2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun cok kotuydum. Dogumdan beri mideme sancilar giriyordu. Dun iyice arttii. Kizimi uyuttum zor tuvalete yetistim. Hem ishal hem mide bulantisi hemde mideme kiramplar giriyordu. Esimi aradim iyi degilim dedim. Ama bekleyelim dedim . Saat oldu 24:00daha beter oldum ama bebegi birakacak kimse yok esime dayanamiyorum ama melegi napacaz dedim. Is arkadasi bize birakin demis. Hic tanimadigim insanlar mecbur biraktik. Yolda kivraniyorum. Durdurun arabayi dedim. Bir guzel cikarttim. Sonra hastaneye vardik. Hamile olabilirim diye kandegerime bakacaklar. Ama damarimi bulamiyorlar. Birakin ben muane olmak istemiyorum deyip nasil agliyorum. Baska hastaneye gittik. Damari hemen buldular. Kan aldilar serum taktilar aklim kizimda aklima geldikce agliyorum. Ya bakamazllar ya birsey olur diye. Sonra bir titreme basladi atesim cikmis. Ustummu actilar titreyerek ben donuyorum ustumu ortun diye yalvardim. Eve gonderemem burda kalman lazim dedi doktor yok bebegim var kalamam kimse yok birakacak dedim. Igne yapalim. Sabah gel dedi. Kuzumu gidip aldik onu gorunce oyle mutlu oldum. Hic uyanmamis. Misil misil uyuyor. Gece esim bakti bize. Sabahta doktora gittik. Tahliller yapildi. Yarin cikacak sonuc. Mide bulantim hala var. Ama hamile degilim. Korkmustum. Kizimda bugun tum gun bizle hastanede rezil oldu. Mikrop kapardiye cok korktum. Ama kimse yok burda tanidik. Esime diyorum ilk tayinde memleketimize gidelim. Bebekle cok zormus uzakta olmak..allah hepimize yardimci olsun hicbirimiz hasta olmayalim. Kuzularimiza nasil bakariz.

Canim cok gecmis olsun basit bir usutmedir umarım . Yazdıklarına gercekten üzüldüm yalnız olmak bu tarz durumlarda gercekten zor olsa gerek . Umarım Allah gönlüne gore verir

canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz hamile olmamana da sevindim :)

Çooook geçmiş olsun canım,yazdıklarını okurken çaresizliğini nasılda hissettim.evet çok zordur eminim yalnız olmak,hele tanımadığın birine emanet etmek.önceden kı.ımda bile sallamayacağım grip,benim için artık sorun.onlara iyi bakabilmek için bizimde iyi olmamız lazım.öncelikle sana şifalar dilerim,biran önce toparlanıp evladınla ilgilenebil

bnde mandalina elma sıktım suyunu çay kaşığıyla 4- 5kaşık verdim. arada pekmeze de kaşık batırıp yalatıyorum bayılıyo cnm aynen dediğin gibi şap şup..

Çok geçmiş olsun canım. bizim burada olsaydın bana bırakabilirdin kızını :) rabbim tez vakitte şifanı versin.

Cnm cok gecmis olsun...allah sifa versin hemen iyilesrsn ins

Canım çok gecmiş olsun çok iyi anları yalnız olmayı bizde yalnızın ailerimiz başka sehirlerde

Cok saolun kizlar. Yavrucumda anliyor galiba beni bugun hic uzmuyor. Neseli neseli oynuyor. Kendimi iyi hissetmeme yetiyor. Kizlar bugunlerde allah hepimizin yardimcisi olsun.

Medcim bizde ya etli pilav ya tavuklu yapıcaz bakalım ben sarma istemedim o pirinç o pirinç diye :) birde kalabalık olucaz 70 kişi kadar :)

yanına kurabiye yapabilirim birde :)

ben mevlüde kıymalı pide ayran düşünüyorum çok mu kolaya kaçmış olurum acaba bilemedim. yardım edecek kimsem yok aileler uzakta kız kardeş desen zaten yok. yani herşeyi tek başıma yapacağım için pratik bişeyler olması lazım. şuanki apartmanımı 24 daire, eski komşularımı falan çağırcam bi 30-40 kişi olur diye bekliyorum ama nasip bakalım

Cok saolun kizlar. Yavrucumda anliyor galiba beni bugun hic uzmuyor. Neseli neseli oynuyor. Kendimi iyi hissetmeme yetiyor. Kizlar bugunlerde allah hepimizin yardimcisi olsun.

canım geçmiş olsun çok iyi bilirim ben bayramın 3. günü gecesi ishal artı kusma çok fena oldum artık 5 dk da bir wcye koşuyordum acile gittik serum takıldı çocuğumu akrabamıza bıraktık ilk kez o kadar uzun ayrı kaldık. serumu verin eve gideyim bebeğim var diyorum göndermiyorlar 2 saat geçmek bilmedi Allahtan benm kuzucukda güzel güzel uyumuş ben yokken.

Ya kizlar azonce misafrlige gittim ilk defa gittigim bi evdi yarim saat kadar oturdum oglum ilk girdigimde cok agladi ama kimsenin kucagina vermedim kadininda ortalarda dolasan birbucuk iki yaslarinda bi oglu varrdi laf arasinda demezmi oglum dun sabahtan beri su cicegi cikariyor başımdan kaynar sular dokuldu ne yapicami sastim hemen kalktim eve geldin oglumun elini yuzunu yikadim kiyafetlerini degistirdim ama cok korkuyorum daha asisida yok cok agir gecirir icim icimi yiyo

Ay inanmiyormmm.sna gelmeden tlefonda bnu soylemeliydi..gdip oturuncami denir..hc demeseydi daha kotu oturucaktn saatlerce blmeden...iyiki kucaga vermemism ne insanlar var ya...gerekeni ypmisn cnm..gecmemistr bnce merak etme...bnafa bayramda kuzenm buna bnzer bi sacmalik ypti..geldi 2 cocugu esi kendisi...bebegi uyutuyrm dedi..aldi kucagmdn snra uyudun diyo.milley grip odaya daliyo cocuklari...almis cocugu kocasinn ynina goturuyo gostercekmis..bnde icerde saknlesmeye cabaliyrm. Esi demezmi yaklstrma bna grip bulasmasn diye...ayy duyunca kan scradi beynimee resmen..

Of habersiz mı girmiştin niye cocuğum su cicegi çıkarıyor demedi sana .

Gecen gun aynı şey Yalova'nın basına gelmisti galiba. Doktoru zaman geçmeden anlayamayiz demişti gecip gecmedigini yanlış hatırlamıyorsam

Kizlar exor baby gecen bahsedilmisti sanirim alan vardi nasil iyi mi? Ya da baska tavsiye edebileceginiz marka var mi??

Canım o bendim. Biz exor baby nin bebek hamağını aldık. Exor Baby Ahşap Bebek Hamağı/Lüks Hamak XRHM01 - Bebefix.com-Bebeğinin Herşeyi Burada,bebek arabası,bebek beşik bu sitedeki fiyatı en uygundu. sevmezse diye ucuzunu almak istedim. Bir de diğer boat türü hamaklara göre çarşafta sallanıyormuş gibi etki yaratsın istedik. biliyorsun ağlama krizleri geçiriyoruz. ve sadece çarşafta sakinleşiyor. yalnızken hamakta sallarım dedim. ama çok memnun kaldığımı söylyemem. kızım çoğunlukla korkuyor. ve kafası ortada durmuyor. nasıl tarif edeyim. başlardaki çubuklardan dolayı kafa ya sağ ya da sol tarafa gömülüyor. çapraz yatıyor. sallarken sıkıntılı oluyor. bir tarafa devrilecekmiş gibi.... bliss 'i beğenmiştim. ama fiyat farkı çok var. bi de asma tip olanları daha güzel ama daha pahalı. yurt dışında genelde o tipler kullnılıyor.
Amazonas Kangoo (Standsız) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com bunun gibi

çok üzüldüm bu duyarsızlığa daha çok minikler inşallah olmamıştır sütün korur miniğini inşallah korkma canım

Canım arkadaşım benim,Parme'm doğru hatırlıyor,bayramın ilk günü aynı yürek hoplamasını ben yaşadım.kuzenimin 7 yaşındaki kızı bayramın 2.günü çıkarmış su çiçeği ve bizim 3.gün haberimiz oldu.kuzeniminde haberi yokmuş çünkü çiçek,döküntü vermeden anlaşılmıyormuş.o da çok üzüldü tabi.doktor 10-15 gün ateşini takip edin dedi,çok şükür bişey olmadı.vücutta döküntü falan yok.içini ferah tut,sütümüz mü koruyor artık nedir bilmiyorum.sütten geçen antikorlar koruyormuş.gerçi gel anlat işte bana,Melisime bulaşmasın bir çocuğu gîydiricem baştan aşağı demiştim,şimdi sırada o var.ne büyük korku iyi bilirim.içini ferah tut canım.Allah'ın emanetleri Allah'a emanet yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…