2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haha evet

Canim benim oglum da biberon almiyor.sen hangi biberonu kullandin?

Cnm hc ummadgmiz bi anda devreye girer yine..bde EMZIK diyip sansimi denesemmi acabaa :-D
Aralık ayında gelir canım o bir daha yaptığı alıntıya bakılırsa bugün ekim ayının emzik, biberonlarına cevap verdi çünkü hafife almayalım kolay değil o kadar topice yetişmek

Nutellanın üzerini okuyorum şimdi 100 gramda 544 kalori diyo yuh bea

AHH AHHH. beni o nutellalar mahvettti..

arkadaşlar oyun minderini ben yaptım kızıma daha yeni bitti öylesine birkaç oyuncak astım çektim sizlerle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 851997
çoook beğndimmm bende mi yapsmm aceppp

aynennn katılıyrmm canım... bizdede 5 çeşit vr hiç birini almadıı hanım kızımmmm hala denyrm aradaa

Aralık ayında gelir canım o bir daha yaptığı alıntıya bakılırsa bugün ekim ayının emzik, biberonlarına cevap verdi çünkü hafife almayalım kolay değil o kadar topice yetişmek

Biri bizi biri bizi gozetliyor :-D artik emzik biberon demeye korkar olduk..hemen damlarr biri biberonmu dediiiii yettimmm kizlar :-D

ewdekini bitiriyim bidaha almıcam nutella :) her sefernde böyle diyip diyip yedimmm :)

şimdide yeni lafım: işe başlıyım kilo weririm

ama gerçekten konsantre olamadım göğüslerim boşalıo gibi hissediyorum az yiyince we korkuyorum süt olmaz die...

canım çok teşekkürler bilgin ve uğraşın için bugün sizin sünnetti sanırım geçmiş ola şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…