diye. bana bir bağırdı. ne bağırıyosun ulaaan diye. apartman duymuştur yemin ederim.. duyman için bağırmıştım dedim. 2 dk oyalandım sinirim yatışsın diye. indim sen niye çocuğun yanında öyle bağırıyosun dedim. kavga çıktı.böyle kumandayı filan aldı atıcakmış. bak çok kötü olacak diye tehtit ediyor. salonun kapısı açıktı ve yatak odasınında. ceyran yapıp çocuğu hasta etmemek için yatak odasının kapısını kapattım. hızlıda değildi. bu bir kalkıp yürüdü üstüme. kollarım tuttu ittirdi. ne yaptım ki şimdi dedim. sen napıyosun lan diye bağırmaya devam etti. sonradan anladım ve açıkladım ceyran yapmasın diye kapattım ne var bunda dedim. adam takmış bi kere ona trip atıyorum zannediyor. açıklamaya çalışıyorum yok. elini kaldırdı yumruk atıp. ne yapıyosun sen dedim. son anda yüzüme vurmaktan vazgeçip koluma vurdu. hiç bişi demeden yanından ayrılıp kızımın yanına oturdum.. ve bunu bana 3. yapışı. ilkinde nişanlıydık. kadıköyde en kalabalık caddede elini kaldırdı vurmadı. 2. de hamileydim boğazımdan tutup ittirdi. 3. de bu.. ha birde gerizekalı diye bağırdı. siz olsaydınız ne yapardınız. yani ne yapim gerçekten bilmiyorum
Medela nin elektrikli olanından memnunum canımKızlar oğlum 4 aylık olunca işe başlayacağım muhtemelen yarım gün çalışacam ama göğüs pompası almam lazım yine de kullanan anneler siz hangisini önerirsiniz ??
Kızlar oğlum 4 aylık olunca işe başlayacağım muhtemelen yarım gün çalışacam ama göğüs pompası almam lazım yine de kullanan anneler siz hangisini önerirsiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?