2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç buzluga kurabiyedir,kektir atmadim haklısın çok pratik oluyordur.Tadı nasıl oluyor değişir diye çekiniyorum açıkçası birde ne buzluga girer,kaç gün kalmalıdir bilmiyorum.Microdalgadami isitiyorsun?
Benim evlenirken vardı anneme verdim birdaha da almadım.

Bnde ayagmda salliyorum suan pertim cikti :-D hanimefendi bu ara ayaga sardi bska turlu uyumuyo da.....offff offff :-D

Bende ayakta uyuttum uykusu varsa bu şekilde çabuk dalıyor.

guvendiğim elini tuttugum insan iki bucuk aylık yavrumla beni hiç duşunmeden terk etti beyfendi yorulmus bense bittim tukendim onun gibi cekip gitme luksum bile yokkkkkk cunku yavrum aglıyorrrrr ve baba ocagına geri dondum gururm hayalm umutlarm guvenm inancm bitmiş haldeeee ama yasamak zorundayım cunku kızım var calışmak zorundaym kızımn ihtiyacları var yemek zorundaym kızımn karnı doyacak iyi olmak zorundayım ki kızım mutlu olsun kımın elını tutmusm neyi kim için sabretmşm neye emek vermişim ve nede guzel sırtımdan bıcaklanmsm kızlar dua edin bana birinin benm için bişey yapması lazım ama ben iyi olamam artık kolay kolay

canımm allah sana güç kuvvet bebeğine de sağlık sıhhat versin inş. diyecek bişey bulamıyorum

canım ne desem boş şu anda..tanımıyorum seni ama dualarımdasın bundan sonra..rabbim gönlüne ferahlık versin..sana bugünlerini aratmayacak güzel kapılar açsın..

Aynı gün doğum yapmışız ve hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız
Bi an daha önce de yazdım mı die şüphe ettim yazdıysam Kusura bakma
Benim de 40tan sonra bi ili gün hafif kan geldi aa ne çabuk regl oldum dedim ama diilmiş
Bu arada da akıntım vardı çok kokulu diil ama rengi koyu sarı gibi
Dr gittim iltihapmış
Fitil ve antibiyotik verdi
Tam geçmedi sanki ama bi daha gitmek istemiom ya bilemedim...

cnm vla doğumdan snra bu koçlara bsey oldu..en ıyısınde bıle bı tuhaflık cıkyo.bn gecıcı bsey olduğunu dusunuyrmm yavrusuna dayanamz gelıp ozur dılerse ne ala dılemzse salla gıtsın böyle bı adamdan ne sna ne de bebegıne yarar gelmez cnku allah yardımcın olsun kocanada akıl fıkır en onemlısı vıcdan versın

valla kızlar ben de pek vakit bulamıyorum ama oğlum uyuyunca ne yapabilirsem kardır deyip pasta börek hazırlayıp buzluğa atıp donduruyorum sonra da birileri gelince çıkarıp ısıtıveriyprum ikram derdim polmuyor ben çareyi böyle buldum napiiimmm çünkü her gelen ay senin vaktin olmuyordur demiyor illa çayın yanına birşeyler aranıyor bu arada yarın benim de misafirlerim gelecek[/QUOTE]

cnm bende atıyorum buzluğa şimdiye kadar hep öle hallettim misafirleri ama bu sefer fazlalar ve buzluktakiler yetmio poğaça yaptım kurabiye yaptım,tuzlu kurabiye vardı buzlukta ondan koycam baklava vardı onu şerbetlicem patates salatası yapcam brovni yapcam börek yapcam yetmezmiki?

cnm allah yardımcın olsun bi problemmi vardıki kaçırdıysam kusura bakma ama madem böle brakıp gitti seni hayata kızınla sımsıkı tutun lütfen üzülme dualrım seninle

cnm çalışıomusun bilmiyorum ama çalışıosan bence evden sen gitme o gitsin yavrunla sen nie ayrılıp sefil olasınki işine başla yavruna bakıcı bul yada annen baksın evinden olma Allah korusun öle bi durumda ben olsam evimden ayrılmam gidene güle güle kapı orda

Kızlar bu ara tutulan Ay güneş yada yaklaşan bi gök cismimi var bu bebekler böle çığırından çıktı bizde çok rahattık artık düzeldik herhalde diyordum 3 gündür delirmiş gibi gündüzleri gece şükür iyiyiz allahım nazar değmesin uykuyu tutturmakta zorlanıo uyku gözünden akıo ama kendine uyuma şekli bulamıo yeni bişiler istiyo kanımca ama bende yöntem kalmadı memede uyuyan çocuk uyumuo bi saat emio bide bakıp bakıp gülüo ayakta uyuyan çocuk ondada uyumuo ay deliricimmmmm kocamda şehir dışında annemde memlekette babam gelio akşamları yanıma akşam uyuttum Kaan'ı babama dedim banyoya giricem ben tamam dedi adamcağız bir çıktım ev yıkılıo Kaan'ın sesiyle babamın eli ayağına dolaşmış bide güçlendi artık sesi yıkıo ortalığı ağladıkça acıkmış bu sefer beye ağladığını unutmuş açlıktan ağlıo 2 saat emdi bırakmadı memeyi sonra bi kusma faslı on kere üst baş değiş tabi değiştirirken de ağla
Ay hayat çok zor

ogrtmn valla kızlar ben de pek vakit bulamıyorum ama oğlum uyuyunca ne yapabilirsem kardır deyip pasta börek hazırlayıp buzluğa atıp donduruyorum sonra da birileri gelince çıkarıp ısıtıveriyprum ikram derdim polmuyor ben çareyi böyle buldum napiiimmm çünkü her gelen ay senin vaktin olmuyordur demiyor illa çayın yanına birşeyler aranıyor bu arada yarın benim de misafirlerimsizlecek[/QUOTE .!.:
Cnm buzluk stoklarim ne yazik ki tukendi .yenilerini yapmak için hic firsatim olmuyor çünkü ipek gündüzleri hic uyumuyor.gece saat 12 de uyuyor o saatten sonra bende ayakta duramiyorum hmn uyuyorum

Kizlar bugun iyiyim. Safra bobrek idrar yollari hepsi temiz cikti. Iltihap gozuktu. Mide kaynakli olabilir dedi hersey temiz dedi. Endoskopi yapalim dedi. Bende bebek var . Suan yapmasak dedim. Surup verdi bir hafta kullan dedi gecmezse endoskopi yapariz dedii. Hamilelikte ve sonrasinda kullanilan demir ilaclari ve suda eriyen kalsiyumlar mide hasassa tahrise neden olup enfeksiyon yapiyormus. Demir hapini hatta agri kesici bile icme dedi.. bundan dolayi ise surupla gecer dedi. Degilse endoskopi cekilecek. Hepinizi optum guzeller ve melekleri

Evet yaaaa,nerelerde bu kız,iş görüşmelerine fena daldı heralde.2 firmayla görüşecekti,kesmedi onu 3. firmayıda mı buldu yoksa?şaka bir yana umarım iyidir ve herşey tatlı oğlu ve ailesiyle yolundadır

Canım benim okurken canım yandi.Allah yardimcin olsun gonlune ferahlik versin. Hakkinda hayrlisi neyse o olsun tez zamanda. Yavruna saril allahtan sabir dile.

Selam candaslar :))

Kizlar ya ben 40 imdan 5 gun sonra regl oldum inanilmaz yogun kanamam oldu. Doktora gitmek zorunda kaldim 7.gun.regl oldugumu ilk regl oldugum icin dogumdan sonra kanamanin normal olgunu soyledi. Biter bitmez smear yapalim ve spiral takalim dedi. Hataya gelme telasimdan ona vakit bulamadim. spiral bana uzak gibi urkuyorum dusununce. Siz ne dusunuyorsunuz?

Ayy şirinlikler nasıl da tatlı çıkmışsınız kız bayıldım. Allah nazarlardan korusun. Offff yerim ki :)))

Sagolun teyzelerim :)) (40gezmemizde una buladi bi komsumuz :)

Ay tutulmasi oldu ...onun etkileriyse deldi gecti vla

Kızlar ne olur şu dönemde bu kadar heba etmeyin kendinizi ikramlarla.evet onlar misafirlerimiz,baş tacımız ama daha düzenimiz bile oturmadı yavrularımızla.sizin yazdıklarınız ve yetiştirme endişelerinizi okuyunca üzülüyorum.tabi banada hala gelen giden oluyor ama kocam sağolsun dışardan yaş ve kuru pasta alarak hallediyor işi.gerçi onada para yetişmeyecek artık ama fırınım bozuk,bir kek karıştırsam yetecek valla.gerçi benim kızım gündüz en uzun 1 saat uyuyor,o 1 saattede dağıttığımız odayı toplamakla geçiyor vakit.bu topikte hiç uyuyan bebek yok mu yahu?2 gün önce eşimin 2 arkadaşı geldi,zaten pastalar falan hazırdı ama çay koymaya yetiş(kendileride koydular sağolsunlar),ikramları koy önlerine,bir taraftanda Melisim uyanık ve kucak istiyor,iki arada koşturmaktan yoruldum.uzaktanda gelmişlerdi,oturdular biraz.tabi o arada yemek yemeye fırsatım olmadı.bu arada malesef benim sütüm yetmiyor yavruma o yüzden kuru soğan,incir,boza,tahin helvası falan ne biliyorsam yiyorum.bide doğru düzgün yemezsem sütüm hiç olmuyor.madem çok sütüm yok,az ama kaliteli olsun diye adam gibi yemeye çalışıyorum.o gün misafirler gitti,kızım emicem diye ağlıyor,bende süt yok,yaptım mamayı,nasıl içiyor görmelisiniz,kahrolur insan.o gün paso mama yemek zorunda kaldı ve her hazırladığımda kendime kızıp ağladım.kızıma sarılıp söz verdim,çok uzakta olmadığı sürece asla doğum yapmış birine gidip 1 saatten fazla oturmayacağım ve giderken pastamı,kurabiyemi kendim yapıp götürüp çay falanla uğraştırmayacağım.zaten çok hassastım bu konuda o gün söz verdim kendime.kızımı uyutup yazmaya başlamıştım mesajı şimdi uyanıp ağlıyor.bu kadar sürede ne yapılabilirdi ki???????

Canım Hakkında hayırlıı ne ise tez vakitte o olsun. Rabbim kocana akıl fikir versin.

Kızlar eşleri ile sıkıntıları olanları okudukça çok sıkılıyorum neden derseniz biz babamızın gözbebekleri onlarla mutlu bir yuva kurmak için gelmişiz onların yaptığına bak daha ilk çocuk da kaçıyorlar sitem ediyorlar kavga çıkarıyorlar.

Çok şükür ben kocamdan memnunum elinden geldiğince yardımcı oluyor bana ve daha bir kere bu ne hal azcık kendine bak demedi. akşam işten gelince öperim onu oda süt kokulu karım der. Belki bunda benimde etkim var bilmiyorum ama( birşey olsa çekip gideceğimi bilir ) kocamdan memnunum çok şükür.

Sen zaten bosanicam demistin dimi? Ama calismayi bekliodun sanki.. Allah yardimcin olsun canim, ne erkekler var ya.. Baba olacak bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…