2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yemek konusunda canın ne çekerse onun yenmesi taraftarıyım,
normalde hurmayı çok severim ama şu an düşününce bile midem bulanıyor,
özellikle mide bulantısının yoğun olduğu dönemlerde hiç bir şeye zorlamamak en iyisi,
tabi hiç bulantısı olmayanlar çok aşırıya kaçamyacak şekilde herşeyden dengeli olarak yemeli,

bunlar dışında arkadaşlar, göbüşler de büyümeye başladı, olası çatlakları şimdiden önlemek için
bir şey kullanıyormusunuz,
piyasada bir sürü krem var,
eczanede satılan daha pahalı ve sağlıklı gibi görünenleri var,
ama ben kreme kesinlikle karşıyım,
içinde birsürü kimyasal madde oluyor en doğalında bile,
ve illaki kana geçiyor bu maddeler,
ben argan yağı kullanmaya karar verdim,
cilt tarafından en çabuk emilen yağ ve cilde elastikiyet kazandırıp çatlakları önlüyor, cilt gerginliğini azaltıyor,
badem yağı öneriliyor ama, o kalın bir yağ olduğu için cilt zor emiyor...
bu konuda başka öneriniz var mı?

Lierac krem çok başarılıymış. Kime sorduysam kullandım ve hiç çatlağım olmadı diyor arkadaşlarımdan. Eczanelerde 2 katı fiyat ama daha yeni doğum yapmış bir arkadaşım anlattı hep internetten almış ve hiç sorun yaşamamış. Benim bulabildiğim en uygunu şu: Lierac Phytolastil Gel Karın Çatlaklarına Karşı Bakım 100 ML - Ürün Kategorileri

Bende dün akşam dr a gittim.ikili test için kan verdim.dr bana söylememişim gibi farzedin ama kız gibi görünüyor dedi.doğum tarihimde kağıtta 31 temmuz göründü.hadi hayırlısı...

benim de 3 ağustos görünüyo, kadir gecesine denk geliyo ama tabi o zamana kadar kaç kez değişir bu doğum tarihleri. sezaryen olursa zaten 2 hafta önceden alıolar bildiğim kadarıyla

Hepimizin Allah dualarını kabul etsin..Allah bebeklerimizi gönlümüze göre sağ sağlim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışında bebeğinizin hareketlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.

Kızlar bizde ikili testten geldik degerlerimiz normal çıktı cok şükür . Doktor o çıkıntının duruşuna gore erkek gibi duruyor dedi ama şimdiden belli olmaz dedi. Anasının kuzusuda uyanmış sabah sporunu bile yapıyordu göster oğluşum pipini kızlara... Saklayın kızlarınızı :)

bende Allah nasip ederse 2013 ağustos annesi olacağım :)Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. mevlis kandiliniz mübarek olsun

kızlar bikaç sayfa önce gördüm sanırım, kalça ağrılarınız sizin de arttı mı son zamanlarda? ben her oturduğumda, her ayağa kalktığımda, her yürüdüğümde kalçam ağrıyor(

kızz hıssetmeye BASLAMAMIS OLMALISINIZ DIYOR YANI O HAREKETLER DAHA BEBIS HAREKETI DEGIL DIYORRR

tatlım takvimdeki yazında başlamamış olmalısınız diyo acaba ben mi yanlış görüyorum 18.haftada hissediliyomuş ama bazı anneler daha erken hissederlermiş bu çok mu erken ki bilemedim 12.hafta???? inşallah bebeişlerimiz sağlıklıdır ve tekmeleri sayacağımız günler çabucak gelir

Bence hiç erken değil.Belki ilk bebekte bebeği ayırt edemeyebilirler ama 2. ve 3.bebekte her halükarda ayıtedilebilir.Tabiki koca koca tekmeler değil ama seğirme şeklinde olur.Gazdan ayırtmak zor değil çünkü bu çok farklı bir his

yahu bir kere de bir mesajıma biri cevap versin okadar kişi var şurada yaa. bu kaçıncı.

ben hiç kalça ağrısı çekmedim ama iki gündür kasık ağrısı çekiyorum arada ama öle gaz sancısı gb değil bu da beni tedirgin ediyo ben şunu sormak istiyorum göğüs hassasiyetiniz ne durumda arada böle kayboluyo mu benim bugün neredeyse hiç yok ???????????????????????????????????????????????????????????????????

göğüs ağrılarım kalmadı. ama kasık ağrısı ve kalça ağrısı bende de var. yatakta filan döndüğümde kramp giriyor resmen.

kalçam neysede bacaklarım çok ağrıyor 2-3 gündür sanki adet olacakmışım gibi merdiven çıktığımda özellikle çok hissediyorum. bende bi anlam veremedim neden ağrıdığına çünkü adet günlerimde geride kaldı buay 15 ocaktı bebiş olmasaydı. ama çok şükür ki bebiş var ve inşallah sağ salim doğar

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun kalça ağrısı konu olmuş bendede var hatta bugün göbeğimin altında ara ara batmalarım oluyor sancılanıyor gibiyim.

evet güzelim bende de oluyor.gerçi benimki tam kalça ağrısı mı bilmiyorum.arkadan vuruyor sancı yürümeye başlayınca.doktora da sormuştum hatta.bir sorun yok.vucudumuz hazırlanıyor.

sağolun kızlar. normal olduğuna sevindim, yoksa fizik tedaviye gidecektim.. buarada herkesin kandili mübarek, duaları kabuuul olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…