2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar kızım 2 aylık ben ayağımda sallayarak uyutuyorum görenler alıştırma diyo ama napayım sallamadan uyumuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz :26:

canım sen etrafına bakarsan ohooo.. Kucağa alıştırma, sallamaya alıştırma, gezdirmeye alıştırma, emziğe alıştırma.. kurma bebek sanki bunlar. Her konu hakkında bilgileri var ama Uyumayınca sallamadan nasıl uyutacaksın, ağladı mı emziksiz nasıl susturacaksın onun fikrini veren yok. Ben yakın zamana kadar ayağımda son zamanlarda da hamak aldım onda sallayıp uyutuyorum. Sen nasıl rahat edeceksen, nasıl stressiz büyütebileceksen bebeğini öyle yap bence.

selam arkadaşlar kızım 2 aylık ben ayağımda sallayarak uyutuyorum görenler alıştırma diyo ama napayım sallamadan uyumuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz :26:

canım boşver söyleyenleri gelsinlerde uyutsunlar görelim :)) benimde küçük bir beşiğim var sürekli onunla sallayarak uyutuyorum ayakta sallamaktan kolay oluyor :))

Kizlar hera yi goreniniz oldu mu bugun???

Bnde merak ettm sesi ckmadi hic. Hersey yolundadrvins..morali duzelmistr

Canım derdı işsizlik dedin diye soruyorum.. Hangı sehırdesınız ve eşinin işkolu ne? Bna bılgı verirsen sana belkı faydam dokunur

merhaba kızlar.. beni merak etmişsizsiniz. ilginiz için teşekkür ederim. bugün misafirimiz var yatılı. giremedim o yüzden. kocamla durumlar aynı. konuşmuyoruz. yaptığının hayvanlık olduğunun farkında değil henüz.. dilim belki birgün affettim diyebilir ama kalbim hiç affetmicek. o an gözümün önüne geldikçe her defasında ayrı inciliyorum..

biblom; canım çok teşekkür ederim. istanbulda oturuyoruz. 4 yıllık işletme mezunu. ama benim odun seçicidir her işi beğenmez.. illa akaryakıt firması olcak.. yoksa çalışmaz..

ben bu beşiği almıştım canım bunda uyutuyorum her yere taşıyorum evin içinde
çok rahat iyi ki almışım ayakta sallamaya falan hiç ihtiyaç duymadım o yüzden
benim kızda bunu çok sevdi hatta misafirliğe gittiğimiz evlerde uyumuyo beşiği olmayınca :)

Aynen katiliyorum canim.sallarsin alistirma derler, sallamazsin bebek sallamadan uyur mu derler.. nasil rahat ediyorsan öyle uyut bebegini. Ben de kucagima alip ayakta volta atarak uyutuyorum. Ama gittikce agirlasiyor ve gunden gune uykuya dalmasi guclesiyor. Su hamaklari ben de denemek istiyorum. Guvenli mi canim? Bebek hareketlendiginde dusme ihtimali var mi?

Slm kızlar. İki gündür çok yorgunum akşam vakti kızım çıldırıyo nerdeyse , gaz sancısı sanırım kucakta eşimle sırayla taşıyoruz bazen çıldıracak gbi oluyorum ama sonra bir gülüşü agusu bizi bizden alıyo.. Allah'tan gece olmuyo. Nezaman büyüyecekler elinden tutup gezmelere gidicez, canı bişey istiycek :)

Bizde ayni sekilde uyuyoruz ve suandada o durumdayiz kollarimda derman kalmadi artik butun gun 6kilo tasimaktan kollarim uyustu bide isin kotusu yadaga koydugumda gizler yeniden aciliyor

arkadaşlar

gazlı kolik bebek uyutmak gerçekten çok zor... Hiç bir pozisyonu olmayan bebeğimi saatlerce ağladıktan sonra omzumda evi turlayarak uyutuyorum ama sonunda ne kol ne omuz ne bilek kalıyor... Bütün gün böyle Ben mi beceremiyorum bu işi diyorum... Kv daldaki kaplan pozisyonunda eee eee eee diyerek uyutabiliyodu ama bende öyle de uyumuyor Beşik almaya karar verdim bende... Bugün aranızda konusu geçmiş bliss marka iyi görünüyor SULOZun ki ama ya beğenmezse diye korkuyorum... Malum masraf çok epey açıldık bütçe kısıtlı....

Dün misafirlerim vardı apartmandan... Kızım bütün gün ağladı, ne ikramları hazırlayabildim ne çaylara bakabildim... Arkadaşlar sağolsun... misafirler çok şaşırdı, bebeği eline alan ağlayınca resmen tırsıp bana geri verdiler :) herkesten bir öneri; emzik ver sürekli emzir, elle salla, ayakta salla, rezene içir, oku üfle, onu yap bunu yap... Hepsi denendi anacım hiçbiri işe yaramadı İşin tuhafı bizimkinden üç gün sonra doğan bir kız bebek daha vardı gelenler içinde... Bebecik geldiğinde uyanıktı, birinin kucağında pış pışlamadan bile uyudu kaldı, uyandı hiç ağlamadı öylece etrafa bakıp bakıp tekrar uyudu... Resmen hayranlıkla, kıskanarak izledim, maşaallah diyeyim de... Kızım öyle kucakta oturmayı bırak, ayakta eğer olduğun yerde sallanıyosan bile durmuyo yürüyeceksin, yine de keyfi olmazsa ağlar bas bas...

Ne döktüm be içimi... Bebekle olan yaşantının yanına eşle olan gerginlikler de girince hayat epey zorlaştı... Mutsuzluk, bitkinlik, dağıtmış bir tip... Birgün düzelir mi acaba diyorum... Sakin huzurlu keyifli mutlu bşr bebek olur mu... Herşey yoluna girer mi... Rabbim sağlık sıhhat şifa versin hepimizin bebeklerine...

Gazsız, huzurlu günler geceler diliyom :)

(Kafayı yemiş anne modeli)

Aynen iste cevreyi izlemek istiooo

Selam kızlar,belki daha önce bahsi geçti ama yetişemedim topiğe,kusura bakmayın...oğluş 3 aylık oldu,dün doğum sonrası 2. Reglimi oldum...ancak alıştığımdan çok daha yoğun kanamam var...devam ederse bu şekilde doktoruma gideceğim zaten kontol zamanını geçirdim bilesizde regl durumları nasıl?

Günaydın arkadaşım benımde çok gazlı bir bebeğim var maalesef 3.ayını doldurdu ama o kolik ağlamaları benim içimi bitirdi artıkaynen dediğin gibi misafir gelicek dıye korkar oldum ne gelenden anlıyorum ne gidenden gelen çayını kendi demliyo servis yapıp gıdıyo benımkı sürekli ağladığı için bana sabır dileyip gidiyorlar sonra:):)en son doktor kontrolünde de rota virüs aşısını yaptırdık acı bi şeymiş katıldı ağlamaktan hastanede her kafadan bir ses çıktı zaten kucağımda avaz avaz ağlıyo bide tanımadığın insanlar yorum yapınca aman allahım çıldıracaktım anladımkı bebek kalabalığı sevmıyor kv ve kp geliyo inanılmaz huzurlu olan çocuk bı anda kucağa alınıp bağıra bağıra sevilmeye başlanınca haliyle çıldırıyo iki büklüm kucaklarda geziyo ağlıyo bana verilmiyo çok sinirlerim bozuluyo tabi sevecekler ama uygun bir biçimde yapsalarya bunu ohh be amma döktürdüm:)

İmza:kafayı yemiş anne modeli 2:)

Canım çok geçmiş olsun. Çocuğu yalnız büyütmek her ne kadar güzel olsa da hastalık esnasında bir o kadar da zor olsa gerek. Dilerim bir daha yaşamazsın bunları.

Ay kadına çok kızdım İnsan uyarır Ne insanlar var ya Umalım da bişey olmasın Allah korusun onu canım.

Günaydın kızlar artık biz de 3 aylığız:) Dün rotavirüs aşımızı da olduk ve herhangi bir yan etki yapmadı. Mışıl mışıl uyudu İdoş. Ohhh :))

Selam annişler, kedicik ne güzel alıntı yapmışsın öyle sayende bütün bebişleri görebildim, hepsine maşallah, hepsi birbirinden güzel bu Ağustos böceklerinin valla.

Cok tatlisiniz masallah :)
O boncuk gozleri yer teyzesi :)))

Bana bel fitigi yazdilar 10 gun. Dis kapinin mandali tanidik doktor bulduk zar zor... Bidahakine arkadasima yonlendirelim sizi dedi pek istekli vermedi. Okulun onayi var mi sorun yok di mi diye hep sordu.

aaaaaaa bizimki de bundan. bence de çok rahat biz heryere götürüyoruz valla. ama sanırım 1-2 ay sonra sığamayacaklar içine:)

Su anda seninle ayni durumdayim bayramda hic gaz falan yoktu hatta ilaci bile kestim.kizimin keyfi yerindeydi ama ne olduysa 1 haftadir gaz sancilari yine hortladii.ne yaptiysam susmuyor...en sonunda dayanamayıp emziriyorum biraz rahatliyoe yine basliyor.denizlide yalnizim yetiş diyebileceğim herkes ankarada

Canim cok gecmis olsun. Caresizligini hissettim keske yakin olsaydik seve seve bakardim melegine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…