- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.901
Eki Görüntüle 844579
canım bliss markası. yalaşık 20 gün oldu alalı. İnanılmaz rahatladım. Kucak alışkanlığını unutmak üzere ve aldığımdan beri ayağımda sallamıyorum hiç. Gün içinde onun içinde oyalanıyor, uykusu gelince sallıyorum uyuyor. Tavsiye ederim. 50 kg a kadar da taşıma kapasitesi var.
canım bide prima + olanarı denedinmi.oğlum kaka yaparken gaz çıkartıyor ve baya arkaya gidiyor amaa öyle taşmadı.ama şuda var benimki oğle çok bol yapmaz.
byuk oğlumda kullanmamıştım çopk da rahattı ama bunda kullanıyorum çünkü uykusunda kusuyor.yatırırken sadece başı değil omuzları yastığı gelecek şekilde yatırıyorum.bu oğlum böyle rahat etti.her çocuk faklı ve anne izleyerk karar verir.bizim dr sormuştum onun cevabı yastıktan gerek yok ama bebek rahat olyuyorsa yadtık çok yuksek olmadığı şartıyla kullanabilirsin dedi.bebek hemşiresi ise ystık değilde yatağın altında bişey koyrak kitalar olabilir yatağı baş tarafında kaldırmaktan fayda ver.böyle kusmaz kussada boğazına geri dönmez.Şi,mdiya kdar hep yasık kullandık ama birkaç gün oldu oğlum hareketlendi ayklarla oynarken aşaya doru kayıro veya yandan ve bu sefer boynu bökük oluyor rahtsız oluyor.ya röflü yastığı lacam ya hemşirenin dediğini yapacağım.
Benim oğlan kudurdu bugün. ağlayıp duruyor, uykusu var gözlerini ovuşturuyor ama yatırdığımda kendini geri doğru atmaya çalışıyor yattığı yerde poposunu kaldırıyo ağlıyor. Memede uyusun diyorum emmek istemiyor, biberon veriyorum çiğniyor biberonu, gezdireyim diyorum mızırdanarak kendini geri atıp duruyor. Taşımam zorlaşıyor. Derdi ne şimdi bunun ?
Canım o bendim. Biz exor baby nin bebek hamağını aldık. Exor Baby Ahşap Bebek Hamağı/Lüks Hamak XRHM01 - Bebefix.com-Bebeğinin Herşeyi Burada,bebek arabası,bebek beşik bu sitedeki fiyatı en uygundu. sevmezse diye ucuzunu almak istedim. Bir de diğer boat türü hamaklara göre çarşafta sallanıyormuş gibi etki yaratsın istedik. biliyorsun ağlama krizleri geçiriyoruz. ve sadece çarşafta sakinleşiyor. yalnızken hamakta sallarım dedim. ama çok memnun kaldığımı söylyemem. kızım çoğunlukla korkuyor. ve kafası ortada durmuyor. nasıl tarif edeyim. başlardaki çubuklardan dolayı kafa ya sağ ya da sol tarafa gömülüyor. çapraz yatıyor. sallarken sıkıntılı oluyor. bir tarafa devrilecekmiş gibi.... bliss 'i beğenmiştim. ama fiyat farkı çok var. bi de asma tip olanları daha güzel ama daha pahalı. yurt dışında genelde o tipler kullnılıyor.
Amazonas Kangoo (Standsız) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com bunun gibi
Kizlar hera yi goreniniz oldu mu bugun???
Gecmis olsun canım , insallah iyilesirsin bir an önceDun cok kotuydum. Dogumdan beri mideme sancilar giriyordu. Dun iyice arttii. Kizimi uyuttum zor tuvalete yetistim. Hem ishal hem mide bulantisi hemde mideme kiramplar giriyordu. Esimi aradim iyi degilim dedim. Ama bekleyelim dedim . Saat oldu 24:00daha beter oldum ama bebegi birakacak kimse yok esime dayanamiyorum ama melegi napacaz dedim. Is arkadasi bize birakin demis. Hic tanimadigim insanlar mecbur biraktik. Yolda kivraniyorum. Durdurun arabayi dedim. Bir guzel cikarttim. Sonra hastaneye vardik. Hamile olabilirim diye kandegerime bakacaklar. Ama damarimi bulamiyorlar. Birakin ben muane olmak istemiyorum deyip nasil agliyorum. Baska hastaneye gittik. Damari hemen buldular. Kan aldilar serum taktilar aklim kizimda aklima geldikce agliyorum. Ya bakamazllar ya birsey olur diye. Sonra bir titreme basladi atesim cikmis. Ustummu actilar titreyerek ben donuyorum ustumu ortun diye yalvardim. Eve gonderemem burda kalman lazim dedi doktor yok bebegim var kalamam kimse yok birakacak dedim. Igne yapalim. Sabah gel dedi. Kuzumu gidip aldik onu gorunce oyle mutlu oldum. Hic uyanmamis. Misil misil uyuyor. Gece esim bakti bize. Sabahta doktora gittik. Tahliller yapildi. Yarin cikacak sonuc. Mide bulantim hala var. Ama hamile degilim. Korkmustum. Kizimda bugun tum gun bizle hastanede rezil oldu. Mikrop kapardiye cok korktum. Ama kimse yok burda tanidik. Esime diyorum ilk tayinde memleketimize gidelim. Bebekle cok zormus uzakta olmak..allah hepimize yardimci olsun hicbirimiz hasta olmayalim. Kuzularimiza nasil bakariz.
Yuh ya ne dengesiz insanlar var , nasıl bi dusuncesizlik buYa kizlar azonce misafrlige gittim ilk defa gittigim bi evdi yarim saat kadar oturdum oglum ilk girdigimde cok agladi ama kimsenin kucagina vermedim kadininda ortalarda dolasan birbucuk iki yaslarinda bi oglu varrdi laf arasinda demezmi oglum dun sabahtan beri su cicegi cikariyor başımdan kaynar sular dokuldu ne yapicami sastim hemen kalktim eve geldin oglumun elini yuzunu yikadim kiyafetlerini degistirdim ama cok korkuyorum daha asisida yok cok agir gecirir icim icimi yiyo
Maşallah canım furkis'e, Allah nazardan saklasıngeçmişi okuyayım da yazayım demiştim ama oku oku bitiremedim baya gerilerde kalmışım :26: evimize dün döndük, babamız bizi çok özlemişsarıldık sarıldık hatta sarılıp uyuduk sohbet ederek sanırım oğlumuzun 2 aylık olup uyku düzeninin biraz rahatlaması buna sebep oldu çok mutlu oldum. (sarılmaların devamı gelmedi ama bi gün o da olacak içime doğdu )
bu da Furkiş anneannedeyken çektiğim bi fotoEki Görüntüle 844232
bn hala adet olmadım bu arada aceba bi terslik mi var? kırkımız çıkınca çk az kanama olmuştu o kdr. dün dişciye gittim
5 gün antibiyotik kullan geçmezse gel çekelim dedi
kız kardeşim kınası için nihayet elbise buldum ama 46beden ağlamak istiyorummmmmmmmm
Heracım cnm okuduklarıma çk üzüldüm iş sıkıntınız inş. en kısa zmnda çözülür ve eşinn stresi biter biraz zayıf karakterli anlaşılan
Canım nereye başvuruluyorgünaydın kızlar karyolada sabah kızımın altını açtım çiş yapmıştı sadece tam yeni bezi takacakken tırrrrttt üstüm basım elim yatağım çarşaflar ay nasıl çığlık attım kızımın tepkisi çok tatlı ama aguuuu ve kocaman açılmış bi ağız:)))) gülermisin ağlarmısın? bu arada eşi memur olan ve ücretsiz izne ayrılan arkadaşlar eşleriniz aile yardımı alabiliyormuş aylık 150 lira biz alacaz başvurduk maaşlarına ekleniyor bilginiz olsun 150 lira 150 liradır sonuçta maaş almıoruz bilginiz olsun!!!!
Maşallah ne guzelsiniz , yerim ben bu tatlışıSelam kizlar,
Yaw hatayda hava cok erkn kararip cok erkn aydinlanio alisamadim sabah 6 da uyaniyoruz.esimle kahvalti yapip kucuk askimla ugrasiyorum. Nihayet uyudu. Iyi ki burasi var kendimi yalniz hissetmiyorum. Eki Görüntüle 844394 Eki Görüntüle 844405
Maşallah canım furkis'e, Allah nazardan saklasın
Esinle aranizin düzelmesine de sevindim , kucuk ayrılık iyi gelmis demek , hep boyle mutlu olun insallah
Canım nereye başvuruluyor
Esin kendi işyerine mı bildirdi ?
Maşallah ne guzelsiniz , yerim ben bu tatlışı
hastalık eşimden bana geçti sanırım kızımda hastalanacak bugün pek bi halsiz sakindi uyudu çoğunlukla ama ateşi yok.. ateş olmadıgı sürece yapacak birşeyim yok sanırım dimi doktora gitsek mi?
Ya kvdem ordaydi kac kere telefobla konustuk 2aylik bebegiyle gelcek dedi ya bide inanamadigim sey hamile eltiside gelmis oturuyor ya karnindaki bebege gecerse diyolar Allaha emanet diyo hepimizin ki Allaha emanet ama bi soyleseydi gitmezdimOf habersiz mı girmiştin niye cocuğum su cicegi çıkarıyor demedi sana .
Gecen gun aynı şey Yalova'nın basına gelmisti galiba. Doktoru zaman geçmeden anlayamayiz demişti gecip gecmedigini yanlış hatırlamıyorsam
Ay inanmiyormmm.sna gelmeden tlefonda bnu soylemeliydi..gdip oturuncami denir..hc demeseydi daha kotu oturucaktn saatlerce blmeden...iyiki kucaga vermemism ne insanlar var ya...gerekeni ypmisn cnm..gecmemistr bnce merak etme...bnafa bayramda kuzenm buna bnzer bi sacmalik ypti..geldi 2 cocugu esi kendisi...bebegi uyutuyrm dedi..aldi kucagmdn snra uyudun diyo.milley grip odaya daliyo cocuklari...almis cocugu kocasinn ynina goturuyo gostercekmis..bnde icerde saknlesmeye cabaliyrm. Esi demezmi yaklstrma bna grip bulasmasn diye...ayy duyunca kan scradi beynimee resmen..
Amin insallah yaçok üzüldüm bu duyarsızlığa daha çok minikler inşallah olmamıştır sütün korur miniğini inşallah korkma canım
Ay oturup aglamak istiyorum saatlerce yakistirma olmasin diyorlar ama aklimdan cikmiyor asi olmadan cok agir geciriyolar benim kucuk kardesim 6aylikken cikardi okadar coktuki vucudunda cocuk kendini kasimaktan parcaliyordu ve cok atesli gecmisti 3gun hic uyumamastiCanım arkadaşım benim,Parme'm doğru hatırlıyor,bayramın ilk günü aynı yürek hoplamasını ben yaşadım.kuzenimin 7 yaşındaki kızı bayramın 2.günü çıkarmış su çiçeği ve bizim 3.gün haberimiz oldu.kuzeniminde haberi yokmuş çünkü çiçek,döküntü vermeden anlaşılmıyormuş.o da çok üzüldü tabi.doktor 10-15 gün ateşini takip edin dedi,çok şükür bişey olmadı.vücutta döküntü falan yok.içini ferah tut,sütümüz mü koruyor artık nedir bilmiyorum.sütten geçen antikorlar koruyormuş.gerçi gel anlat işte bana,Melisime bulaşmasın bir çocuğu gîydiricem baştan aşağı demiştim,şimdi sırada o var.ne büyük korku iyi bilirim.içini ferah tut canım.Allah'ın emanetleri Allah'a emanet yine
Gecmis olsun canım , insallah iyilesirsin bir an önce
Allah'tan kızında yormamış seni , Allah kolaylık versin
Yuh ya ne dengesiz insanlar var , nasıl bi dusuncesizlik bu
Korkma canım , zaten kucaktan indirmemişsin, cokta oturmamışsın sütten gecen antikorlar da korur insallah , Allah'ın izniyle bisey olmaz sen icini ferah tut
Gecmis olsun canım , takip edersin öksürüğü hırıltısı ateşi vs olursa veya cok halsiz gorursen Dr a gidersin , insallah kolayca atlatirsiniz
Sende kendine ıhlamur meyve bitki cayi filan destek yap , hafif atlatirsin insallah
evet cnm 1,50 cm. benim salonumu fethetmiş durumda ama rahatta ettirdi :)Buyuk bisey sanirim degil mi canim? Benim okadar yerim yok ki(
ben mevlüde kıymalı pide ayran düşünüyorum çok mu kolaya kaçmış olurum acaba bilemedim. yardım edecek kimsem yok aileler uzakta kız kardeş desen zaten yok. yani herşeyi tek başıma yapacağım için pratik bişeyler olması lazım. şuanki apartmanımı 24 daire, eski komşularımı falan çağırcam bi 30-40 kişi olur diye bekliyorum ama nasip bakalım
canım önceden derdi kıskançlıktı. şimdi ise işsizlik. tüm sinirini benden çıkartıyor. onunla konuşmak imkansız. hemen bağırmaya başlıyor. gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. bililyorum kötü yapıyorum ama kızıma sarılıp ağlıyorum. ondan başka tutanacağım kimse yok..
eğer o tokat yüzüme gelseydi boşanacağım kesindi. bunu yapmak istemezdim ama ayrı yatıcam görmek istemiyorum.. ne olcaksa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?