- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.281
Basin sagolsun arkadasim
Günaydınnnn
Noldu ya kimsecikler yok :26: Altta ismim yalnız kaldıBir de ismini vermek istemeyen seyirci var...
Duşumu da alıp geldim ve Asu hala uyuyorBen de azcık kıvrılıp yatsam mı yoksa kahvaltı mı yapsam diye düşünüyorum :) Fazla düşünmesem iyi olacak galiba zamanım gittikçe daralıyor
yahu biraz yavaş gidin, sabahtan beri okuyorum okuyorum 20 sayfa kaldı diyor..ne çenesi düşük topiciz arkadaş böyle :)
aynen benim kızımı anlattın canım ya. sırtüstü yatmıyor yüzüstü istemiyor kucağımda tutuyorum oturarak onuda istemiyor ayakta durup tutacam hanımefendiyi yüzü dışa dönük elim poposunun altında hafif oturur gibi öylece evi gezeceğiz inceleyecek heryeri :) kızım anneninkide can taşı taşı nereye kadar belim ağrıyor diyorum banamısın demiyor çaktırmadan oturuyorum bakıyor etraf aynı başlıyor feryadı gezdir ah bir oturmaya emeklemeye başlasalarda rahat etse yavrucaklar :)
oğlum gaza geldi ve çookk sanatsal bir çalışma yaptı an itibariylehem kulağa hem göze hem de burna hitap eden, çok estetik az hijyenik bir çalışma gideyim de tebriklerimi sunayım veledime :))
Tatlışlar bir şey sorucam. Demir takviyesine başlayan anneler vardı. Acaba çocuk doktorunuz mu başlattı yoksa sağlık ocağı mı? Biz 5 aylık olucaz doktora sordum geç mi kaldık unuttuk mu diye, biz çocuk doktorları olarak 6 ayda başlamayı öneriyoruz bazı bebekler kaldıramıyor ama sağlık ocakları 4. Ayda veriyor dedi. Sizlerde nasıl olmuştu
ben geldiiiim henüz geçmişi okuyamadım. haftasonu yklaşık 15-20 kişilik misafirim gelcekti okuldan arkadaşlar ve vazgeçtiler bende temizliğe başlamış bulunmuştum yorulduğumla kaldım bileydim. oturur kk de sizle hoşsohbet ederdimbuarada kızışım bugün ilk kez sabah akşam kaka yaptı ishal olmamıştır dimi? biz alışkın değiliz günde birden fazla kakaya malum 3 günde bir 4 günde bir yapıyorduk en son bayramdan önce günde 2 kez yapıyordu şaşkınlardayım.
Ben tukendim sanirim. Allahima binlerce sukur dunya guzeli beni hic uzmeyen bir kizim var ama ev ile birlikte cok yoruldum.. Hergun camasir bulasik yemek ev toplama.. Kizimla vakit gecirip arada bunlara kosmaktan "super kadin" rolunu oynamaktan cok yoruldum tukendim.. Ben bunlari kostur kostur yaptikca o bana yardim eden esim bile yaydi.. Tukendim artik.. Sadece kizimla ilgilenmek istiyorum evd hizmetci asci temizlikci ve hersey olmak istemiyorum.. Bu bi de haftada bi temizlikci aldigim halim.. Pes ediyorum super kadin olmaktan.
kızlar şimdik benm zuzum 6 gibi uyudu bende en son 4 gibi altını değiştirmiştim. hala uyuyor sizce altını değiştirsem mi uykusu açılır diye korkuyorum. siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda kaka yok büyük ihtimal olunca çok kötü kokuyoama çişli çişli saatlerce pişik olur dimi? aslında üzerinde boydan tulum olmasa düşünmicem ama işte boydan tulum var ve altını değiştirirken yüzde doksan uyancak
İyi geceler kızlar,bu aralar gündemi hep gece haberleri tadında takip edebilîyorum.pazartesi malesef işe başlayacağım için,babannenin evine yavrumun düzenini kurmaya çalışıyoruz.bezdir,eşyadır,mamadır,biberondur falan.dün ebebekten alışveriş yaptım,şu indirim şifrelerini kullandığımız,doğum yapanları görünce salya sümük ağladığımız günler geldi aklıma,vay be hepsi çok güzeldi ama şimdi yavrumla herşey daha güzel.Allaha binlerce kere şükürler olsun.bi de şu şifre olayı devam etse keşke diye düşünmeden edemedim,minicik bir süt taşıma çantası bile 82,90 TL.daha işe başlamadan nerdeyse ilk maaşı ebebek'e yatırdım,alınması gerekenler çift çift olduğu için.çok üzülüyorum yavrumu bırakıp gidicem diye ama en azından evladıma çok iyi bakılıp gönlümce alabilicem herşeyimi,eşim sağolsun eksik bırakmıyor bişeyimizi ama nereye kadar yetebilecek,çarşamba günü pediatrik ortopediste gittik ve dünyanın en güzel haberini aldık,ayağında çok şükür bişey yokmuş yavrumun ve 2-3 ay masaja devam edecekmişiz.adam niye getirdiniz diye baktı yüzümüze.Orda öyle insanlar vardı ki,tekerlekli sandalyede olan bir çocuk..... Rabbim kimseye vermesin öyle dertler.bişey kalmadığının farkındaydık ama bir otör tarafından teyit edilsin diye kalkıp gittik o yolu ve yalnızca 20 dakikalık muayene 400 TL.yanlış anlaşılmasın verdiğim parayı yazmak ayıp geliyor ve anlatmak istediğim bu değil,çalışmam için nedenim bu diye motive ediyorum kendimi.tabi Allah güzel şeylerde kullanmayı nasip etsin kazandıklarımızı ama bir kişiden daha bile yavrumun iyi lafını duyup içimizde kuşku kalmadı çok şükür.bende yazmıyorum yazmıyorum yazınca bitmiyor bir türlü.yavrum uyuyor ve deli ben,sizin hızınızı takip edicem diye bu saati yaptım,ne kadar önemlisiniz benim için.haberim var yani herşeyden,gemicikler,evler,pırlantalardan.keyfiniz bol,uykularınız uzun olsun.öpüyorum uleynnnnnn hepinizi
Günaydınnnn
Noldu ya kimsecikler yok :26: Altta ismim yalnız kaldıBir de ismini vermek istemeyen seyirci var...
Başınız sağolsun canım,Allah geride kalablara sabır versin.Allah herkesi korusun
Canım başınız sağolsun Allah hepinize sabır versin.
Basin sagolsun arkadasim
Gunaydin canim
Zaman ayırıp konum hakkında yorum yapan arkadaslarıma çok teseşekkür ediyorum.
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Ona kötülük etmeye hakkım yok.
İnş.alışıcam ve hersey daha güzel olacak.
Sadece yorumlarıma bakabildim geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir.
Günün ilk fotosuda benim tatlı oğlumdan gelsin. :)
yetişemiyorum bendeeeeeee imdaaaattt.............
İkigündür misafir arka arkaya herbir gün de 2şer aile, çoculuklu çocuklu..derken.. yetişemedim buraya
Furkan da öle durmayı seviyor artık, ben bebek arabasını yatar pozisyondan hafif kaldırıyorum eğik oturma durumunda etrafını izlemeye bayılıyor. evde hep araba kullnır olduk. Bu havalarda dışarı çıkılmıyo burda,bahara kadar evde kullanalım dedik. Çokta ii oldu:) Kucakta iice ağırlaştı hele ayakta gezmek zorluyor beni her defasında..az biraz oyun halısında ayaklarını ellerini bilinçsiz olarak oyuncaklara vurur oldu inş. tamamen bilinçli olması yakındır da daha uzun oyalanır.Oturmalarına biraz daha sabretmem lazım..
büyüdükça burna hitap etmeleri odayıda parfümler oldu ya..ek gıdada heralde evi kokulatacaklar, anlamıyorum ne yiyorum da böle oluyo
cnm bzde dün dr. a gtmştk, 4. ayda başlayacaksınız dedi yazdı şimdiden.hangisine inanmalıyız bilemedim ki ben:18:
ayy ne demek vazgeçtiler yaaasonrada sen kabul etme ertele, ne çektik bu misafirlerden bee..eşime soruyorum bitti mi daha gelecek kaldı mı die..cnm inş. kaka olayınız düzenegiriyordur, günlük düzenli ve rahat yapar..bzm oğlan 4-5 sulu kaka yapıyo dün dr. herçocuğun düzeni farklıdır dedi. kimisi 2 günde bir yapar, kimi günde 4-5..eğer günde 10 -12 yaparsa ishalmiş..
cnm başınız sağolsun Allah en çok eşine sabırlar versin..çok zor bi durum
ahh cnm arada soldan soldan geliyolar bana da..hele bi de misafir trafiği üst üste...Rabbim hepimize yardımcı olsun. Anlayışlı eşler olsun..az işimiz olsun..tüüü-kennn-diikkkkdinlene dinlene yapıyorum ben, aman arkamdan atlı kovalamıyo diom, eşim gelince mutfağa giriyorum, tek çeşit salata geçiştiriyom, evi mutfaktaki ayaklı süpürgeyle oda oda süpürüyorum. sulu büyük süpürgeyi h.sonu açıyom..bebeğim ağladı mı ona koşuyorum.önemli olan sadece bebeklerimiz..evi de sallaa..işidee...
ben uyanana kadar açmıyom cnm, uykuda çok çiş yapmıyo artık..ıslak mendil değdi mi hemen gözler:52. kaka yaparsa açıyorum.
çk şükür cnm dr. dan güzel şeyler duymanıza..gelmiş geçmiş olsun.rabbim beterinden esirgesin inş...hepimizin işe başlama vakti geldi kapıya dayandı bnm de ay sonunda iznim bitiyo, evlatlarımıza ii bir gelecek için çalışıyoruz..e - bebek teki şifre bzmde çok işimize yaramıştı. belki devam eder die bekledik ama program yayınlanmadı bi dahahastane manzaraları bni de çok üzüyo allahım ne zorda insanlar var.çok şükretmemiz gerek çok..bu güzel evlatlar için... he yaa gemiler bezler altınlar coşmuşlarr anam
onlara yetişmek için lazımm ...
burdayım cnmmm sana da günaydın oku oku bitiremedim ki.. 2gündür arayı çoookk açmışsınız vallaaolmuyoo
Eki Görüntüle 862646 benim halim bu işte..günün sözü olsun..bgn okul ark. görüşeceğiz müdürümüze bebek görmeye gideceğiz.ne giy6sem ne etsem...:26::26: Furkan ı da götürmeyeceğim.çok kalabalık 16kişiymiş yuuuh dedim. rahat edemez el kadar bebe mikrop kapar felan korkuyorum. kv. inş. gene bi ilginçlik yapmaz aramız limoni kına olayından sonra amael mahkum bırakabileceğim en güvenli yer yine orası..
bu arada bi sayfayı tek başıma kapladım galiba..biriktirmişsiniz hepsine cevap yazamasam da...
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Parme tesek.ederim canım buarada başınsağolsun yakının vefat etmiş sanırımAllah geride kalanlara sabır versin.
Bekle haklısın canım.O gün emdi uydu,emdi uyudu sanki üzüntümü anlamıs gibi sakindi ama uykusunda çok ağladı.((
Hiç oyle olmamıstı uyuyordu ama çok huzursuzdu.(
an itibarı ile geçmişi okumaktan vazgeçtim, hızınıza yetişmek mümkün değil kızlar
parmecim şimdi gördüm başınız sağolsun, Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. hasta bebişlerimiz ben geçmişi okurken iyileşmiştir bile umarım. bide tatlı tatlı resimler gördüm :) kızlar pek bir cilveli bakış atmış, erkeklerimizde pek bir karizmatik. yalnız tpicin kızları beni korkuttu, kendime başka yerden gelin bulayım. altınlar pırlantalar havalarda uçuşuyor burda, paşam batar valla
halısın bacım yaa bu kız anaları coştuu piyasayı nası yükseltmişler yaabiz dediğin gibi kaçalım buradan:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?