- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.341
onların melekleri var bişey olmaz inşaallah.chenncim daha kötüsü bu 3. erteleyişleri 3 haftadır gelecekler gelemediler dalga mı geçiyolar adam mı seçiyolar bilemedim ki. aslında seviyorum hepsini ama bu kadar uzatılmaz ki bende sürekli önce onları alayım diye bebek mevlüdünü erteliyordum. komşular sürekli mevlüdü ne zaman deyip duruyor bende artık dşündüm taşndım ve bu hafta içi bebek mevlüdünü aradan çıkarmaya karar verdim.dua edinde bebişim hastalık kapmasın kalabalıkta 40-50 kişi olur evde
anam pek yakışıklı bu oğlan...maşallahh... gözleride benm kızımın gözleri gbi kara kara..
topiğin yakışıklıları maşallah oğluşlarınıza...
canm al bi benden daha bi gün kızımla ikimiz ikindi keraatinde uyumuştuk, uyanınca başım o kadar ağrıdı ki çok endişelendim acaba kızıma da aynı etkiyi yapıyor mu bu saatlerde uyumak diyeo saatlerde kendim uyutmuyorum ama uyursada bişey yapamıyorum Allah korusun artık
Canim biz mersindeydik. kirkimiz cikana kadar tum akrabalar komsular arkadaslar geldi. Sonrada biz taşındık. Burasi uzak ve tanidik ne komsu ne arkadas nde akraba var. Gelen gidende yok. Yan komsum yasli birteyze bir o gelir. Burda komsuluk yok diyor. Bizde kizimla tum gun takiliyoruz. Bir bim var birde forum. Hava guzel olunca ikisini geziyoruz. Bime gittik geldik kuzucumla.yalnızım sanıyordum ama değilmişim.
ben de aynıyım canım.
biz eşimin memleketindeyiz ama onlarda gelmiyor pek.
eşimin öve öve bitiremediği akrabaları çocuk görmeye gelecek daha.
ben bayramda bir memlekete gittim de gelmeyen kalmadı.
sana pompa alıp şu açlık konusunu deneyeceğimi söylemiştim ya canım pompamız daha dün geldi
gece sağdığım sütle besleyeceğim bakalım, eğer uyanmazsa sorun açlıkmış
uykusu güzel ama emme sıklığı çok fazlaakşam 7 de uyuyor..21.00-24.00-03.00-05.00-08.00 emme saatleri..09.00 gibi de kalkıyor
sende de durum aynı mı? bana çok sık gibi geliyor emme aralığı
Canım benim oğlumun da cildi çok kuru. Doktorumuz emolium vücut losyonu verdi ben memnun kaldım. Yüzü için bübchen bebek bakım kremi kullanıyorum baya da yoğun bi krem ama yüz kuruluğuna tam çözüm bulamadım. Çocuk doktoru cilt doktoruna da gösterin dedi bir dahaki kontrolümüzde cildiyeye de götürmeyi düşünüyorum. 1,5 ay oldu konak sorunumuz çözülmedi doktor en son badem yağ sür dedi ama bebe yağ zeytinyağ badem yağı denedim yıkadıktan sonra tekrar kuruyor kafası ne yapsam bilemedim inşallah cilt doktoru bi çözüm bulur
((
cehaletmi af buyurun da keraat vakti ne?
Aybikecim benim esim cok beyaz ve kuru. Dermatalog biodermanin urunlerini vermisti hep onun urunlerini kullaniyor. Ben de yazin gunes kremi olarak kullaniyorum. Biz ikimiz de cok memnunuz. Ama bebek urunleri nasildir bilmiyorum.
Zaman ayırıp konum hakkında yorum yapan arkadaslarıma çok teseşekkür ediyorum.
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Ona kötülük etmeye hakkım yok.
İnş.alışıcam ve hersey daha güzel olacak.
Sadece yorumlarıma bakabildim geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir.
Günün ilk fotosuda benim tatlı oğlumdan gelsin. :)
Canim biz mersindeydik. kirkimiz cikana kadar tum akrabalar komsular arkadaslar geldi. Sonrada biz taşındık. Burasi uzak ve tanidik ne komsu ne arkadas nde akraba var. Gelen gidende yok. Yan komsum yasli birteyze bir o gelir. Burda komsuluk yok diyor. Bizde kizimla tum gun takiliyoruz. Bir bim var birde forum. Hava guzel olunca ikisini geziyoruz. Bime gittik geldik kuzucumla.
Kizlar benim kizda mi sorun var. Benim kiz dogdugundan beri gece kalkmiyor. Emme sikligi diyorsunuz ya sizmi kaldiriyorsunuz yoksa agliyor mu. Benim kiz ihhh ehhh diyor offluyor. Ben duyunca uyaniyorum. Uyanmasamda hic aglamiyor. Onda yatiyor. 5:00e kadar hic ihh mih yok. Sonra basliyor. Bazen duyuyorum uyku sersemi kalkamiyorum oda aglamiyor. Saat alti oluyor Uyaniyorum emziriyorum. Sonra 8:00 de yine ihh emziriyorum. Uyuyor onda kalkiyor emziriyorum. Gecen 20:00 de uyudu acikmistir dedim.24:00emzirim dedim agzini bile acmiyorv bayilmis gibi uyuyor. Yerine biraktim. O gecede 3:00 te ihhladi emzirdim. Gorumcem demisti. Dogdugunda aglamiyorsa gece sik sik emzirme bende oyle yaptim. Ondan mi acaba.
Aglamiyorsa o kdar sik emzirmeyin belki daha az kalkar geceleri.
canım bence doktora bir danış...şimdi 3-4 saat emmemesi normal ama sen doğduğundan beri diyorsun. 1-2 aylık bebekler 2 saat sonra tekrar acıkır. benim bildiğim açlıkta kan şekeri düşerse de uyku yapıyor. doktorumuz uyuyorda olsa uyandırıp emzir demişti ilk ay kontrolünde...benim emzirme saatleri dediğim kendi uyanıyor artık, ama ilk zamanlar bu saatlerde ben uyandırıp emzirirdim. sanırım alıştı saatlere
Canim emmiyor. O saatlerden once versende uyanmiyor. Bir haftalikti. Topuk kani alinirken hic uyanmadi aglamadi. Kanseki dusuktur dedi ebe kostur kostur doktora goturduk. Normal cok iyi dedi degerleri acken uyumaz dedi. Gecen atesi vardi. Tum kan tahlilleri yapildi herseye bakildi. Yine doktor cok iyi degerleri dedi. Uyumayi seviyor heralde. Ama gunduz sadece 3saat uyuyor.
cehaletmi af buyurun da keraat vakti ne?
geçmiş olsun canımbende doktora danışayım bakalım salı günü. benimkinin de özellikle yüzü çok kuru. bide cilt çok hassas sanırım, 3 günde bir yıkıyorum ama bacak boğumları, koltuk altı, ense gibi yerler sürekli yara oluyor..ev sobalı olduğu için hergün yıkamak da istemiyorum. bizimde hiç konak sorunu yok derken geçen hafta oldu.
benim doktorun tavsiyelirinide paylaşırım seninle
canım alıntıdır : "Kerahat vakitleri denilen güneşin doguş ve batış saatlerinde uyuyor olmak, hem gün içi vücut enerjisi hem de akıl sağlığı açısından zararlı etkilere sahip. Geceleri salgılanan melatonin hormonu günesin doğuşuyla azalıyor. Güneş doğarken uyanık olmak, bedenin gün içinde daha zinde ve enerjik olmasını sağlıyor. Güneş doğarken uykuda olmayı alzheimer hastalığının sebeplerinden biri sayan bilim çevreleri mevcut. Dr. Nusret Kaya, bu duruma farklı bir açıdan bakıyor: Hipofiz bezi Budizmde göz olarak adlandırılıyor. Doğu ekolü, gözün güneş ışığına hassas olduğundan, güneş doğarken uyanık olmanın zinde kalmak açısından öneminden bahseder. Bunlar doğacı hipotezler.
Dr. Mehmet Ibis de bu tip araştırmaların doğal yaşamayı salik veren arastırmalar olduğunu belirtip doğru olabileceğini düşünüyor: Biz doğanın bileşeniyiz. Bunu günlük rutinlerimizde de göstermeliyiz. Fakat her şeye rağmen doğacilarin savunduğu gibi teknolojiden de uzak olamayız."
canım bence doktora bir danış...şimdi 3-4 saat emmemesi normal ama sen doğduğundan beri diyorsun. 1-2 aylık bebekler 2 saat sonra tekrar acıkır. benim bildiğim açlıkta kan şekeri düşerse de uyku yapıyor. doktorumuz uyuyorda olsa uyandırıp emzir demişti ilk ay kontrolünde...benim emzirme saatleri dediğim kendi uyanıyor artık, ama ilk zamanlar bu saatlerde ben uyandırıp emzirirdim. sanırım alıştı saatlere
canım alıntıdır : "Kerahat vakitleri denilen güneşin doguş ve batış saatlerinde uyuyor olmak, hem gün içi vücut enerjisi hem de akıl sağlığı açısından zararlı etkilere sahip. Geceleri salgılanan melatonin hormonu günesin doğuşuyla azalıyor. Güneş doğarken uyanık olmak, bedenin gün içinde daha zinde ve enerjik olmasını sağlıyor. Güneş doğarken uykuda olmayı alzheimer hastalığının sebeplerinden biri sayan bilim çevreleri mevcut. Dr. Nusret Kaya, bu duruma farklı bir açıdan bakıyor: Hipofiz bezi Budizmde göz olarak adlandırılıyor. Doğu ekolü, gözün güneş ışığına hassas olduğundan, güneş doğarken uyanık olmanın zinde kalmak açısından öneminden bahseder. Bunlar doğacı hipotezler.
Dr. Mehmet Ibis de bu tip araştırmaların doğal yaşamayı salik veren arastırmalar olduğunu belirtip doğru olabileceğini düşünüyor: Biz doğanın bileşeniyiz. Bunu günlük rutinlerimizde de göstermeliyiz. Fakat her şeye rağmen doğacilarin savunduğu gibi teknolojiden de uzak olamayız."
ay gribeyaz şimdi farkettim sen benden 1 hafta önce evlenmişsin.
1 gün önce doğurmuşsun.
uykuları tam düzenli değil ki canım daha neler değişir bakalım.
mesela ben keraat vaktinde uyutmak istemiyorum beyin hücreleri ölürmüş insanın.
ama bunlar bebek engel olamıyoruz ki
karaciğeri bilmiyorum canım özellikle ama doktorumuzun bize söylediği büyüme hormonlarının en aktif olduğu saat 20.30-24.00 arası...o nedenle 19.30 gibi uyumuş olması lazım ki 20.30 da derin uykuya geçmiş olsun. tabi bu doktorumuzun tavsiyesi, gel de bebişlere anlat uyuman lazım diye
Keske dedikeriji yapabilseem ama titizim iste titiz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?