- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.861
canım bide prima + olanarı denedinmi.oğlum kaka yaparken gaz çıkartıyor ve baya arkaya gidiyor amaa öyle taşmadı.ama şuda var benimki oğle çok bol yapmaz.Kizlar bnm de derdimdi sirtina kadar kaka firlamasi, sunu yapinca duzeldi: sirta gelen bolumde yapiskanlarin orayi iceri dogru katliyorsunuz, boylece o dert bitiyor. Yaptim yapali daha hic acik vermedi boklar:)) premium care icin konusuyorum buarada.
byuk oğlumda kullanmamıştım çopk da rahattı ama bunda kullanıyorum çünkü uykusunda kusuyor.yatırırken sadece başı değil omuzları yastığı gelecek şekilde yatırıyorum.bu oğlum böyle rahat etti.her çocuk faklı ve anne izleyerk karar verir.bizim dr sormuştum onun cevabı yastıktan gerek yok ama bebek rahat olyuyorsa yadtık çok yuksek olmadığı şartıyla kullanabilirsin dedi.bebek hemşiresi ise ystık değilde yatağın altında bişey koyrak kitalar olabilir yatağı baş tarafında kaldırmaktan fayda ver.böyle kusmaz kussada boğazına geri dönmez.Şi,mdiya kdar hep yasık kullandık ama birkaç gün oldu oğlum hareketlendi ayklarla oynarken aşaya doru kayıro veya yandan ve bu sefer boynu bökük oluyor rahtsız oluyor.ya röflü yastığı lacam ya hemşirenin dediğini yapacağım.Kizlar bebeklerinizi yatirirken yastik kullaniyormusunuz? Ben bi kitapta okumustum 1yasina kadar yastik kullanmayin diye
Kizlar exor baby gecen bahsedilmisti sanirim alan vardi nasil iyi mi? Ya da baska tavsiye edebileceginiz marka var mi??
ARASTAnın pok macerasını bugün biz de yaşadık kıslar,sabah 10 günlük rapor almaya doğum yaptığım hastaneye gittik 1 saat yol sürüyor,oğlum sabahın 4ünde ıkınmaya başlamıştı kaka iiçin neyse raporu hallettik alışverişi yaptık ilçemize döndük eşim raporu okuluma vermeye gitti ki bzimki arabada cortttt corrttt yaptı valla tabi ben hemen eşimi aradım çabuk gel diye neyse ki eve yakın yerde yapmıştı ya hastanede ya da yolda yapsaydı napardım tabi benim eve gelip çocuğu pusetten kaldırawna kadar haberim yok altından meğer ortalığı pok götürmüş pusete kadar çıkmış ve üstelik oğlum her zaman don giyerken bugün ilk defa kot giydirdim şık şık dolaştı yavrum nerdeeeeee bize şıklık mıklık yaramazmış anacığım şimdi banyosu yaptırdım kıyafetlerini çitiledim kirlileri makineye attım yavrum emdi ve ayağımda sallanıyor neredeyse uyudu sayılır.bu arada ben de çok yorulmuşum.
ARASTAnın pok macerasını bugün biz de yaşadık kıslar,sabah 10 günlük rapor almaya doğum yaptığım hastaneye gittik 1 saat yol sürüyor,oğlum sabahın 4ünde ıkınmaya başlamıştı kaka iiçin neyse raporu hallettik alışverişi yaptık ilçemize döndük eşim raporu okuluma vermeye gitti ki bzimki arabada cortttt corrttt yaptı valla tabi ben hemen eşimi aradım çabuk gel diye neyse ki eve yakın yerde yapmıştı ya hastanede ya da yolda yapsaydı napardım tabi benim eve gelip çocuğu pusetten kaldırawna kadar haberim yok altından meğer ortalığı pok götürmüş pusete kadar çıkmış ve üstelik oğlum her zaman don giyerken bugün ilk defa kot giydirdim şık şık dolaştı yavrum nerdeeeeee bize şıklık mıklık yaramazmış anacığım şimdi banyosu yaptırdım kıyafetlerini çitiledim kirlileri makineye attım yavrum emdi ve ayağımda sallanıyor neredeyse uyudu sayılır.bu arada ben de çok yorulmuşum.
kızlar bebişleirniz mevlütlerinde neler yaptınız adetler nedir.İlk oğlumda kv ilgilnedi ama şimdi kadın ameliyatlı çalışıyor yorgun hep yüklmek istemiyorum.Yemek ikram ne yaptınız.Ben belki pilavı dışırda yaptırıım baklava ekler d eolsun diyorum ama daha neler olsun fikir verin lütfen.bide mevlütte bebek şekleri dışında başka ne hediye ettiniz misafilere.
kızlar bebişleirniz mevlütlerinde neler yaptınız adetler nedir.İlk oğlumda kv ilgilnedi ama şimdi kadın ameliyatlı çalışıyor yorgun hep yüklmek istemiyorum.Yemek ikram ne yaptınız.Ben belki pilavı dışırda yaptırıım baklava ekler d eolsun diyorum ama daha neler olsun fikir verin lütfen.bide mevlütte bebek şekleri dışında başka ne hediye ettiniz misafilere.
canım maşallah 4 aylık olmuşunuz biz henüz 2 aylığız daha:)küçüyüz.ek gıda için dr 6 ay anne sütü diyor eğer kilo alımı boyu baş çevresi gelişimi iyiyse ek gıda başlatmıyorlar.Biz dr şunu demişti bazı bebekler 4 aylıkekn bazı bebekler 7.8 aylıkken ek gıda için hazır olurlar.Bebeği izlemek karar verilir.eğer kilo alımı yavaşladıysa boyu uzması da ek gıda başlanır.Diyer bir izlenecek unsur aile yemek yerken ilgisini çekiyomrmu yiyormuş gibi ağıznı şapaltıyormu:)yani yeme taklidi yapıyorsa ek gida başlatabilir.Büüyk oğlumun gelimi iyyidi ondan gerke yok demişti ama farklı tadları alışsın diye birer çay kaşığı ek gıda verebirsin.Tavsiyesi yoğurtla başlamk ondan sonra sebzeler meyveler ve en son muhalebiler.her yeni gide arasında en az 3 gün olması gerk ama biizm dr en iyyisi 5 gün dedi.Böyle herhangi bir alerjisi oluğ olmadığını daha iyiy anlaşılır dedi.Bide gazlı bir bebek mi o da önemli gaz dönemi bitmediyese pke tavsiye etmem büyük oğlum gazlı bebek olmadığına ramğmen en baştan biraz rahatsız olmuştu.ama çanuk alıştı
valla canım bizde 9 kasımda yapıcaz anca düğünlerden fırsat bulduk:) tavuklu pilav ayran baklava o kadar. bebek şekeri yaptırdım birde küçük kutularda lokum ve şeker dağıtacağım.
ama değişik şeyler yapan arkadaşlar söylesin bende yaparım belki
bu ara herkeste bi pok vakası var :) yarında ben sevk alıp okula götürecem kızımla pazarteside rapor alacağım umarım bizde yaşamayız böyle bir vakayı :)
raporu yazarken ne diye yazdılar canım merak ettim sen mi söylüyorsun onlar mı birşey yazıyor açıkçası çekiniyorum rapor istiyorum demeye((
Slm güzel annelerim😊 yine uzun bir aradan sonra burdayımsizi çok özledim.. Uyumadan önce bi göz atayım dedim birbirinden güzel bebişler gördüm .. Tek tek alıntı yapamadım maaşallah hepsine, harikasınız.. Ben de telden birkaç resim yüklemeyi deniyorum😝
işte budur....Eki Görüntüle 842609
kızlar nezamandır giremiyorum sizleri özledim.. ben çok kötü grip oldum kızıma geçecek diye korkuyorum
benim meleğim teyzelerine kendini göstermek istedi maşallah demeyi unutmayın ama :)bEki Görüntüle 842744 Eki Görüntüle 842749
Eki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar
Eki Görüntüle 843342 bu da benim aşkımmm
Valla bugun kabustu 3 aksamdir burdayiz 2 si disardan yendi. Ne manyak seylerdi ama alismamak lazim. Accik zayiflayim ole
Bu aradaEki Görüntüle 843468
Eki Görüntüle 843533
herkese günaydın
sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?
Benim oğlan kudurdu bugün. ağlayıp duruyor, uykusu var gözlerini ovuşturuyor ama yatırdığımda kendini geri doğru atmaya çalışıyor yattığı yerde poposunu kaldırıyo ağlıyor. Memede uyusun diyorum emmek istemiyor, biberon veriyorum çiğniyor biberonu, gezdireyim diyorum mızırdanarak kendini geri atıp duruyor. Taşımam zorlaşıyor. Derdi ne şimdi bunun ?
Gaz sorunumuz yaklaşık 1 aydır yok canım, kakasını da yaptı bugun 1 kere. Yinede gaz yada kaka sorunu var desem sırt üstü yatıramıyorum ki bacaklarını karnına iteyim. Diken var sanki yattığı yerde. Geri atıyor kendini kalkmaya çalışıyor bağırarak.canım benim kız aynısını yapıyor sürekli alıştım gazı var yada kakasını yapmakta zorlanıyor :) bu durumda ben yatırıyorum iki ayağınıda tutup hafiten sallıyorum biraz rahatlıyor arada bacaklarını karnına doğru itiyorum bir süre bu ikisini tekrarlayıp duruyorum sonra dizlerime yüzüstü yatırıp totosuna vuruyorum sonra beklenen ses geliyor bıırrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttt ve kızımın yüzünde gülümseme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?