- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.821
Kızlar oğlum 4 aylık olunca işe başlayacağım muhtemelen yarım gün çalışacam ama göğüs pompası almam lazım yine de kullanan anneler siz hangisini önerirsiniz ??
canım diş kaşıyıcıyı elinde tutabiliyormu ya da nasıl farklı birşey mi?
GuNaydın guzel hatırlar ve onların guzel bebisleri
Sabah gözleri yarım açık, uyanmaya çalışırken karşısında beni görünce gülümsemesi kadar guzel birşey yOk bu dünyada allahım
hepimiz prima 3 teyiz demek hepimizde boka batıoz..bez olarak bence en kalitelisi prima ama bu bok olayının çaresi yok :) arkasını katlayıncada ollmuo başta öyle yapıodum...
neyse artık zaten çıtçıtlı bodyler küçüldü yeni alcas hep...
canım bizim bebişlerin arası 6 gün. Sen oturtmaya başladın mı ?Bu arada bebeği oturtmakla ilgili bişey sorulmuştu şu yazıyı buldum:
Dördüncü ayda oturmaya hazırdır - Milliyet
canım bizim bebişlerin arası 6 gün. Sen oturtmaya başladın mı ?
Aynen kaplumbağaKuzum bizimki yarı yatay pozisyonda acaip sıkılmaya başladı. Kafasını kaldırıp bacaklarını havaya dikiyor ve kendini çekmeye çalışıyor. Ters dönmüş kaplumbağaya benzetiyorum o halinidaha hiç oturtmamıştım ama okuyunca anladım ki sorun buymuş sanırım :) Azar azar kucağımda oturtmaya başlarım artık ben.
GuNaydın guzel hatırlar ve onların guzel bebisleri
Sabah gözleri yarım açık, uyanmaya çalışırken karşısında beni görünce gülümsemesi kadar guzel birşey yOk bu dünyada allahım
Canım altı halka şeklinde, üst kısmı da pütürlü, silikonumsu bir malzeme, içinde de su var. Dolapta biraz soğutup da kullanabiliyosun yatıştırıyormuş kaşıntıyı.
Halkasından tutuyor bazen ama daha tuttuğu şeyle ilişki kuramadığı için bilinçli şekilde kendi kendine kaşıyamıyor. Rastgele ağzına götütürse kaşıyabiliyor ancak. O yüzden biz tutup ona yardımcı oluyoruz.
Günaydın güzel kadınlar ve onların tatlı mı tatlı bebikleri :)
Biz çok şükürü iyiyiz malum 4 aylık olduk hatta 4,5 a merdiven dayadık. Birkaç gündür uyku ayarlaması yapmaya başladım herhangi bir teknik kullanmıyorum kendimin yani med tekniği uyguluyorum tamamen içgüdüsel olarak şöyleki saat 2100 oldumuuyumuyorsa bile uyku tulumunu giydirip beşiğine yatırıyorum ışığı karartıyorum ve uyutuyorum sallayarak derin uykuya geçmesini bekliyorum. Ama saati hiç geçirmiyorum. Şöyle bir yan etkisi old gece 4 5 gibi deli gibi ağlamaya başladı hiç huyu değildi. Acaba uyku eğitimi yüzünden mi oldu anlamadım pıff.
Bi de tecrübeli annelere sorum ek gıda işini ne yapmıştınız. Haziran annelerinin çoğu başlamış ama bizim Dr lafını bile açmadı kontrolde. Şuan sadece anne sütü alıyor ne etsem bilemedim yahu
Canım ek gıdaya desteksiz bişekilde tam olarak oturabildiğinde geçmek gerekiyormuş.
Tatlım ünlü fotolarınızı gördüm tek kelime ile perfect :) canım çekti ben de istiyommm
Kizlar bebeklerinizi yatirirken yastik kullaniyormusunuz? Ben bi kitapta okumustum 1yasina kadar yastik kullanmayin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?