- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.801
Kızlar CNm çok fena tarçınlı cevizli havuçlu kek istiyo :122:ben bu popişle nasıl kilo vercembide bu keki nasıl yapıcam Aklıma düştü bi kere duru müsaade ederse inş
Fena yaptım dimiOfff cucum naptın sen
Kusmuyuz kiz dün sana özelden msj attım neden cevap vermiyorsun :)
Bak smdi aklima dustu bnmde..ve bnm bnu eylulle ypmam imkanszz..wc ye zor gidiyorum :-(
Fena yaptım dimiama balım çok CNm istiyooo kalkın kızlar havuçlu kek yapmaya :
Angy ben yapar seni çağırırım sonra sen yersin ben bakarım
canım içime su serptin, 1 haftadır artık oğlumun hasta oldugunu düşünmeye başlamıştım. Huysuzluklar, emmek, uyumak istememeler, kucakta dolaşmak istemesi, geceleri devamlı uyanması, bitmek bilmeyen ağlamaları bu yüzdenmiş. büyüyormuşuz meğer. Yazdığını okuyunca bende araştırdım hemen ve okuduğum her belirti oğlumda var. Çok zor bir süreç ama en azından artık geçici olduğunu biliyorum. TeşekkürlerBende 1haftadir gaz problemimiz hortladi diye düşünüyordum hatta ilaca bile tekrar basladim ama sanirim gaz degil.buradaki çoğu kişide uyku problemleri,kucakta gezmek isteme,sürekli aglamalardan bahsedince aklima büyüme atagi geldi.arastirdim 11-12.haftalarda oluyomus. herhalde bu yüzden huzursuzlar
Kuzummmmmmm saol nasida dusunurmus beni ;-) ben sana bikac dilim ayiririm :-D
Sen kocaman bi kek kalıbını Yesende sorun diilkiBak smdi aklima dustu bnmde..ve bnm bnu eylulle ypmam imkanszz..wc ye zor gidiyorum :-(
Cucum yapmak sorun değil de yemek sorun sabahtan beri nutellayla bakışıyoz kendimle savaş veriyorum yememek için 1 dilim kek kaç kalori offf
Sen kocaman bi kek kalıbını Yesende sorun diilkiyapmak sorun arasta yapcakmış bak sende mis mis ye bizde çat diye çatlayalım
Çok kalori haklısın vazgeçiyim dimi ben bu sevdadannutellada çok baştan çıkarıcı ya ben kesin çıkardım
Rica ederim canim ne demek... Ayni seyleri yasiyoruz ve burda paylasiyoruz.bilmediklerimizi ogreniyoruz,birbirimize yardimci oluyoruz Buraya bu yüzden çok sewiyorym :)))canım içime su serptin, 1 haftadır artık oğlumun hasta oldugunu düşünmeye başlamıştım. Huysuzluklar, emmek, uyumak istememeler, kucakta dolaşmak istemesi, geceleri devamlı uyanması, bitmek bilmeyen ağlamaları bu yüzdenmiş. büyüyormuşuz meğer. Yazdığını okuyunca bende araştırdım hemen ve okuduğum her belirti oğlumda var. Çok zor bir süreç ama en azından artık geçici olduğunu biliyorum. Teşekkürler
Sağol cucum amin...
Sizi seviyom yaa
İşte burda da bahsi geçen kuzu:
Masallah kuzucuga
Eki Görüntüle 850769
Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
Canım sen yine yap da bizde şöyle bi sorun var eşimin kekle pek arası yok yaparsam tamamını ben yiycem çok fena
Bende karanlıkta uyumanın kanser riskini azalttığını okumuştum. Korler cok dusuk oranda kanser olurmuş
Masallah kuzulara hepsini allah nazarlardan saklasin.
Arasta ortalik karisiyor. Kan cikacakfunda cok sinirlenmis idayi kimseye kaptirmaz:))
Sonunda inci tanesinide gorduk. Resimlere bakinca buyudu bu biciriklar.
Var canim eczanelerde satiliyor
Kizlar ben ilk zamanlari unuttum da bi aktabamiz yeni dogum yapti bi sorunu varmis sizler neler yapmistiniz? Bebek normal dogumlu dogdu ama memeye geldiginde agzinda tutuyormus ne agliyo ne bisey yapiyo sadece agzinda tutuyo bazen uyuyakaliyomus, uyandirsalar bile emme olayi yokmus. Siz yasamis miydiniz boyle bisey napmistiniz???
canım damaklı olan bebeğin ağzında ters durursa esas o bozar diş yapısını. şimdi ağız yapısına çok dikkat ediyorsan aventin gelişmiş ortodontik emziği var, dişe baskıyı azaltıyor, ondan alabilirsin kapaklı. ama bebeğin severse silikon damaksızı da gayet iyidir. sadece çok yoğun ve çok uzun emmesi gerekir. tüm emziklerde durum bu. esas seni emmemeli, emzik sen yokken ya da çok yoğunsan.
Dun burda okudum. Calpoldan sonra mi vermislerdi bebek almisti. Bizimde dun asilarimiz vardi huysuzluk yapinca agrisi vardir diye ilk kez calpol verdim. Ustunede emzigi cidden aldi. Suanda oyle verdim aldi. Benim ki sadece gazi olunca emerdi. Suan emiyor:)) nuk marka hic birseyden memnun kalmadik biz. Biberonu aventle degistik. Emzigide oyle eczaneden aldim wee nin emzigi.nuk emzigi emmedi. Emzigi vermekle iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum..
Kızlar birde ben biberon almak istiyorum avent yada dr browns hangisini önerirsiniz. sağdığım sütlerimi içirmek için bende chicho var ama memnun değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?