- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.941
Çukur olduğundan hareketlendiğinde dönmeye başladığında düşmez canım. Ama 9-10 aylarda tutunarak kalkmaya başladıklarında düşerAynen katiliyorum canim.sallarsin alistirma derler, sallamazsin bebek sallamadan uyur mu derler.. nasil rahat ediyorsan öyle uyut bebegini. Ben de kucagima alip ayakta volta atarak uyutuyorum. Ama gittikce agirlasiyor ve gunden gune uykuya dalmasi guclesiyor. Su hamaklari ben de denemek istiyorum. Guvenli mi canim? Bebek hareketlendiginde dusme ihtimali var mi?
selam arkadaşlar kızım 2 aylık ben ayağımda sallayarak uyutuyorum görenler alıştırma diyo ama napayım sallamadan uyumuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz :26:
Selam kızlar,belki daha önce bahsi geçti ama yetişemedim topiğe,kusura bakmayın...oğluş 3 aylık oldu,dün doğum sonrası 2. Reglimi oldum...ancak alıştığımdan çok daha yoğun kanamam var...devam ederse bu şekilde doktoruma gideceğim zaten kontol zamanını geçirdim bilesizde regl durumları nasıl?
Su anda seninle ayni durumdayimbayramda hic gaz falan yoktu hatta ilaci bile kestim.kizimin keyfi yerindeydi ama ne olduysa 1 haftadir gaz sancilari yine hortladii.ne yaptiysam susmuyor...en sonunda dayanamayıp emziriyorum biraz rahatliyoe yine basliyor.denizlide yalnizim yetiş diyebileceğim herkes ankarada
güdümlü anne terliği çok severim
Nasılda her türlü acıdan falsolarla gerekli hedefi bulur di mı :)
Hea Semih Saygıner de kimmiş falso yapmak için ıstakaya ve topa gerek yok. Bir adet anne eli ve terliği yeterliHer anne şampiyondur bu yüzden
Günaydın arkadaşım benımde çok gazlı bir bebeğim var maalesef 3.ayını doldurdu ama o kolik ağlamaları benim içimi bitirdi artıkaynen dediğin gibi misafir gelicek dıye korkar oldum ne gelenden anlıyorum ne gidenden gelen çayını kendi demliyo servis yapıp gıdıyo benımkı sürekli ağladığı için bana sabır dileyip gidiyorlar sonra:):)en son doktor kontrolünde de rota virüs aşısını yaptırdık acı bi şeymiş katıldı ağlamaktan hastanede her kafadan bir ses çıktı zaten kucağımda avaz avaz ağlıyo bide tanımadığın insanlar yorum yapınca aman allahım çıldıracaktım anladımkı bebek kalabalığı sevmıyor kv ve kp geliyo inanılmaz huzurlu olan çocuk bı anda kucağa alınıp bağıra bağıra sevilmeye başlanınca haliyle çıldırıyo iki büklüm kucaklarda geziyo ağlıyo bana verilmiyo çok sinirlerim bozuluyo tabi sevecekler ama uygun bir biçimde yapsalarya bunu ohh be amma döktürdüm:)
İmza:kafayı yemiş anne modeli 2:)
Günaydın arkadaşım benımde çok gazlı bir bebeğim var maalesef 3.ayını doldurdu ama o kolik ağlamaları benim içimi bitirdi artıkaynen dediğin gibi misafir gelicek dıye korkar oldum ne gelenden anlıyorum ne gidenden gelen çayını kendi demliyo servis yapıp gıdıyo benımkı sürekli ağladığı için bana sabır dileyip gidiyorlar sonra:):)en son doktor kontrolünde de rota virüs aşısını yaptırdık acı bi şeymiş katıldı ağlamaktan hastanede her kafadan bir ses çıktı zaten kucağımda avaz avaz ağlıyo bide tanımadığın insanlar yorum yapınca aman allahım çıldıracaktım anladımkı bebek kalabalığı sevmıyor kv ve kp geliyo inanılmaz huzurlu olan çocuk bı anda kucağa alınıp bağıra bağıra sevilmeye başlanınca haliyle çıldırıyo iki büklüm kucaklarda geziyo ağlıyo bana verilmiyo çok sinirlerim bozuluyo tabi sevecekler ama uygun bir biçimde yapsalarya bunu ohh be amma döktürdüm:)
İmza:kafayı yemiş anne modeli 2:)
Ang naber canım sen 3 olmuşsun ben 4 olayım.
Bizim oğlan dışarıda keyifli hakkını yememeyim.
Rotada ağlamadi,sakindi.
Cnm ayni beni anlatiyosun..tum umudum 3 aylik olunca bitmesydi bitmiyo demekki imdatttt....rota asisina gittgmzde uyuyodu kalabalikti..normalde hstaneden aliniyomus asi bzde o yuzden almadan gittik...uyuyodu eylul..muayene sirasnda uyandi doktorda ay ne tatlisn flan diye mincirdadi bnu ciplakken uykusu bolundu diye cizilamaya bsladi..bde doktor artik asi burda yok karsi eczaneden alin gelin dedi..bn apar topar giydrdm disarda bkliyrm..annem ynmdaydi allahtan o gitti asi almaya...bn eylulu zaptetmeye calisiyrm millet donuyo bna tuhaf tuhaf bakiyo geliyolar dokunuyolr ayy hcte susmazmis diye oflayip puflayanlar ..sanki ben aglatiyrm..bi cocugu susturamadn der gbi bakiyolar..bn cebellesirkn annem gldi bu sfer asidan dolayi katila katila devam...millet bakiyo.derleyip toplayip arabaya bndirip nasi getrdk inan hatrlamiyrm...biyere gitmeye korkuyrm..biri gelicek diye odum kopuyo offfff imza:kafayi yemisanne modeli 3 :-D
Nasya canım bende model 3 olayım
Hatırlıyormusun seminerde nasılda rahat ve keyifliydik bütün bu yasayacaklarimizdan habersiz
Bizde aynı durumdayız canım gelen misafirlere kocis ikram yapıyor,gelenler yardım ediyor ben çoğu zaman yanlarında oturup 1bardak çay bile icemiyorum.Her kafadan ayrı ses,aciyip sabır dileyenler.ilk iki ay bunalıma girdim,buraya fazlaca takılmak beni kendime getirdi.Durumu kabullendim,geçeceğine inandım,yanlız olmadığımı gördüm herşey biraz daha rahatladı.
Görümcemde fark etmiş ilk zamanlar daha çok zorlanıp,söyleniyordun simdi alışmış ve iyi gorunuyorsun diye
Geçecek ınş canım sabır.
ayneennnn bizimde öyle durumlar, bayram gezmelerinde herkes ama ne uslu bebek nasıl akıllı diodu, bayramdan sonra annemlerde kaldık güya gaz sancılarını rahat atlatacaktım gece ağlayınca anneme verecektim ama çk rahat bi 12 gündü hiç sıkıntı yoktu.. dün yine başladı gaz sancılarız bnde sık emziriyorum çaresizliktenemzirdikçe gazı artarmış ama..napcaz bilmiyorum yine ilaca başlayacağım bgnde sancılanırsa..
Bizde ayni sekilde uyuyoruz ve suandada o durumdayiz kollarimda derman kalmadi artik butun gun 6kilo tasimaktan kollarim uyustu bide isin kotusu yadaga koydugumda gizler yeniden aciliyor
canım benim allah yardımcımız olsun. Bizim de ayni problem 2.5 aydir gaz problemiyle ugrasiyoruz. 10 gun rahatladik bir ara bitti sandim ama tekrar basladi.hatta daha siddetli. gunduz de hep kucak istiyor. Ev isi yemek hak getire. Neyse ki gelen gidenim misafirim olmuyor.yoksa evin hali berbat.yemek yiyebilsem ona da raziyim. Bu sefer sutum azalacak diye korkuyorum. ilk bir ay benim benim bebegim de oyleydi.kucagimda uyuyakalirdi. Gunduz 4 5 saat uyurdu. Sadece aciktiginda aglardi.Ne olduysa kirkindan sonra oldu :) evet canim bu gunler gececek gaz problemi bitecek.ama her donemin ayri bir problemi olacak.arkadaşlar
gazlı kolik bebek uyutmak gerçekten çok zor... Hiç bir pozisyonu olmayan bebeğimi saatlerce ağladıktan sonra omzumda evi turlayarak uyutuyorum ama sonunda ne kol ne omuz ne bilek kalıyor... Bütün gün böyleBen mi beceremiyorum bu işi diyorum... Kv daldaki kaplan pozisyonunda eee eee eee diyerek uyutabiliyodu ama bende öyle de uyumuyor Beşik almaya karar verdim bende... Bugün aranızda konusu geçmiş bliss marka iyi görünüyor SULOZun ki ama ya beğenmezse diye korkuyorum... Malum masraf çok epey açıldık bütçe kısıtlı....
Dün misafirlerim vardı apartmandan... Kızım bütün gün ağladı, ne ikramları hazırlayabildim ne çaylara bakabildim... Arkadaşlar sağolsun... misafirler çok şaşırdı, bebeği eline alan ağlayınca resmen tırsıp bana geri verdiler :) herkesten bir öneri; emzik ver sürekli emzir, elle salla, ayakta salla, rezene içir, oku üfle, onu yap bunu yap... Hepsi denendi anacım hiçbiri işe yaramadıİşin tuhafı bizimkinden üç gün sonra doğan bir kız bebek daha vardı gelenler içinde... Bebecik geldiğinde uyanıktı, birinin kucağında pış pışlamadan bile uyudu kaldı, uyandı hiç ağlamadı öylece etrafa bakıp bakıp tekrar uyudu... Resmen hayranlıkla, kıskanarak izledim, maşaallah diyeyim de... Kızım öyle kucakta oturmayı bırak, ayakta eğer olduğun yerde sallanıyosan bile durmuyo yürüyeceksin, yine de keyfi olmazsa ağlar bas bas...
Ne döktüm be içimi... Bebekle olan yaşantının yanına eşle olan gerginlikler de girince hayat epey zorlaştı... Mutsuzluk, bitkinlik, dağıtmış bir tip... Birgün düzelir mi acaba diyorum... Sakin huzurlu keyifli mutlu bşr bebek olur mu... Herşey yoluna girer mi... Rabbim sağlık sıhhat şifa versin hepimizin bebeklerine...
Gazsız, huzurlu günler geceler diliyom :)
(Kafayı yemiş anne modeli)
Çukur olduğundan hareketlendiğinde dönmeye başladığında düşmez canım. Ama 9-10 aylarda tutunarak kalkmaya başladıklarında düşerO zaman uyuduğunda başını beklemek lazım. Hoş o dönemlerde normal yataklarında da kalkabilirler zaten
Dunur bzmkilerin huyu suyu bir masallah :-D
1saattir uyuyor ne yapacağımi şaşırdım
Yemek,ütü,bulaşık birde kirlide çamaşırlarvallahi hepsini bosverdim uzandım bir elimde pc diğerinde tatlı yiyorum,humana içiyorum yavrucuga süt olsun iş herzaman olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?