- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.881
tatlım takvimdeki yazında başlamamış olmalısınız diyo acaba ben mi yanlış görüyorum 18.haftada hissediliyomuş ama bazı anneler daha erken hissederlermiş bu çok mu erken ki bilemedim 12.hafta???? Inşallah bebeişlerimiz sağlıklıdır ve tekmeleri sayacağımız günler çabucak gelir
sağolun kızlar. normal olduğuna sevindim, yoksa fizik tedaviye gidecektim.. buarada herkesin kandili mübarek, duaları kabuuul olsun..
önemli not: internetteki araştırmalarıma göre hamileliğin son haftaları hariç hurmayı günde birkaç taneden (2-3 taneden) fazla tüketmemek gerekirmiş, doğumu kolaylaştırıcı etkisi erken doğuma veya Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş. hamileliğin son haftaları defne tohumu ile birlikte hurma ezmesi karıştırılarak yenirse doğum çok rahat geçiyormuş(Hurma macununa 1/3′ü kadar defne tohumu öğütülüp karıştırılarak, doğuma 1 hafta kala yenmeye de.vam edilirse. Doğum ağrısız ve çok kolay olurmuş.) ayrıca bebek ilk doğduğunda bebeğin damağına hurma ezmesi sürmek bebekte zeka gelişimi ve duygusal zeka açısından çok faydalıymış. bu davranış ayrıca sünnetmiş.
alıntı :)))
şok şok şok flaş flaş flaş toplanın kızlar ılk cınsıyet haberı benden aslında 1 subatta asıl kontrolum ama bugun baska bır sey ıcın yakında bulunan hastaneye gıttım orda muayene ettı 12 haftalık bebgım ense kalınlıgına baktı alt sınırda dedı cok sukur guzel burdu nazal jkemıgıne baktı gorunuyor dedı veeee kemık yapısına bakarak yuzde yuz degıl ama cok buyuk ıhtımal kız gıbı duruyor dedı net 2 hafta ıcınde daha bellı olur dedi ama buyukm ıhtımal kızz bu köızz dediibebşimöi gordum buyumus kıpır kıpır agzını oynatıyorr masallahhhhh
kızz hıssetmeye BASLAMAMIS OLMALISINIZ DIYOR YANI O HAREKETLER DAHA BEBIS HAREKETI DEGIL DIYORRR
Cok bise bilmiyorum ama dun doktor kan grubumu sordu a pozitif diyince esininki onemli degil sen pozitifsen dedi senin grubun ne belki yardimci olurum diyd bu bilgiyi paylasmak istedim
hayırlı olsun canım sağlıklı olsun kız da erkek de olsa.ilk çocuğumda benim dr da kemik yapısına göre erkeden cinsiyeti söylemişti doğru söylemişti.
kızz hıssetmeye BASLAMAMIS OLMALISINIZ DIYOR YANI O HAREKETLER DAHA BEBIS HAREKETI DEGIL DIYORRR
saol canım tabıı en onemlısı saglıklı olması ınsallah bızımkıde degısmez bır oglum vardı bırde kızım olsun tamamdırrr
Kızlar bu arda son dakıka haberı vereyım defactoda hamıle reyonu acmıs nettende bakabılırsınız bazı pantolan ve badıler bayagı uygun hamıle ıcın taytlarda var
bende avrupa yakasındayım azönce medipol hastanesine sordum ama telefonda fiyat veremiyoruz dediler. belki devlette yaptırırım bilmiyorum.. teşekkürler
Aynı Zamanda Nadir İstinalar Dışında Demiş, Demek ki Polianna Şanslı İstisna Annelerden. Ne Güzel Keşke Bende Hissetsem
sanırım kalça ağrısı mevzuunu ilk açan bendim, ben de geç gördüğüm için şimdi cvp yazabiliyorumm.
benim yaklaşık 10 gündür kalçam fena halde ağrıyor. işyerinde çok zorlanıyorum, ayakta değil de genelde otururken batıyo ve ben çıldırıyorum, 15 dk da bir kalkıp dolaşma ihtiyacı hissediyorum, hatta şimdi beş dk dır oturuyorum ve canımı acayip acıtıyor( bugün dr randevum vardı, normal dedi. kalça açılıyor artık dedi ( vücudun kendini doğuma hazırlaması iyi bişey de bu şekilde çalışmaya çalışmak, bi de departmanda tekseniz ve anlayışsız bi yöneticiniz varsa çok çok zor... bi hafta izin mi alsam diyorum ama yine kendime yapıcam, gelince biriken işlerin içinden çıkamıcam
defacto muuu ooh ohhh bunu öğrenmem iyi oldu bende lcwye bakacaktım orayada bakıyımmmm
EVET CANIM BİDE FAZLA HURMA YENİLİRSE BÖBREKLERDE TAŞ OLUŞMASINI ARTIRIR İDRARDE KUM YAPABİLİR.Birkaç ay önce oğlumn pipsi şiştiği için dr gittik sonuç idrarde kum.hemen menüsünü sordu en son neler yemiş.Yani çok hurma yemeişti.günde 2 taneden fazla yememesini demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?