2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşim iki gündür hasta ve sanırım banada bulaştı boğazım ve genzim yanıyor kızımada bulaşacak diye endişe ediyorum... tavsiyeniz var mı? kış çayı içtim bitkisel pastil aldım umarım sabaha geçer yaaa ((((

tatlım maşallah ailenize nazar değmesin hep mutlu olun.. bu arada sana koyu saç daha çok yakışıyormuş söyleyim dedim

Saol cnm.hamile kalma planm olunca koyu boyatmstim...suanki sac rengim hep makyaj istiyo soluk gosteriyo yuzu yoksa...ee makyajda suanda cogu zaman luks:-D

Sağol benim şair ruhlu arkadaşım. Yine methiyelerini şiir tadında okudum, sen bana çok iyi geliyosun

Geçmiş olsun canım hemen ıhlamur, limon ve bal. Yalnız boğazında yanma olduğu için sıcak içme ılık iç. Hatta şu ara herşeyi ılık iç. Sıcak boğazını tahriş eder.

İç Gribeyaz iç.
Gribeyaz ılık ıhlamur iç.

Kizlar bebeklerinizi yatirirken yastik kullaniyormusunuz? Ben bi kitapta okumustum 1yasina kadar yastik kullanmayin diye
Ben kucuk bi yastık kullanıyorum benimkinin reflusu var çünkü , durup dururken süt ağzından geri geliyor
Sağol benim şair ruhlu arkadaşım. Yine methiyelerini şiir tadında okudum, sen bana çok iyi geliyosun

Gercekleri söylüyorum canım
bi de senin pozitif enerjinin bize yansımasından kaynaklanıyor

Arda böcüküm 3 gündür pek kıymetli kakasını içinde tutuyor.. yetti gari bu kadar sakınma deyip salmaya karar verdiğinde nasıl bir manzarayla karşılaşacağımı tehayyül bile edemiyorummm

Arda böcüküm 3 gündür pek kıymetli kakasını içinde tutuyor.. yetti gari bu kadar sakınma deyip salmaya karar verdiğinde nasıl bir manzarayla karşılaşacağımı tehayyül bile edemiyorummm

Arasta'nın salı günkü manzarası bekliyor olabilir seni :18:... Arasta geçmiş olsun canım umarım bir daha öyle bir manzara ile karşılaşmazsın .. Bizim de bir kaç kere öyle oldu kıyafetlerini önce defne sabunuyla güzelce yıkadım sonra da makinaya attım tertemiz oldu :) Bu arada göğüs pompası tavsiyelerinizi okudum kızlar sanırım lansinoh alıcam teşekkür ederim :) Kızlar saat 16:30 gibi uyuyan bebeğim halen uyuyor sağlam bir gece nöbeti bekliyor beni ben uyumaya geçiyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve miniklere iyi bakın :)

Şu an salı günkü maceram makinada yıkanıyor. 1 gün suda beklettim bakalım çıkacak mı. Sana da şimdiden kolay gelsin dünüş :=)))

Hera'cım, sanırım buradaki herkes yazdıklarını okuyunca eşine ağzına geleni söylemek istiyor ama sonra bir dur yaaa yangına körükle gitme diyor, ama sonra da diyor ki yaaa kıza dürüst ol onun bazı şeylerini görmesini sağla, sonra yine kendini frenlemek istiyor, duyguları paylaşmaktan vazgeçiyor vsvsvsv. Bu böyle uzar gider.

Hiçbirimizin şartları burada aynı değil, benim yapacağımı belki sen yapamazsın o yüzden bazı şeyleri yapamıyorsan elbet bir nedeni vardır. Örnek sen diyorsun ki çantamı alıp nereye gideyim gidecek yerim yok diyorsun. Büyük konuşmak istemiyorum ama benim eşim böyle birşey yapsa bavulumu ben alıp çıkmam çok çok affedersin iç çamaşırına kadar bavulu ile gidecek olan o olur.

Arkadaşların bahsettiği gibi eşinin anne babasından yardım alabilirsin. Sadece şunu söylemek isterim ki güçlü olduğunu göster.

Allah sana ve eşine gönül ferahlığı versin.

Bu arada yanlış anlama ama eşine neden "ODUNUM" dediğini şimdi daha iyi anlıyorum:)

Sevgiler

Şu an salı günkü maceram makinada yıkanıyor. 1 gün suda beklettim bakalım çıkacak mı. Sana da şimdiden kolay gelsin dünüş :=)))

offf valla kesin pok götürecek ortalığı 2 gün tuttuğunda bile sırtına kadar çıkmıştı bugün 3. gün bitiyor ve ben pusuya yatmış her pırt sesinde taarruza geçiyorum :))) napacaksam o sırada sanki tuvalete götürcem çocuğu. durrr yavrum altına değil buraya yap diye

Batır damadım yarasın

teşekkür ederim canım ıhlamur yok evde yarın alayım.. düşündüm ama aklıma ıhlamur gelmedi nedense :) bazen böyle oluyor insan basit şeyleri düşünemiyor...

Cok uzuldum esin ile yasadigin olaylara anlattigima gore sen bastan dislerini gostermemissin hep alttan almissin oda iyice abartmaya firsat bulmus aslinda o nisanliyken sana kendini gostermis sorun ortada ama çözüm için bencede arkadaslara katiliyorum korkutman gerek ve cok ciddi oldugunu gostermen gerek bu konuda. Keske hic sorunlar olmasa herkes mutlu huzurlu olsa ama iste... Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun.

Hera canm allah sana ne guzel sabir verms ya okurken yazini cok gerildim allah yardimcin olsun insallahh maalesef bir cogumuzun basina kotu bu tarz olaylar gelior.. benm kocam daha elini kaldrms deil ama masal oldugundan beri ettigimiz kavgalarn haddi hesabi yok bosanma nokt
Asina kadar bile gittk konusmalarimzla cok sogudum en ufack bi kavgada ablalarina yollucam annesine diip duran bi adam oldu tksnmistim resmen bunu duydukca goz dago verdm ona sennle yasamaya merakli deilm kendi ayaklarm uzernde duran biriyim calisiorum bikerede bosarm seni kizimida haftada bikeregorursun diodum gecenlerde annemdeyken gene cok kotu kavgamz oldu bana kufurler etti hic hos olmayan kal orda dedi bende cann cehenneme dedim beni boyle seylerle korkutamayacagini hersefernde ona gosterdikce o uc bucuk atior damarimi bilior cunku yaparm...ogun defoldu gtti ben annemde kaldm evime geldm kzmn bi kac esyasini aldm bebek ara asini eve birakmasini soylemstm onu aldm anneme donerken aradi hic bisey olmamis gibi konustukca hepten sogudumaksama geldi beni almaya masal icin bisey demedm annemlern yannda eve geldgm gibi ilk isim yastgini odaya koydum ve yanima sokmadm.. allahtan ozurdilemesini bilio yaptiginin farkina vario am neye yararr

Arasta canm siz bi harikasinizzz harika otesi hata onun adini bilmiorum ama ana kiz nazar degmesin sizee...

Angel canm tig gibisin hic dogum yaptm deme inanmaz kmse masallah eyluste tipki sen vallaa ne mutlu sana :))

Kizlar ben emzirmiorum die spora basladm 1 hafta oldu baslayali 2 gundur agir calismalarim platesede giriorum ardindan her yerim et kesniyi masali zor tutuorum kollarm titrio insallah sporun bi faydasini gorurum..

zır zır da zır zır .............
öykü hanım bu saat oldu halaaa mızmızlanıyo hiç uyuyacak göz yok
nöbet tutturuyo resmen

teşekkür ederim hepinize kızlar.. o andan beri hiç konuşmadım.. arada salona girip kızını kontrol ediyor. ve hatta suçlu olan benmişim gibi yüzüme bakmıyor. bende ona bakmıyorum. yemek bile yapmadım da yemedim de.. bugün kayınvalideyi aramayı düşünüyorum. aslında dün arayacaktım ama belki o sinirle aramam doğru olmazdı. ilerde pişman olacağım birşey yapmak veya söylemek istemedim.. biliyorum hiç birşey değişmeyecek. onlar kocama bağırcak çağırcak akıl vercek. ama kocamın kulağında kulaklık gözünde at gözlüğü olduğu sürece değişende olmayacak. hatta anlattığım için ben suçlu olucam.. ben evi 2 kere terkettim. bi nişanlıyken. gece 1 gibi kavga etmiştim. doğru eve gidip ilk gemi olan 7:30 a binip önce bursaya sonra istanbula gittim. 1.5 ayda dönmedim.. bi şekilde yalvar yakar binbir töbe ile döndüm.. diğeri hamile iken kalktım gittim kayınvalideye o kadar kalabalık sokaklardan hünküre hünküre ağlaya ağlaya. yine döndüm.. ama şuan kalbime bakıyorum da ona karşı hiç bir sıcaklık yok.. kızım olmasaydı çoktan gitmiştim. ama kızım elimi bağladı. hava soğuktu. hastalanırsa diye korktum. ama en yakın zamanda bu işi neticelendireceğim.. artık ne ben eski benim.. ne de o sevdiğim adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…