- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.321
Parme tesek.ederim canım buarada başınsağolsun yakının vefat etmiş sanırımAllah geride kalanlara sabır versin.
Bekle haklısın canım.O gün emdi uydu,emdi uyudu sanki üzüntümü anlamıs gibi sakindi ama uykusunda çok ağladı.((
Hiç oyle olmamıstı uyuyordu ama çok huzursuzdu.(
Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759
Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill
Eki Görüntüle 862761
maşallah nazar değmesin.
çok güzel uyuyor bence.
Benim kız 22.00 gibi uyuyor. 2.00, 4.00, en son 6.30 da ayakta.
Babasından önce kalkıyor.
Gündüz de toplam 4 saat ancak 22.00 ye kadar
canım kullanmadım ama kızımın bacaklarında pul pul dökülme olmuştu ozaman doktorumuz biodermayı önermişti..
oy oy bende o yapraklar gibi seni yiyim yakışıklı , ayrıca çok naziksinDurucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759
Eki Görüntüle 862761
canım emme aralıkları iyi bence . büyüdükçe azalır gece uyanmalarısana pompa alıp şu açlık konusunu deneyeceğimi söylemiştim ya canım pompamız daha dün geldi
gece sağdığım sütle besleyeceğim bakalım, eğer uyanmazsa sorun açlıkmış
uykusu güzel ama emme sıklığı çok fazlaakşam 7 de uyuyor..21.00-24.00-03.00-05.00-08.00 emme saatleri..09.00 gibi de kalkıyor sende de durum aynı mı? bana çok sık gibi geliyor emme aralığı
sana pompa alıp şu açlık konusunu deneyeceğimi söylemiştim ya canım pompamız daha dün geldi
uykusu güzel ama emme sıklığı çok fazlaakşam 7 de uyuyor..21.00-24.00-03.00-05.00-08.00 emme saatleri..09.00 gibi de kalkıyor
sende de durum aynı mı? bana çok sık gibi geliyor emme aralığı
sana pompa alıp şu açlık konusunu deneyeceğimi söylemiştim ya canım pompamız daha dün geldi
uykusu güzel ama emme sıklığı çok fazlaakşam 7 de uyuyor..21.00-24.00-03.00-05.00-08.00 emme saatleri..09.00 gibi de kalkıyor
sende de durum aynı mı? bana çok sık gibi geliyor emme aralığı
Parme tesek.ederim canım buarada başınsağolsun yakının vefat etmiş sanırımAllah geride kalanlara sabır versin.
Bekle haklısın canım.O gün emdi uydu,emdi uyudu sanki üzüntümü anlamıs gibi sakindi ama uykusunda çok ağladı.((
Hiç oyle olmamıstı uyuyordu ama çok huzursuzdu.(
an itibarı ile geçmişi okumaktan vazgeçtim, hızınıza yetişmek mümkün değil kızlar
parmecim şimdi gördüm başınız sağolsun, Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. hasta bebişlerimiz ben geçmişi okurken iyileşmiştir bile umarım. bide tatlı tatlı resimler gördüm :) kızlar pek bir cilveli bakış atmış, erkeklerimizde pek bir karizmatik. yalnız tpicin kızları beni korkuttu, kendime başka yerden gelin bulayım. altınlar pırlantalar havalarda uçuşuyor burda, paşam batar valla
Başın Sağolsun canim. Kalanlara allah sabır versin.
Masallah cok seker ve cok yakışıklı ,ortalığı yakacak bu yakışıklı. ...
Parmecim başınız sağolsun..
tüt tütütü maşallahhh
güzeldi
kızlar sağlık açısından insanların 10da uyuması iyiymiş karaciğer dinlenmeye geçermiş.. acaba bebekler için buda geçerlimidir?
biz 22.30da uyuyoyoruz... bazı geceler 3te uyanıyor emmek için bazende sabah 6da uyanıyor sabah 8.30 9.00 gibi uyanıyor
gündüz uykusu önceden çok güzeldi 1den 4e kadar uyurdu ama şimdi ara ara uyanıyor ağlayarak.. kesintisiz uyumuyor..
kızlar aranızda biodermanın ürünlerini kullanan var mı?
paşamın cildi çok kuru, özellikle yüz nemlendiricisi almak istiyorum ama karar veremedim. bizde sabemed var ama hiçbir işe yaramadı
bizde de genelde su sekilde 21:00 de yatiyor. ilk uyanisi gece 2:00 bazen 3:00 bu en uzun uykusu. Bundan sonra artik her 1,5 bazen her 2 saatte bir uyaniyor. Saat 7:00-8:00 civari uyaniyor. Yani 21:00 den 8:00 e minimum 3 maksimum 4 defa uyaniyor.
Aslinda baktiginda oglum uykusunu aliyor. En uzun uykusu 21:00-02:00 ama ben de gece 12:00-01:00 gibi yattigimdan ve 2:00 den sonra da sIk sIk uyandigindan ben uykusuz kaliyorum. Bir de bizim gece uyanmamaiz, emmemiz, gaz cikarmamiz yarim saat suruyor. Bir de o aralari dusun iyice uykusuz kaliyorum maalesef
ayy ne demek vazgeçtiler yaaasonrada sen kabul etme ertele, ne çektik bu misafirlerden bee..eşime soruyorum bitti mi daha gelecek kaldı mı die..cnm inş. kaka olayınız düzenegiriyordur, günlük düzenli ve rahat yapar..bzm oğlan 4-5 sulu kaka yapıyo dün dr. herçocuğun düzeni farklıdır dedi. kimisi 2 günde bir yapar, kimi günde 4-5..eğer günde 10 -12 yaparsa ishalmiş..
ben uyanana kadar açmıyom cnm, uykuda çok çiş yapmıyo artık..ıslak mendil değdi mi hemen gözler:52. kaka yaparsa açıyorum.
çk şükür cnm dr. dan güzel şeyler duymanıza..gelmiş geçmiş olsun.rabbim beterinden esirgesin inş...hepimizin işe başlama vakti geldi kapıya dayandı bnm de ay sonunda iznim bitiyo, evlatlarımıza ii bir gelecek için çalışıyoruz..e - bebek teki şifre bzmde çok işimize yaramıştı. belki devam eder die bekledik ama program yayınlanmadı bi dahahastane manzaraları bni de çok üzüyo allahım ne zorda insanlar var.çok şükretmemiz gerek çok..bu güzel evlatlar için... he yaa gemiler bezler altınlar coşmuşlarr anam
onlara yetişmek için lazımm ...
burdayım cnmmm sana da günaydın oku oku bitiremedim ki.. 2gündür arayı çoookk açmışsınız vallaaolmuyoo
Eki Görüntüle 862646 benim halim bu işte..günün sözü olsun..bgn okul ark. görüşeceğiz müdürümüze bebek görmeye gideceğiz.ne giy6sem ne etsem...:26::26: Furkan ı da götürmeyeceğim.çok kalabalık 16kişiymiş yuuuh dedim. rahat edemez el kadar bebe mikrop kapar felan korkuyorum. kv. inş. gene bi ilginçlik yapmaz aramız limoni kına olayından sonra amael mahkum bırakabileceğim en güvenli yer yine orası..
bu arada bi sayfayı tek başıma kapladım galiba..biriktirmişsiniz hepsine cevap yazamasam da...
Zaman ayırıp konum hakkında yorum yapan arkadaslarıma çok teseşekkür ediyorum.
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Ona kötülük etmeye hakkım yok.
İnş.alışıcam ve hersey daha güzel olacak.
Sadece yorumlarıma bakabildim geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir.
Günün ilk fotosuda benim tatlı oğlumdan gelsin. :)
topiğin yakışıklıları maşallah oğluşlarınıza...Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759
Eki Görüntüle 862761
ay gribeyaz şimdi farkettim sen benden 1 hafta önce evlenmişsin.
1 gün önce doğurmuşsun.
uykuları tam düzenli değil ki canım daha neler değişir bakalım.
mesela ben keraat vaktinde uyutmak istemiyorum beyin hücreleri ölürmüş insanın.
ama bunlar bebek engel olamıyoruz ki
cnm Furkan 21de uzun uykuya yatıyo ya da bz (öncesinde yatağına yatırmayıp arabasında yada koltukta bıraktığımız için) öyle sanıyoruz.
21..23..01..03..05..şeklinde 2 saate bi emiyo ama kitap 3-4 saate bi emmeli dio yanlış hatırlamıyosam..bnce de çk sık bazen 3 saati buluyo emme aralığı çok seviniyorum..bazen 6 bazen de 7 de kalkıyo dahası yok..ama kitap tekrar uyutun dio,deneyeceğim..
dün dr. a gttik az hırlıyodu, şükür bişi yokmuş. 60 cm boy-6700 gr kilo-42.5cm baş çevresi çıktı. dr başı çk büyük:18::18: 2 ay sonra gelin, bi ay sonra sağlık ocağında ölçtürün yazın getirin dedi:26:
kızlar sağlık açısından insanların 10da uyuması iyiymiş karaciğer dinlenmeye geçermiş.. acaba bebekler için buda geçerlimidir?
biz 22.30da uyuyoyoruz... bazı geceler 3te uyanıyor emmek için bazende sabah 6da uyanıyor sabah 8.30 9.00 gibi uyanıyor
gündüz uykusu önceden çok güzeldi 1den 4e kadar uyurdu ama şimdi ara ara uyanıyor ağlayarak.. kesintisiz uyumuyor..
bizde de genelde su sekilde 21:00 de yatiyor. ilk uyanisi gece 2:00 bazen 3:00 bu en uzun uykusu. Bundan sonra artik her 1,5 bazen her 2 saatte bir uyaniyor. Saat 7:00-8:00 civari uyaniyor. Yani 21:00 den 8:00 e minimum 3 maksimum 4 defa uyaniyor.
Aslinda baktiginda oglum uykusunu aliyor. En uzun uykusu 21:00-02:00 ama ben de gece 12:00-01:00 gibi yattigimdan ve 2:00 den sonra da sIk sIk uyandigindan ben uykusuz kaliyorum. Bir de bizim gece uyanmamaiz, emmemiz, gaz cikarmamiz yarim saat suruyor. Bir de o aralari dusun iyice uykusuz kaliyorum maalesef
kızlar aranızda biodermanın ürünlerini kullanan var mı?
paşamın cildi çok kuru, özellikle yüz nemlendiricisi almak istiyorum ama karar veremedim. bizde sabemed var ama hiçbir işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?