- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.761
nasya cnm çook tatlı şirinleride giymş ama kendisi daha şirin bişi :))
bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz
Canım benim sütüm azdı bebeis hiç emmedi hemen medela sagma makinasi al bak benim bebeis onun sayesinde büyüdü. Sırf anne sütuyle besledim onu . Bu ay 5100 sen 6600 olmus kucuk danam
Makina olmasaydı ben yanmıştım.
O cici bebe cok zararlıymis gecen TV'de çıktı. Acaba pirinç unu falan mı versen bilemedim daha mı iyi olur yada bu mamalarla muhallebi yapılıyormuş pirinç ununa gore daha vitamini olur. Ben muhallebisini mamayla yapicam .
Her cocuğun huyu farklı ben ac Bırakın onu yapın deyip duranlara kızıyorum. Yemeyen yemiyor benimkide almadı memeyi biberonla besledim. Mis gibide büyüdü basta ole korkuttular ki yok makinayla sut gelmEz Carrt curt , bal gibide geldi. Hem bebegimin ne kadar içtiğinide bildim.
İstersen makina al dene olmadı elindeki mamalarla muhallebi yap yedir. Artık nasil yapılır bilmemde nette vardır .
Hırpalama kendini kutfen
canim mamayi yemior derken, biberonu mu agzina almiyor emmiyor? Yoksa mamayi emip tadini aldiktan sonra mi cikariyor? Bende 10 gun antibiyotik kullanmaya baslamistim ve kizima mama verdim gunun yarisinda, daha onceleri biberonu almayan kizim anne memesine benzer uretilen bir biberonu aldi, mamayi sorunsuz emdi, kakasini yapti. Ben kizim mamayi almiyor saniyordum meger biberon agzina yabanci geliyormus... Yigenim ise mamayi almazdi, emer emer ama yutmaz hepsini cikarirdi, veya mama emdikten sonra kusardi, agzinda biriktirir mamayi ve yuzunu burustururdu, bu mamayi sevmeyen bebek modeli iste :)
kızlar bende ağustos annesiyim
size birşey soracağım
oğlum kalkmak istediğinde kolundan tuttuğumda çıt çıt iye sesler geliyor
bu sizde de oluyor mu normal mi acaba:18:
kızlar bende ağustos ennesiyim
size bişey soracağım
oğlum kalkmak istediğinde kolundan tuttuğumda çıt çıt iye sesler geliyor
bu sizdede oluyor mu normalmi acaba:18:
Maşallah ne kadarda masum uyumuş , melek gibi
Allah nazardan saklasın
Benimki de yapıyor , azonce ellerini tuttum birden gelmeye başladı sok oldumkendi geldi bana dogru
Amanın şirine gelmiskendi gibi şirinleride giymiş , cok tatlı annesi , maşallah ona
Yakışıklı ve karizmatik oglus gelmis
Onun ciddiligini yerim
Fıstık gibi bir kız ve çooook yakışıklı bir erkek gördüğüme çoooooooook mutlu oldum.Meleksiniz siz melek.kızımın arkadaşları maşşallah size,Allah ana-babanıza bağışlasın sizi ve hepinizi
Kız Mucize hani ünlüler paparazilere çekmeyin bakışı atar ya aynı öyle bakmış senin oğlanAma çok yakışıklı sanki bir jön kameralara yakalanmış gibi hissettim. Papyonunu yediğim
Oyy masum kuZucuk nede güzel uyuyosun sen öle
Şirinem benim öpmeye doyamam seni fıstıklı lokumcuk
Amanın ciddiyete bakın açılın kızlar karizma gelmişşşşyirim seni
Ay yerim Onun şaşkın bakışlarını masallah ona kamerayı sevmiyor demek annesi :)
tEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENDE BU KIYAFETİNİ ÇOK SEVİYORUM YA YIKAYIP YIKAYIP GİYDİRİYORUM HEMEN KÜÇÜK KALIYOLAR ÇÜNKÜ:)
Saol tatlı dilli güler yüzlü arkadaşım belki bi gün biyerlerde tanışırlar ve gerçekten arkadaş oluverirler kim bilir dünya küçük
Saol arkadaşım yanaklar aldı başını gidiyo ne yapıcaz bilmem
Öylemi gamze hoş oluyo tabi ama idanın o kadar çok özelliği varki annesi oda varsın olmasın maşallah kuzuna
Evet canım ben kendi resmimide paylaşıcam ama onlar eşimin telefonda yakın zaman da atarım babaya da benzetılıyor ama ben bana benzesin istiyorum zaten:)barışta sana benziyoor ha bu arada bizim doktorda badem yağı önerdi daha bi iyi oldu sanki konaklar için
nasya cnm çook tatlı şirinleride giymş ama kendisi daha şirin bişi :))
bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz[/QUOT
aman ne yakışıklı bişey bu annesi maşallah maşallahniyeyse benımkide öyle gülerken birden ciddileşiyo cadı ama bu sabah yakaladım bi gülücük
çoook şekersnzzz...:) maşllh dyelimmm
oğluşumm hepinize tek tek teşekkür edioo :)) yıkadık uyuyoo şimdi....o yüzden geciktik teşekkürlereee
nasyacım sende güze bi annesinn :) kızındaa çok tatlı....
bu arada benm berkayımın acaip dişleri kaşınıoo ellerini yiyerek gidermeye çalışıo diş kaşıyıcıyı tutamıo...wee artık emzik almıoo onu ısırıp dişlerini kaşıyıp atıo we göğsümde uyuyo başa döndük
Ah buradaki yardim cigliklarimi duyan olmadi :) ben laptop acamayan bir anneyim maalesef, kk ninda mobil uygulamasi yok. Iphone-ipad den resim yuklemeyi basarirsam paylasacagm canim.
lepistescim saol cnm ıste kımse böle yaklasmıyo yok bu cocuga o verılırmı bu verılır mı daha hıc bısey wermedım sadece soruyorum ınsan basına gelmeyınce anlamıyomus ben salak degılım mama yada sut wermem gerektıgını bılıyorum ama almıyosa napayım esım gelsın dr gidicem bı danısayım ama makına alma fikri benımde aklıma yattı evde var ama manuel pek ıse yaramıyo sanırım ihtıyacm olmadıgı ıcın almamıstım cok tsk ederım ılgın için
Ivycm bnmkı sanırım mamayı yemıyo cunku bıberonumu sevmedı dıye cay kasıgıyla vermeyı denedım mamayı yüzünü burusturuyo agzında bırıktırıp bırakıyo gerı oglum cok tatlı ama cok da huysuz teyzelerı cok sinirli herseyı begenmez ınan dun dört kısı mama yedırmeye emzırmeye ugrastık her kafadan da bı ses dusunun halımı saol cnm bu arada
cnm sen benı anlamadın galıba zaten benımde demek ıstedıgım süt yetmıyo mamayı yedıremıyorum uc kutu mama var ewde suan denemek ıcın aldım bosa gıttı umrumda da degıl gıtsın sütüm arttıramıyorum bu dedıgınız herseyı yıyorum zaten sut artıran seylerı konusmustuk bılıyorum onları demek ıstedıgım mama yemıyo sut yeymıyo ne yedırcem tadını begenmedı mamanın ben kendımı sartlamadım olmuyosa olmuyo napayın 3 ay en azından emzırdım ben mamayıda yemıyo dıye uzuluyorm onu barı yese ac kalmaz bnm sizden ıstedıgım önerebılcnz mama varmı yada cıcı bebe wersem arada erken olurcok karısk anlattm bılıyorum ama ınanın psklojm bozldu gazı atlattk bu basladı
Bebegini kaldiriken neden kolundan tutuyorsun :s, henuz kemikleri yeterince guclu degil ki. Kol altlarindan sirtini sararak ve hatta kafasina (3 aydan kucukse) da destek vererek kaldirmamiz gerekir.
dün üç aylık olduk canım
yanlış anladın elimi tutunca kalkmak istiyor bende arada yatırken oturur pozizyona kaldırıyorum dünyalar onun oluyor
Evet canim demekki seninki mamayi sevmiyor, beni yanlis anlama ama, bebegini beslerken basbasa olmanin cok onemli oldugunu dusunuyorum ben. Mama verirken yakisikliyla basbasa olsan, ona tamamen yabanci olan seyi yutmasi kolay degil, sakinlestirerek versen belki alir. Tabii mama verdigin zaman aslinda tok veya gazli da olabilir canim. Belki cok klise ama, bebekler acikinca gercekten yiyorlar ne versen :) Allah yardimcin olsun, yavrun ac saniyorsun, besleyemiyorsun sanarak kendini yiyorsun sen simdi, lutfen rahat ol, stres en zararli sey istah icin, bebeginde strese girmesin.
Canım bazen insanların günahları bebeklerin sırtına yük olarak biniyo biz göremiyoruz, bebeğin vücudu ağırlaşıyo haliyle kollarından çekince de çıt diye ses geliyo. Hep okumak lazım
Canım bazen insanların günahları bebeklerin sırtına yük olarak biniyo biz göremiyoruz, bebeğin vücudu ağırlaşıyo haliyle kollarından çekince de çıt diye ses geliyo. Hep okumak lazım
çoook şekersnzzz...:) maşllh dyelimmm
Nasya sende bebisinde cok guzelsiniz masallah size :)
Çok teşekkür ederim saolun canlar ben şimdi cimcimeyi marinaya götürüyorum biraz dolaşım havalar iyi giderken hepinizi öpüyorum
Allah iyiliğini versin arasta başka da birşey soyleyemiyorum gözümden yas geldi :)
yok cnm neden yanlıs anlıyım zaten amacım farklı görüsler almak o yüzden burda paylastım sıkıntımı.aslında o 4 kisiyi ben cagırdım elımde olmuyo strese girmek ıstemıyorum ama benı emmeyıp elıyle ıtınce dunyam basıma yıkılıyo sankı benı ıstemıyo sanıyom tek de cok zor yanlız basıma da denedım olmayınca onları cagrdm annem kv de fln 1 haftadır bununla ugrasıyorum bakalım bıde sakınken denıyım. cok sıkıntı yasadım gazlıydı zaten bebegım yenı atlattk gazı olsada olmasada aglıyo sinirlı huysuz hep ıstedıgı olcak bi tek benmıyım böle bılmıyorum ama gercekten uc aydır cok sıkıntı yasıyorum bazen sunu yapmam ben cocuguma asla dedıgım seyı bıle yapıyorum caresızlıkten
Neyse öğendiğinde bekliyoruz merak ediyorum ben şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?