2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnn
Noldu ya kimsecikler yok :26: Altta ismim yalnız kaldı Bir de ismini vermek istemeyen seyirci var...

Duşumu da alıp geldim ve Asu hala uyuyor Ben de azcık kıvrılıp yatsam mı yoksa kahvaltı mı yapsam diye düşünüyorum :) Fazla düşünmesem iyi olacak galiba zamanım gittikçe daralıyor

yahu biraz yavaş gidin, sabahtan beri okuyorum okuyorum 20 sayfa kaldı diyor..ne çenesi düşük topiciz arkadaş böyle :)

yetişemiyorum bendeeeeeee imdaaaattt.............
İkigündür misafir arka arkaya herbir gün de 2şer aile, çoculuklu çocuklu..derken.. yetişemedim buraya

Furkan da öle durmayı seviyor artık, ben bebek arabasını yatar pozisyondan hafif kaldırıyorum eğik oturma durumunda etrafını izlemeye bayılıyor. evde hep araba kullnır olduk. Bu havalarda dışarı çıkılmıyo burda,bahara kadar evde kullanalım dedik. Çokta ii oldu:) Kucakta iice ağırlaştı hele ayakta gezmek zorluyor beni her defasında..az biraz oyun halısında ayaklarını ellerini bilinçsiz olarak oyuncaklara vurur oldu inş. tamamen bilinçli olması yakındır da daha uzun oyalanır.Oturmalarına biraz daha sabretmem lazım..

oğlum gaza geldi ve çookk sanatsal bir çalışma yaptı an itibariyle hem kulağa hem göze hem de burna hitap eden, çok estetik az hijyenik bir çalışma gideyim de tebriklerimi sunayım veledime :))

büyüdükça burna hitap etmeleri odayıda parfümler oldu ya..ek gıdada heralde evi kokulatacaklar, anlamıyorum ne yiyorum da böle oluyo

cnm bzde dün dr. a gtmştk, 4. ayda başlayacaksınız dedi yazdı şimdiden.hangisine inanmalıyız bilemedim ki ben:18:

ayy ne demek vazgeçtiler yaaa sonrada sen kabul etme ertele, ne çektik bu misafirlerden bee..eşime soruyorum bitti mi daha gelecek kaldı mı die..cnm inş. kaka olayınız düzenegiriyordur, günlük düzenli ve rahat yapar..bzm oğlan 4-5 sulu kaka yapıyo dün dr. herçocuğun düzeni farklıdır dedi. kimisi 2 günde bir yapar, kimi günde 4-5..eğer günde 10 -12 yaparsa ishalmiş..

cnm başınız sağolsun Allah en çok eşine sabırlar versin..çok zor bi durum

ahh cnm arada soldan soldan geliyolar bana da..hele bi de misafir trafiği üst üste...Rabbim hepimize yardımcı olsun. Anlayışlı eşler olsun..az işimiz olsun..tüüü-kennn-diikkkk dinlene dinlene yapıyorum ben, aman arkamdan atlı kovalamıyo diom, eşim gelince mutfağa giriyorum, tek çeşit salata geçiştiriyom, evi mutfaktaki ayaklı süpürgeyle oda oda süpürüyorum. sulu büyük süpürgeyi h.sonu açıyom..bebeğim ağladı mı ona koşuyorum.önemli olan sadece bebeklerimiz..evi de sallaa..işidee...

ben uyanana kadar açmıyom cnm, uykuda çok çiş yapmıyo artık..ıslak mendil değdi mi hemen gözler:52. kaka yaparsa açıyorum.

çk şükür cnm dr. dan güzel şeyler duymanıza..gelmiş geçmiş olsun.rabbim beterinden esirgesin inş...hepimizin işe başlama vakti geldi kapıya dayandı bnm de ay sonunda iznim bitiyo, evlatlarımıza ii bir gelecek için çalışıyoruz..e - bebek teki şifre bzmde çok işimize yaramıştı. belki devam eder die bekledik ama program yayınlanmadı bi daha hastane manzaraları bni de çok üzüyo allahım ne zorda insanlar var.çok şükretmemiz gerek çok..bu güzel evlatlar için... he yaa gemiler bezler altınlar coşmuşlarr anam
onlara yetişmek için lazımm ...

Günaydınnnn
Noldu ya kimsecikler yok :26: Altta ismim yalnız kaldı Bir de ismini vermek istemeyen seyirci var...

burdayım cnmmm sana da günaydın oku oku bitiremedim ki.. 2gündür arayı çoookk açmışsınız vallaa olmuyoo

benim halim bu işte..günün sözü olsun..bgn okul ark. görüşeceğiz müdürümüze bebek görmeye gideceğiz.ne giy6sem ne etsem...:26::26: Furkan ı da götürmeyeceğim.çok kalabalık 16kişiymiş yuuuh dedim. rahat edemez el kadar bebe mikrop kapar felan korkuyorum. kv. inş. gene bi ilginçlik yapmaz aramız limoni kına olayından sonra ama el mahkum bırakabileceğim en güvenli yer yine orası..
bu arada bi sayfayı tek başıma kapladım galiba..biriktirmişsiniz hepsine cevap yazamasam da...

Zaman ayırıp konum hakkında yorum yapan arkadaslarıma çok teseşekkür ediyorum.
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Ona kötülük etmeye hakkım yok.
İnş.alışıcam ve hersey daha güzel olacak.
Sadece yorumlarıma bakabildim geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir.
Günün ilk fotosuda benim tatlı oğlumdan gelsin. :)

Oy pozunu sevsinler koca adan olmuş ya bu yakışıklı :)

Masallah Canim cok yakışıklı bir oğlun varmis

Ben zaten herseyi hizli yapan biriydim
Simdi cocukla evde yuruyemez oldum, koşuyorum surekli! Of of belki kndimi degistrmem lazim koca gelmeden yemek hazir olsun ev duzenli olsun... Cok zorluyorum kendimi cok tukendim ama gercekten kizimdan baska enerjim yok, ha bi de annemden baska.

Oy annesi kiyma ona kendini de oglunu da uzmee. Masallah cok tatli cok

Parme tesek.ederim canım buarada başınsağolsun yakının vefat etmiş sanırım Allah geride kalanlara sabır versin.

Bekle haklısın canım.O gün emdi uydu,emdi uyudu sanki üzüntümü anlamıs gibi sakindi ama uykusunda çok ağladı. ((
Hiç oyle olmamıstı uyuyordu ama çok huzursuzdu.(

canım ya ne kadar yakışıklı olmuş maşallah çok tatlı yaa nazar değmesin

Lütfen artık üzülme bu güzelliğide üzme onada kendine çok iyi bak olurmu

an itibarı ile geçmişi okumaktan vazgeçtim, hızınıza yetişmek mümkün değil kızlar
parmecim şimdi gördüm başınız sağolsun, Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. hasta bebişlerimiz ben geçmişi okurken iyileşmiştir bile umarım. bide tatlı tatlı resimler gördüm :) kızlar pek bir cilveli bakış atmış, erkeklerimizde pek bir karizmatik. yalnız tpicin kızları beni korkuttu, kendime başka yerden gelin bulayım. altınlar pırlantalar havalarda uçuşuyor burda, paşam batar valla

cnm daha ii olmana çk sevndim. oğluşunaa çk tatlı yaa..rabbim nazardan korusunn..öp koklaaa bol bol

halısın bacım yaa bu kız anaları coştuu piyasayı nası yükseltmişler yaa biz dediğin gibi kaçalım buradan:18::18:

Canım ya maşallah ne kadar tatlı bi oğlun var , Allah nazardan saklasın

Cokta şıkız maşallah yakıyor ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…