- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.841
ağlamama anlam veremeyip kafası karışmış bir ifadeyle gözümün içine bakarak gülen, ben ona bakınca gülümsemesi kıkırdamaya dönüşen, en sonunda da birlikte güldüğümüz oğlum;
SENİ ÇOK SEVİYORUM
ne ağğlıyonnnn derseniz işte SEBEBİ
ağlamama anlam veremeyip kafası karışmış bir ifadeyle gözümün içine bakarak gülen, ben ona bakınca gülümsemesi kıkırdamaya dönüşen, en sonunda da birlikte güldüğümüz oğlum;
SENİ ÇOK SEVİYORUM
Bak bunu da yeni duydum bizimki destekli oturuyor. Acep neden öyle ki?
Canım detaylı olarak bilmiyorum ama Dr. Gülnihal Şarman yazısında öyle demiş.,
BURADA
Bir de genel olarak hani hep ilk 6 ay sadece anne sütü diyor ya doktorlar, o 6 ay da oturma zamanına denk geliyor. Sanırım oturmayla sindirimin baya bir bağlantısı olsagerek.
O sorun sanırım hepimizde var. Hamilelikteki büyüme hormonu saç dökülmesini engelliyormuş. E tabi doğumdan sonra da dökül-e-meyen saçlar dökülmeye başlıyor. normalmiş ama dediğin gibi çok rahatsız edici bir durum.
Hele banyodan sonra... Offf...
Teşekkür ederim canım ama sıkıntılarını okuyunca bu sözlere sevinemedim bile. Neden birçok kişinin eşinde bu denli değişim oldu anlamak çok güç. Tam aileye yeni bir üye katılmışken, gerçek bir aile ortamı başlamışken bu tavırlar niye. Erkekler bize göre daha özgür ruhlu da ondan mı kaynaklanıyor acaba. Bu kadar mesuliyet mi ağır geliyor. Yazık çok yazık
SENİ ÇOK SEVİYORUM
Günaydın güzel kadınlar ve onların tatlı mı tatlı bebikleri :)
Biz çok şükürü iyiyiz malum 4 aylık olduk hatta 4,5 a merdiven dayadık. Birkaç gündür uyku ayarlaması yapmaya başladım herhangi bir teknik kullanmıyorum kendimin yani med tekniği uyguluyorum tamamen içgüdüsel olarak şöyleki saat 2100 oldumuuyumuyorsa bile uyku tulumunu giydirip beşiğine yatırıyorum ışığı karartıyorum ve uyutuyorum sallayarak derin uykuya geçmesini bekliyorum. Ama saati hiç geçirmiyorum. Şöyle bir yan etkisi old gece 4 5 gibi deli gibi ağlamaya başladı hiç huyu değildi. Acaba uyku eğitimi yüzünden mi oldu anlamadım pıff.
Bi de tecrübeli annelere sorum ek gıda işini ne yapmıştınız. Haziran annelerinin çoğu başlamış ama bizim Dr lafını bile açmadı kontrolde. Şuan sadece anne sütü alıyor ne etsem bilemedim yahu
bnde katlıyorum rahat ettim ama bz daha 2 deyiz. 6 kilo olmadık henüz bi de 2 numara çk stok yapmışıznetten almıştık, eşim mail atmış cvp gelmedi değişim için..kıyafetlede 3-6 y6a geçtik. badilerde de uzun kollu giydiriyorum artık.
günaydınnn
bende sabahtan beri bokla uğraşıyorum :)
bi 6da yaptı beline kadar çıktı hemende temizledim ama yinede çıkıo...bez küçükmü gelio acaba..3 numara kullanıyorum ama...nası çıkıo anlamadımm...bide 8de yaptı...
ama en azından artık gece yapmıo..uyanınca yapıo.neyse bunada şükürr :)
canım diş kaşıyıcıyı elinde tutabiliyormu ya da nasıl farklı birşey mi?
Selamlarrr tatlı annişler
Yorgunluktan sezeryan yerim ve belim ağırıyor.
Dün öğleden gelmeye başlayan misafirler akşama kadar devam etti.Nasrettin hocanın dediği gibi ışığı gören geldi. :))
15 kişiydik ama çok şükür geçti tabi ev hiç temizlenmemiş gibi berbat hatta çok daha kötü çünkü elini camlara yapıştıran,koltuk arkalarına giren,elindeki yiyecekleri heryere serpiştiren çocuklar sayesinde.
Neyse misafirin ardından dedikodu yapmayayım. :)
Ang dünürüm çok memnun oldum tanıştığımıza maşallah kilodan eser yok :) gelinim aynı sana benziyor huyu,suyuda benzesin inş.ne demişler anasına bak kızını al. :)
Bizde prima aktif bebek 3 no kullanıyoruz.Kaka badilere geçiyor ve makinede çıkmıyor.Bir yandan da o kaka yapıp rahatlasında varsın kıyafeti kalmasın sorun değil diyorum. :)
Arastanın dediği gibi çocuk olunca tam bir aile olduk,şimdiye kadar bir yanımız eksikti onlarla tamamlandık.Biz kadınlar bunları düşünüp değişiklikleri kabul ederken ve sabırla ugraşırken,onlar hayatlarının değişmesini istemiyorlar,kabullenemiyorlar.
Yeri gelecek bizlere ev işlerinde yardımda edecekler,bebeklerede bakacaklar.
Benim kocişte bazen bir tek çocukla uğraşıyorsun,evinde oturuyorsun, ben hem işte hemde evde çalışıyorum vs.diyor.:)
Cevabını alıp susup kalıyor bizde genelde sesini yükselten taraf ben oluyorum bir kaç atışma sonrasında 5dk.geçmeden öpüşme ile tatlıya bağlanıyor :)))))) Sonrada gülüyoruz kendimize...
Ben eskiden çok uzatırdım,alınırdım,küserdim,günlerce konuşmazdım.Şimdi asla bunu yapmıyorum hemen o an düzeltiyoruz arayı eğer uzatıp küsersem herşeyi kendim yapmak zorunda kalırım küsmez başırısam yarısınıda o yapar. :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?