2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kim ne derse desin anneyi hissediyorlar cocuklar. Biz mutluysak onlar mutlu, biz mutsuzsak onlar mutsuz...

sanırım siz duruta çok yüz verdiniz
saat kaç oldu daha duru uyuyor galiba.
bu delikanlının kahvaltısı var, ütü öyle duruyor.
şimdiki gelinler böyle galiba.
adam kalkmış sana çiçek getirmiş sen hala uyu.
kahvaltıyı da selim hazırlıyordur kesin.
suloz yaktın çocuğun başını

maşallah nazar değmesin.
çok güzel uyuyor bence.
Benim kız 22.00 gibi uyuyor. 2.00, 4.00, en son 6.30 da ayakta.
Babasından önce kalkıyor.
Gündüz de toplam 4 saat ancak 22.00 ye kadar

aminnn canım..geçen gün kv yüzünden uykumuz sapıttı, uykusunun ne büyük nimet olduğunu o gün anladım
20.30 da zor uyuttum, 01.00 de kalktı 1 saatten fazla uyumadı, sabahta 05.30 da ayaktaydı. tabi uyku saatleri şaştığı için sürekli ağladı...
kriz sebebimizi söyleyeyim belki sana da faydası olur; paşam gündüzleri 4 kez uyuyor ve her uykusu 45dk-1 saat en fazla. yani gündüz ortalama 3,5-4 saat uyuyor. bide uyku saatleri yaklaşık aynı. geçen evde temizlik var diye kv baktı, bütün gün çocuğu uyutmuş hemde ayağında sallayarak. gündüz uykusunu fazla uyuyunca geceye bişey kalmamış. neyseki ertesi gün hemen toparladım olayı

Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759

Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill

Eki Görüntüle 862761
oy oy bende o yapraklar gibi seni yiyim yakışıklı , ayrıca çok naziksin
canım emme aralıkları iyi bence . büyüdükçe azalır gece uyanmaları

cnm Furkan 21de uzun uykuya yatıyo ya da bz (öncesinde yatağına yatırmayıp arabasında yada koltukta bıraktığımız için) öyle sanıyoruz.
21..23..01..03..05..şeklinde 2 saate bi emiyo ama kitap 3-4 saate bi emmeli dio yanlış hatırlamıyosam..bnce de çk sık bazen 3 saati buluyo emme aralığı çok seviniyorum..bazen 6 bazen de 7 de kalkıyo dahası yok..ama kitap tekrar uyutun dio,deneyeceğim..

dün dr. a gttik az hırlıyodu, şükür bişi yokmuş. 60 cm boy-6700 gr kilo-42.5cm baş çevresi çıktı. dr başı çk büyük:18::18: 2 ay sonra gelin, bi ay sonra sağlık ocağında ölçtürün yazın getirin dedi:26:

kızlar sağlık açısından insanların 10da uyuması iyiymiş karaciğer dinlenmeye geçermiş.. acaba bebekler için buda geçerlimidir?
biz 22.30da uyuyoyoruz... bazı geceler 3te uyanıyor emmek için bazende sabah 6da uyanıyor sabah 8.30 9.00 gibi uyanıyor
gündüz uykusu önceden çok güzeldi 1den 4e kadar uyurdu ama şimdi ara ara uyanıyor ağlayarak.. kesintisiz uyumuyor..

bizde de genelde su sekilde 21:00 de yatiyor. ilk uyanisi gece 2:00 bazen 3:00 bu en uzun uykusu. Bundan sonra artik her 1,5 bazen her 2 saatte bir uyaniyor. Saat 7:00-8:00 civari uyaniyor. Yani 21:00 den 8:00 e minimum 3 maksimum 4 defa uyaniyor.

Aslinda baktiginda oglum uykusunu aliyor. En uzun uykusu 21:00-02:00 ama ben de gece 12:00-01:00 gibi yattigimdan ve 2:00 den sonra da sIk sIk uyandigindan ben uykusuz kaliyorum. Bir de bizim gece uyanmamaiz, emmemiz, gaz cikarmamiz yarim saat suruyor. Bir de o aralari dusun iyice uykusuz kaliyorum maalesef

Başın Sağolsun canim. Kalanlara allah sabır versin.

Masallah cok seker ve cok yakışıklı ,ortalığı yakacak bu yakışıklı. ...

Parmecim başınız sağolsun..

tüt tütütü maşallahhh

güzeldi

Hepinizden Allah razı oldun cok teşekkürler

ay gribeyaz şimdi farkettim sen benden 1 hafta önce evlenmişsin.
1 gün önce doğurmuşsun.
uykuları tam düzenli değil ki canım daha neler değişir bakalım.
mesela ben keraat vaktinde uyutmak istemiyorum beyin hücreleri ölürmüş insanın.
ama bunlar bebek engel olamıyoruz ki

kızlar aranızda biodermanın ürünlerini kullanan var mı?
paşamın cildi çok kuru, özellikle yüz nemlendiricisi almak istiyorum ama karar veremedim. bizde sabemed var ama hiçbir işe yaramadı

Aybikecim benim esim cok beyaz ve kuru. Dermatalog biodermanin urunlerini vermisti hep onun urunlerini kullaniyor. Ben de yazin gunes kremi olarak kullaniyorum. Biz ikimiz de cok memnunuz. Ama bebek urunleri nasildir bilmiyorum.

canım annem ablama hep derdi
çocuğun uyumuşken sen de uyu.
çok doğru tespit inan ki.
ben hemen yatıyorum yoksa hayatta uykumu alamam.
22.00 den 6.30 kadar vaktim var arada uyanmaları saymıyorum

chenncim daha kötüsü bu 3. erteleyişleri 3 haftadır gelecekler gelemediler dalga mı geçiyolar adam mı seçiyolar bilemedim ki. aslında seviyorum hepsini ama bu kadar uzatılmaz ki bende sürekli önce onları alayım diye bebek mevlüdünü erteliyordum. komşular sürekli mevlüdü ne zaman deyip duruyor bende artık dşündüm taşndım ve bu hafta içi bebek mevlüdünü aradan çıkarmaya karar verdim.dua edinde bebişim hastalık kapmasın kalabalıkta 40-50 kişi olur evde

anam pek yakışıklı bu oğlan...maşallahh... gözleride benm kızımın gözleri gbi kara kara..

Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759

Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill

Eki Görüntüle 862761
topiğin yakışıklıları maşallah oğluşlarınıza...

canm al bi benden daha bi gün kızımla ikimiz ikindi keraatinde uyumuştuk, uyanınca başım o kadar ağrıdı ki çok endişelendim acaba kızıma da aynı etkiyi yapıyor mu bu saatlerde uyumak diye o saatlerde kendim uyutmuyorum ama uyursada bişey yapamıyorum Allah korusun artık

emme saatlerimiz aynıymış:) benimde saat konusu kafama takıldı, salı kontrolümüz var sorayım bakalım doktora..
maaşallah tosuncuğa, kilosu çok iyiymiş. ben başa hiç dikkat etmiyordum, salı bakayım kaç ölçüsü.
şu sabah erken kalkma konusu bizde de öyleydi. uyandı sanıp hemen konuşmaya başlıyordum tabi uykusu açılıyordu. bende bir iki kere denedim kolaylıkla uyudu. bi dene bakalım, bence Furkan da uyur, uyku saatleri Atahan a çok benziyor. canım ben 18.30 da yatağına alıyorum, bence sende al..bu durumda 21.00 den önceki uykusunu gece uykusu olarak algılamayacak, gündüz şekerlemesi diye düşünecek

karaciğeri bilmiyorum canım özellikle ama doktorumuzun bize söylediği büyüme hormonlarının en aktif olduğu saat 20.30-24.00 arası...o nedenle 19.30 gibi uyumuş olması lazım ki 20.30 da derin uykuya geçmiş olsun. tabi bu doktorumuzun tavsiyesi, gel de bebişlere anlat uyuman lazım diye

evet dediğin gibi oğlunun uykusu gayet güzelmiş ama seni nasıl uykusuz bıraktığını tahmin edebiliyorum...bende 2 saatlik uykulardan çok yoruldum
aman yinede sağlıkları iyi olsun da :) hele sabah bir uyanışı var gülücükler atarak, o an uykum falan kalmıyor
canım sizde gaz aynı hız devam mı, azalma var mı?

suloz bu yaşta dicem yaşta bile değil çapkınlığa başlattın bebeği :)) maşallah çok tatlı

suba bayıldım oğluşuna maşallahh pek masumm

kızlar aranızda biodermanın ürünlerini kullanan var mı?
paşamın cildi çok kuru, özellikle yüz nemlendiricisi almak istiyorum ama karar veremedim. bizde sabemed var ama hiçbir işe yaramadı

Canım benim oğlumun da cildi çok kuru. Doktorumuz emolium vücut losyonu verdi ben memnun kaldım. Yüzü için bübchen bebek bakım kremi kullanıyorum baya da yoğun bi krem ama yüz kuruluğuna tam çözüm bulamadım. Çocuk doktoru cilt doktoruna da gösterin dedi bir dahaki kontrolümüzde cildiyeye de götürmeyi düşünüyorum. 1,5 ay oldu konak sorunumuz çözülmedi doktor en son badem yağ sür dedi ama bebe yağ zeytinyağ badem yağı denedim yıkadıktan sonra tekrar kuruyor kafası ne yapsam bilemedim inşallah cilt doktoru bi çözüm bulur
((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…