- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.921
selam arkadaşlar kızım 2 aylık ben ayağımda sallayarak uyutuyorum görenler alıştırma diyo ama napayım sallamadan uyumuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz :26:
selam arkadaşlar kızım 2 aylık ben ayağımda sallayarak uyutuyorum görenler alıştırma diyo ama napayım sallamadan uyumuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz :26:
Kizlar hera yi goreniniz oldu mu bugun???
Bnde merak ettm sesi ckmadi hic. Hersey yolundadrvins..morali duzelmistr
Canım derdı işsizlik dedin diye soruyorum.. Hangı sehırdesınız ve eşinin işkolu ne? Bna bılgı verirsen sana belkı faydam dokunur
canım sen etrafına bakarsan ohooo.. Kucağa alıştırma, sallamaya alıştırma, gezdirmeye alıştırma, emziğe alıştırma.. kurma bebek sanki bunlar. Her konu hakkında bilgileri var ama Uyumayınca sallamadan nasıl uyutacaksın, ağladı mı emziksiz nasıl susturacaksın onun fikrini veren yok. Ben yakın zamana kadar ayağımda son zamanlarda da hamak aldım onda sallayıp uyutuyorum. Sen nasıl rahat edeceksen, nasıl stressiz büyütebileceksen bebeğini öyle yap bence.
Saol cnm çok içime sindi çok güzel bir bebiş hediyesi oldu bi de el emeği göz nuru :) hihiCanim fiyonklari cok yakışmış :)
Aynen katiliyorum canim.sallarsin alistirma derler, sallamazsin bebek sallamadan uyur mu derler.. nasil rahat ediyorsan öyle uyut bebegini. Ben de kucagima alip ayakta volta atarak uyutuyorum. Ama gittikce agirlasiyor ve gunden gune uykuya dalmasi guclesiyor. Su hamaklari ben de denemek istiyorum. Guvenli mi canim? Bebek hareketlendiginde dusme ihtimali var mi?
offffffffffffffff delirecem sürekli kucakts gezip dışarı bakmak istio etrafa çevirecem bana doğruda dönmeyecek cumartesi 20 kişi misafirim var bi kurabiye ve poğaçayı zor yaptım evim göçüyooooooo iş yapmam lazım yok yapamıorum annesi vs yanında aynı şehirde olanlar ne kadar şanslılar ne güzel sürekli misafir bidedepresyona girdim valla bırakıp herşeyi kaçmak istiyorum ((
arkadaşlar
gazlı kolik bebek uyutmak gerçekten çok zor... Hiç bir pozisyonu olmayan bebeğimi saatlerce ağladıktan sonra omzumda evi turlayarak uyutuyorum ama sonunda ne kol ne omuz ne bilek kalıyor... Bütün gün böyleBen mi beceremiyorum bu işi diyorum... Kv daldaki kaplan pozisyonunda eee eee eee diyerek uyutabiliyodu ama bende öyle de uyumuyor Beşik almaya karar verdim bende... Bugün aranızda konusu geçmiş bliss marka iyi görünüyor SULOZun ki ama ya beğenmezse diye korkuyorum... Malum masraf çok epey açıldık bütçe kısıtlı....
Dün misafirlerim vardı apartmandan... Kızım bütün gün ağladı, ne ikramları hazırlayabildim ne çaylara bakabildim... Arkadaşlar sağolsun... misafirler çok şaşırdı, bebeği eline alan ağlayınca resmen tırsıp bana geri verdiler :) herkesten bir öneri; emzik ver sürekli emzir, elle salla, ayakta salla, rezene içir, oku üfle, onu yap bunu yap... Hepsi denendi anacım hiçbiri işe yaramadıİşin tuhafı bizimkinden üç gün sonra doğan bir kız bebek daha vardı gelenler içinde... Bebecik geldiğinde uyanıktı, birinin kucağında pış pışlamadan bile uyudu kaldı, uyandı hiç ağlamadı öylece etrafa bakıp bakıp tekrar uyudu... Resmen hayranlıkla, kıskanarak izledim, maşaallah diyeyim de... Kızım öyle kucakta oturmayı bırak, ayakta eğer olduğun yerde sallanıyosan bile durmuyo yürüyeceksin, yine de keyfi olmazsa ağlar bas bas...
Ne döktüm be içimi... Bebekle olan yaşantının yanına eşle olan gerginlikler de girince hayat epey zorlaştı... Mutsuzluk, bitkinlik, dağıtmış bir tip... Birgün düzelir mi acaba diyorum... Sakin huzurlu keyifli mutlu bşr bebek olur mu... Herşey yoluna girer mi... Rabbim sağlık sıhhat şifa versin hepimizin bebeklerine...
Gazsız, huzurlu günler geceler diliyom :)
(Kafayı yemiş anne modeli)
Dun cok kotuydum. Dogumdan beri mideme sancilar giriyordu. Dun iyice arttii. Kizimi uyuttum zor tuvalete yetistim. Hem ishal hem mide bulantisi hemde mideme kiramplar giriyordu. Esimi aradim iyi degilim dedim. Ama bekleyelim dedim . Saat oldu 24:00daha beter oldum ama bebegi birakacak kimse yok esime dayanamiyorum ama melegi napacaz dedim. Is arkadasi bize birakin demis. Hic tanimadigim insanlar mecbur biraktik. Yolda kivraniyorum. Durdurun arabayi dedim. Bir guzel cikarttim. Sonra hastaneye vardik. Hamile olabilirim diye kandegerime bakacaklar. Ama damarimi bulamiyorlar. Birakin ben muane olmak istemiyorum deyip nasil agliyorum. Baska hastaneye gittik. Damari hemen buldular. Kan aldilar serum taktilar aklim kizimda aklima geldikce agliyorum. Ya bakamazllar ya birsey olur diye. Sonra bir titreme basladi atesim cikmis. Ustummu actilar titreyerek ben donuyorum ustumu ortun diye yalvardim. Eve gonderemem burda kalman lazim dedi doktor yok bebegim var kalamam kimse yok birakacak dedim. Igne yapalim. Sabah gel dedi. Kuzumu gidip aldik onu gorunce oyle mutlu oldum. Hic uyanmamis. Misil misil uyuyor. Gece esim bakti bize. Sabahta doktora gittik. Tahliller yapildi. Yarin cikacak sonuc. Mide bulantim hala var. Ama hamile degilim. Korkmustum. Kizimda bugun tum gun bizle hastanede rezil oldu. Mikrop kapardiye cok korktum. Ama kimse yok burda tanidik. Esime diyorum ilk tayinde memleketimize gidelim. Bebekle cok zormus uzakta olmak..allah hepimize yardimci olsun hicbirimiz hasta olmayalim. Kuzularimiza nasil bakariz.
Ya kizlar azonce misafrlige gittim ilk defa gittigim bi evdi yarim saat kadar oturdum oglum ilk girdigimde cok agladi ama kimsenin kucagina vermedim kadininda ortalarda dolasan birbucuk iki yaslarinda bi oglu varrdi laf arasinda demezmi oglum dun sabahtan beri su cicegi cikariyor başımdan kaynar sular dokuldu ne yapicami sastim hemen kalktim eve geldin oglumun elini yuzunu yikadim kiyafetlerini degistirdim ama cok korkuyorum daha asisida yok cok agir gecirir icim icimi yiyo
hastalık eşimden bana geçti sanırım kızımda hastalanacak bugün pek bi halsiz sakindi uyudu çoğunlukla ama ateşi yok.. ateş olmadıgı sürece yapacak birşeyim yok sanırım dimi doktora gitsek mi?[/QUOTE ]
Geçmiş olsun tatlım valla benim de ödüm kopuyo hasta olucaz diye. Geçiş dönemlerinden nefret ediyorum. İnsan ne giyeceğini, bebeğe ne giydiriceğini şaşırıyo dışarı çıkarken. Ihlamuru elimden düşürmüyorum önlem olsun diye. Bi de bol bol mandalina filan yiyorum.
Afferim o zaman İdoşa:)Günaydın kızlar artık biz de 3 aylığız:) Dün rotavirüs aşımızı da olduk ve herhangi bir yan etki yapmadı. Mışıl mışıl uyudu İdoş. Ohhh :))
Selam annişler, kedicik ne güzel alıntı yapmışsın öyle sayende bütün bebişleri görebildim, hepsine maşallah, hepsi birbirinden güzel bu Ağustos böceklerinin valla.
Selam kizlar,
Yaw hatayda hava cok erkn kararip cok erkn aydinlanio alisamadim sabah 6 da uyaniyoruz.esimle kahvalti yapip kucuk askimla ugrasiyorum. Nihayet uyudu. Iyi ki burasi var kendimi yalniz hissetmiyorum. Eki Görüntüle 844394 Eki Görüntüle 844405
bu ara herkeste bi pok vakası var :) yarında ben sevk alıp okula götürecem kızımla pazarteside rapor alacağım umarım bizde yaşamayız böyle bir vakayı :)
raporu yazarken ne diye yazdılar canım merak ettim sen mi söylüyorsun onlar mı birşey yazıyor açıkçası çekiniyorum rapor istiyorum demeye((
Eki Görüntüle 845062
ben bu beşiği almıştım canım bunda uyutuyorum her yere taşıyorum evin içinde
çok rahat iyi ki almışım ayakta sallamaya falan hiç ihtiyaç duymadım o yüzden
benim kızda bunu çok sevdi hatta misafirliğe gittiğimiz evlerde uyumuyo beşiği olmayınca :)
Su anda seninle ayni durumdayimarkadaşlar
gazlı kolik bebek uyutmak gerçekten çok zor... Hiç bir pozisyonu olmayan bebeğimi saatlerce ağladıktan sonra omzumda evi turlayarak uyutuyorum ama sonunda ne kol ne omuz ne bilek kalıyor... Bütün gün böyleBen mi beceremiyorum bu işi diyorum... Kv daldaki kaplan pozisyonunda eee eee eee diyegauyutabiliyodu ama bende öyle de uyumuyor Beşik almaya karar verdim bende... Bugün aranızda konusu geçmiş bliss marka iyi görünüyor SULOZun ki ama ya beğenmezse diye korkuyorum... Malum masraf çok epey açıldık bütçe kısıtlı....
Dün misafirlerim vardı apartmandan... Kızım bütün gün ağladı, ne ikramları hazırlayabildim ne çaylara bakabildim... Arkadaşlar sağolsun... misafirler çok şaşırdı, bebeği eline alan ağlayınca resmen tırsıp bana geri verdiler :) herkesten bir öneri; emzik ver sürekli emzir, elle salla, ayakta salla, rezene içir, oku üfle, onu yap bunu yap... Hepsi denendi anacım hiçbiri işe yaramadıİşin tuhafı bizimkinden üç gün sonra doğan bir kız bebek daha vardı gelenler içinde... Bebecik geldiğinde uyanıktı, birinin kucağında pış pışlamadan bile uyudu kaldı, uyandı hiç ağlamadı öylece etrafa bakıp bakıp tekrar uyudu... Resmen hayranlıkla, kıskanarak izledim, maşaallah diyeyim de... Kızım öyle kucakta oturmayı bırak, ayakta eğer olduğun yerde sallanıyosan bile durmuyo yürüyeceksin, yine de keyfi olmazsa ağlar bas bas...
Ne döktüm be içimi... Bebekle olan yaşantının yanına eşle olan gerginlikler de girince hayat epey zorlaştı... Mutsuzluk, bitkinlik, dağıtmış bir tip... Birgün düzelir mi acaba diyorum... Sakin huzurlu keyifli mutlu bşr bebek olur mu... Herşey yoluna girer mi... Rabbim sağlık sıhhat şifa versin hepimizin bebeklerine...
Gazsız, huzurlu günler geceler diliyom :)
(Kafayı yemiş anne modeli)
Selam kizlar,
Yaw hatayda hava cok erkn kararip cok erkn aydinlanio alisamadim sabah 6 da uyaniyoruz.esimle kahvalti yapip kucuk askimla ugrasiyorum. Nihayet uyudu. Iyi ki burasi var kendimi yalniz hissetmiyorum. Eki Görüntüle 844394 Eki Görüntüle 844405
Dun cok kotuydum. Dogumdan beri mideme sancilar giriyordu. Dun iyice arttii. Kizimi uyuttum zor tuvalete yetistim. Hem ishal hem mide bulantisi hemde mideme kiramplar giriyordu. Esimi aradim iyi degilim dedim. Ama bekleyelim dedim . Saat oldu 24:00daha beter oldum ama bebegi birakacak kimse yok esime dayanamiyorum ama melegi napacaz dedim. Is arkadasi bize birakin demis. Hic tanimadigim insanlar mecbur biraktik. Yolda kivraniyorum. Durdurun arabayi dedim. Bir guzel cikarttim. Sonra hastaneye vardik. Hamile olabilirim diye kandegerime bakacaklar. Ama damarimi bulamiyorlar. Birakin ben muane olmak istemiyorum deyip nasil agliyorum. Baska hastaneye gittik. Damari hemen buldular. Kan aldilar serum taktilar aklim kizimda aklima geldikce agliyorum. Ya bakamazllar ya birsey olur diye. Sonra bir titreme basladi atesim cikmis. Ustummu actilar titreyerek ben donuyorum ustumu ortun diye yalvardim. Eve gonderemem burda kalman lazim dedi doktor yok bebegim var kalamam kimse yok birakacak dedim. Igne yapalim. Sabah gel dedi. Kuzumu gidip aldik onu gorunce oyle mutlu oldum. Hic uyanmamis. Misil misil uyuyor. Gece esim bakti bize. Sabahta doktora gittik. Tahliller yapildi. Yarin cikacak sonuc. Mide bulantim hala var. Ama hamile degilim. Korkmustum. Kizimda bugun tum gun bizle hastanede rezil oldu. Mikrop kapardiye cok korktum. Ama kimse yok burda tanidik. Esime diyorum ilk tayinde memleketimize gidelim. Bebekle cok zormus uzakta olmak..allah hepimize yardimci olsun hicbirimiz hasta olmayalim. Kuzularimiza nasil bakariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?