2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım içime su serptin, 1 haftadır artık oğlumun hasta oldugunu düşünmeye başlamıştım. Huysuzluklar, emmek, uyumak istememeler, kucakta dolaşmak istemesi, geceleri devamlı uyanması, bitmek bilmeyen ağlamaları bu yüzdenmiş. büyüyormuşuz meğer. Yazdığını okuyunca bende araştırdım hemen ve okuduğum her belirti oğlumda var. Çok zor bir süreç ama en azından artık geçici olduğunu biliyorum. Teşekkürler

Bak smdi aklima dustu bnmde..ve bnm bnu eylulle ypmam imkanszz..wc ye zor gidiyorum :-(
Sen kocaman bi kek kalıbını Yesende sorun diilkiyapmak sorun arasta yapcakmış bak sende mis mis ye bizde çat diye çatlayalım
Cucum yapmak sorun değil de yemek sorun sabahtan beri nutellayla bakışıyoz kendimle savaş veriyorum yememek için 1 dilim kek kaç kalori offf

Çok kalori haklısın vazgeçiyim dimi ben bu sevdadannutellada çok baştan çıkarıcı ya ben kesin çıkardım

Canım sen yine yap da bizde şöyle bi sorun var eşimin kekle pek arası yok yaparsam tamamını ben yiycem çok fena

Rica ederim canim ne demek... Ayni seyleri yasiyoruz ve burda paylasiyoruz.bilmediklerimizi ogreniyoruz,birbirimize yardimci oluyoruz Buraya bu yüzden çok sewiyorym :)))

Sağol cucum amin...

Sizi seviyom yaa

İşte burda da bahsi geçen kuzu:
Masallah kuzucuga
Eki Görüntüle 850769

Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci

Masallah kuzulara hepsini allah nazarlardan saklasin.
Arasta ortalik karisiyor. Kan cikacak funda cok sinirlenmis idayi kimseye kaptirmaz:))
Sonunda inci tanesinide gorduk. Resimlere bakinca buyudu bu biciriklar.

Canım sen yine yap da bizde şöyle bi sorun var eşimin kekle pek arası yok yaparsam tamamını ben yiycem çok fena

Benim eşimde diyette ona inat gibi olcak sonra cuma kocitomun doğum günü o gün pasta kaçamağı yaparımdurudan fırsat bulursam yapadabilirim bakalım bakalım

Bende karanlıkta uyumanın kanser riskini azalttığını okumuştum. Korler cok dusuk oranda kanser olurmuş

Allah iyiligini versin kiz. Korlere heryer karanlik. Ama karanlikta yasamiyorlar.
Karanlikta buyume hormonu calisirmis. Karanlikta uyutayim. Ama yuzunu gormeden icim rahat etmiyor. Uykuya dalinca lambayi yakiyorum

Masallah kuzulara hepsini allah nazarlardan saklasin.
Arasta ortalik karisiyor. Kan cikacak funda cok sinirlenmis idayi kimseye kaptirmaz:))
Sonunda inci tanesinide gorduk. Resimlere bakinca buyudu bu biciriklar.

Canım ben kız annesiyim ne demişler kız evi naz evi. Ama benim dünüş tam kaynana çıktı valla koruyup kollıycak kızımı demek

Var canim eczanelerde satiliyor

canım damaklı olan bebeğin ağzında ters durursa esas o bozar diş yapısını. şimdi ağız yapısına çok dikkat ediyorsan aventin gelişmiş ortodontik emziği var, dişe baskıyı azaltıyor, ondan alabilirsin kapaklı. ama bebeğin severse silikon damaksızı da gayet iyidir. sadece çok yoğun ve çok uzun emmesi gerekir. tüm emziklerde durum bu. esas seni emmemeli, emzik sen yokken ya da çok yoğunsan.

Arada kaynamasin yaww yok mu bi cevap veren?? (

Benimki hic almadi emzik (

canım çeşit çeşit emzik teklif edicen hangisini alırsa. avent silikon damaksız bazı bebeklerin tek tercihidir, bazen de damaklı ister melek, o zaman da avent gelişmiş ortodontik teklif edebilirsin. biz avetnçiyiz mesela. ama melek doğrusunu yapıyor. memeni isteyecek tabii, onun için şu an dünya ondan ibaret :)

Kızlar birde ben biberon almak istiyorum avent yada dr browns hangisini önerirsiniz. sağdığım sütlerimi içirmek için bende chicho var ama memnun değilim.

avent natural canım. su an bence piyasadaki en iyi biberonlardan. aynı anne memesi gibi, biberondan aynı anne memesinden cektigi gibi cekiyor melek ve koliğe karşı çift valfli, yani bebişin midesine hava gidip gaz yapmasına engel oluyor. sekli, dokusu, boyu da meme gibi. biberon almayan bebek bile alır natural biberonu. dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…