- 30 Ağustos 2012
- 212
- 13
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.821
gunaydınlarrr
kandınlınız muraberek olsun arkadaslr allahım bu guzel gunde tum dualarımızı kabul etsın bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
Gunaydın kızlar ubgun temızlık yapıcam kısmetse dıp kose fazla gıremem gorusmek uzereee
bu arda hepınızın kandılı mubarek olsun bolbol dua edelım ınsallah hem kendımıze hem bırbırımızede saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun dıye unutmayalım bırbırımıze etttgımız dualar daha kolay kabul olur
mehaba kizlar , evet bencede hepsi kocakari hurafesi, benim dr.um bana spor yapabilirsin sacini kestirebilirsin boyatabilirsin filan diye yapabilecegim aktivitelerin arasinda saydi . TÜM HAMILELERE ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN DIYORUM VE SAGLIKLI HAYIRLI BEBISLER DILIYORUM; BENIM DOKTORUMDA OGLAN GÖRDÜM DEDI , AMA TAM KESIN OLARAK YARIN DAHA AYRINTILI BAKACAK . IKI TANE PRENSESIM VAR GÖNLÜMÜZDEN ERKEK GECIYORDU ICIMEDE ÖYLE DOGUYORDU INSAALLAH SAGLIKLICA DOGAR; KIZLARIM ERKEK BEKLIYOR BASINDAN BERI OGLAN OLSUN OGLAN OLACAK DIYORLAR : )
kızlar bu arada ben herkese söylüyorum sizlere de söyleyeyim. hurma yiyin bol bol. hamilelikte doğumda ve süt sorununda çok faydalı. günlük alabileceğiniz bütün vitamin protein hatta folik asit bile hurmada var.
kızlar bu arada ben herkese söylüyorum sizlere de söyleyeyim. hurma yiyin bol bol. hamilelikte doğumda ve süt sorununda çok faydalı. günlük alabileceğiniz bütün vitamin protein hatta folik asit bile hurmada var.
günayyyddıın kızlar kandiliniz mübarek olsun Allah gönlünüze göre versin
bu arada bu hurma konusuna bazıları hamileyken yenmez diyor ben kan yaptığını biliyorum ama şimdi yiyemiyorum bi zararı var mıdır ki?
günayyyddıın kızlar kandiliniz mübarek olsun Allah gönlünüze göre versin
bu arada bu hurma konusuna bazıları hamileyken yenmez diyor ben kan yaptığını biliyorum ama şimdi yiyemiyorum bi zararı var mıdır ki?
aminnnnn canımm.... ay ne güzel 4 aylık evli 3 aylık hamile.rabbim cümle isteyenlere senin gibi tez zamanda nasip etsin inş....
Günaydın hanımlar;
Kandiliniz mübarek olsun. Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. bu gece bol bol dua edelim birbirimize... Ben dün akşam uykudan gözlerimiz açamadım kızlar yaaaa.... Gören de sırtımda taş taşıdım zannedecek. Ama mide bulantım bir arttı. Bir arttı anlatamam. Geçen hafta balık yiyememiştim. Dün yiyebildim ama nasıl zorlayarak... Normalde çok severim çok da yeriz ama hamileyken çok zorlanıyorum boğazımdan aşağı inmiyor mübarek...zorla yediğimden olsa gerek bulantıdan öldüm. gece yanıma poşet alarak uyudum.
Günaydın hanımlar;
Kandiliniz mübarek olsun. Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. bu gece bol bol dua edelim birbirimize... Ben dün akşam uykudan gözlerimiz açamadım kızlar yaaaa.... Gören de sırtımda taş taşıdım zannedecek. Ama mide bulantım bir arttı. Bir arttı anlatamam. Geçen hafta balık yiyememiştim. Dün yiyebildim ama nasıl zorlayarak... Normalde çok severim çok da yeriz ama hamileyken çok zorlanıyorum boğazımdan aşağı inmiyor mübarek...zorla yediğimden olsa gerek bulantıdan öldüm. gece yanıma poşet alarak uyudum.
ya dün bütün gece kabus gördüm uyanamıyorum kabus görürken artık kaç saat kıvrandım ALLAH bilir uyandığımda karnıma bir ağrı girmişti sabahta baya çok ağrıdı inş bebişime bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?