- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.001
Ufff cnm hep aklimdasn...kafa basmiyo hla sana kizina ne kdr zarar verdgnn farkna varamiyo...bi sure uzak olman bnce cok iyi olucak...snn ve masalinbo grgin ortamdn uzak durmanz gerekiyo..odun kocanda ylniz kalsin butun ev duvar tas ustune ustune gelsn anlasn o evin siz olmadan gercek bi ev olmagni.aradimi acma tavrin ney olsun bi tutussun cikip gelsin essek gbi cok afedersn boyle konusuyrm ama kzmiyosndr bna umarim cok kiziyrm cnku bi anne olarak bi kadin olarak sana bu yptgni hazmedemiyrm ve senn gbi sabirli esine bu kdr duskun asik bi kadina
ya ben eşinin bu davranışının sadece işe bağlı olduğunu düşünmüyorum heracığım iş sıkıntısı insanı bu denli hele de yeni yavrunuz olduğu anda canavarlaştırmaz diye düşünüyorum,hayırlısı canım hakkınızda allah bebeğinin yüzüne baksın inş orta yolu bulursunuz ama bunun için konuşmanız lazım sanırım şu an iletişim problemi yaşıyorsunuz
hera angy ye katılıyorum biraz uzak kalman en iyisi olacak ama gidecek yerim yok demiştin değil mi ailenden uzaktın kv lere gitmek de olmaz o çözüm değil çünkü amaaann gide gide anamın babamın yanına gitmiş yine bana muhtaç düşüncesi uyanır kocanda bilemedim valla ben
aaaaaaa bizimki de bundan. bence de çok rahat biz heryere götürüyoruz valla. ama sanırım 1-2 ay sonra sığamayacaklar içine:)
Bayramdan sonra Esim 1 hafta izin aldi ank.da kv.de kalalim bebise bakar bizde biraz dinleniriz diye.ipek hanimin bayram+ 10 gün keyfi yerindeydi.bende oh geçti bu gaz die ilaci kestim.ilacsizda hic bi sorun yoktu ta ki eve gelinceye kadar.ağlama ikinma krizleri yeniden başladı. bi lokma bisey yemeye, wc.te gitmeye zor vakit buluyorum.saatleri sayiyorum Esim gelsin diye.disari cikip nefes almak istiyorum daha üstünü giydirirken baslio ağlamaya bende vazgeciyorum.tikilip kaldim ewe.gelen gidende bitmedi bir turlu.kendi kendilerini benim ewde agirlayip gidiyorlar.yine bu haftasonu ve hafta içi misafir geleckmis.arkadaş ben işemeye vakit bulamiyorum ki size ikram hazirlayim.hafta sonu gelen yatili geliyormuş valla yataklarinni kendileri hazirlarlar da onlar gidince o carsaflar ne zmn yikanir bilmiyorum.ayyy sindirim bozuldu.iyiki burasi varda sizleri okuyunca biraz rahatlitorum :) 5. De ben oluyorummmm
Canimmm bunlari söylemen bile yalnizligimi hafifletti :) su gaz sancilarimiz gelmemek üzere bi gitsin ankara havasi oynuycam disarda :))Bende Denizliliyim :) Annem yeğenime bakmasaydı bi koş ipekböcüğünün bebeğine bakıver derdim :) Annem 40 gün kolik sancılarını her akşam 6 saat benimle yaşamış tecrübeli bir anneanne :))
Allah tez vakitte bizim bebeklere ve tüm bebeklere şifa versin huzura kavuşsunlar....
Kızlar ne olur şu dönemde bu kadar heba etmeyin kendinizi ikramlarla.evet onlar misafirlerimiz,baş tacımız ama daha düzenimiz bile oturmadı yavrularımızla.sizin yazdıklarınız ve yetiştirme endişelerinizi okuyunca üzülüyorum.tabi banada hala gelen giden oluyor ama kocam sağolsun dışardan yaş ve kuru pasta alarak hallediyor işi.gerçi onada para yetişmeyecek artık ama fırınım bozuk,bir kek karıştırsam yetecek valla.gerçi benim kızım gündüz en uzun 1 saat uyuyor,o 1 saattede dağıttığımız odayı toplamakla geçiyor vakit.bu topikte hiç uyuyan bebek yok mu yahu?2 gün önce eşimin 2 arkadaşı geldi,zaten pastalar falan hazırdı ama çay koymaya yetiş(kendileride koydular sağolsunlar),ikramları koy önlerine,bir taraftanda Melisim uyanık ve kucak istiyor,iki arada koşturmaktan yoruldum.uzaktanda gelmişlerdi,oturdular biraz.tabi o arada yemek yemeye fırsatım olmadı.bu arada malesef benim sütüm yetmiyor yavruma o yüzden kuru soğan,incir,boza,tahin helvası falan ne biliyorsam yiyorum.bide doğru düzgün yemezsem sütüm hiç olmuyor.madem çok sütüm yok,az ama kaliteli olsun diye adam gibi yemeye çalışıyorum.o gün misafirler gitti,kızım emicem diye ağlıyor,bende süt yok,yaptım mamayı,nasıl içiyor görmelisiniz,kahrolur insan.o gün paso mama yemek zorunda kaldı ve her hazırladığımda kendime kızıp ağladım.kızıma sarılıp söz verdim,çok uzakta olmadığı sürece asla doğum yapmış birine gidip 1 saatten fazla oturmayacağım ve giderken pastamı,kurabiyemi kendim yapıp götürüp çay falanla uğraştırmayacağım.zaten çok hassastım bu konuda o gün söz verdim kendime.kızımı uyutup yazmaya başlamıştım mesajı şimdi uyanıp ağlıyor.bu kadar sürede ne yapılabilirdi ki???????[/QUOT
Yalovacım kesinlikle sana katılıyorum. Artık herşeyin hazırı var. Bana gelen misafirlere hazır alıp ikram ediyorum. zaten kızım artık yatmıyor bütün gün kucakta gezdirmekten belim ağırıyor ve çok yoruluyorum. Uyuduğu o kısacık zamanlarda da ortalığı toplamakla , akşam için yemek yapmayı yetiştirmekle geçiyor. Birde misafir için kek börek çörek yapmakla kendimi daha fazla yoramayacağım sizlerde yapmayın. Bu kadar yormayın kendinizi.
cnm bi kaç sorum olucak sana,
kadın doğumcuya mı gittin yoksa aile hekimine gitsem yeter mi? bi de ne zmn gttn? muayene mi oldun yoksa anlatınca mı yazdı ilaçları?
eşim dr. a gdlm dedi ama bn kaçıyorum nedense..
guvendiğim elini tuttugum insan iki bucuk aylık yavrumla beni hiç duşunmeden terk etti beyfendi yorulmus bense bittim tukendim onun gibi cekip gitme luksum bile yokkkkkk cunku yavrum aglıyorrrrr ve baba ocagına geri dondum gururm hayalm umutlarm guvenm inancm bitmiş haldeeee ama yasamak zorundayım cunku kızım var calışmak zorundaym kızımn ihtiyacları var yemek zorundaym kızımn karnı doyacak iyi olmak zorundayım ki kızım mutlu olsun kımın elını tutmusm neyi kim için sabretmşm neye emek vermişim ve nede guzel sırtımdan bıcaklanmsm kızlar dua edin bana birinin benm için bişey yapması lazım ama ben iyi olamam artık kolay kolay
kızlar icadıma gülmeyinnn:)
oğlum 3 saattir uyuyor inanılmaz..sürekli ayakta sallamaktan gına gelmişti..üstelik koydugum yerde uyanıyordu.evim küçük oldugu için beşik yapabileceğimiz tek alan burası oldu..ama işime yaradıı ya ona bakınEki Görüntüle 845804
Kendi kadın doğumcuma gittim ve alttan baktı hem bi aletle hem de ultrasonla
O aletle aldı zAten akıntıyı ve iltihap dedi
45 günlük falandık gittiğim zaman
Rutin bir aylık kontrol için gitmiştim aslında
MATMAZZeL
On numara icat olmuş
çok yaratıcı :) masanın altı dimi orası?
bi de dönence takmışsınız alemsin yani :))
evet tam techizatlı:)
masanın altında oğlum üstünde bilgisayar hemburayı okuyorum hemoğlumu kontrol ediyorum
Çok yaratıcısın canım ya,işe yaramasınada ekstra sevindim.ne varsa eskilerde var vallahi.ellerine sağlık
canım umarım kısa sürede düzelir bebişin merak etme senin durumunda olan çok kişi var bunlardan biride benim galiba model 7 ben oluyorum :))arkadaşlar
gazlı kolik bebek uyutmak gerçekten çok zor... Hiç bir pozisyonu olmayan bebeğimi saatlerce ağladıktan sonra omzumda evi turlayarak uyutuyorum ama sonunda ne kol ne omuz ne bilek kalıyor... Bütün gün böyleBen mi beceremiyorum bu işi diyorum... Kv daldaki kaplan pozisyonunda eee eee eee diyerek uyutabiliyodu ama bende öyle de uyumuyor Beşik almaya karar verdim bende... Bugün aranızda konusu geçmiş bliss marka iyi görünüyor SULOZun ki ama ya beğenmezse diye korkuyorum... Malum masraf çok epey açıldık bütçe kısıtlı....
Dün misafirlerim vardı apartmandan... Kızım bütün gün ağladı, ne ikramları hazırlayabildim ne çaylara bakabildim... Arkadaşlar sağolsun... misafirler çok şaşırdı, bebeği eline alan ağlayınca resmen tırsıp bana geri verdiler :) herkesten bir öneri; emzik ver sürekli emzir, elle salla, ayakta salla, rezene içir, oku üfle, onu yap bunu yap... Hepsi denendi anacım hiçbiri işe yaramadıİşin tuhafı bizimkinden üç gün sonra doğan bir kız bebek daha vardı gelenler içinde... Bebecik geldiğinde uyanıktı, birinin kucağında pış pışlamadan bile uyudu kaldı, uyandı hiç ağlamadı öylece etrafa bakıp bakıp tekrar uyudu... Resmen hayranlıkla, kıskanarak izledim, maşaallah diyeyim de... Kızım öyle kucakta oturmayı bırak, ayakta eğer olduğun yerde sallanıyosan bile durmuyo yürüyeceksin, yine de keyfi olmazsa ağlar bas bas...
Ne döktüm be içimi... Bebekle olan yaşantının yanına eşle olan gerginlikler de girince hayat epey zorlaştı... Mutsuzluk, bitkinlik, dağıtmış bir tip... Birgün düzelir mi acaba diyorum... Sakin huzurlu keyifli mutlu bşr bebek olur mu... Herşey yoluna girer mi... Rabbim sağlık sıhhat şifa versin hepimizin bebeklerine...
Gazsız, huzurlu günler geceler diliyom :)
(Kafayı yemiş anne modeli)
kızlar kızışım en son pazartesi sabah kakasını yapmıştı hala tık yoknapmalıyım dün zeytinyağı içirdim işe yaramadı totosunada zeytinyağı sürdüm dün bugün hala tık yok. çok huysuz değil yavrum ama sürekli ıkınma modunda uyandığından beri bana bi çare....
canım benim ne kadar üzüldüm anlatamam.. bende senin gibiyim malesef.. haftaya babam gelicek.. onunla onun ocağına geri dönmeyi planlıyorum.. temelli olmasada bi kaç haftalığına yada 1 kaç aylığına.. sanırım hem biz hem onlar yanlız kalırsa daha sağlıklı kararlar verileceğine inanıyorum.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. dün gece geldi yine peşimden hareketlerine dikkat et diye tehtit etti. mutfaktaydım ve elimde bıçak vardı. ve salonda misafir.. hiç sesimi yükseltmeden istem dışı bıçağı ona çevirerek benden uzak dur bana bulaşma asıl o zaman daha kötü olucak dedim.. bende çok kararsızım.. boşanmak ve boşanmamak arasında gidip geliyorum.. ve biliyorum ki şimdi boşanmazsam belki 1 kaç sene belki de 20 sene sonra boşanacağız.. biz böyle başladık böyle gidiyoruz.. nolur üzme kendini.. ben istemeden bebeğim kucağımdayken ağladım tam 2 gün. ve farkettim ki uykusunda kızımda ağlıyor.. söz verdim.. bugün gözlerim yaşarsada gurur ve sinirden asla ağlamadım hep güldüm.. ve kızım bugün çok sakin ve gülücük saçıyor.. bebeklerimiz sağlıklı mutlu olsun.. başlamışım kocasına.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?