2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bnm de derdimdi sirtina kadar kaka firlamasi, sunu yapinca duzeldi: sirta gelen bolumde yapiskanlarin orayi iceri dogru katliyorsunuz, boylece o dert bitiyor. Yaptim yapali daha hic acik vermedi boklar:)) premium care icin konusuyorum buarada.
canım bide prima + olanarı denedinmi.oğlum kaka yaparken gaz çıkartıyor ve baya arkaya gidiyor amaa öyle taşmadı.ama şuda var benimki oğle çok bol yapmaz.

Kizlar bebeklerinizi yatirirken yastik kullaniyormusunuz? Ben bi kitapta okumustum 1yasina kadar yastik kullanmayin diye
byuk oğlumda kullanmamıştım çopk da rahattı ama bunda kullanıyorum çünkü uykusunda kusuyor.yatırırken sadece başı değil omuzları yastığı gelecek şekilde yatırıyorum.bu oğlum böyle rahat etti.her çocuk faklı ve anne izleyerk karar verir.bizim dr sormuştum onun cevabı yastıktan gerek yok ama bebek rahat olyuyorsa yadtık çok yuksek olmadığı şartıyla kullanabilirsin dedi.bebek hemşiresi ise ystık değilde yatağın altında bişey koyrak kitalar olabilir yatağı baş tarafında kaldırmaktan fayda ver.böyle kusmaz kussada boğazına geri dönmez.Şi,mdiya kdar hep yasık kullandık ama birkaç gün oldu oğlum hareketlendi ayklarla oynarken aşaya doru kayıro veya yandan ve bu sefer boynu bökük oluyor rahtsız oluyor.ya röflü yastığı lacam ya hemşirenin dediğini yapacağım.

Kizlar exor baby gecen bahsedilmisti sanirim alan vardi nasil iyi mi? Ya da baska tavsiye edebileceginiz marka var mi??

canım bliss markası. yalaşık 20 gün oldu alalı. İnanılmaz rahatladım. Kucak alışkanlığını unutmak üzere ve aldığımdan beri ayağımda sallamıyorum hiç. Gün içinde onun içinde oyalanıyor, uykusu gelince sallıyorum uyuyor. Tavsiye ederim. 50 kg a kadar da taşıma kapasitesi var.

bu ara herkeste bi pok vakası var :) yarında ben sevk alıp okula götürecem kızımla pazarteside rapor alacağım umarım bizde yaşamayız böyle bir vakayı :)
raporu yazarken ne diye yazdılar canım merak ettim sen mi söylüyorsun onlar mı birşey yazıyor açıkçası çekiniyorum rapor istiyorum demeye ((

kızlar bebişleirniz mevlütlerinde neler yaptınız adetler nedir.İlk oğlumda kv ilgilnedi ama şimdi kadın ameliyatlı çalışıyor yorgun hep yüklmek istemiyorum.Yemek ikram ne yaptınız.Ben belki pilavı dışırda yaptırıım baklava ekler d eolsun diyorum ama daha neler olsun fikir verin lütfen.bide mevlütte bebek şekleri dışında başka ne hediye ettiniz misafilere.

maşallah bebeklerinize bebeklerimizin böyle cortlaması bir anlık sıkıntı oluşturabilir ama ne kadar şükretsek az tuvaleti yapamama bebekte çok büyük sıkıntı kıvrandırıyor resmen benim oğlumda acıcık acıcık yapıyor rahatlayamadığını hissediyor ve görüyorum keşke yapsada batırsa :)

valla canım bizde 9 kasımda yapıcaz anca düğünlerden fırsat bulduk:) tavuklu pilav ayran baklava o kadar. bebek şekeri yaptırdım birde küçük kutularda lokum ve şeker dağıtacağım.

ama değişik şeyler yapan arkadaşlar söylesin bende yaparım belki

ablamlar geldi mevlüt pilavını ve etini büyük ablam kavurdu baklavayı eltim yaptı iki tepsi su böreğini kardeşim yaptı ben bebeğimin minik patiklerini ördüm kız kardeşim süsledi mevlit şekeri yaptık bide gümüş ve altın renginde minik şekerlikler hazırladık bide lohusa şerbeti güzel bir mevlit oldu :)

Canım benim minnoş prematüre bu nedenle kg boy ölçüleri sizlere göre daha yavaş ilerliyor bu nedenle ek gıdaya başlasam mı diye düşünüyorum belki faydası olur. Haziran annelerini okudum milyonun armutlu tahıllı muhallebisi varmış bunu verenler var bilemedim biraz daha araştırıp Dr a da sormam lazım ki daha konusunu bile açmadı kendisi.

Biz de Cumartesi yaptık çok güzel geçti maşallah. Menüde etli pilav baklava börek sarma ve kurabiye vardı. Bebek şekeri olarak hamileyken yaptığım kolonya şişelerini dağıttım içine pembe renkli çilek kolonyası doldurdum çok beğenildi

Medcim bizde ya etli pilav ya tavuklu yapıcaz bakalım ben sarma istemedim o pirinç o pirinç diye :) birde kalabalık olucaz 70 kişi kadar :)

yanına kurabiye yapabilirim birde :)

Son düzenleme:

endometrit yani rahim içi enfeksiyonu diye yazdı canım kendi kesti biçtiği için kendi yazdı bana sormadı teşhisi.açıkcası başka dr dan isterken biz de çekindik ve en nihayetinde vermediler kendi dr umuz verdi 10+10 sonra gene dilenecez bakalım.

Canım bizde pazar günü yaptık.bizim buralarda genellikle şunlar yapılıyor ve bizde öyle yaptık;Melisim için kurban kestirdik ve onun etiyle birlikte pilav yaptırdık,tatlı olarak tulumba tatlısı,ayran ve mevlüt okunurken lohusa şerbeti dağıtıldı.hediye olarak puset şeklinde hediyelerden yaptırdık.yalnız şöyle bir durum var,bizim burda mevlüt kalabalık oluyor,bu dediğimiz şeyleri 100'er kişilik yaptırdık.geri kalan çok az oldu,ablam için hediyeyi ancak ayırabildim.ben ekstra bir hediye daha dağıtamadım çünkü biraz masraflı oldu haliyle.30-40 kişilik olsa amenna ama kalabalık olunca olamadı malesef.bi de havlu falan dağıtılıyor Bursa'da.şimdiden Allah kabul etsin

Benim oğlan kudurdu bugün. ağlayıp duruyor, uykusu var gözlerini ovuşturuyor ama yatırdığımda kendini geri doğru atmaya çalışıyor yattığı yerde poposunu kaldırıyo ağlıyor. Memede uyusun diyorum emmek istemiyor, biberon veriyorum çiğniyor biberonu, gezdireyim diyorum mızırdanarak kendini geri atıp duruyor. Taşımam zorlaşıyor. Derdi ne şimdi bunun ?

canım bizim çok kalabalık değildi 20 kişi falan kv tarafından kendiside dahil hiçkimse yoktu kendi tarafımla yaptık mevlütü. tavuklu pilav ayran baklava, börek, kek,yaş pasta vardı teyzemlerde zaten pasta vs yapmıştı birsürü çeşit oldu ortada :) hediye olarak buzdolabına asılan mağnetlerden yaptırmıştım birde arkadaşım yapmış mağnet onlardan dağıttık :) az kişiydi ama güzel geçti darısı size

Eki Görüntüle 842622

Cumhuriyetimizin 90. yılı herkese kutlu olsun...

Eki Görüntüle 843251 kucuk sevgilimm sze meraba diyo.......telden ekledgmden bu kdr oldu kzlar

Valla bugun kabustu 3 aksamdir burdayiz 2 si disardan yendi. Ne manyak seylerdi ama alismamak lazim. Accik zayiflayim ole

Bu aradaEki Görüntüle 843468

Eki Görüntüle 843533

herkese günaydın

sabahın 5 buçuğundan beri uyumuyoruz direniyoruz ancak mayışmaya başladık .sizinkiler ne alemde acep?

Masallah hepsi birbirinden tatli. Allah nazarlardan saklasin. Buyuyorlar buyudukcede cokguzl pozlar veriyorlar.:)

canım benim kız aynısını yapıyor sürekli alıştım gazı var yada kakasını yapmakta zorlanıyor :) bu durumda ben yatırıyorum iki ayağınıda tutup hafiten sallıyorum biraz rahatlıyor arada bacaklarını karnına doğru itiyorum bir süre bu ikisini tekrarlayıp duruyorum sonra dizlerime yüzüstü yatırıp totosuna vuruyorum sonra beklenen ses geliyor bıırrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttt ve kızımın yüzünde gülümseme :))

Gaz sorunumuz yaklaşık 1 aydır yok canım, kakasını da yaptı bugun 1 kere. Yinede gaz yada kaka sorunu var desem sırt üstü yatıramıyorum ki bacaklarını karnına iteyim. Diken var sanki yattığı yerde. Geri atıyor kendini kalkmaya çalışıyor bağırarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…