2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GuNaydın guzel hatırlar ve onların guzel bebisleri

Sabah gözleri yarım açık, uyanmaya çalışırken karşısında beni görünce gülümsemesi kadar guzel birşey yOk bu dünyada allahım

Kızlar oğlum 4 aylık olunca işe başlayacağım muhtemelen yarım gün çalışacam ama göğüs pompası almam lazım yine de kullanan anneler siz hangisini önerirsiniz ??

Lansinoh çiftli - elektrikli var bende. 7-8 dakikada işlem tamam. Ama zonk zonk bağırıyor biraz gürültülü

canım diş kaşıyıcıyı elinde tutabiliyormu ya da nasıl farklı birşey mi?

Canım altı halka şeklinde, üst kısmı da pütürlü, silikonumsu bir malzeme, içinde de su var. Dolapta biraz soğutup da kullanabiliyosun yatıştırıyormuş kaşıntıyı.
Halkasından tutuyor bazen ama daha tuttuğu şeyle ilişki kuramadığı için bilinçli şekilde kendi kendine kaşıyamıyor. Rastgele ağzına götütürse kaşıyabiliyor ancak. O yüzden biz tutup ona yardımcı oluyoruz.

Son düzenleme:

Sabah gözleri yarım açık, uyanmaya çalışırken karşısında beni görünce gülümsemesi kadar guzel birşey yOk bu dünyada allahım

Günaydın parmiş kesinlikle canım insan herseyimi unutur o gülümsemeyle hersey unutuluyor iyilik varlar o melek yüzleri hep gülsün

bnde katlıyorum rahat ettim ama bz daha 2 deyiz. 6 kilo olmadık henüz bi de 2 numara çk stok yapmışız netten almıştık, eşim mail atmış cvp gelmedi değişim için..kıyafetlede 3-6 y6a geçtik. badilerde de uzun kollu giydiriyorum artık.

Günaydınlarr... Topic olarak çenemiz düşük bizim. Biraz daha kasarsak 2012 Ağustos annelerini sollayacağız sayfa sayısında

günaydın kızlar karyolada sabah kızımın altını açtım çiş yapmıştı sadece tam yeni bezi takacakken tırrrrttt üstüm basım elim yatağım çarşaflar ay nasıl çığlık attım kızımın tepkisi çok tatlı ama aguuuu ve kocaman açılmış bi ağız:)))) gülermisin ağlarmısın? bu arada eşi memur olan ve ücretsiz izne ayrılan arkadaşlar eşleriniz aile yardımı alabiliyormuş aylık 150 lira biz alacaz başvurduk maaşlarına ekleniyor bilginiz olsun 150 lira 150 liradır sonuçta maaş almıoruz bilginiz olsun!!!!

Günaydın güzel kadınlar ve onların tatlı mı tatlı bebikleri :)

Biz çok şükürü iyiyiz malum 4 aylık olduk hatta 4,5 a merdiven dayadık. Birkaç gündür uyku ayarlaması yapmaya başladım herhangi bir teknik kullanmıyorum kendimin yani med tekniği uyguluyorum tamamen içgüdüsel olarak şöyleki saat 2100 oldumuuyumuyorsa bile uyku tulumunu giydirip beşiğine yatırıyorum ışığı karartıyorum ve uyutuyorum sallayarak derin uykuya geçmesini bekliyorum. Ama saati hiç geçirmiyorum. Şöyle bir yan etkisi old gece 4 5 gibi deli gibi ağlamaya başladı hiç huyu değildi. Acaba uyku eğitimi yüzünden mi oldu anlamadım pıff.

Bi de tecrübeli annelere sorum ek gıda işini ne yapmıştınız. Haziran annelerinin çoğu başlamış ama bizim Dr lafını bile açmadı kontrolde. Şuan sadece anne sütü alıyor ne etsem bilemedim yahu

canım bizim bebişlerin arası 6 gün. Sen oturtmaya başladın mı ?

Kuzum bizimki yarı yatay pozisyonda acaip sıkılmaya başladı. Kafasını kaldırıp bacaklarını havaya dikiyor ve kendini çekmeye çalışıyor. Ters dönmüş kaplumbağaya benzetiyorum o halini daha hiç oturtmamıştım ama okuyunca anladım ki sorun buymuş sanırım :) Azar azar kucağımda oturtmaya başlarım artık ben.

Selamlarrr tatlı annişler

Yorgunluktan sezeryan yerim ve belim ağırıyor.
Dün öğleden gelmeye başlayan misafirler akşama kadar devam etti.Nasrettin hocanın dediği gibi ışığı gören geldi. :))
15 kişiydik ama çok şükür geçti tabi ev hiç temizlenmemiş gibi berbat hatta çok daha kötü çünkü elini camlara yapıştıran,koltuk arkalarına giren,elindeki yiyecekleri heryere serpiştiren çocuklar sayesinde.
Neyse misafirin ardından dedikodu yapmayayım. :)

Ang dünürüm çok memnun oldum tanıştığımıza maşallah kilodan eser yok :) gelinim aynı sana benziyor huyu,suyuda benzesin inş.ne demişler anasına bak kızını al. :)

Bizde prima aktif bebek 3 no kullanıyoruz.Kaka badilere geçiyor ve makinede çıkmıyor. Bir yandan da o kaka yapıp rahatlasında varsın kıyafeti kalmasın sorun değil diyorum. :)

Arastanın dediği gibi çocuk olunca tam bir aile olduk,şimdiye kadar bir yanımız eksikti onlarla tamamlandık.Biz kadınlar bunları düşünüp değişiklikleri kabul ederken ve sabırla ugraşırken,onlar hayatlarının değişmesini istemiyorlar,kabullenemiyorlar.
Yeri gelecek bizlere ev işlerinde yardımda edecekler,bebeklerede bakacaklar.
Benim kocişte bazen bir tek çocukla uğraşıyorsun,evinde oturuyorsun, ben hem işte hemde evde çalışıyorum vs.diyor.:)
Cevabını alıp susup kalıyor bizde genelde sesini yükselten taraf ben oluyorum bir kaç atışma sonrasında 5dk.geçmeden öpüşme ile tatlıya bağlanıyor :)))))) Sonrada gülüyoruz kendimize...
Ben eskiden çok uzatırdım,alınırdım,küserdim,günlerce konuşmazdım.Şimdi asla bunu yapmıyorum hemen o an düzeltiyoruz arayı eğer uzatıp küsersem herşeyi kendim yapmak zorunda kalırım küsmez başırısam yarısınıda o yapar. :))))))))))

Aynen kaplumbağa benimki de öyle kafasını kaldırmaya çalışıyor 3-4 cm kaldırıyor hatta yerden. Çok ıkınıyor kalkmaya çalışırken Bende sırtını destekleyerek oto koltugunda normal koltukta gün içinde biraz biraz oturtmaya başladım. Büyük adam gibi etrafı inceliyor o şekilde oturunca

Günaydın Parmişko aynen katılıyorum. Onların gülümsemesi herşeye değer :))

anladım canım en iyisi bende alayım bizimkide kaşındıgı için elini ağzından ayırmıyor önceden yumruk halindeydi şimdi parmağı keşfetti bir iştahla emiyorki parmağı bal sanki

Canım ek gıdaya desteksiz bişekilde tam olarak oturabildiğinde geçmek gerekiyormuş.

Kizlar bebeklerinizi yatirirken yastik kullaniyormusunuz? Ben bi kitapta okumustum 1yasina kadar yastik kullanmayin diye

Kullanmıyorum henüz canım .

Günaydın kızlar :) geç bir günaydın oldu ama bugün ana kız uyuduk 1.5 saat kadar :) şimdi ütü yapacağım 2 sepet bizim 1 sepetde küçük hanımın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…