- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.861
Sen de mi Brütüs
Smdi dicem gne bana hucum ediceksnizde ben o nutellayi yillardr her sabah yerim bna hc etkisi yok..ya bna kiko ypsa olmazmi :-D
Angy kaç yaşındasın yavlum ?
28 oldum sekerimmm
Dur bakalım 30 dan sonra değişicek mi, inş değişmez. Ben yıllarımı kilo almaya vermiştim zamanında sabah cips çikolata ve meyve suyu yiyodum kilo aldırsın diye
Kızlaaar çok hoşsunuz ya sabahtan beri arada girip geçmişi okumaya çalıştım hızınıza yetişemedim :))
Hele o güzel melekler maşallah yani sanki bütün şirin bebekleri bu topiğin anneleri doğurmuşGördükçe ısırasım yiyesim geliyor hırsımı kızımdan alıyorum
Tek umudm dogum kilolariydi cnm ya onlarda gitti gne eskiye dondum :-D
Kızlar gelin bak bişey vercemBen de kilodan yana dertliyim fazlalarımı size armağan ediyorum :)
69la doğuma girdim 60,5 kiloya düştüm şuan 62-63 arası oynuyor aaaaah yanmışım ben
Süper canım aman nazar değmesinistediğini yiyip içebilme gibisi yokmuş bunu şimdi daha iyi anlıyorum kıymetini bil.
%75 ben alayım %25 sen al. benim daha cok ihtiyacım varBz paylasiriz sulozla :-D eriyip aktik vla..bde butun gun bebisleri gezdire gezdire iyice coktuk ;-)
Asu yu bzm yerimizede micirip op cnm..bu arada resm bkliyrz ne zamndr paylasmiyosn nasi buyumustr minnos
Bz paylasiriz sulozla :-D eriyip aktik vla..bde butun gun bebisleri gezdire gezdire iyice coktuk ;-)
Cnm ne istedgni yeme icmesi..eylule gaz ypicak diye yiyemiyrm canim neler istiyoda tutuyorum bogazimi :-( hamileyken deli gbi kola ve jelibon aserdm ikisinide daha agzima alamadim...gcen markette gordm bn icmeyeli kola siselerinin ambalajlari baya degismis :-D
Büyüdü valla fındık kurdum :))
Yaaa ben niye erimiyorum arkadaş NEDENNNN kendime cevap veriyim :) Uzun süre çocuk gezdirip çoook acıkan bünyem yeme fırsatı bulunca doymak bilmiyor sonuç bu
Almayınca almıyor canım, o yüzden reklam olsun diye ikilemde bırakıyorlar insanları. Ben oğlumun emzik emmesini çok istiyordum o yüzden hemen hemen her markayı denedim. Şimdi ben denememiş olsam, kesin alır dese bana. Koşar alırdım mesela hemen, emmesini çok istediğimden. O yüzden yaptığı şey yanlış.
of canım sanki benim büyük oğlumu anltıyorsun vallahi çözüm nedir bilemiyorum bilsem kendi oğlum auygulardım.onun yapıs böyledir maşlalh.senin yediklerin nedir canım belki onlarda etiliyor.kahve çay çikolata pekmez bal onlar fazla uyarıcıdır.papatita ıhlmaur anason resen çayları içmeye çalış hem süt yapar hemnde kızını biraz rahatlattır.milupanın iyi gecelr çayı var bide ondan dene desem faydası olurmu bilmiyoum denemdim hiç.akşamları hep aynı saatte mi uyutuyorsun.yatırmadan önce ortama hazırlasan.gece lambasını aç daha skain oyunları oyanmaya dene biraz sakinleşlince ayaklarına sırtına masaj yap rahatlar daha kolay uykuya dlar.en baştan yok yok yine aynı dersin am aşöyle bir 4,5 gün pes etmeden bunu uygularsan o rotine alışır bebeğin ve artık bilecek gece lambası yakıldımı knedisi sakinleşir ve daha kolay uykuya dalacak.zor bir hafta sonra öğreniyorlar.
Pifff düşüncesizlik etmişler o kadar kalabalık gelinir mi((
Hazır al koy canım, ayıbı olmaz bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?