2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilgin icin saol cnm sakın olmaya calısıcam

doktora soracağım ama buradakilerede bi sorayım dedim öyle olan varmı diye

günaydınn herkeseeeee
çokk güzel bir gün geçirelim yavrucuklarımızla.. hep böyle gülsün meleklerimiz

hanıma bakın işte böyle atıyor emziği uykuya dalıyor

Eki Görüntüle 851591

Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci

Sağol cucum amin...

Sizi seviyom yaa

İşte burda da bahsi geçen kuzu:

Eki Görüntüle 850769

Eki Görüntüle 850725 Eki Görüntüle 850726
kızlar geçen bir kaç arkadaş sormuştu oyun halısı
bizimki bunda iyi vakit geçiriyor

Yaaaaa bayıldım bayıldım hepsine maşallah, arastacım sanada ayrı bi maşallah:))))) çok kıskandım ben de çektircem en yakın zamanda. Alıntılayamadığım fotoğraflar olmuştur kusura bakmayın bunu yapana kadar elli kere kalktım başından öptüm bütün Ağustos böceklerini

Smdi bu ne alaka oldu anlamadm..insanlarin gunahlaryla masum bebislern ne ilgisi var..hala boyle hurafelere inanan insanlar varmis demek..

ilgin icin saol cnm sakın olmaya calısıcam

Cnm bnm kizm 20gunlukken memeyi reddetti sagip biberonla verm ve onudq reddetti ne biberonlr aldk careszlikten.kasikla akitiyodm agzina.1 hfta oyle besledm doymadi diye gunlercr agladm..doktor donemsel seyler bunlr dedi..snra gecti..ama kolik sancilari oldgndan herzaman meme emmiyo ..ben 2bucuk aydr sagiyorum emmedgnde biberonla veriyorm..sutum hc azalmadi..150cc den assaya hc dusmedi..bde ben adet oldum.suandada sutumu biberonls bile almiyo..doktora sordm hormonlrdan tadi degsrmis sutun kimi bebek bu donemde reddedermis..mama veriyorm bu yuzdn.

Kizlar ben ilk zamanlari unuttum da bi aktabamiz yeni dogum yapti bi sorunu varmis sizler neler yapmistiniz? Bebek normal dogumlu dogdu ama memeye geldiginde agzinda tutuyormus ne agliyo ne bisey yapiyo sadece agzinda tutuyo bazen uyuyakaliyomus, uyandirsalar bile emme olayi yokmus. Siz yasamis miydiniz boyle bisey napmistiniz???

Arastacım mümkün olsa fazlalıklarını senden koparıp koparıp kendime yapıştırırdım memnuniyetle

yav kızlar bizim 2 gündür gaz problemimiz hortladı ve eymenim çok sıkıntı çekiyor sanırım üşüttük çocuğu sadece kucakta sakinleşi,yor.
Bende 1haftadir gaz problemimiz hortladi diye düşünüyordum hatta ilaca bile tekrar basladim ama sanirim gaz degil.buradaki çoğu kişide uyku problemleri,kucakta gezmek isteme,sürekli aglamalardan bahsedince aklima büyüme atagi geldi.arastirdim 11-12.haftalarda oluyomus. herhalde bu yüzden huzursuzlar

Kizim 20 gunluk ve 2 aylik bu resimlerde de, ben telefonla fotograf cekmiyorum cok fazla, fot. mak. ile cektiklerimin boyutlari cok buyuk maalsef ancak bunlari bulabildim telefonda :)

Smdi bu ne alaka oldu anlamadm..insanlarin gunahlaryla masum bebislern ne ilgisi var..hala boyle hurafelere inanan insanlar varmis demek

işte masum olduklari için hissediyorlar canım
ben kendi yaşamadığım şeye inanmam fazla
inanıp inanmamak sana kalmış

Son düzenleme:

Canım benim çok sağol çektirin tabi ki bugünler geri gelmiycek hatıralar kalıcak.

Eki Görüntüle 851871

kizimla birlikte taze foto, ekleyebildim mi acaba?

Vuuv Ivy beklediğimize değdi çok güzel bi ana-kız daha. Maşallah canım Allah nazarlardan korusun eşin böyle güzelliklerden mahrum kalacağı için çok şanssız.

Anında aksiyon diye buna denir helal olsun valla:) masallah ana kiz mutluluğunuz eksik olmasın ne guzel gözleri varmis kızının öyle :)

kizimla birlikte taze foto, ekleyebildim mi acaba?

Mrblar çok güZelsiniz CNm :)maşallah [/QUOTE]

Senide melek bebişinide elbisenide yirimmm elma şekerii:80:

ıvyy sizede bi maşallah :) ayrıca minnoşun bebekle resmindeki bakışına bittim çok tatlı :)

Cok tesekkur ederim hepinize, sizin guzelliginiz yaninda bizde bir araya sikisirsak ne mutlu :) Arastacim, o konuda bazi gelismelr oluyor gibi... Ama cook uzun surer daha toparlanmasi...

Kızlar CNm çok fena tarçınlı cevizli havuçlu kek istiyo :122:ben bu popişle nasıl kilo vercembide bu keki nasıl yapıcam Aklıma düştü bi kere duru müsaade ederse inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…