- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #57.981
Kızlar kimsenin aybikeden haberi var mı kaç gündür yok buralarda en son iş görüşmesine gitmişti
Kızlar ne olur şu dönemde bu kadar heba etmeyin kendinizi ikramlarla.evet onlar misafirlerimiz,baş tacımız ama daha düzenimiz bile oturmadı yavrularımızla.sizin yazdıklarınız ve yetiştirme endişelerinizi okuyunca üzülüyorum.tabi banada hala gelen giden oluyor ama kocam sağolsun dışardan yaş ve kuru pasta alarak hallediyor işi.gerçi onada para yetişmeyecek artık ama fırınım bozuk,bir kek karıştırsam yetecek valla.gerçi benim kızım gündüz en uzun 1 saat uyuyor,o 1 saattede dağıttığımız odayı toplamakla geçiyor vakit.bu topikte hiç uyuyan bebek yok mu yahu?2 gün önce eşimin 2 arkadaşı geldi,zaten pastalar falan hazırdı ama çay koymaya yetiş(kendileride koydular sağolsunlar),ikramları koy önlerine,bir taraftanda Melisim uyanık ve kucak istiyor,iki arada koşturmaktan yoruldum.uzaktanda gelmişlerdi,oturdular biraz.tabi o arada yemek yemeye fırsatım olmadı.bu arada malesef benim sütüm yetmiyor yavruma o yüzden kuru soğan,incir,boza,tahin helvası falan ne biliyorsam yiyorum.bide doğru düzgün yemezsem sütüm hiç olmuyor.madem çok sütüm yok,az ama kaliteli olsun diye adam gibi yemeye çalışıyorum.o gün misafirler gitti,kızım emicem diye ağlıyor,bende süt yok,yaptım mamayı,nasıl içiyor görmelisiniz,kahrolur insan.o gün paso mama yemek zorunda kaldı ve her hazırladığımda kendime kızıp ağladım.kızıma sarılıp söz verdim,çok uzakta olmadığı sürece asla doğum yapmış birine gidip 1 saatten fazla oturmayacağım ve giderken pastamı,kurabiyemi kendim yapıp götürüp çay falanla uğraştırmayacağım.zaten çok hassastım bu konuda o gün söz verdim kendime.kızımı uyutup yazmaya başlamıştım mesajı şimdi uyanıp ağlıyor.bu kadar sürede ne yapılabilirdi ki???????
Aynı gün doğum yapmışız ve hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız
Bi an daha önce de yazdım mı die şüphe ettim yazdıysam Kusura bakma
Benim de 40tan sonra bi ili gün hafif kan geldi aa ne çabuk regl oldum dedim ama diilmiş
Bu arada da akıntım vardı çok kokulu diil ama rengi koyu sarı gibi
Dr gittim iltihapmış
Fitil ve antibiyotik verdi
Tam geçmedi sanki ama bi daha gitmek istemiom ya bilemedim...
guvendiğim elini tuttugum insan iki bucuk aylık yavrumla beni hiç duşunmeden terk etti beyfendi yorulmus bense bittim tukendim onun gibi cekip gitme luksum bile yokkkkkk cunku yavrum aglıyorrrrr ve baba ocagına geri dondum gururm hayalm umutlarm guvenm inancm bitmiş haldeeee ama yasamak zorundayım cunku kızım var calışmak zorundaym kızımn ihtiyacları var yemek zorundaym kızımn karnı doyacak iyi olmak zorundayım ki kızım mutlu olsun kımın elını tutmusm neyi kim için sabretmşm neye emek vermişim ve nede guzel sırtımdan bıcaklanmsm kızlar dua edin bana birinin benm için bişey yapması lazım ama ben iyi olamam artık kolay kolay
guvendiğim elini tuttugum insan iki bucuk aylık yavrumla beni hiç duşunmeden terk etti beyfendi yorulmus bense bittim tukendim onun gibi cekip gitme luksum bile yokkkkkk cunku yavrum aglıyorrrrr ve baba ocagına geri dondum gururm hayalm umutlarm guvenm inancm bitmiş haldeeee ama yasamak zorundayım cunku kızım var calışmak zorundaym kızımn ihtiyacları var yemek zorundaym kızımn karnı doyacak iyi olmak zorundayım ki kızım mutlu olsun kımın elını tutmusm neyi kim için sabretmşm neye emek vermişim ve nede guzel sırtımdan bıcaklanmsm kızlar dua edin bana birinin benm için bişey yapması lazım ama ben iyi olamam artık kolay kolay
Ben hiç buzluga kurabiyedir,kektir atmadim haklısın çok pratik oluyordur.Tadı nasıl oluyor değişir diye çekiniyorum açıkçası birde ne buzluga girer,kaç gün kalmalıdir bilmiyorum.Microdalgadami isitiyorsun?
Benim evlenirken vardı anneme verdim birdaha da almadım..
canım benim ne kadar üzüldüm anlatamam.. bende senin gibiyim malesef.. haftaya babam gelicek.. onunla onun ocağına geri dönmeyi planlıyorum.. temelli olmasada bi kaç haftalığına yada 1 kaç aylığına.. sanırım hem biz hem onlar yanlız kalırsa daha sağlıklı kararlar verileceğine inanıyorum.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. dün gece geldi yine peşimden hareketlerine dikkat et diye tehtit etti. mutfaktaydım ve elimde bıçak vardı. ve salonda misafir.. hiç sesimi yükseltmeden istem dışı bıçağı ona çevirerek benden uzak dur bana bulaşma asıl o zaman daha kötü olucak dedim.. bende çok kararsızım.. boşanmak ve boşanmamak arasında gidip geliyorum.. ve biliyorum ki şimdi boşanmazsam belki 1 kaç sene belki de 20 sene sonra boşanacağız.. biz böyle başladık böyle gidiyoruz.. nolur üzme kendini.. ben istemeden bebeğim kucağımdayken ağladım tam 2 gün. ve farkettim ki uykusunda kızımda ağlıyor.. söz verdim.. bugün gözlerim yaşarsada gurur ve sinirden asla ağlamadım hep güldüm.. ve kızım bugün çok sakin ve gülücük saçıyor.. bebeklerimiz sağlıklı mutlu olsun.. başlamışım kocasına.....
canım benim ne kadar üzüldüm anlatamam.. bende senin gibiyim malesef.. haftaya babam gelicek.. onunla onun ocağına geri dönmeyi planlıyorum.. temelli olmasada bi kaç haftalığına yada 1 kaç aylığına.. sanırım hem biz hem onlar yanlız kalırsa daha sağlıklı kararlar verileceğine inanıyorum.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. dün gece geldi yine peşimden hareketlerine dikkat et diye tehtit etti. mutfaktaydım ve elimde bıçak vardı. ve salonda misafir.. hiç sesimi yükseltmeden istem dışı bıçağı ona çevirerek benden uzak dur bana bulaşma asıl o zaman daha kötü olucak dedim.. bende çok kararsızım.. boşanmak ve boşanmamak arasında gidip geliyorum.. ve biliyorum ki şimdi boşanmazsam belki 1 kaç sene belki de 20 sene sonra boşanacağız.. biz böyle başladık böyle gidiyoruz.. nolur üzme kendini.. ben istemeden bebeğim kucağımdayken ağladım tam 2 gün. ve farkettim ki uykusunda kızımda ağlıyor.. söz verdim.. bugün gözlerim yaşarsada gurur ve sinirden asla ağlamadım hep güldüm.. ve kızım bugün çok sakin ve gülücük saçıyor.. bebeklerimiz sağlıklı mutlu olsun.. başlamışım kocasına.....
merak ettiğim bişey sormak istiyorum imzanızda gördüm daha yeni evlisiniz ne boşanması
severek isteyerek evlenmediniz mi öyleyse daha 1 senede boşanma veya bu tavırlar niye
ayyy gittikçe kötüleşiyorsunuz heracığım allah yardımcın olsun eşin de senin bıçak hareketinden sonra seni ne kadar bunalttığını ve senin de gözünü ne kadar kararttığını anlamıştır ama ne olur kendine hakim ol ben korktum valla dikkat et allah kaza bela vermesin
şiddete eğilim yeterli mi? 3 kere bi 2 gün önce yaptı. 2. si hamile iken. 3. sü nişanlı iken
amin canım.. inş bir daha ben mutfaktayken gelip sataşmaz..bende korkuyorum gözümün kararmasından. herşey bi kaç saniyelik öfkeye bakar. onun karşımda oturması bile içimde büyük bir öfkeye neden oluyor.. nereye kadar gidicek merak ediyorum.. keşke o vurma işini koluma değilde şöyle sağlam bi şekilde yüzüme atsaydı diyorum.. işim daha kolay olucaktı.. düşünmek zorunda kalmayacaktım.. biliyorum şiddetin azı çoğu olmaz ama işte.. yani tamam önceleri hata yaptı ama inan böyle bir adam değildi.. bu iş sıkıntısı onu kaplana çevirdi.. ve çok bunaldım..
Günaydın arkadaşım benımde çok gazlı bir bebeğim var maalesef 3.ayını doldurdu ama o kolik ağlamaları benim içimi bitirdi artıkaynen dediğin gibi misafir gelicek dıye korkar oldum ne gelenden anlıyorum ne gidenden gelen çayını kendi demliyo servis yapıp gıdıyo benımkı sürekli ağladığı için bana sabır dileyip gidiyorlar sonra:):)en son doktor kontrolünde de rota virüs aşısını yaptırdık acı bi şeymiş katıldı ağlamaktan hastanede her kafadan bir ses çıktı zaten kucağımda avaz avaz ağlıyo bide tanımadığın insanlar yorum yapınca aman allahım çıldıracaktım anladımkı bebek kalabalığı sevmıyor kv ve kp geliyo inanılmaz huzurlu olan çocuk bı anda kucağa alınıp bağıra bağıra sevilmeye başlanınca haliyle çıldırıyo iki büklüm kucaklarda geziyo ağlıyo bana verilmiyo çok sinirlerim bozuluyo tabi sevecekler ama uygun bir biçimde yapsalarya bunu ohh be amma döktürdüm:)
İmza:kafayı yemiş anne modeli 2:)
Su anda seninle ayni durumdayimbayramda hic gaz falan yoktu hatta ilaci bile kestim.kizimin keyfi yerindeydi ama ne olduysa 1 haftadir gaz sancilari yine hortladii.ne yaptiysam susmuyor...en sonunda dayanamayıp emziriyorum biraz rahatliyoe yine basliyor.denizlide yalnizim yetiş diyebileceğim herkes ankarada
Cnm ayni beni anlatiyosun..tum umudum 3 aylik olunca bitmesydi bitmiyo demekki imdatttt....rota asisina gittgmzde uyuyodu kalabalikti..normalde hstaneden aliniyomus asi bzde o yuzden almadan gittik...uyuyodu eylul..muayene sirasnda uyandi doktorda ay ne tatlisn flan diye mincirdadi bnu ciplakken uykusu bolundu diye cizilamaya bsladi..bde doktor artik asi burda yok karsi eczaneden alin gelin dedi..bn apar topar giydrdm disarda bkliyrm..annem ynmdaydi allahtan o gitti asi almaya...bn eylulu zaptetmeye calisiyrm millet donuyo bna tuhaf tuhaf bakiyo geliyolar dokunuyolr ayy hcte susmazmis diye oflayip puflayanlar ..sanki ben aglatiyrm..bi cocugu susturamadn der gbi bakiyolar..bn cebellesirkn annem gldi bu sfer asidan dolayi katila katila devam...millet bakiyo.derleyip toplayip arabaya bndirip nasi getrdk inan hatrlamiyrm...biyere gitmeye korkuyrm..biri gelicek diye odum kopuyo offfff imza:kafayi yemisanne modeli 3 :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?