- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.801
birde size birşey sormak istiyorum.. bende çok aşırı unutkanlık ve çokkkkkkk aşırı saç dökülmesi var.. bıktım diyebilirim.. saçlarım kızımın elbiselerin içinden bile çıkıyor giydirirken sürekli içine bakıyorum dökülmesin diye ama genede içinden çıkıyor.. evimi görseniz hergün süpürmeme rağmen her bir köşede saç yığını var.. biyere gitsem saç toplamaktan rahatsız oluyorum.. geçen anneme gittim arkandan bissürü saç topladım dedi.. ne yapacağımı şaşırdım doktora gitsem hangi doktora gitmem gerekiyor.. dökülen saçlarımı toplasam bi kafa peruk olur kesinlikleunutkanlığa geli,nce yaptıgım bişeyi anında unutuyorum ve hatırlamak için deliriyorum ama nafileeee
2.ay 3 hafta oldu. guluyo ama bana bakarak değil rastgele. siz ne zaman basladınız? bide göz dr mu cocuk dr goturmelı?
ortalık çok dağınıktı. kocam her zaman ki gibi üst katta bilgisayar başında ( bi yemek için bir de yatmak için alt kata iner). - aşkım kızın seni çağırıyor çok sıkılmış ben ortalık topluyorum dedim. beklesin okey oynuyorum dedi. 5 dk sonra indi ve ben yokken ne yapıyorsun ne güzel okey oynuyordum dedi. (bunu hergün söylüyor). - sen varken sen yoksun gibi mi davranim tek başıma yapmadım ki dedim. neyse ortalığı topluyorum üst kata çamaşır atmak için çıktım seslendi. - acıkmış olabilir mi? (masal ağlamıyordu) - hayır 2 buçukta yedi dedim. nee dedi. 2 buçukta yedi dedim yine nee diyince duyması için bağırdım 2 buçukta yedi aç değil diye. bana bir bağırdı. ne bağırıyosun ulaaan diye. apartman duymuştur yemin ederim.. duyman için bağırmıştım dedim. 2 dk oyalandım sinirim yatışsın diye. indim sen niye çocuğun yanında öyle bağırıyosun dedim. kavga çıktı.böyle kumandayı filan aldı atıcakmış. bak çok kötü olacak diye tehtit ediyor. salonun kapısı açıktı ve yatak odasınında. ceyran yapıp çocuğu hasta etmemek için yatak odasının kapısını kapattım. hızlıda değildi. bu bir kalkıp yürüdü üstüme. kollarım tuttu ittirdi. ne yaptım ki şimdi dedim. sen napıyosun lan diye bağırmaya devam etti. sonradan anladım ve açıkladım ceyran yapmasın diye kapattım ne var bunda dedim. adam takmış bi kere ona trip atıyorum zannediyor. açıklamaya çalışıyorum yok. elini kaldırdı yumruk atıp. ne yapıyosun sen dedim. son anda yüzüme vurmaktan vazgeçip koluma vurdu. hiç bişi demeden yanından ayrılıp kızımın yanına oturdum.. ve bunu bana 3. yapışı. ilkinde nişanlıydık. kadıköyde en kalabalık caddede elini kaldırdı vurmadı. 2. de hamileydim boğazımdan tutup ittirdi. 3. de bu.. ha birde gerizekalı diye bağırdı. siz olsaydınız ne yapardınız. yani ne yapim gerçekten bilmiyorum
Arasta canm siz bi harikasinizzz harika otesi hata onun adini bilmiorum ama ana kiz nazar degmesin sizee...
Batır damadım yarasın
günaydınnn
bende sabahtan beri bokla uğraşıyorum :)
bi 6da yaptı beline kadar çıktı hemende temizledim ama yinede çıkıo...bez küçükmü gelio acaba..3 numara kullanıyorum ama...nası çıkıo anlamadımm...bide 8de yaptı...
ama en azından artık gece yapmıo..uyanınca yapıo.neyse bunada şükürr :)
kız anam kime damadım diuosun bi türlü kestiremedim takipteyim herkese damadım deme yahu
Arasta sen ne kadar güzelsin kızında ayrı güzel maşşal canım nazar değmesin size hep mutlu olun bu resimlerdeki gibi
Günaydın güzeller babamızda kahvaltı ettik babamız işe gitti bizde KızımlA başbaşayız sabah kahvaltıyı hazırlamak kocişler toplamak bendenkızımda sabah 5 te kaka yaptı bu sabah hepimiz boka batmışız tam bitti temizliyodum fisirt bi birakti Benim tişört malumunuz bizim kaka bezden geçmedi hiç şuan prima aktif bebek 3 numara kullanıyos
Günaydın canım ohh afiyet olsun.
Ne boktan işmiş çocuk bakmak di mi? Mecazdı gerçek oldu
Fiiyyt Fiyyyuuuuuuuuuuu (Islık)
Oğlumdan Kızına
Bi dee
Eki Görüntüle 843341
Maşallah canım çook güzel bir bebek. Allah nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 843342 bu da benim aşkımmm
kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
Eki Görüntüle 843533
herkese günaydın
sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?
slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)
Eki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar
Eki Görüntüle 843256 bde bunu ekledimmmm parca parca oldu birazcikkk:-D
Bugün eşimin iznini son günüydü. Hava güzel, güneşli, 22 derece civarında. Nereye gitsek nereye gitsek diye düşünürken Gönen'e at çiftliğine gitmeye karar verdik. Hem köpeğimizle gidebileceğimiz, hem İda'nın hava alabileceği, hem de bişeyler yiyeceğimiz bir yerdi.
İda'yı dışarı çıkartırken ilk kez bu kadar özene bezene giydirdim. Daha önce hep pantolon giydirmiştim. Kot elbise, poposu dantelli külotlu çorap, kırmızılı beyazlı patikler, bandana vs.
Dün kızım tüm gün kakasını yapmamıştı, evden çıktık, tam arabaya bindik ve daha arabayı çalıştırmadan bir güzel doldurdu. Oh dedim, rahatladı artık orda uyur tüm günümüz güzel geçer. Eve dönmeye üşendim, arabada alıveridm altını. Neyse rahatladığı için yol boyunca uyudu. Biz at çiftliğinin oraya gittik ve ne görelim Salı günleri kapalı Haydalaaaaaaaaa buyrun cenaze namazına.
Neyse hiç istifimizi bozmadan deli gibi aç olan karnımızı doyurmaya yer aradık. Gönene hakim olmadığımız için nerde ne yenir bilmiyoruz. Gönenin meşhur bişeyi varmış tel aracılığı ile arkilerden öğrendik eşim park etti ekmek arası bişey. Dedim arabada yeriz belki İda durmaz şurdaki parkta dolaşırız zaman kaybı olmasın. Gönen Belediye başkanını tebrik ederim bu arada, ailece iyi vakit geçirebileceğimiz harika ve büyük bir park yapmış.
Neyse biz İdoş ve Chester'la eşimi beklerken İda'nın hiç sesinin çıkmadığını farkettim. Ne güzel sakin sakin duruyo. Acaba yine kaka yaptı mı, arabanın sesinden duymamış olabilirim diye düşünürken baktım. Bir de ne göreyim o beyaz, o özene bezene giydirdiğim külotlu çorap dizlerine kadar sapsarı kakaAllahım arabanın içinde nasıl temizlenir o kakalar. Beline kadar da çıkmışlar. Açtım altını
sırtına kadar çıkmışlar. Düşünebiliyo musunuz sadece ıslak mendille, tıkışık bir arabanın içinde, dizden sırtına kadar olan kakayı temizliycemBattaniyeye yatırdım, açtım eşim geldi camdan bi gördü beni bastı kahkayı. O gülünce ben de başladım gülmeye. Allahım bluzum, battaniye, ellerim, heryer bok Bi paket ıslak mendille temizleyebildiğim kadar temizledim.Yine pantolon giydirdim sonunda ve üzerimi sildim. Kıza elbiseyle dışarda dolaşmak yine kısmet olmadı yani Yemeğim buz oldu, su olmadığı için ellerimi yıkayamadım o an ve peçeteyle filan tutarak yedim. Eşim eve gidelim dedi hayatta olmaz bunca ceremeyi eve gitmek için çekmedim dedim. Boklu üstümle parkta bi güzel dolaştık ohhh
Sonra eve geldik bir posta daha yaptı ve yine kıyafetlere geçmiş, onları çıkarıp doğru banyoya. Ana-kız yıkandık, paklandık ve burdayım.
Anlıyacağınız çok boktan bi gündü
sevgili anişkolar size 2 soru
1. kızım uzun zamandır 2-3 günde 1 kez kakasını yapıyor bu hep böyle mi devam edecek normal mi?
2. şu parmak emme olayına nolur bi çare eldiven takıyorum eldiveni yalamaktan sırılsıklam ediyor mikrop kapacak elini çıkarıp emziğini veriyorum öğürüp atıyor(( bana bi çare bi çözüm söyleyin şuanda deli gibi cugurt cugurt yalıyor elini
günaydınlaaar....bebeğimin emziği kayboldu...ara ara ara 6dan beri uyumuo..demekki baya iyi alışmş emziğe..ellerini emio ama uyuyamıo...en sonunda gördmm emziği...şeffaf ya gözükmemiş resmen...
şuan emzikle mışıl mışıl uyuyoo çok şükür :)
arasta bok macerasını anlatınca aklıma geldi o bok lekelerini çıkarabiliomusunuz...sabun tozu falan hiç etkili değil ya ben bıraktm normal deterjan kullanıyorum artık..hatta kosla döktm çıksın lekeler die...
Gunde 1kere kaka yapan oğlum dun aksam 10dan beri 3.kakasini yapiyor yesil renk ve biraz daha kati normal mi bu kizlar bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?