- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.781
tatlım maşallah ailenize nazar değmesin hep mutlu olun.. bu arada sana koyu saç daha çok yakışıyormuş söyleyim dedim
Maşallah canım bu ne güzellik boyle
Yakıyorsunuz analı kızlıIDA nin güzelliğini kimden aldığı belli. Oyuncak bebek gibi
Sende valla maşallah nazarım değmesin genc kız gibisinkocisin kıymetini bilsin
Kizlar bebeklerinizi yatirirken yastik kullaniyormusunuz? Ben bi kitapta okumustum 1yasina kadar yastik kullanmayin diye
eşim iki gündür hasta ve sanırım banada bulaştı boğazım ve genzim yanıyor kızımada bulaşacak diye endişe ediyorum... tavsiyeniz var mı? kış çayı içtim bitkisel pastil aldım umarım sabaha geçer yaaa((((
Ben kucuk bi yastık kullanıyorum benimkinin reflusu var çünkü , durup dururken süt ağzından geri geliyorKizlar bebeklerinizi yatirirken yastik kullaniyormusunuz? Ben bi kitapta okumustum 1yasina kadar yastik kullanmayin diye
Sağol benim şair ruhlu arkadaşım. Yine methiyelerini şiir tadında okudum, sen bana çok iyi geliyosun
Arda böcüküm 3 gündür pek kıymetli kakasını içinde tutuyor.. yetti gari bu kadar sakınma deyip salmaya karar verdiğinde nasıl bir manzarayla karşılaşacağımı tehayyül bile edemiyorummm
Arda böcüküm 3 gündür pek kıymetli kakasını içinde tutuyor.. yetti gari bu kadar sakınma deyip salmaya karar verdiğinde nasıl bir manzarayla karşılaşacağımı tehayyül bile edemiyorummm
Arasta'nın salı günkü manzarası bekliyor olabilir seni :18:... Arasta geçmiş olsun canım umarım bir daha öyle bir manzara ile karşılaşmazsın .. Bizim de bir kaç kere öyle oldu kıyafetlerini önce defne sabunuyla güzelce yıkadım sonra da makinaya attım tertemiz oldu :) Bu arada göğüs pompası tavsiyelerinizi okudum kızlar sanırım lansinoh alıcam teşekkür ederim :) Kızlar saat 16:30 gibi uyuyan bebeğim halen uyuyor sağlam bir gece nöbeti bekliyor beniben uyumaya geçiyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve miniklere iyi bakın :)
Şu an salı günkü maceram makinada yıkanıyor. 1 gün suda beklettim bakalım çıkacak mı. Sana da şimdiden kolay gelsin dünüş :=)))
offf valla kesin pok götürecek ortalığı2 gün tuttuğunda bile sırtına kadar çıkmıştı bugün 3. gün bitiyor ve ben pusuya yatmış her pırt sesinde taarruza geçiyorum :))) napacaksam o sırada sanki tuvalete götürcem çocuğu. durrr yavrum altına değil buraya yap diye
Geçmiş olsun canım hemen ıhlamur, limon ve bal. Yalnız boğazında yanma olduğu için sıcak içme ılık iç. Hatta şu ara herşeyi ılık iç. Sıcak boğazını tahriş eder.
İç Gribeyaz iç.
Gribeyaz ılık ıhlamur iç.
Batır damadım yarasın
Hera'cım, sanırım buradaki herkes yazdıklarını okuyunca eşine ağzına geleni söylemek istiyor ama sonra bir dur yaaa yangına körükle gitme diyor, ama sonra da diyor ki yaaa kıza dürüst ol onun bazı şeylerini görmesini sağla, sonra yine kendini frenlemek istiyor, duyguları paylaşmaktan vazgeçiyor vsvsvsv. Bu böyle uzar gider.
Hiçbirimizin şartları burada aynı değil, benim yapacağımı belki sen yapamazsın o yüzden bazı şeyleri yapamıyorsan elbet bir nedeni vardır. Örnek sen diyorsun ki çantamı alıp nereye gideyim gidecek yerim yok diyorsun. Büyük konuşmak istemiyorum ama benim eşim böyle birşey yapsa bavulumu ben alıp çıkmam çok çok affedersin iç çamaşırına kadar bavulu ile gidecek olan o olur.
Arkadaşların bahsettiği gibi eşinin anne babasından yardım alabilirsin. Sadece şunu söylemek isterim ki güçlü olduğunu göster.
Allah sana ve eşine gönül ferahlığı versin.
Bu arada yanlış anlama ama eşine neden "ODUNUM" dediğini şimdi daha iyi anlıyorum:)
Sevgiler
Cok uzuldum esin ile yasadigin olaylara anlattigima gore sen bastan dislerini gostermemissin hep alttan almissin oda iyice abartmaya firsat bulmus aslinda o nisanliyken sana kendini gostermissorun ortada ama çözüm için bencede arkadaslara katiliyorum korkutman gerek ve cok ciddi oldugunu gostermen gerek bu konuda. Keske hic sorunlar olmasa herkes mutlu huzurlu olsa ama iste... Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun.
Hera canm allah sana ne guzel sabir verms ya okurken yazini cok gerildim allah yardimcin olsun insallahh maalesef bir cogumuzun basina kotu bu tarz olaylar gelior.. benm kocam daha elini kaldrms deil ama masal oldugundan beri ettigimiz kavgalarn haddi hesabi yok bosanma nokt
Asina kadar bile gittk konusmalarimzla cok sogudum en ufack bi kavgada ablalarina yollucam annesine diip duran bi adam oldu tksnmistim resmen bunu duydukca goz dago verdm ona sennle yasamaya merakli deilm kendi ayaklarm uzernde duran biriyim calisiorum bikerede bosarm seni kizimida haftada bikeregorursun diodum gecenlerde annemdeyken gene cok kotu kavgamz oldu bana kufurler etti hic hos olmayan kal orda dedi bende cann cehenneme dedim beni boyle seylerle korkutamayacagini hersefernde ona gosterdikce o uc bucuk atior damarimi bilior cunku yaparm...ogun defoldu gtti ben annemde kaldm evime geldm kzmn bi kac esyasini aldm bebek ara asini eve birakmasini soylemstm onu aldm anneme donerken aradi hic bisey olmamis gibi konustukca hepten sogudumaksama geldi beni almaya masal icin bisey demedm annemlern yannda eve geldgm gibi ilk isim yastgini odaya koydum ve yanima sokmadm.. allahtan ozurdilemesini bilio yaptiginin farkina vario am neye yararr
Arasta canm siz bi harikasinizzz harika otesi hata onun adini bilmiorum ama ana kiz nazar degmesin sizee...
Angel canm tig gibisin hic dogum yaptm deme inanmaz kmse masallah eyluste tipki sen vallaa ne mutlu sana :))
Kizlar ben emzirmiorum die spora basladm 1 hafta oldu baslayali 2 gundur agir calismalarim platesede giriorum ardindan her yerim et kesniyi masali zor tutuorum kollarm titrioinsallah sporun bi faydasini gorurum..
kuzum ben lansinoh affinity aldım 2 li olanından. memnun kaldım ben.. 2 li olması da zaman tasarrufu sağlıyor.
heracım okudukça gerildim Allahım nolur vurmamış olsun diye gözlerimi kısarak devam ettim her cümleyekendi kız kardeşimin başına gelmiş gibi üzüldüm canım yaşadıklarına. kocan gerçekten öfke kontrolü sorunu yaşıyor. şu aralar işsiz kalmasından dolayı sıkıntıda olması da bu yaptıklarını mazur göstermez. Allah sana peygamber sabrı vermiş. ama arkadaşların da dediği gibi seni kaybetme korkusunu yaşaması gerekiyor kocanın. çünkü sen alttan aldıkça o daha da cozutacak tepene çıkacak. bir büyüğünüzden yardım istemelisin. kayınbaban olabilir mesela. bilsinler oğullarının yediği haltı. geleceğin ne getireceği belli olmaz o yüzden olay sıcakken bilmelerinde fayda var canım.. Allah senin ve kızını korusun canım.öpüyorum seni.....
Mesajını epey oldu göreli ama cevap yazacak vakit bulamadım misafirlerden ama hep aklımda sen vardın okuduğumdan beri.bencede eşin epey ileri gitmiş ve yine çoğu zaman olduğu gibi alttan almak kadınlara düşmüş.sorun ne olursa olsun haklı göstermez eşini,kaybetme korkusu olmayınca insanlar bazen haddini aşıyor.nasıl bir garantide hissetmekse bu!!!!umarım pişman olup adımlarını denk atar artık ve çooooook mutlu olursunuz.Angysangel,şekerim kopyanı yapmışsın,maşşallah size çıtır kızlar
Maşallah canım bu ne güzellik boyle
Yakıyorsunuz analı kızlıIDA nin güzelliğini kimden aldığı belli. Oyuncak bebek gibi
Sende valla maşallah nazarım değmesin genc kız gibisinkocisin kıymetini bilsin
20 gün muuu yuh , dagda mı yaşıyorlarmış:44: :78:
Bizde de durum aynı , elini cok cok emıyor emzik almıyorbeni emzik yerine kullanıyor
Maşallah canım eyluse, sende pek güzelsin , anasının kızı :)
Canım ne deyim bilemedim, yazmadanda edemedim
Allah yardımcın olsun
Dinlemez diyorsun ama yinede sakinlesince konus bence , yani olayı oldugu gibi anlat , tavır yapmadığını onun yanlış anladığını , bu yaptıgı davranışa cok kırıldığını vs , erkekler büyük oranda odun oldugundan cocuğa anlatır gibi anlatırsan anlar belki.
Birde bu huysuzlar cocuk doğduktan sonra biraz yumusayip olgunlaşıyorlar , belki seninkinde de olumlu etkisi olur
Evlendiğimiz zamanla şimdiye göre eşimde cok fark var, sinirliligi azaldı ve daha sosyal oldu
Hakkınızda hayırlısı olsun , insallah esin akillanir ve hatasını anlar
Medela nin elektrikli olanından memnunum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?