2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım korusun bişey olmaz canım normaldir kanaman felan yoksa bence sorun yoktur rüyanın etkisyle kasmışsındır kendini

günaydın kızlar :)
bugün ikili test iiçn kan verdim. ense kalınlığı normal çıktı, herşey yolunda görünüyor çok şükür. dr kıza benziyor dedi ama öyle bir dedi ki ben diyeyim ama siz buna en fazla %20 inanın der gibi :)
kalça ağrılarım normalmiş, artık doğum için kendini hazırlıyomuş, açılıyomuş..

günaydın gözün aydın canım şükür herşey yolundaymış inş kucağına aldığın günleri de görürsün mis gibi bebiş kokusunu çekersin içine

selam cnm dün benimde kontrolüm vardı bizimde ense kalınlığına baktı ve normal görünüyor dedi çok şükür.

ben ikili testte kararsızım sen nerde ve ne kadara yaptırdın :26:

bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum ondan mı ne çok kötü kabuslar görüyorum doğru düzgün uyuyamaz oldum

tabi onda bilinçaltında korkuların var bende hep rüyamda kanamam olmuş görüyorum birde mide bulantısıyla yatıyoruz ya bence rüyalarımızı etkiiyor bölük börcük oluyor uykular

kolay gelsin canım çok yorma kendini 31 inde annem babam gelcek izmirden benimde dip köşe bir temizlik yapmam lazım birkaç gün sonra yaparım artık
saol canımmm dınlene dınlene yapıyorum aynı sey senın ıcınde gecerlı sende kendını beebegını yormadan yavas yavas yap

oooo bır kız dahamı gelıyor yoksa net sonucu heycanla beklıyoruzz

bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum ondan mı ne çok kötü kabuslar görüyorum doğru düzgün uyuyamaz oldum

bu kadar çok düşünmek iyi değil, başka şeylerle ilgilen. ilgini dağıt. bulantın çok yoksa dışarı çık gez. arkadaşlarla lak lak yap ne bilim bulmaca çöz. devamlı bebeği düşünmek insanı çok yıpratıyor. düşünmemek elinde değil ama sen raaht ol ki bebeğin de rahatlasın

çok akıl verir gibi oldu kusura bakma ben de ilk haftalarda aynı senin gibi sıkıntı etmiştim kendime.bebeğime bişey olacak diye. uykularım kabuslu gece günduz birbirine geçmişti. çok sinirliydim çok çok gergindim. oğluma bağırdım durdum. sonra dedim napıyorum ben. sonuçta herşey olacağına varır. Allah korusun bütün yavrularımızı.

SELAM KIZLAR hayırlı kandiller... kac gundur gıremıyorum nete baglantı sorunu yasıyorum da... bebegımın kalp atıslarını duyduk cok sukur oyle hızlı atıyo kı doktor baya heyecanlı dedı ve de cok hareketlıydı elını oynatıyordu gordum resmen hafıf dusuk tehlıken var dedı ama uzuldum bıraz progesteron ıgne verdı, agrı sancı kesıcı ıgne ve bır de dusuk onleyıcı hap verdı progesteron bıtınce kullanıcakmısım. aranızda progesterondan sonra hapa devam eden varmı acaba. Türkıye dekı doktoruma maıl atıcam kullanmadan sıze de danısayım dedımççç

selam cnm dün benimde kontrolüm vardı bizimde ense kalınlığına baktı ve normal görünüyor dedi çok şükür.

ben ikili testte kararsızım sen nerde ve ne kadara yaptırdın :26:

avrupa florence nightingale hastn. - fulyadaki cnm, 63 TL ama sanırım doktora muayene olunca bu kadar, telefonla sormuştum sgk lı fiyat 127 demişlerdi...

dediğin gibi haklısın bence de ilgilenceğim bişey yok çünkü yalnızım yeni evlendik biz 4 ay oldu ben izmirden istanbula geldim burda tanıdığım kimse yok eşimde bütün gün işte akşam 8 de anca geliyor tek başıma da dışarı çıkmak istemiyorum arada baş dönmesi de oluyor bende bir yerde düşer kalırım sıkıntıdan galiba

gözün aydın:)
fazla progestan göz mü çıkarır :)). bence bi zararı olmaz. arkadaşımda ikiz bebek bekliyor o da doğuma kadar progestan kullanacakmış. biraz mide bulantısını arttırıyor sanırım.

Nar ve hurma uyarısı doktordan geldi.kafamdan atmadım.istiyen alır istiyen almaz.niye bu kadar rahatsız olundu anlamadım !!!

canım benim yanlız olmak gerçekten zordur biliyorum. hiç değilse telefonla konuş. ne tarafta oturuyorsun istanbul da?

avrupa florence nightingale hastn. - fulyadaki cnm, 63 TL ama sanırım doktora muayene olunca bu kadar, telefonla sormuştum sgk lı fiyat 127 demişlerdi...

bende avrupa yakasındayım azönce medipol hastanesine sordum ama telefonda fiyat veremiyoruz dediler. belki devlette yaptırırım bilmiyorum.. teşekkürler

ben hamile kaldigimdan beri hic deliksz uyumadm 3 4kere uyaniorm hep bebek ustune ruyalr goruorm guzel bi uykuya hasret kldm

Bende dün akşam dr a gittim.ikili test için kan verdim.dr bana söylememişim gibi farzedin ama kız gibi görünüyor dedi.doğum tarihimde kağıtta 31 temmuz göründü.hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…