2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm aglattın benı.cok guzel anlatmıssn.allahım bızede yasatsn bu anı ıns.

cok sevındım kızlar yaa...ne guzel cinsiyetler belli olmaya bslamis cok sevindmm ve merakım dahada artti desem yalan olmaz.bnde kadın dogumcuma 1 subatta gıdıcem.o tarıhte de 10 +2 olucam ınsaallah...ıkılı test ıcın cagırdı doktor..o zman ogrenebılecegımı zannetmıyorumm,dah cok kucukk..ama bır taraftanda ogrenmek ıstiyorum desem yalan olmaz...bana bı guzellık yapsa bebısım,annesıne babasına surprız yapsada gosterıversede cınsıyetını ne sevınırımm..belırsızlık garıp bısey gercekten..bız babamızla bırlıkte gıdıcez o gun doktorumuza.babamız ılk defa gorucek fasulyemızıı..:))

hehe ağustos ayı kız ayı kızlar yani kız bebişlerimiz bol olacak maşallah 1 şubatta benim 2 li için randevum inşallah belli olur diyeceğim ama beyazçekirgeyle aynı bizim doktorumuz ona çok erken henüz demiş ben de aynı cevabı alırım sanırım...

kizlar esimle cok feci kavga ettikkkk..esim sinirlenince biyerlere vurur elini duvara vurunca cok korktum kalbim carpti yere oturdum hmn sakinlsmek icin bebegime olck die ayakta durmayayim diebisy olmazzz degilmii bebisimeee bisey kizlarrrrrrreecok korkuyoeummmmm(

topikte kız patlaması olacak sanırım ağustos ayına kız ayı diyorlardı hep :) cinsiyetini öğrenen hamişler gözünüz aydın bende çok merak ediyorum perşembe günü de ben dr gideceğim bakalım belki belli olur güzel güzel haberler alıyoruz 2 li testleri iyi çıkanlarında gözleri aydın darısı testleri yaptıracak olanlara diyorum.

zaman geçmiyor sanki yaaaa

sakin ol sen şöyle derin derin nefes al bence rahatla Allahın izni ile bir şey olmaz ya bu bebişler pamuk ipliği ile bağlı değiller sonuçta pozitif düşün biraz da eşinden uzaklaş bence başka bir odaya geç onun da siniri geçsin

mehaba kizlar , evet bencede hepsi kocakari hurafesi, benim dr.um bana spor yapabilirsin sacini kestirebilirsin boyatabilirsin filan diye yapabilecegim aktivitelerin arasinda saydi . TÜM HAMILELERE ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN DIYORUM VE SAGLIKLI HAYIRLI BEBISLER DILIYORUM; BENIM DOKTORUMDA OGLAN GÖRDÜM DEDI , AMA TAM KESIN OLARAK YARIN DAHA AYRINTILI BAKACAK . IKI TANE PRENSESIM VAR GÖNLÜMÜZDEN ERKEK GECIYORDU ICIMEDE ÖYLE DOGUYORDU INSAALLAH SAGLIKLICA DOGAR; KIZLARIM ERKEK BEKLIYOR BASINDAN BERI OGLAN OLSUN OGLAN OLACAK DIYORLAR : )

cnm uzulme ınsanlar neler atlatıyorda bebısler e bısey olmuyor allahım koruyor onları sana tavsıyem evde bolbol okuman yasın ok uayetel kursu nazara karsı nas felak dısardan ınsanların nazarı degersede erkek hırcınlasır bolbol oku hatta bır bardak suyua oku evdekı surehıne karıstır bol bol ıcın karı koca hıc bır zarrı yok faydası var korur sızı bolbol dua et canm

Gunaydın kızlar ubgun temızlık yapıcam kısmetse dıp kose fazla gıremem gorusmek uzereee

bu arda hepınızın kandılı mubarek olsun bolbol dua edelım ınsallah hem kendımıze hem bırbırımızede saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun dıye unutmayalım bırbırımıze etttgımız dualar daha kolay kabul olur

hepinize günaydın arkadaşlar. kandilimiz mübarek olsun. rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah. AMİNNNNNNNNNNNNN.

cnm korkma bsi olmaZ.sdece senn gerginliginden uzuntunden etkilenir bu donemde sakin olmaya calis gorme duyma genis ol.hersey bebisletmz icn onlr suanda bzi tutunolr yasamk icn gerisi bos dunyaya gelmeye calisan bi canliya hayay veriorz.bundan daha guzel bsi yok.bol bol dua et sen ii olursn o da ii olur annesi

kızlar bu arada ben herkese söylüyorum sizlere de söyleyeyim. hurma yiyin bol bol. hamilelikte doğumda ve süt sorununda çok faydalı. günlük alabileceğiniz bütün vitamin protein hatta folik asit bile hurmada var.

gunaydınlarrr
kandınlınız muraberek olsun arkadaslr allahım bu guzel gunde tum dualarımızı kabul etsın bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…