2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben hic ugrasmiyorum bi kek bi su boregi soyluyorum geldiklerindr de kocam cay isine bakiyor. Kendinizi mahvetmeyin benim de duzgun yemedigim zaman sutum cok az oluyor, hatta kirmizi et yemezsem o gun cok cok azaliyor oyuzden ben asla ihmal etmiyorum yemek isini. Gecen kv gitmistik sebze yapmis evde de sebze vardi, bnm sutum normalde geceleri ii olur gece bi kalktim sut cok az.. Kahroldum. Hemen kendimi kofteye verdim toparlamaya calisiyorum haaala.

Çok üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Inş.düzelir yakın zamanda bir arkd.evi terk etti 3yaşında kızı ile 20gün uzaklık iyi geldi ve tekrar baristilar.suan iyiler Inş.sizinde konuşarak tatlıya baglanilabilecek birşeydir.

Kizlar arasta almisti babyboum uyku tulumu hatirlarsaniz cok reklamini yapmisti :)))) butikbebede bugun yine baslamis kampanya ben bi tane aldim, haberiniz olsun dedim..

cnm bi kaç sorum olucak sana,
kadın doğumcuya mı gittin yoksa aile hekimine gitsem yeter mi? bi de ne zmn gttn? muayene mi oldun yoksa anlatınca mı yazdı ilaçları?
eşim dr. a gdlm dedi ama bn kaçıyorum nedense..

cnm aklını başına alıp senin gönlünü kazanacaktır eminim. Bebeklerimizin hayatımıza girmesiyle evliliklerimizde değişiklikler oluyo maalesef kimimiz bunu kolay atlatırken bazılarının da imtahanı daha zor oluyor. rabbim yardımcın olsun.Kocana da akıl fikir vicdan versin..dualarımızdasın..

Canım hiç üzülme, kendini harap etme, daha gençliğin var ve belki de bu sana kendine sorunsuz bir hayat kurmak için imkan tanıyacak. Emin ol çocukların sorunlu bir evde büyümesi psikolojik açıdan hiç de iyi değil. Sürekli kavga, dırdır olan bir evde büyümek hangi çocuğun hoşuna gider ki. Bazı evliliklere çocuklar için katlanılıyor ama ne kadında kadınlık kalıyor, ne de çocuklarda çocukluk. Zararın neresinden dönersen kardır sözü gerçekten doğru ve sen zarardan erken yaşta kurtulacaksın en azından. Kızın olduğu için hayata dört elle sarılacaksın, kendi ayakları üzerinde duran, kızına bakan güçlü bir anne görecek herkes. Bir yuvanın dağılması elbetteki zor bir şey belki tatlıya bağlanma ihtimali de vardır ama bağlanmazsa da herkes kendi yoluna gider ve kendi hayatını yaşar. Bazen özgür olmak gibisi yoktur :)

canım benim ne kadar üzüldüm anlatamam.. bende senin gibiyim malesef.. haftaya babam gelicek.. onunla onun ocağına geri dönmeyi planlıyorum.. temelli olmasada bi kaç haftalığına yada 1 kaç aylığına.. sanırım hem biz hem onlar yanlız kalırsa daha sağlıklı kararlar verileceğine inanıyorum.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. dün gece geldi yine peşimden hareketlerine dikkat et diye tehtit etti. mutfaktaydım ve elimde bıçak vardı. ve salonda misafir.. hiç sesimi yükseltmeden istem dışı bıçağı ona çevirerek benden uzak dur bana bulaşma asıl o zaman daha kötü olucak dedim.. bende çok kararsızım.. boşanmak ve boşanmamak arasında gidip geliyorum.. ve biliyorum ki şimdi boşanmazsam belki 1 kaç sene belki de 20 sene sonra boşanacağız.. biz böyle başladık böyle gidiyoruz.. nolur üzme kendini.. ben istemeden bebeğim kucağımdayken ağladım tam 2 gün. ve farkettim ki uykusunda kızımda ağlıyor.. söz verdim.. bugün gözlerim yaşarsada gurur ve sinirden asla ağlamadım hep güldüm.. ve kızım bugün çok sakin ve gülücük saçıyor.. bebeklerimiz sağlıklı mutlu olsun.. başlamışım kocasına.....

canım inan çok pratik oluyor kek atmadım hiç ama annemde yedim tadında falan birşey yok ki benim burnum ve damak tadım hassastır.ama taze yapıldığı gibi olmayanşlar da oluyor,bazılarını microda bazılarını fırında ııstıyorum canım.

canım imtihanın bizraz ağırmış sabret ve evladından güç al ,elimden sana dua etmekten başka birşey gelmez allah yardımcın olsun güç kuvvet versin inş.

cnm bende atıyorum buzluğa şimdiye kadar hep öle hallettim misafirleri ama bu sefer fazlalar ve buzluktakiler yetmio poğaça yaptım kurabiye yaptım,tuzlu kurabiye vardı buzlukta ondan koycam baklava vardı onu şerbetlicem patates salatası yapcam brovni yapcam börek yapcam yetmezmiki?

yeter anam daha ne olsun.

merak ettiğim bişey sormak istiyorum imzanızda gördüm daha yeni evlisiniz ne boşanması
severek isteyerek evlenmediniz mi öyleyse daha 1 senede boşanma veya bu tavırlar niye

ayyy gittikçe kötüleşiyorsunuz heracığım allah yardımcın olsun eşin de senin bıçak hareketinden sonra seni ne kadar bunalttığını ve senin de gözünü ne kadar kararttığını anlamıştır ama ne olur kendine hakim ol ben korktum valla dikkat et allah kaza bela vermesin

amin canım.. inş bir daha ben mutfaktayken gelip sataşmaz..bende korkuyorum gözümün kararmasından. herşey bi kaç saniyelik öfkeye bakar. onun karşımda oturması bile içimde büyük bir öfkeye neden oluyor.. nereye kadar gidicek merak ediyorum.. keşke o vurma işini koluma değilde şöyle sağlam bi şekilde yüzüme atsaydı diyorum.. işim daha kolay olucaktı.. düşünmek zorunda kalmayacaktım.. biliyorum şiddetin azı çoğu olmaz ama işte.. yani tamam önceleri hata yaptı ama inan böyle bir adam değildi.. bu iş sıkıntısı onu kaplana çevirdi.. ve çok bunaldım..

şiddete eğilim yeterli mi? 3 kere bi 2 gün önce yaptı. 2. si hamile iken. 3. sü nişanlı iken

Ufff cnm hep aklimdasn...kafa basmiyo hla sana kizina ne kdr zarar verdgnn farkna varamiyo...bi sure uzak olman bnce cok iyi olucak...snn ve masalinbo grgin ortamdn uzak durmanz gerekiyo..odun kocanda ylniz kalsin butun ev duvar tas ustune ustune gelsn anlasn o evin siz olmadan gercek bi ev olmagni.aradimi acma tavrin ney olsun bi tutussun cikip gelsin essek gbi cok afedersn boyle konusuyrm ama kzmiyosndr bna umarim cok kiziyrm cnku bi anne olarak bi kadin olarak sana bu yptgni hazmedemiyrm ve senn gbi sabirli esine bu kdr duskun asik bi kadina

ya ben eşinin bu davranışının sadece işe bağlı olduğunu düşünmüyorum heracığım iş sıkıntısı insanı bu denli hele de yeni yavrunuz olduğu anda canavarlaştırmaz diye düşünüyorum,hayırlısı canım hakkınızda allah bebeğinin yüzüne baksın inş orta yolu bulursunuz ama bunun için konuşmanız lazım sanırım şu an iletişim problemi yaşıyorsunuz

hera angy ye katılıyorum biraz uzak kalman en iyisi olacak ama gidecek yerim yok demiştin değil mi ailenden uzaktın kv lere gitmek de olmaz o çözüm değil çünkü amaaann gide gide anamın babamın yanına gitmiş yine bana muhtaç düşüncesi uyanır kocanda bilemedim valla ben

Yanlız değiliiiiimmmm :) Sağolasın Nasyacım, yanlız değilim ya bunu bilmek bile garip bir rahatlık veriyor nedense....

En garibi de ne biliyormusun, kv ve kp nin bebeği severken çılgınca ağlamasıyla bebeğin sana yapıştırılması :)) "ilk soru ve bin kez sorulan soru doktor ne diyo bu duruma?" :)))
aynı şeyleri yaşıyozzzzz laylalayla laylaaaa :))) modele gel :))

Allah sana guc kuvvet versin canim benim. Dualarim seninle ve minik kizinla..

Bende Denizliliyim :) Annem yeğenime bakmasaydı bi koş ipekböcüğünün bebeğine bakıver derdim :) Annem 40 gün kolik sancılarını her akşam 6 saat benimle yaşamış tecrübeli bir anneanne :))

Allah tez vakitte bizim bebeklere ve tüm bebeklere şifa versin huzura kavuşsunlar....

Eve kapanık kaldık pazardan beri kafamı kapıdan uzatmış değilim Bebek arabası, kanguru ana kucağı hiçbirinde mutlu değil kızım... O kadar özeniyorum ki dışarıda bebek arabasıyla yürüyüş yapanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…