2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O sorun sanırım hepimizde var. Hamilelikteki büyüme hormonu saç dökülmesini engelliyormuş. E tabi doğumdan sonra da dökül-e-meyen saçlar dökülmeye başlıyor. normalmiş ama dediğin gibi çok rahatsız edici bir durum.
Hele banyodan sonra... Offf...

canım uzaktan ahkam kesmek gibi olmasın lütfen yanlış anlama. sen bunların hiçbirini hakedecek bir kadın değilsin. daha nişanlıyken sinyal vermiş. ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. sonraki aşama şimdiden görülüyor. ben senin yerinde olsam davamı açmıştım bugün.
o da okeyini oynasın rahat rahat

Gunde 1kere kaka yapan oğlum dun aksam 10dan beri 3.kakasini yapiyor yesil renk ve biraz daha kati normal mi bu kizlar bilen varmi

günaydınnn
bende sabahtan beri bokla uğraşıyorum :)
bi 6da yaptı beline kadar çıktı hemende temizledim ama yinede çıkıo...bez küçükmü gelio acaba..3 numara kullanıyorum ama...nası çıkıo anlamadımm...bide 8de yaptı...

ama en azından artık gece yapmıo..uyanınca yapıo.neyse bunada şükürr :)

Arasta canm siz bi harikasinizzz harika otesi hata onun adini bilmiorum ama ana kiz nazar degmesin sizee...

Teşekkür ederim canım ama sıkıntılarını okuyunca bu sözlere sevinemedim bile. Neden birçok kişinin eşinde bu denli değişim oldu anlamak çok güç. Tam aileye yeni bir üye katılmışken, gerçek bir aile ortamı başlamışken bu tavırlar niye. Erkekler bize göre daha özgür ruhlu da ondan mı kaynaklanıyor acaba. Bu kadar mesuliyet mi ağır geliyor. Yazık çok yazık

Günaydın hanımlar cimcime uyudu şimdi azcık bakıyım didim
Canım bende premıum care 3 numara kullanıyorum ama her seferinde bende bok yıkıyorumo kadar tavyikli yapıyorlarki taa sırtına kadar fışkırtıyolar sıvı kakayı her kıyafet sarı sarı lekeler dolu

Arasta sen ne kadar güzelsin kızında ayrı güzel maşşal canım nazar değmesin size hep mutlu olun bu resimlerdeki gibi

Hera canım umarım kısa sürede eşin yaptığı hataların farkına varır da kızınızla bundan sonra huzurlu bi hayatınız olur canım allah yardımcın olsun

Bebişlerin hepsine maşallah hepsi birbirinden tatlı valla

Benim cimcime dün gece çıldırdı yine saatlerce deliler gibi ağladı ama olayı çözdüm gün içinde toplasan 1 saat ancak uyuyor akşam oluncada o kadar yorgun düşüyorki uykuya geçemiyor onun ağlamaları bizi perişan ediyor of azıcık büyüsünler artık belki dertlerini daha kolay anlarız hepinizi öpüyorum

kız anam kime damadım diuosun bi türlü kestiremedim takipteyim herkese damadım deme yahu

Canım biz daha hamileyken kertmiştik Arduşla ama sonra yeni yeni rakipler geldi şaştım kaldım bu işe. Hepsi de birbirinden yakışıklı ben seçimi İdoşa bırakıcam :))

Günaydın güzeller babamızda kahvaltı ettik babamız işe gitti bizde KızımlA başbaşayız sabah kahvaltıyı hazırlamak kocişler toplamak bendenkızımda sabah 5 te kaka yaptı bu sabah hepimiz boka batmışız tam bitti temizliyodum fisirt bi birakti Benim tişört malumunuzbizim kaka bezden geçmedi hiç şuan prima aktif bebek 3 numara kullanıyos

Günaydın canım ohh afiyet olsun.

Ne boktan işmiş çocuk bakmak di mi? Mecazdı gerçek oldu

Bu arada geçmişe dönüp bebişleri kaçırmak olmazdı
Umarım hiçbirini atlamamışımdır. Heeeepsi birbirinden güzeller

Fiiyyt Fiyyyuuuuuuuuuuu (Islık)

Oğlumdan Kızına

Bi dee

Eki Görüntüle 843341

Maşallah canım çook güzel bir bebek. Allah nazarlardan korusun

Eki Görüntüle 843533

herkese günaydın

sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?

slmm kızlarr bz geldıkk...kalça ultrasonumz cekıldıı bugun..annanemz resmımızı cektı ..eylül pek hoslnmadı nyse :)

Eki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar

Eki Görüntüle 843256 bde bunu ekledimmmm parca parca oldu birazcikkk:-D

Hahahaha çok kötü olmuş Ama inat etmek güzeldir iyi yapmışsın

Canım 1 hafta hatta 10güne kadar bile normalmiş. Her bebişin huyu farklı işte...
Diş kaşıyıcıları dene canım. Aynı sorun bizde de var. Uykuya geçişte kısa süreli emzik veriyorum onda sıkıntımız yok ama dişleri kaşındığında emzik de kesmiyor. Kaşıyıcılardan aldık rahatladık...

Hemen leke yeniyken sudan geçirip sabunla çitileyebilirsem evet çıkıyor. Yapamazsam 4-5 kere yıkanınca ancak...

geçmişi okuyayım da yazayım demiştim ama oku oku bitiremedim baya gerilerde kalmışım :26: evimize dün döndük, babamız bizi çok özlemişsarıldık sarıldık hatta sarılıp uyuduk sohbet ederek sanırım oğlumuzun 2 aylık olup uyku düzeninin biraz rahatlaması buna sebep olduçok mutlu oldum. (sarılmaların devamı gelmedi ama bi gün o da olacak içime doğdu )

bu da Furkiş anneannedeyken çektiğim bi foto

bn hala adet olmadım bu arada aceba bi terslik mi var? kırkımız çıkınca çk az kanama olmuştu o kdr. dün dişciye gittim
5 gün antibiyotik kullan geçmezse gel çekelim dedi

kız kardeşim kınası için nihayet elbise buldum ama 46beden ağlamak istiyorummmmmmmmm

Heracım cnm okuduklarıma çk üzüldüm iş sıkıntınız inş. en kısa zmnda çözülür ve eşinn stresi biter biraz zayıf karakterli anlaşılan

Kizlar bnm de derdimdi sirtina kadar kaka firlamasi, sunu yapinca duzeldi: sirta gelen bolumde yapiskanlarin orayi iceri dogru katliyorsunuz, boylece o dert bitiyor. Yaptim yapali daha hic acik vermedi boklar:)) premium care icin konusuyorum buarada.

hepimiz prima 3 teyiz demek hepimizde boka batıoz..bez olarak bence en kalitelisi prima ama bu bok olayının çaresi yok :) arkasını katlayıncada ollmuo başta öyle yapıodum...

neyse artık zaten çıtçıtlı bodyler küçüldü yeni alcas hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…