2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım böyle yakışıklı bir oğlun varken hiçbirşey için kendini üzme...sonuçta anne de olsa baba da olsa herkes kendi hayatını yaşıyor bu hayatta. sen yuvanda mutlu ol, Allah oğlunun üzüntüsünü göstermesin sana. şu boncuk gözlere bak annesi, üzüntümü kalır bu delikanlının yanında

şimdi Subanın zeytin gözlü oğlunu görünce aklıma geldi, göz renkleri dönmeye başladı mı sizde...benim paşanın ki açık maviydi sanki elaya dönüyor gibi lekelenmeler başladı

Başın Sağolsun canim. Kalanlara allah sabır versin.

Masallah cok seker ve cok yakışıklı ,ortalığı yakacak bu yakışıklı. ...

Ne cok misafiriniz var. Bu konuda en sansli benim galiba kimseyi tanimiyoruz. Kimsede gelmiyor. Haftada bir kocisle ev temizligi yapiyoruz. Tum gun kizimla oynuyorum. Evi datiyoruz. Aksama dogru topluyoruz. Tum gun pijamalar ustumde. Saldim iyice kendimi:)))

Selam güzeller... ne vaktim olup size yazabiliyorum nede takip edebiliyorum.. herkesler iyidir umarım...

Benimde misafirlerin biri gidiyor biri geliyor..

Benim saçlar feci şekilde dökülüyor bunun için birşeyler yapmam lazım acilinden.. Sizdede var mı bu sıkıntı ??

Sonunda doğum doktoruma kontrole gidebildim.. Biz kırktan sonra açılışı yapamamıştık doktrada göründüm emzirdiğim için hormonlardan dolayıda orası acıyor olabilirmiş,normalmiş ve en sonunda bizde dün akşam açılışı yaptık milli olduk

sevgiler herkese..

Chenn senin mesajı alintilayamadim. Eksik olmayın arkadaslar

Parmecim başınız sağolsun..

tüt tütütü maşallahhh

güzeldi

haklısın cnm süper fikir..bu arada tracy ye kaptırdım kendimi, çk akıcı yazmış bayıldım uslübuna..sayende cnm saol tekrar..

ne demek canım, sevindim beğendiğine :) bende onu okuyorum bu aralar tekrar, tabi günde en fazla 5 sayfa
toplu dilekçe versek gün 24 saat yetmiyor diye acaba şöyle 30 falan yaparlar mı bizim için

Durucumm Günaydın..
Senin için

Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill

Eklentiler

• $11.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 47

yalnızım sanıyordum ama değilmişim.
ben de aynıyım canım.
biz eşimin memleketindeyiz ama onlarda gelmiyor pek.
eşimin öve öve bitiremediği akrabaları çocuk görmeye gelecek daha.
ben bayramda bir memlekete gittim de gelmeyen kalmadı.

Maşallah sana yakışıklı kuzuu

ne demek canım, sevindim beğendiğine :) bende onu okuyorum bu aralar tekrar, tabi günde en fazla 5 sayfa
toplu dilekçe versek gün 24 saat yetmiyor diye acaba şöyle 30 falan yaparlar mı bizim için

Ben de ara ara okuyorum, kitabi 3 e bolsek de ozetini mi cikarsak :)

Aybike gece sIk uyanmalara cozum bulabildin mi?

bunlar kucuk beyefendi yaaa. Cok yakisikli. Operim onu

Ben de ara ara okuyorum, kitabi 3 e bolsek de ozetini mi cikarsak :)

Aybike gece sIk uyanmalara cozum bulabildin mi?

sana pompa alıp şu açlık konusunu deneyeceğimi söylemiştim ya canım pompamız daha dün geldi
gece sağdığım sütle besleyeceğim bakalım, eğer uyanmazsa sorun açlıkmış
uykusu güzel ama emme sıklığı çok fazla akşam 7 de uyuyor..21.00-24.00-03.00-05.00-08.00 emme saatleri..09.00 gibi de kalkıyor
sende de durum aynı mı? bana çok sık gibi geliyor emme aralığı

kızlar aranızda biodermanın ürünlerini kullanan var mı?
paşamın cildi çok kuru, özellikle yüz nemlendiricisi almak istiyorum ama karar veremedim. bizde sabemed var ama hiçbir işe yaramadı

kızlar aranızda biodermanın ürünlerini kullanan var mı?
paşamın cildi çok kuru, özellikle yüz nemlendiricisi almak istiyorum ama karar veremedim. bizde sabemed var ama hiçbir işe yaramadı

canım kullanmadım ama kızımın bacaklarında pul pul dökülme olmuştu ozaman doktorumuz biodermayı önermişti..

maşallah nazar değmesin.
çok güzel uyuyor bence.
Benim kız 22.00 gibi uyuyor. 2.00, 4.00, en son 6.30 da ayakta.
Babasından önce kalkıyor.
Gündüz de toplam 4 saat ancak 22.00 ye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…