- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.841
Uyku tulumu satarsın sende, gece uykusu olmayan bebek bile bu tuluma girince kesin uyur dersin
Yok canım ya ne zamandır böyle avent avent diye dalıyor topice, dikkatimi çekti profiline baktım da bizden önce kasım annelerinde pazarlamacılık yapmış orda gördüm
Cdden bi emzik biberon lafi gecmeye gorsun hoopppp damliyo ;-) heran her yerde :-DYaSak değil mı reklam yapmak ne zaman biberon emzik ile ilgili birşey olsa pratik hanım çıkıyor ortaya başka hic bir konuda yok
Bebelere tuluumm, bebelere tulummmHaha evet
Bebelere tuluumm, bebelere tulummm
canim mamayi yemior derken, biberonu mu agzina almiyor emmiyor? Yoksa mamayi emip tadini aldiktan sonra mi cikariyor? Bende 10 gun antibiyotik kullanmaya baslamistim ve kizima mama verdim gunun yarisinda, daha onceleri biberonu almayan kizim anne memesine benzer uretilen bir biberonu aldi, mamayi sorunsuz emdi, kakasini yapti. Ben kizim mamayi almiyor saniyordum meger biberon agzina yabanci geliyormus... Yigenim ise mamayi almazdi, emer emer ama yutmaz hepsini cikarirdi, veya mama emdikten sonra kusardi, agzinda biriktirir mamayi ve yuzunu burustururdu, bu mamayi sevmeyen bebek modeli iste :)
Tulumcu geldi haaanıım uyku tulumlarım var
Biberon
Bişey deniyom durun
Bebelere tuluumm, bebelere tulummm
Cdden bi emzik biberon lafi gecmeye gorsun hoopppp damliyo ;-) heran her yerde :-D
Biberon
Bişey deniyom durun
Aaa arastacm hangi BIBERONU KULLANIYOSUN :-D aaa gelmedi hngi topikte acaba :-D
Şu an online değil kendisi sanaldan reele geçiş yapmış olabilir. Burdaki mesai bitmiştir belki deBiberon
Bişey deniyom durun
Çok güzel olmuş CNm ellerine sağlık benim neden böle hünerlerim yok yaarkadaşlar oyun minderini ben yaptım kızıma daha yeni bitti öylesine birkaç oyuncak astım çektim sizlerle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 851997
Ama siz olmadn bogazmdan gezmezki :-(
Gelmedi evet hayal kırıklığı yaşadım
Cnm hc ummadgmiz bi anda devreye girer yine..bde EMZIK diyip sansimi denesemmi acabaa :-D
Aralık ayında gelir canım o bir dahaCnm hc ummadgmiz bi anda devreye girer yine..bde EMZIK diyip sansimi denesemmi acabaa :-D
Nutellanın üzerini okuyorum şimdi 100 gramda 544 kalori diyo yuh bea
çoook beğndimmm bende mi yapsmm aceppparkadaşlar oyun minderini ben yaptım kızıma daha yeni bitti öylesine birkaç oyuncak astım çektim sizlerle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 851997
Evet Avent'in güzel ürünleri var ama yinede bebekler için kesin alır, kesin kullanır diye bir ibare kullanmazsak daha iyi olur :) Çünkü düşük fiyatlı ürünler değil ve kesin ibaresi kullanılınca bütçesini zorlasa da denemek istiyor insan anne olarak. Benim oğlumla Avent kullanıyor biberon olarak ama emziğini almadı mesela. Bir emziğe en düşüğünden 24 tl verip kenara atmak istemez bence kimse :) O yüzden istisnalar hariç çoğu bebek alır ya da kullanır derseniz daha doğru olur diye düşünüyorum, yanıltılmamış olunur insanlar.
Aralık ayında gelir canım o bir dahayaptığı alıntıya bakılırsa bugün ekim ayının emzik, biberonlarına cevap verdi çünkü hafife almayalım kolay değil o kadar topice yetişmek
Evet canım hortumlu olan. Ben çok tırsıyodum çekerken ağzıma gelir diye ama korkum boşunaymış, sünger varmış içinde :)
Büyük şişede serum fizyolojik aldım damlalığa çekip onu damlattım ve öyle çektim burnunu. Anında mızıldanması kesildi.
Şöyle birşey:
Eki Görüntüle 850213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?