2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağlamama anlam veremeyip kafası karışmış bir ifadeyle gözümün içine bakarak gülen, ben ona bakınca gülümsemesi kıkırdamaya dönüşen, en sonunda da birlikte güldüğümüz oğlum;

SENİ ÇOK SEVİYORUM

ne ağğlıyonnnn derseniz işte SEBEBİ

Püf şimdi bende kötü oldum yav kızda uyuyor şimdi kim güldürecek beni .

görünce kötü oldum ya hemen senaryolar yazdım kadının yerine kendimi koydum bir an ve kızımı düşündüm allahım korusu herkesi ((

Bak bunu da yeni duydum bizimki destekli oturuyor. Acep neden öyle ki?

Canım detaylı olarak bilmiyorum ama Dr. Gülnihal Şarman yazısında öyle demiş.,
BURADA

Bir de genel olarak hani hep ilk 6 ay sadece anne sütü diyor ya doktorlar, o 6 ay da oturma zamanına denk geliyor. Sanırım oturmayla sindirimin baya bir bağlantısı olsagerek.

Son düzenleme:

Hımm mantıklı sanki dur araştırayım laptopu açıp telden zor oluyor. Link açılmıyor Google layayım tşkler ettim

Nezamana kadar devam edicekki boylee bazen banyodan cknca kzm aglio die hemen cikiorum arkamdan kocam banyoya girioo bkti oda bune ya peruk cilarmisin gibi dio korkuo bide bisey var hastalk gibi sanio bende demiorum hamilelik sonrasi olumus die korksun :))

Canim cok dogru bi tani koydun birde benim esim ikizler burcu ve burcunu cok asiri tasir. Biseyi o an yapar pisman olacagini bilsede yapar ve hemen pisman olur ama kalp kirilir bi kere.. esim ozgurlugunede cok duskunmus evlenmeden once evlilik hemen cocuk arkasndan agir geldi ki evliligide cocuguda isteyen oydu ozgurlugunu kisitlamama ragmen cok daralmis beyfendi..

Selam kizlar,

Yaw hatayda hava cok erkn kararip cok erkn aydinlanio alisamadim sabah 6 da uyaniyoruz.esimle kahvalti yapip kucuk askimla ugrasiyorum. Nihayet uyudu. Iyi ki burasi var kendimi yalniz hissetmiyorum.

Selam annişler, kedicik ne güzel alıntı yapmışsın öyle sayende bütün bebişleri görebildim, hepsine maşallah, hepsi birbirinden güzel bu Ağustos böceklerinin valla.

ARASTAnın pok macerasını bugün biz de yaşadık kıslar,sabah 10 günlük rapor almaya doğum yaptığım hastaneye gittik 1 saat yol sürüyor,oğlum sabahın 4ünde ıkınmaya başlamıştı kaka iiçin neyse raporu hallettik alışverişi yaptık ilçemize döndük eşim raporu okuluma vermeye gitti ki bzimki arabada cortttt corrttt yaptı valla tabi ben hemen eşimi aradım çabuk gel diye neyse ki eve yakın yerde yapmıştı ya hastanede ya da yolda yapsaydı napardım tabi benim eve gelip çocuğu pusetten kaldırawna kadar haberim yok altından meğer ortalığı pok götürmüş pusete kadar çıkmış ve üstelik oğlum her zaman don giyerken bugün ilk defa kot giydirdim şık şık dolaştı yavrum nerdeeeeee bize şıklık mıklık yaramazmış anacığım şimdi banyosu yaptırdım kıyafetlerini çitiledim kirlileri makineye attım yavrum emdi ve ayağımda sallanıyor neredeyse uyudu sayılır.bu arada ben de çok yorulmuşum.

canım maşallah 4 aylık olmuşunuz biz henüz 2 aylığız daha:)küçüyüz.ek gıda için dr 6 ay anne sütü diyor eğer kilo alımı boyu baş çevresi gelişimi iyiyse ek gıda başlatmıyorlar.Biz dr şunu demişti bazı bebekler 4 aylıkekn bazı bebekler 7.8 aylıkken ek gıda için hazır olurlar.Bebeği izlemek karar verilir.eğer kilo alımı yavaşladıysa boyu uzması da ek gıda başlanır.Diyer bir izlenecek unsur aile yemek yerken ilgisini çekiyomrmu yiyormuş gibi ağıznı şapaltıyormu:)yani yeme taklidi yapıyorsa ek gida başlatabilir.Büüyk oğlumun gelimi iyyidi ondan gerke yok demişti ama farklı tadları alışsın diye birer çay kaşığı ek gıda verebirsin.Tavsiyesi yoğurtla başlamk ondan sonra sebzeler meyveler ve en son muhalebiler.her yeni gide arasında en az 3 gün olması gerk ama biizm dr en iyyisi 5 gün dedi.Böyle herhangi bir alerjisi oluğ olmadığını daha iyiy anlaşılır dedi.Bide gazlı bir bebek mi o da önemli gaz dönemi bitmediyese pke tavsiye etmem büyük oğlum gazlı bebek olmadığına ramğmen en baştan biraz rahatsız olmuştu.ama çanuk alıştı

ben şimdiden mandalina üzüm ağzına değdirdim nası şapır şupur yiyo hoşuna gidio..bence 4.aydan sonra az az werilebilir çünkü damak tadı gelişsin...bir de gerçekten ben yemek yerken nası beni izlioo..canı istiomuş gibi dikkatini çekio :)

genelde topik 3 numara kullanıyor sanırım ben bayramdan beri 3+ kullanıyorum kızlar primanın + serileri de var ya 5-10 kg şu an çok iyi geliyor büyüklüğü bize,henüz hiç belimize kadar çıkmadı bizim ayrıca yanları da iyice açtırıp öyle bağlıyorum ben

Dunurum saol seker..kilo tutamayam bi yapim var..ucup gitti kilolar ;-) bnm kiz kv yonunden sansli bana cekmemis ;-) bu arada kocana yaklasimn super.arayi acarsan her is sana kalir..ben adama trip yparken iki kere dusunuyrm :-D cnku arayi acnca yardm isteyemem yediremem kendme:-D o da annelik seni degstrdi alindgm seyleri artk takmiyosn askm diyo :-D yalaaaan masum bi oyun oynuyorm eylul buyusn yine ayni hande olunca aci gercekle karsilasicak :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…