2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çukur olduğundan hareketlendiğinde dönmeye başladığında düşmez canım. Ama 9-10 aylarda tutunarak kalkmaya başladıklarında düşer O zaman uyuduğunda başını beklemek lazım. Hoş o dönemlerde normal yataklarında da kalkabilirler zaten

selam arkadaşlar kızım 2 aylık ben ayağımda sallayarak uyutuyorum görenler alıştırma diyo ama napayım sallamadan uyumuyor sizler nasıl uyutuyorsunuz :26:

Canim ben Barışı gozluyorum. 3 kere esnedikten sonra hala yatirmamissam huysuzlasmaya ve aglamaya basliyor. Aglayinca da daha zor oluyor uyutmak. O yuzden 2 kere esnediginde sakince yatagina yatiriyorum. Mizildanirsa yan ceviriyorum. Gene mizildanirsa şş şş diye diye sirtina pit pit vuruyorum. 5 veya 10 dakka suruyor dalmasi.

kızlar kızışım en son pazartesi sabah kakasını yapmıştı hala tık yok napmalıyım dün zeytinyağı içirdim işe yaramadı totosunada zeytinyağı sürdüm dün bugün hala tık yok. çok huysuz değil yavrum ama sürekli ıkınma modunda uyandığından beri bana bi çare....

cnm inş. senn durumun normaldir cnm. en doğrusu dr a gitmek gerekir dee ...bn 22 ağustosta normal doğum yaptım kırkımız çıkınca 2 kez tuvalette peçeteye kan geldi, başka da bgne kadar hiç kanamam olmadı. biraz akıntım sarı ve kokulu ama çok aşırı değil. dr. a gtmeye korkuyorum elle muayeneden

ayneennnn bizimde öyle durumlar, bayram gezmelerinde herkes ama ne uslu bebek nasıl akıllı diodu, bayramdan sonra annemlerde kaldık güya gaz sancılarını rahat atlatacaktım gece ağlayınca anneme verecektim ama çk rahat bi 12 gündü hiç sıkıntı yoktu.. dün yine başladı gaz sancılarımız bnde sık emziriyorum çaresizlikten emzirdikçe gazı artarmış ama..napcaz bilmiyorum yine ilaca başlayacağım bgnde sancılanırsa..

Cnm ayni beni anlatiyosun..tum umudum 3 aylik olunca bitmesydi bitmiyo demekki imdatttt....rota asisina gittgmzde uyuyodu kalabalikti..normalde hstaneden aliniyomus asi bzde o yuzden almadan gittik...uyuyodu eylul..muayene sirasnda uyandi doktorda ay ne tatlisn flan diye mincirdadi bnu ciplakken uykusu bolundu diye cizilamaya bsladi..bde doktor artik asi burda yok karsi eczaneden alin gelin dedi..bn apar topar giydrdm disarda bkliyrm..annem ynmdaydi allahtan o gitti asi almaya...bn eylulu zaptetmeye calisiyrm millet donuyo bna tuhaf tuhaf bakiyo geliyolar dokunuyolr ayy hcte susmazmis diye oflayip puflayanlar ..sanki ben aglatiyrm..bi cocugu susturamadn der gbi bakiyolar..bn cebellesirkn annem gldi bu sfer asidan dolayi katila katila devam...millet bakiyo.derleyip toplayip arabaya bndirip nasi getrdk inan hatrlamiyrm...biyere gitmeye korkuyrm..biri gelicek diye odum kopuyo offfff imza:kafayi yemisanne modeli 3 :-D

Nasya canım bende model 3 olayım
Hatırlıyormusun seminerde nasılda rahat ve keyifliydik bütün bu yasayacaklarimizdan habersiz
Bizde aynı durumdayız canım gelen misafirlere kocis ikram yapıyor,gelenler yardım ediyor ben çoğu zaman yanlarında oturup 1bardak çay bile icemiyorum.Her kafadan ayrı ses,aciyip sabır dileyenler. ilk iki ay bunalıma girdim,buraya fazlaca takılmak beni kendime getirdi.Durumu kabullendim,geçeceğine inandım,yanlız olmadığımı gördüm herşey biraz daha rahatladı.
Görümcemde fark etmiş ilk zamanlar daha çok zorlanıp,söyleniyordun simdi alışmış ve iyi gorunuyorsun diye
Geçecek ınş canım sabır.

ayneennnn bizimde öyle durumlar, bayram gezmelerinde herkes ama ne uslu bebek nasıl akıllı diodu, bayramdan sonra annemlerde kaldık güya gaz sancılarını rahat atlatacaktım gece ağlayınca anneme verecektim ama çk rahat bi 12 gündü hiç sıkıntı yoktu.. dün yine başladı gaz sancılarız bnde sık emziriyorum çaresizlikten emzirdikçe gazı artarmış ama..napcaz bilmiyorum yine ilaca başlayacağım bgnde sancılanırsa..[/QUOTE]

Bayramdan sonra Esim 1 hafta izin aldi ank.da kv.de kalalim bebise bakar bizde biraz dinleniriz diye.ipek hanimin bayram+ 10 gün keyfi yerindeydi.bende oh geçti bu gaz die ilaci kestim.ilacsizda hic bi sorun yoktu ta ki eve gelinceye kadar.ağlama ikinma krizleri yeniden başladı. bi lokma bisey yemeye, wc.te gitmeye zor vakit buluyorum.saatleri sayiyorum Esim gelsin diye.disari cikip nefes almak istiyorum daha üstünü giydirirken baslio ağlamaya bende vazgeciyorum.tikilip kaldim ewe.gelen gidende bitmedi bir turlu.kendi kendilerini benim ewde agirlayip gidiyorlar.yine bu haftasonu ve hafta içi misafir geleckmis.arkadaş ben işemeye vakit bulamiyorum ki size ikram hazirlayim.hafta sonu gelen yatili geliyormuş valla yataklarinni kendileri hazirlarlar da onlar gidince o carsaflar ne zmn yikanir bilmiyorum.ayyy sindirim bozuldu.iyiki burasi varda sizleri okuyunca biraz rahatlitorum :) 5. De ben oluyorummmm

Son düzenleme:

Bayramdan sonra Esim 1 hafta izin aldi ank.da kv.de kalalim bebise bakar bizde biraz dinleniriz diye.ipek hanimin bayram+ 10 gün keyfi yerindeydi.bende oh geçti bu gaz die ilaci kestim.ilacsizda hic bi sorun yoktu ta ki eve gelinceye kadar.ağlama ikinma krizleri yeniden başladı. bi lokma bisey yemeye, wc.te gitmeye zor vakit buluyorum.saatleri sayiyorum Esim gelsin diye.disari cikip nefes almak istiyorum daha üstünü giydirirken baslio ağlamaya bende vazgeciyorum.tikilip kaldim ewe.gelen gidende bitmedi bir turlu.kendi kendilerini benim ewde agirlayip gidiyorlar.yine bu haftasonu ve hafta içi misafir geleckmis.arkadaş ben işemeye vakit bulamiyorum ki size ikram hazirlayim.hafta sonu gelen yatili geliyormuş valla yataklarinni kendileri hazirlarlar da onlar gidince o carsaflar ne zmn yikanir bilmiyorum.ayyy sindirim bozuldu.iyiki burasi varda sizleri okuyunca biraz rahatlitorum :) 5. De ben oluyorummmm[/QUOTE]

bende 6ymmm yarın 20kişi misafirim vaaaarrrrr ev göçüyoooo hazırlık yapılacaaaakkk ikra kucagımdaaaaa dün akşam hep ağladıııııııııı kalabalığı hiç sevmioooo huni verin kafamaaaaaa

Bizde ayni sekilde uyuyoruz ve suandada o durumdayiz kollarimda derman kalmadi artik butun gun 6kilo tasimaktan kollarim uyustu bide isin kotusu yadaga koydugumda gizler yeniden aciliyor

Bizimkinin uyku saati gelmisse eger uyudugunda uyanmiyor. Uyku saati de yaklasik 11 falan. Ama uyuyana kadar dedigin gibi kollarim kopuyor. Ayakta sallamayi denedim onu da reddediyor.Bazen gunduzleri ana kucaginda uyuyor.o zaman rahat oluyor.

canım benim allah yardımcımız olsun. Bizim de ayni problem 2.5 aydir gaz problemiyle ugrasiyoruz. 10 gun rahatladik bir ara bitti sandim ama tekrar basladi.hatta daha siddetli. gunduz de hep kucak istiyor. Ev isi yemek hak getire. Neyse ki gelen gidenim misafirim olmuyor.yoksa evin hali berbat.yemek yiyebilsem ona da raziyim. Bu sefer sutum azalacak diye korkuyorum. ilk bir ay benim benim bebegim de oyleydi.kucagimda uyuyakalirdi. Gunduz 4 5 saat uyurdu. Sadece aciktiginda aglardi.Ne olduysa kirkindan sonra oldu :) evet canim bu gunler gececek gaz problemi bitecek.ama her donemin ayri bir problemi olacak.

Anladım canım teşekkür ederim:) onda uyutup yatağına alinabilir en kötü ihtimalle.

ipek böcük
Bayramdan sonra Esim 1 hafta izin aldi ank.da kv.de kalalim bebise bakar bizde biraz dinleniriz diye.ipek hanimin bayram+ 10 gün keyfi yerindeydi.bende oh geçti bu gaz die ilaci kestim.ilacsizda hic bi sorun yoktu ta ki eve gelinceye kadar.ağlama ikinma krizleri yeniden başladı. bi lokma bisey yemeye, wc.te gitmeye zor vakit buluyorum.saatleri sayiyorum Esim gelsin diye.disari cikip nefes almak istiyorum daha üstünü giydirirken baslio ağlamaya bende vazgeciyorum.tikilip kaldim ewe.gelen gidende bitmedi bir turlu.kendi kendilerini benim ewde agirlayip gidiyorlar.yine bu haftasonu ve hafta içi misafir geleckmis.arkadaş ben işemeye vakit bulamiyorum ki size ikram hazirlayim.hafta sonu gelen yatili geliyormuş valla yataklarinni kendileri hazirlarlar da onlar gidince o carsaflar ne zmn yikanir bilmiyorum.ayyy sindirim bozuldu.iyiki burasi varda sizleri okuyunca biraz rahatlitorum :) 5. De ben oluyorummmm[/QUOTE]

valla kızlar ben de pek vakit bulamıyorum ama oğlum uyuyunca ne yapabilirsem kardır deyip pasta börek hazırlayıp buzluğa atıp donduruyorum sonra da birileri gelince çıkarıp ısıtıveriyprum ikram derdim polmuyor ben çareyi böyle buldum napiiimmm çünkü her gelen ay senin vaktin olmuyordur demiyor illa çayın yanına birşeyler aranıyor bu arada yarın benim de misafirlerim gelecek

Son düzenleme:

Bnde ayagmda salliyorum suan pertim cikti :-D hanimefendi bu ara ayaga sardi bska turlu uyumuyo da.....offff offff :-D

Bugün 3. gün ben delirmek üzereyim. 3 gündür uyku problemi yaşıyoruz. Normal şartlarda yatağında sallanırken hatta bazen kucagımda otururken bile uyuyan bebeğim 3 gündür uykuya dalmak için kök söktürüyor bana. Uykusu gelince huysuzlanıyor, devamlı ağlıyor, yatırdığımda kendini kasıyor yay gibi ayaklarından destek alıp poposunu kaldırıyor ağlıyor. Ağlamaktan katılıyor yorgun düşüyor anca öyle uyuyor. ben mahvoluyorum tabi bu süreçte. Bi kucağıma alıyorum, bi yatağına yatırıyorum, bi hamağına, gezdiriyorum, sallıyorum yok. Yırtıyor kendini. İlk gün bi sıkıntısı vardır gecer dedim, ikinci gün gecmemiştir gazı vardır vs. dedim. Bugünde aynı. Geceleri hiçbir sıkıntısı yok. Nasıl aşıcam ben bunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…