2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kayınvalidem de babam da şuan ç.kaledeki evlerindeler.. 7 saatlik yol.. otobüslerde kızım hasta olur klimadan mikrop kapar korkusu beni durduruyor.. ahh bu bebişler. iyi ki varlar ama bazen bağlayan oluyorlar böyle durumlarda. ang cim hayır kızmıyorum canım.. ben içimden neler neler diyorum.. hayalimde binbir işgence yapıyorum.. ooyyy ooyyy.. zaman beni iyileştiricek.. inş gitmeyi başarabilirim..

aaaaaaa bizimki de bundan. bence de çok rahat biz heryere götürüyoruz valla. ama sanırım 1-2 ay sonra sığamayacaklar içine:)

aynen canım heryere taşınabiliyor çok rahat ama dediğin gibi bir iki ay sonra sığmayacaklar içine o zaman napıcam diye düşünüyorum
bununla yanımdan ayırmıyorum kendi odasında büyük beşiği var ama kışın yanımdan nasıl ayırırım ki ya odasında üşürse üstünü açarsa diye korkuyorum :44::44::44:

Canım kimse boşanmak için evlenmiyor,hayatının geri kalanını geçirip yuva kurmak için tabi ama bazen beklediğimiz gibi yürümeyebiliyor.bu da inan bana çok sık insanın başına geliyor.kimse evlenecek,çocuk doğuracak,evliliğini sürdürecek diye birşey yok tabi gönül bunu temenni eder ama olmuyorsada olmuyordur.senin bundan sonra net bir karar verip eylem planı oluşturman gerekiyor.tabi ilk önce içindeki öfke,üzüntü,kızgınlık ve kırgınlığı hallettikten sonra.gerçi daha olup biten bîşey yok,boşanmış değilsiniz.öyle bile olsa başta zor olacaktır.kendi düzenini kurup alışmışken tekrar düzen oluşturmak ama sen yaparsın be damlacım.gönül istemez ama tek boşanan sen değilsin ve olmayacaksında.herşey olacağına varacak merak etme.duam hakkında hayırlısını dilemek

bende 6ymmm yarın 20kişi misafirim vaaaarrrrr ev göçüyoooo hazırlık yapılacaaaakkk ikra kucagımdaaaaa dün akşam hep ağladıııııııııı kalabalığı hiç sevmioooo huni verin kafamaaaaaa[/QUOTE]

2013 model hunili kadınlar klubu üyeleri olduk :)
O değilde 3 ayda kesilecek diye umutlanıyodum, boşa umutlanmasammı ki

Canimmm bunlari söylemen bile yalnizligimi hafifletti :) su gaz sancilarimiz gelmemek üzere bi gitsin ankara havasi oynuycam disarda :))

kızlar icadıma gülmeyinnn:)

oğlum 3 saattir uyuyor inanılmaz..sürekli ayakta sallamaktan gına gelmişti..üstelik koydugum yerde uyanıyordu.evim küçük oldugu için beşik yapabileceğimiz tek alan burası oldu..ama işime yaradıı ya ona bakın

cnm bi kaç sorum olucak sana,
kadın doğumcuya mı gittin yoksa aile hekimine gitsem yeter mi? bi de ne zmn gttn? muayene mi oldun yoksa anlatınca mı yazdı ilaçları?
eşim dr. a gdlm dedi ama bn kaçıyorum nedense..

Kendi kadın doğumcuma gittim ve alttan baktı hem bi aletle hem de ultrasonla
O aletle aldı zAten akıntıyı ve iltihap dedi
45 günlük falandık gittiğim zaman
Rutin bir aylık kontrol için gitmiştim aslında

MATMAZZeL
On numara icat olmuş

Son düzenleme:

Allahım yarabbim yaaaaa
ne desem bilmem ki kelimeler kafamdan karman çorman geçiyo cümle kuramıyorum
ufacık bebekle terk etmek... Allah sabrını verir inşallah canım.. herşey biz insanlar için... herkesin sınavı farklı amaaa
biz artık anneyiz daha da güçlü olmak zorundayız. sen bebeğine sarıl kendini fazla yıpratmama çalış.. bizim dualarımız seninle canım

çok yaratıcı :) masanın altı dimi orası?
bi de dönence takmışsınız alemsin yani :))

evet

ohh on dk uyumayan cocuk 3 saattir uyuyooo allaaaaah dünya varmışş

Çok yaratıcısın canım ya,işe yaramasınada ekstra sevindim.ne varsa eskilerde var vallahi.ellerine sağlık

aynen canım ne varsa eskilerde var..kalktı yedi tekrar yattı inanamıyorum..ben oynatcam diye ugrastım huyszlandı yatırdım beşiğe uyudu..

eskiler demişken sanırım sırada sırta bağlayıp iş yapmak var

Merhaba kızlar..uzuuun zamandır hiç bakamadım foruma..nasılsınız annelik nasıl gidiyor. Benim sükürler olsun iyi..bu aralar tek sıkıntımız bebek egzeması bu sıkıntıyı yaşayan varsa neler yaptınız? önerileriniz neler?
İçimi dökmek için geldim..annelerin teyzelerin halaların vsvs giydir üşür..dışarı çıkarma hasta olur..aaa büyüyememişmi ne..çok zayıf...çocuğun yüzüne bakıp hastalık türetmelerinden bııktım usandım! dr gidişatı çok iyii hiç bir sıkıntısı yok demesine rağmen!
Geçen gün arkadaşımla konuştum kızı var henüz bir aylık..2900doğmuştu..ilk ay kaç kg aldı benimki 1750 aldı biliyormusun? boyuda 3.5cm uzadı. Benim oğlum 3500 doğdu her ay 1kg aldı dedim..aaa çok aazz! bi sorun mu var falan fistan!Hamileykende benle bi yarış halindeydi..bi sinirimi bozdu anlatamam!Kulaklaarımı ne kadar kapamaya çalışsam da ollmuyoor! Bebek bakmak değil milletin vıdı vıdısı yordu beni!!!

nedir bu eşlerden çektiğimiz benimkide tuaflaştı bizde dün kavga ettik neymiş 6 da arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmiş 12 ye kadar beklemiycekmişim ve benim uyku gözlerimden akıyordu 10 da gelemezmisin napcaksınız 12 ye kadar dedim ve papaz olduk kısıtlıyormuşum ben onu adamın keyifleri bitmiyor hamam kayfi hergün spor keyfi 5/7 arası arkadaş buluşmaları ben biyolojik ihtiyaçlarımı karşılıyamazken adam sosyal ihtiyaçlarının peşinde dün gece gelmedi halada piyasada yok 5 de okuldan çıkmış olmalı allahtan annemler üst katımda oturuyor ben geceleri normalde yanlız yatamam ama oğlumdan güç aldm ve korkmadan yattımm allah sonumuzu hayrettsin şimddi gelince napmalıyım bilmiyorum nasıl bir tavır almalıyım akıl verin ...

canım umarım kısa sürede düzelir bebişin merak etme senin durumunda olan çok kişi var bunlardan biride benim galiba model 7 ben oluyorum :))

canım bugün okula gittim ordan yol üzerinde arkadaşım çağırmıştı ona gittim ilkkez kızımla yalnız çıktık çok kormuştum neyseki pok vakası olmadı:)) onun uyguladığı bir yöntem varmış hem gazını rahat çıkarıyormuş hemde kakasını rahat yapıyormuş sürekli yaptım dedi bilmiyrum denemek istermisin göğüs ucuna badem yağı sürüyormuş emzirmeden önce bebek öylece emiyormuş böylece gazını rahat çıkarıp kakasını rahat yapıyormuş kızı 7 aylık şuanda gayet sağlıklı ve tontiş :))

Damlaliipek canım çok üzüldüm yaşadıklarına ama mutsuz bir evlilik olacağına mutlu evladınla huzurla yaşayacağın bir ömür hakkında hayırlısı canım daha genceciksin hayat herşeye rağmen çok güzel bebeğinin her gülüşüyle daha iyi olucaksın canım

hera canım yanıyor biz bu insanlara baba olma sansı verdik zerre kadar dusundukleri yok sanırım haklısın bugun olmasa belki iki ay belki iki yıl sonra ayrılmak hayatımız zor gececek tek cocuk buyutucz ve malesef yavrularımz boynu bukuk kalacak bunlar yuzunden allahım yardım et caresz gucsuz koyma bizi ben kafaya yemek uzereym dustugum durumlar yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…