- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.821
Arada kaynamasin yaww yok mu bi cevap veren??(
Nutellanın üzerini okuyorum şimdi 100 gramda 544 kalori diyo yuh bea
Arada kaynamasin yaww yok mu bi cevap veren??(
Evet Avent'in güzel ürünleri var ama yinede bebekler için kesin alır, kesin kullanır diye bir ibare kullanmazsak daha iyi olur :) Çünkü düşük fiyatlı ürünler değil ve kesin ibaresi kullanılınca bütçesini zorlasa da denemek istiyor insan anne olarak. Benim oğlumla Avent kullanıyor biberon olarak ama emziğini almadı mesela. Bir emziğe en düşüğünden 24 tl verip kenara atmak istemez bence kimse :) O yüzden istisnalar hariç çoğu bebek alır ya da kullanır derseniz daha doğru olur diye düşünüyorum, yanıltılmamış olunur insanlar.avent natural canım. su an bence piyasadaki en iyi biberonlardan. aynı anne memesi gibi, biberondan aynı anne memesinden cektigi gibi cekiyor melek ve koliğe karşı çift valfli, yani bebişin midesine hava gidip gaz yapmasına engel oluyor. sekli, dokusu, boyu da meme gibi. biberon almayan bebek bile alır natural biberonu. dene istersen.
Sen kocaman bi kek kalıbını Yesende sorun diilkiyapmak sorun arasta yapcakmış bak sende mis mis ye bizde çat diye çatlayalım
Çok kalori haklısın vazgeçiyim dimi ben bu sevdadannutellada çok baştan çıkarıcı ya ben kesin çıkardım
arkadaşlar oyun minderini ben yaptım kızıma daha yeni bitti öylesine birkaç oyuncak astım çektim sizlerle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 851997
Evt smdi reklamlarrrr :-Davent natural canım. su an bence piyasadaki en iyi biberonlardan. aynı anne memesi gibi, biberondan aynı anne memesinden cektigi gibi cekiyor melek ve koliğe karşı çift valfli, yani bebişin midesine hava gidip gaz yapmasına engel oluyor. sekli, dokusu, boyu da meme gibi. biberon almayan bebek bile alır natural biberonu. dene istersen.
Canim bebek gununde mi dogdu? Emme refleksi gelismemis olabilir mi? Hastahaneden cikarmadan doktoru gormus mu acaba emmedgini? Maalesef benim pek bilgim yok bu konuda.
Az önce kasım annelerindeydi, topic topic dolaşıyor ablamEvt smdi reklamlarrrr :-D
Bizim basimiza gelmedi ama bi yakinimizinda bebegi boyle oldugu icin yani emme refleksi gelismemis ve 5 gun kuvezde tutumuslar emmeyi ogretmisler doktordan fikir alinsa daha saglikli sanki.
Evt smdi reklamlarrrr :-D
Evet Avent'in güzel ürünleri var ama yinede bebekler için kesin alır, kesin kullanır diye bir ibare kullanmazsak daha iyi olur :) Çünkü düşük fiyatlı ürünler değil ve kesin ibaresi kullanılınca bütçesini zorlasa da denemek istiyor insan anne olarak. Benim oğlumla Avent kullanıyor biberon olarak ama emziğini almadı mesela. Bir emziğe en düşüğünden 24 tl verip kenara atmak istemez bence kimse :) O yüzden istisnalar hariç çoğu bebek alır ya da kullanır derseniz daha doğru olur diye düşünüyorum, yanıltılmamış olunur insanlar.
Benimki de ne emzik ne biberonunu almadi aventin..
Patlamaya hazır bomba gibi aman uzak dur arasta:18:her an seni senden alabilir
Az önce kasım annelerindeydi, topic topic dolaşıyor ablam
arkadaşlar oyun minderini ben yaptım kızıma daha yeni bitti öylesine birkaç oyuncak astım çektim sizlerle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 851997
Günaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
Babyboumla anlaşıp topik topik dolaşsam mı acabaO değil de senin Kasım annelerinde ne işin var Suloz geçmiş günlerimizi mi anmak istedin
Almayınca almıyor canım, o yüzden reklam olsun diye ikilemde bırakıyorlar insanları. Ben oğlumun emzik emmesini çok istiyordum o yüzden hemen hemen her markayı denedim. Şimdi ben denememiş olsam, kesin alır dese bana. Koşar alırdım mesela hemen, emmesini çok istediğimden. O yüzden yaptığı şey yanlış.
Günaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?