- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.781
Hepimiz oyleyiz canim, teoride yapmam dedigimiz sey pratikte kurtarici oluyor bazen. Bebegin emmemek icin bu derece direniyorsa bence sorun sut azligi coklugu, mama tadi da olmayabilir canim. Belki damagi kasiniyor onun huzursuzlugu var, gazi var veya biryeri agriyor da olabilir. Sakin olup ne zaman ne yapinca ne tepki vermisti falan diye dusunur ve doktorunla da konusursan eminim cozeceksin bu sorunu. Altin kural "sakin olmak" bence bebek bakiminda.
Himm ben bebegimi hic kollarindan guc aldirarak oturu pozisyona getirmedim, kollari vucudunu henuz tasiyamaz cunku, allah korusun cikabilir kollari... Bebegin bunoyunu seviyor belki ama saglikli oldugu konusunda benim suphelerim var, sende pek emin degilsin demekki cit cit seslerinden iskillenmissin.
Her kulturde bebek bakimi farkli oluyor o yuzden ben ahkam kesmek istemem ama doktoruna danismani oneririm.
Bende bende cok merak ediyorum ivycim :)
nasya cnm çook tatlı şirinleride giymş ama kendisi daha şirin bişi :))
bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz
Günaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
günaydınn herkeseeeee
çokk güzel bir gün geçirelim yavrucuklarımızla.. hep böyle gülsün meleklerimiz
Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
Eki Görüntüle 850725 Eki Görüntüle 850726
kızlar geçen bir kaç arkadaş sormuştu oyun halısı
bizimki bunda iyi vakit geçiriyor
Yaaaaa bayıldım bayıldım hepsine maşallah, arastacım sanada ayrı bi maşallah:))))) çok kıskandım ben de çektircem en yakın zamanda. Alıntılayamadığım fotoğraflar olmuştur kusura bakmayın bunu yapana kadar elli kere kalktım başından öptüm bütün Ağustos böceklerinialın bndende o kdr, dün kabanımı denedim kapanmadı2tane kaban almıştım geçen kış eşim kararsız kaldığımı görünce ikisini de al demişti.şimdi nasıl bi kaban daha alim diim kendimden utanırım valla, yepyeni iki tane dururken..yeni topic açıp burdaki arkadaşlığımızı bölmeyelim herkesin bzm gibi kilo sorunu yok bnce..burdan devam edelim.Birbirimizi gaza getirelim..Ben bi kaç gündür canımın çektiği şekerli şeylere dur demeye çalışıyorum. acıkınca yoğurt kuru kayısı yemeye bol su içmeye başladım mesela..Göbeğim var bi beş kilo versem razıyım, şu an 65 kiloyum
günaydın cnm sanada, bnm oğlanda daha el uzatmaya başlamadı. Hera nın ki 3. ayda olduğundan galiba. Bnm paşamın tek gülücükleri var, daha eller harekete geçmedi..
maşallah Kayra ya..
bu soru bnmde merakım. akşam 18de değiştiriyorum sonra genelde uzun uyuyo gece10 bazen 12 de uykusunun arasında değiştiriyorum bazen uyanıyo bazen uyanmıyo, ıslak mendil deyince popoya genelde açıyo gözünü.ardından gece emmelerinde kaka yapmadığı için açmıyorum altını, sbh 5-6 kaçta uyanırsa açıyorum. Uyku bnm için de bebek içinde önemli. dediğin gibi uyandılar mı bi iki saat dalmaları zaman alıyo. pişik de olmadık çok şükür..
Eki Görüntüle 850210 Furkan da günaydın diyor sizee..
oğlun emmediği içinde azalabilir
bol bol uku oğlunuda kedinide bebekler insanlardaki günahların ağırlığından üç harflilerin etkilerinden rahatsız olurmuş tabi nazarda var birde uykulu iken benim oğlumda emmez bazende tam tersi emerek uyumak ister seninkide öyle olabilir
ilgin icin saol cnm sakın olmaya calısıcam
Arastacım mümkün olsa fazlalıklarını senden koparıp koparıp kendime yapıştırırdım memnuniyetle
Bende 1haftadir gaz problemimiz hortladi diye düşünüyordum hatta ilaca bile tekrar basladim ama sanirim gaz degil.buradaki çoğu kişide uyku problemleri,kucakta gezmek isteme,sürekli aglamalardan bahsedince aklima büyüme atagi geldi.arastirdim 11-12.haftalarda oluyomus. herhalde bu yüzden huzursuzlaryav kızlar bizim 2 gündür gaz problemimiz hortladı ve eymenim çok sıkıntı çekiyor sanırım üşüttük çocuğu sadece kucakta sakinleşi,yor.
Yaaaaa bayıldım bayıldım hepsine maşallah, arastacım sanada ayrı bi maşallah:))))) çok kıskandım ben de çektircem en yakın zamanda. Alıntılayamadığım fotoğraflar olmuştur kusura bakmayın bunu yapana kadar elli kere kalktım başından öptüm bütün Ağustos böceklerini
Eki Görüntüle 851877 Eki Görüntüle 851879
Kizim 20 gunluk ve 2 aylik bu resimlerde de, ben telefonla fotograf cekmiyorum cok fazla, fot. mak. ile cektiklerimin boyutlari cok buyuk maalsef ancak bunlari bulabildim telefonda :)
Anında aksiyon diye buna denir helal olsun valla:) masallah ana kiz mutluluğunuz eksik olmasın ne guzel gözleri varmis kızının öyle :)
kizimla birlikte taze foto, ekleyebildim mi acaba?
Canım benim çok sağol çektirin tabi ki bugünler geri gelmiycek hatıralar kalıcak.
Vuuv Ivy beklediğimize değdi çok güzel bi ana-kız daha. Maşallah canım Allah nazarlardan korusun eşin böyle güzelliklerden mahrum kalacağı için çok şanssız.
Senide melek bebişinide elbisenide yirimmm elma şekerii:80:
ıvyy sizede bi maşallah :) ayrıca minnoşun bebekle resmindeki bakışına bittim çok tatlı :)
Kızlar CNm çok fena tarçınlı cevizli havuçlu kek istiyo :122:ben bu popişle nasıl kilo vercembide bu keki nasıl yapıcam Aklıma düştü bi kere duru müsaade ederse inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?