2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar oyun minderini ben yaptım kızıma daha yeni bitti öylesine birkaç oyuncak astım çektim sizlerle paylaşayım dedim

Evet Avent'in güzel ürünleri var ama yinede bebekler için kesin alır, kesin kullanır diye bir ibare kullanmazsak daha iyi olur :) Çünkü düşük fiyatlı ürünler değil ve kesin ibaresi kullanılınca bütçesini zorlasa da denemek istiyor insan anne olarak. Benim oğlumla Avent kullanıyor biberon olarak ama emziğini almadı mesela. Bir emziğe en düşüğünden 24 tl verip kenara atmak istemez bence kimse :) O yüzden istisnalar hariç çoğu bebek alır ya da kullanır derseniz daha doğru olur diye düşünüyorum, yanıltılmamış olunur insanlar.

Ama siz olmadn bogazmdan gezmezki :-(

Evt smdi reklamlarrrr :-D

Benimki de ne emzik ne biberonunu almadi aventin..

Benimki de ne emzik ne biberonunu almadi aventin..

Almayınca almıyor canım, o yüzden reklam olsun diye ikilemde bırakıyorlar insanları. Ben oğlumun emzik emmesini çok istiyordum o yüzden hemen hemen her markayı denedim. Şimdi ben denememiş olsam, kesin alır dese bana. Koşar alırdım mesela hemen, emmesini çok istediğimden. O yüzden yaptığı şey yanlış.

Son düzenleme:
Patlamaya hazır bomba gibi aman uzak dur arasta:18:her an seni senden alabilir

Evet cucum maalesef :)

Az önce kasım annelerindeydi, topic topic dolaşıyor ablam

Ben de Babyboumla anlaşıp topik topik dolaşsam mı acaba O değil de senin Kasım annelerinde ne işin var Suloz geçmiş günlerimizi mi anmak istedin

arkadaşlar oyun minderini ben yaptım kızıma daha yeni bitti öylesine birkaç oyuncak astım çektim sizlerle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 851997

Ellerine sağlık canım yaa ben de 2 bandana yaptım 2 patik ördüm diye kendimi hamarat sanmıştım. Çok güzel olmuş güle güle oynasın minik kuş :)

Babyboumla anlaşıp topik topik dolaşsam mı acaba O değil de senin Kasım annelerinde ne işin var Suloz geçmiş günlerimizi mi anmak istedin

Uyku tulumu satarsın sende, gece uykusu olmayan bebek bile bu tuluma girince kesin uyur dersin
Yok canım ya ne zamandır böyle avent avent diye dalıyor topice, dikkatimi çekti profiline baktım da bizden önce kasım annelerinde pazarlamacılık yapmış orda gördüm

İste oyuzdrm evde 5-6 cesit emzik 9-10 tane de biberon var.. :) ama almiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…