2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Furuzan çok çok geçmiş olsun. İçim titredi okurken, gözlerim doldu. ben de süt düğülenmesi olduğumda titreye titreye eşimi beklemiştim. Ateş 38,5. O gelince taksiye atlayıp hastaneye gidip serum takılıp gelmiştim. Çocuklarım mikrop kapmasın diye götürmedim hastaneye, ama çok içlenmiştim. Tek başına olmak çok zor.

Buyuk bisey sanirim degil mi canim? Benim okadar yerim yok ki (

Ben arkayi katladigimdan beri cok rahatim canim bidahakine + olanlara bakarim.

Kizlar bugun oglusumu anneme biraktim orada kalacak. Sabah annemler oğlumu bize getirecekler.

Cok enteresan kendimi bir tuhaf hissediyorum. Bir suru sey yapmak istiyorum ama bu boslugun verdigi şaşkınlık var. Bir sürü almam gereken hediyeler vardı o alışveriş kısmını bitirdim, aksam esimle buluşun disarda yemek yiyeceğiz .sonra da sabaha kadar deliksiz uyumak istiyorum. Ben istiyorum yaaa kesin uykum kaçar sabaha kadar uykumun icine ederim.

Oğlumu bıraktığım icin arada vicdan yapıyorum ama 2 aydır rutinlikten cok bunalmıştım. Doğumdan once cok aktif bir hayatım vardi.

Bakalim umarim bu firsati iyi degerlendiririm

Bugun bizimki de aynen oyeydi. Kendine dogru degil de disari dogru tutarak tasi, meraklandilar sanirim. Cookk yorgunum tum gun oyle tasidim.

Begenmediysen olmaz ki

Gecmis olsun canım , insallah iyilesirsin bir an önce
Allah'tan kızında yormamış seni , Allah kolaylık versin
Yuh ya ne dengesiz insanlar var , nasıl bi dusuncesizlik bu
Korkma canım , zaten kucaktan indirmemişsin, cokta oturmamışsın sütten gecen antikorlar da korur insallah , Allah'ın izniyle bisey olmaz sen icini ferah tut

Maşallah canım furkis'e, Allah nazardan saklasın
Esinle aranizin düzelmesine de sevindim , kucuk ayrılık iyi gelmis demek , hep boyle mutlu olun insallah
Canım nereye başvuruluyor
Esin kendi işyerine mı bildirdi ?

Maşallah ne guzelsiniz , yerim ben bu tatlışı

offffffffffffffff delirecem sürekli kucakts gezip dışarı bakmak istio etrafa çevirecem bana doğruda dönmeyecek cumartesi 20 kişi misafirim var bi kurabiye ve poğaçayı zor yaptım evim göçüyooooooo iş yapmam lazım yok yapamıorum annesi vs yanında aynı şehirde olanlar ne kadar şanslılar ne güzel sürekli misafir bide depresyona girdim valla bırakıp herşeyi kaçmak istiyorum((

evet cnm eşim öğretmen milli eğitime ve müdürüne sordu benim maaş almadığıma dair belge istemişler vercez ve eşimin maaşına eklenecek 150tl.bi arkadaşta karı koca öğretmenler onlar almaya başladı bile.

hastalık eşimden bana geçti sanırım kızımda hastalanacak bugün pek bi halsiz sakindi uyudu çoğunlukla ama ateşi yok.. ateş olmadıgı sürece yapacak birşeyim yok sanırım dimi doktora gitsek mi?

hastalık eşimden bana geçti sanırım kızımda hastalanacak bugün pek bi halsiz sakindi uyudu çoğunlukla ama ateşi yok.. ateş olmadıgı sürece yapacak birşeyim yok sanırım dimi doktora gitsek mi?

Gecmis olsun canım , takip edersin öksürüğü hırıltısı ateşi vs olursa veya cok halsiz gorursen Dr a gidersin , insallah kolayca atlatirsiniz

Sende kendine ıhlamur meyve bitki cayi filan destek yap , hafif atlatirsin insallah

Ya kvdem ordaydi kac kere telefobla konustuk 2aylik bebegiyle gelcek dedi ya bide inanamadigim sey hamile eltiside gelmis oturuyor ya karnindaki bebege gecerse diyolar Allaha emanet diyo hepimizin ki Allaha emanet ama bi soyleseydi gitmezdim

Ya isin garibi bi iki saat sonrada o cocukla pazara cikmis hasta gibi davranmiyo cocuga sanki normal bi durum
çok üzüldüm bu duyarsızlığa daha çok minikler inşallah olmamıştır sütün korur miniğini inşallah korkma canım
Amin insallah ya
Ay oturup aglamak istiyorum saatlerce yakistirma olmasin diyorlar ama aklimdan cikmiyor asi olmadan cok agir geciriyolar benim kucuk kardesim 6aylikken cikardi okadar coktuki vucudunda cocuk kendini kasimaktan parcaliyordu ve cok atesli gecmisti 3gun hic uyumamasti

teşekkür ederim canım... ıhlamur, kış çayı, meyve, zencefilli bal ve parol alıyorum..
kızımın burnunda bi hırıltı vardı temizledim ama bakalım nasıl olacak.. onu öyle halsiz görmek çok üzücü

yok canım neden kolaya kaçasın başı kişiler öyle yapıyor. Valla sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap. hiç sıkıntı yapma amaç kuran okutmak :)

Canım derdı işsizlik dedin diye soruyorum.. Hangı sehırdesınız ve eşinin işkolu ne? Bna bılgı verirsen sana belkı faydam dokunur

selam arkadaşlar kızım 2 aylık ben ayağımda sallayarak uyutuyorum görenler alıştırma diyo ama napayım sallamadan uyumuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…