- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.550
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.841
ya dün bütün gece kabus gördüm uyanamıyorum kabus görürken artık kaç saat kıvrandım ALLAH bilir uyandığımda karnıma bir ağrı girmişti sabahta baya çok ağrıdı inş bebişime bişey olmaz
Allahım korusun bişey olmaz canım normaldir kanaman felan yoksa bence sorun yoktur rüyanın etkisyle kasmışsındır kendini
günaydın kızlar :)
bugün ikili test iiçn kan verdim. ense kalınlığı normal çıktı, herşey yolunda görünüyor çok şükür. dr kıza benziyor dedi ama öyle bir dedi ki ben diyeyim ama siz buna en fazla %20 inanın der gibi :)
kalça ağrılarım normalmiş, artık doğum için kendini hazırlıyomuş, açılıyomuş..
bugün ikili test iiçn kan verdim. ense kalınlığı normal çıktı, herşey yolunda görünüyor çok şükür. dr kıza benziyor dedi ama öyle bir dedi ki ben diyeyim ama siz buna en fazla %20 inanın der gibi :)
bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum ondan mı ne çok kötü kabuslar görüyorum doğru düzgün uyuyamaz oldum
saol canımmm dınlene dınlene yapıyorum aynı sey senın ıcınde gecerlı sende kendını beebegını yormadan yavas yavas yapkolay gelsin canım çok yorma kendini 31 inde annem babam gelcek izmirden benimde dip köşe bir temizlik yapmam lazım birkaç gün sonra yaparım artık
bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum ondan mı ne çok kötü kabuslar görüyorum doğru düzgün uyuyamaz oldum
selam cnm dün benimde kontrolüm vardı bizimde ense kalınlığına baktı ve normal görünüyor dedi çok şükür.
ben ikili testte kararsızım sen nerde ve ne kadara yaptırdın :26:
bu kadar çok düşünmek iyi değil, başka şeylerle ilgilen. ilgini dağıt. bulantın çok yoksa dışarı çık gez. arkadaşlarla lak lak yap ne bilim bulmaca çöz. devamlı bebeği düşünmek insanı çok yıpratıyor. düşünmemek elinde değil ama sen raaht ol ki bebeğin de rahatlasın
çok akıl verir gibi oldu kusura bakma ben de ilk haftalarda aynı senin gibi sıkıntı etmiştim kendime.bebeğime bişey olacak diye. uykularım kabuslu gece günduz birbirine geçmişti. çok sinirliydim çok çok gergindim. oğluma bağırdım durdum. sonra dedim napıyorum ben. sonuçta herşey olacağına varır. Allah korusun bütün yavrularımızı.
SELAM KIZLAR hayırlı kandiller... kac gundur gıremıyorum nete baglantı sorunu yasıyorum da... bebegımın kalp atıslarını duyduk cok sukuroyle hızlı atıyo kı doktor baya heyecanlı dedı ve de cok hareketlıydı elını oynatıyordu gordum resmen hafıf dusuk tehlıken var dedı ama uzuldum bıraz progesteron ıgne verdı, agrı sancı kesıcı ıgne ve bır de dusuk onleyıcı hap verdı progesteron bıtınce kullanıcakmısım. aranızda progesterondan sonra hapa devam eden varmı acaba. Türkıye dekı doktoruma maıl atıcam kullanmadan sıze de danısayım dedımççç
dediğin gibi haklısın bence de ilgilenceğim bişey yok çünkü yalnızım yeni evlendik biz 4 ay oldu ben izmirden istanbula geldim burda tanıdığım kimse yok eşimde bütün gün işte akşam 8 de anca geliyor tek başıma da dışarı çıkmak istemiyorum arada baş dönmesi de oluyor bende bir yerde düşer kalırım sıkıntıdan galiba
avrupa florence nightingale hastn. - fulyadaki cnm, 63 TL ama sanırım doktora muayene olunca bu kadar, telefonla sormuştum sgk lı fiyat 127 demişlerdi...
Nar ve hurma uyarısı doktordan geldi.kafamdan atmadım.istiyen alır istiyen almaz.niye bu kadar rahatsız olundu anlamadım !!!
canım benim yanlız olmak gerçekten zordur biliyorum. hiç değilse telefonla konuş. ne tarafta oturuyorsun istanbul da?
ya dün bütün gece kabus gördüm uyanamıyorum kabus görürken artık kaç saat kıvrandım ALLAH bilir uyandığımda karnıma bir ağrı girmişti sabahta baya çok ağrıdı inş bebişime bişey olmaz
:26:kuzum noldu ki biri bişey mi dedi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?