- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.861
telefonla konuşuyoruz ama ne kadar yeter kartalda oturuyorum
ben de yemek konusunda canın ne çekerse onun yenmesi taraftarıyım,
normalde hurmayı çok severim ama şu an düşününce bile midem bulanıyor,
özellikle mide bulantısının yoğun olduğu dönemlerde hiç bir şeye zorlamamak en iyisi,
tabi hiç bulantısı olmayanlar çok aşırıya kaçamyacak şekilde herşeyden dengeli olarak yemeli,
bunlar dışında arkadaşlar, göbüşler de büyümeye başladı, olası çatlakları şimdiden önlemek için
bir şey kullanıyormusunuz,
piyasada bir sürü krem var,
eczanede satılan daha pahalı ve sağlıklı gibi görünenleri var,
ama ben kreme kesinlikle karşıyım,
içinde birsürü kimyasal madde oluyor en doğalında bile,
ve illaki kana geçiyor bu maddeler,
ben argan yağı kullanmaya karar verdim,
cilt tarafından en çabuk emilen yağ ve cilde elastikiyet kazandırıp çatlakları önlüyor, cilt gerginliğini azaltıyor,
badem yağı öneriliyor ama, o kalın bir yağ olduğu için cilt zor emiyor...
bu konuda başka öneriniz var mı?
Bende dün akşam dr a gittim.ikili test için kan verdim.dr bana söylememişim gibi farzedin ama kız gibi görünüyor dedi.doğum tarihimde kağıtta 31 temmuz göründü.hadi hayırlısı...
Oooo ilk erkeğimiz de gelmiş. Gözünüz aydın canım inşallah gönlüne olur değişmez :) 2 ablası olacak ne güzel
Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışında bebeğinizin hareketlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.
Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışında bebeğinizin hareketlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.
tatlım takvimdeki yazında başlamamış olmalısınız diyo acaba ben mi yanlış görüyorum 18.haftada hissediliyomuş ama bazı anneler daha erken hissederlermiş bu çok mu erken ki bilemedim 12.hafta???? inşallah bebeişlerimiz sağlıklıdır ve tekmeleri sayacağımız günler çabucak gelir
kızlar bikaç sayfa önce gördüm sanırım, kalça ağrılarınız sizin de arttı mı son zamanlarda? ben her oturduğumda, her ayağa kalktığımda, her yürüdüğümde kalçam ağrıyor(
yahu bir kere de bir mesajıma biri cevap versin okadar kişi var şurada yaa. bu kaçıncı.
ben hiç kalça ağrısı çekmedim ama iki gündür kasık ağrısı çekiyorum arada ama öle gaz sancısı gb değil bu da beni tedirgin ediyo ben şunu sormak istiyorum göğüs hassasiyetiniz ne durumda arada böle kayboluyo mu benim bugün neredeyse hiç yok ???????????????????????????????????????????????????????????????????
yahu bir kere de bir mesajıma biri cevap versin okadar kişi var şurada yaa. bu kaçıncı.
evet güzelim bende de oluyor.gerçi benimki tam kalça ağrısı mı bilmiyorum.arkadan vuruyor sancı yürümeye başlayınca.doktora da sormuştum hatta.bir sorun yok.vucudumuz hazırlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?