- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.361
cnm Furkan 21de uzun uykuya yatıyo ya da bz (öncesinde yatağına yatırmayıp arabasında yada koltukta bıraktığımız için) öyle sanıyoruz.
21..23..01..03..05..şeklinde 2 saate bi emiyo ama kitap 3-4 saate bi emmeli dio yanlış hatırlamıyosam..bnce de çk sık bazen 3 saati buluyo emme aralığı çok seviniyorum..bazen 6 bazen de 7 de kalkıyo dahası yok..ama kitap tekrar uyutun dio,deneyeceğim..
dün dr. a gttik az hırlıyodu, şükür bişi yokmuş. 60 cm boy-6700 gr kilo-42.5cm baş çevresi çıktı. dr başı çk büyük:18::18: 2 ay sonra gelin, bi ay sonra sağlık ocağında ölçtürün yazın getirin dedi:26:
Kızlar bebişlerinizi kaç saatte bir emzitiyodunuz
İstediği zaman mı her istediğinde emxiriyomusunuz
Benim doktorum her 3 saatte bir emzir dedi
3 aylık olmaya 3 günümüz var
Ama beril 2 saat olunca yırtıyo ortalığı küçük kuçular gibi saldırıyo mememe
Şimdi yavaş yavaş 2 saat 15 dakika da bir emzirmeye başladım
Kilo alımı yavaşlar diye de korkuyorum 6 kilo 65 cm şu an
Emzirme aralarını açmaya başladığımdan beri gece de 2 kez uyanıp emip uyumaya başladı
Eskiden her saat başı kalkar emerdi o yüzden 2 kez kalkması muhteşem bi şey benim için
Sizce 3 saat yapmak için zorlamalımıyım kızımı
Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759
Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill
Eki Görüntüle 862761
merhaba kızlar geçen hafta yazmıştım kızım günde 15 kez kaka yapıyor diye.
bir türlü durmak bilmedi 6 gün sürdü. ve günde 20 kez yaptığı bile oldu
eridi bitti yavrum hiç neşesi kalmadı. 1 geceyi acilde geçirdik 3 gece de hastanede yattık.
tahlillerde ROTAVİRÜSÜ çıktımalesef tedavisi yok ona karşı bi antibiyotik yokmuş. sadece vücuda sıvı takviyesi yapılacak.
500ml 4 adet serum yedi kızımtahlillerde vücut suyu çok az çıktı ki ishalin 2. gününde 6. günü nasıldır bilmiyorum.
şimdi iyileşti çok şükür evimizdeyiz.
bide benim sütüm kesildi stresten sanırım çok şükür buzluğa sağıp atmıştım onlardan verdim. şimdi sütümde geldi kızım da iyi çok şükür.
peki ne iyi geldi derseniz kocakarı yöntemleri. kızlar biryere not edin ishali hemen kesti.
incir ağacının yaprağını küçük bi cezveye koydum su koydum kaynattım kızıma 3 çay kaşığı kadar içirdim. günde 4 kez ve ertesi gün ishal denen bişi kalmadı. Kim demiş rota virüsünün tedavisi yok diye. Derdi veren Rabbim derman da verir.
tanm 1 gün sonra geçti.
tadı da çok güzel papatya çayı gibi. incirler yaprak dökmeye başladı bence biraz yoplayıp kurutun evde bulunsun.
Cok gecmis olsun canim. Incir agacinin yapragindaki sut nereye degdirsen yara yapar. Bebegin agzina birsey olmadi ya. Sen yinede cok verme bol bol sivi dediyse bol bol emzir. Gerci gecti diyorsun. Rotavirus asisi yaptirmis miydin.merhaba kızlar geçen hafta yazmıştım kızım günde 15 kez kaka yapıyor diye.
eridi bitti yavrum hiç neşesi kalmadı. 1 geceyi acilde geçirdik 3 gece de hastanede yattık.
tahlillerde ROTAVİRÜSÜ çıktımalesef tedavisi yok ona karşı bi antibiyotik yokmuş. sadece vücuda sıvı takviyesi yapılacak.
500ml 4 adet serum yedi kızımtahlillerde vücut suyu çok az çıktı ki ishalin 2. gününde 6. günü nasıldır bilmiyorum.
bide benim sütüm kesildi stresten sanırım çok şükür buzluğa sağıp atmıştım onlardan verdim. şimdi sütümde geldi kızım da iyi çok şükür.
peki ne iyi geldi derseniz kocakarı yöntemleri. kızlar biryere not edin ishali hemen kesti.
incir ağacının yaprağını küçük bi cezveye koydum su koydum kaynattım kızıma 3 çay kaşığı kadar içirdim. günde 4 kez ve ertesi gün ishal denen bişi kalmadı. Kim demiş rota virüsünün tedavisi yok diye. Derdi veren Rabbim derman da verir.
tanm 1 gün sonra geçti.
tadı da çok güzel papatya çayı gibi. incirler yaprak dökmeye başladı bence biraz yoplayıp kurutun evde bulunsun.
Emzirme aralarını açmaya başladığımdan beri gece de 2 kez uyanıp emip uyumaya başladı
Eskiden her saat başı kalkar emerdi o yüzden 2 kez kalkması muhteşem bi şey benim için
Ay uyu niye uyandin o saatte kizin uyuyorsaaaa
Zaman ayırıp konum hakkında yorum yapan arkadaslarıma çok teseşekkür ediyorum.
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Ona kötülük etmeye hakkım yok.
İnş.alışıcam ve hersey daha güzel olacak.
Sadece yorumlarıma bakabildim geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir.
Günün ilk fotosuda benim tatlı oğlumdan gelsin. :)
Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759
Eki Görüntüle 862761
kızlar aranızda biodermanın ürünlerini kullanan var mı?
paşamın cildi çok kuru, özellikle yüz nemlendiricisi almak istiyorum ama karar veremedim. bizde sabemed var ama hiçbir işe yaramadı
kızlar sizi çok özledim.. dün gece rüyamda bile gördüm.. buraya uğrayamaz oldum.. geçen hafta kayınpederim bizde yatılı misafirdi. o gitti 2 gün sonra kendi babam geldi. bugün o gidiyor yarından sonra kayınvalidem gelicek(yaza kadar burda) 15 güne kadar da dedem gelicek ziyarete.. hizmet etmekten başımı kaldıramıyorum.. geceleri pertim çıkmış ağzım açık bi şekilde uyuyorum.. umarım herkes iyidir sağlıklıdır mutludur.. öpüyorum sizi
merhaba kızlar geçen hafta yazmıştım kızım günde 15 kez kaka yapıyor diye.
tanm 1 gün sonra geçti.
Biz bugun 3 aylikk oldukk :-D zaman ne cqbuk geciyo gunleri sayiyodm kucagima almk icin 3 ay bitti bile
Iyi olmana sevindim CNm oğlun çok şeker maşallahZaman ayırıp konum hakkında yorum yapan arkadaslarıma çok teseşekkür ediyorum.
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Ona kötülük etmeye hakkım yok.
İnş.alışıcam ve hersey daha güzel olacak.
Sadece yorumlarıma bakabildim geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir.
Günün ilk fotosuda benim tatlı oğlumdan gelsin. :)
Sende çok tatlısın Selim ne güzel bir çiçek çok nazisinDurucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759
Eki Görüntüle 862761
Aaa ayol daha dün verdik kızı ne kahvaltısı ne ütüsüsanırım siz duruta çok yüz verdiniz
saat kaç oldu daha duru uyuyor galiba.
bu delikanlının kahvaltısı var, ütü öyle duruyor.
şimdiki gelinler böyle galiba.
adam kalkmış sana çiçek getirmiş sen hala uyu.
kahvaltıyı da selim hazırlıyordur kesin.
suloz yaktın çocuğun başını
Oyy maşallah eylüşüme nice nice 3 aylar 3 yıllar olsunBiz bugun 3 aylikk oldukk :-D zaman ne cqbuk geciyo gunleri sayiyodm kucagima almk icin 3 ay bitti bile
İyi valla dünüşüm ne olsun haftasonunu geçirmeye çalışıyoruzIyi olmana sevindim CNm oğlun çok şeker maşallah
Sende çok tatlısın Selim ne güzel bir çiçek çok nazisinbugün babam annemle bizi gezmeye götürdüğü için gelemedim ama aklım hep sendeydii dünüş nabersin aradan sızıyor şöyle damadım çok yakışıklı maşallah kuzuma
Aaa ayol daha dün verdik kızı ne kahvaltısı ne ütüsülütfen çiçeğimi kıskanıp ara bozuculuk yapmayalım tesüf ederim
Oyy maşallah eylüşüme nice nice 3 aylar 3 yıllar olsunkuZucum ya
İyi valla dünüşüm ne olsun haftasonunu geçirmeye çalışıyoruzNe güzel gezmişsiniz, yarında biz gidiyoruz gezmeye
Gelinime bakın nasıl güzel yaa. Saçlar hele süper
Gelinime bakın nasıl güzel yaa. Saçlar hele süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?