2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar geçen hafta yazmıştım kızım günde 15 kez kaka yapıyor diye.
bir türlü durmak bilmedi 6 gün sürdü. ve günde 20 kez yaptığı bile oldu
eridi bitti yavrum hiç neşesi kalmadı. 1 geceyi acilde geçirdik 3 gece de hastanede yattık.
tahlillerde ROTAVİRÜSÜ çıktı malesef tedavisi yok ona karşı bi antibiyotik yokmuş. sadece vücuda sıvı takviyesi yapılacak.
500ml 4 adet serum yedi kızım tahlillerde vücut suyu çok az çıktı ki ishalin 2. gününde 6. günü nasıldır bilmiyorum.
şimdi iyileşti çok şükür evimizdeyiz.
bide benim sütüm kesildi stresten sanırım çok şükür buzluğa sağıp atmıştım onlardan verdim. şimdi sütümde geldi kızım da iyi çok şükür.

peki ne iyi geldi derseniz kocakarı yöntemleri. kızlar biryere not edin ishali hemen kesti.
incir ağacının yaprağını küçük bi cezveye koydum su koydum kaynattım kızıma 3 çay kaşığı kadar içirdim. günde 4 kez ve ertesi gün ishal denen bişi kalmadı. Kim demiş rota virüsünün tedavisi yok diye. Derdi veren Rabbim derman da verir.
tanm 1 gün sonra geçti.
tadı da çok güzel papatya çayı gibi. incirler yaprak dökmeye başladı bence biraz yoplayıp kurutun evde bulunsun.

Canım hangi kitabı okuyorsunuz.Banada söylermisiniz.

Kizlar tek tek alinti yapamadim ama uyku saatlerinize hayran kaldim. Gunduz sadece 3saat uyuyor demissiniz bizimki hiccccc uuyumuyor 40 ciktigindan beri. Geceleri de 2saatte bir agliyor emziriorum daliyor. 4saat kesintisiz uyumasi cok cok az, o da rastlarsa. Masallah size.

gündüz 3 saat mümkün değil canım 1buçuk maksimum 2 saatte bir emiyor. gece elhamdülillah 5-6 saat dayanabiliyor.

canım çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla rotovirüs aşısı yaptırmamışsın ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakla doktorlar bişey söledimi neden yaptırmadın falan tarzında

Cok gecmis olsun canim. Incir agacinin yapragindaki sut nereye degdirsen yara yapar. Bebegin agzina birsey olmadi ya. Sen yinede cok verme bol bol sivi dediyse bol bol emzir. Gerci gecti diyorsun. Rotavirus asisi yaptirmis miydin.

Gunduzleri iki saat dayaniyor mizmizlaniyor bende veriyorum. Ama mama verdigimde dort saati buluyor. Birde bir kere uzun gunduz uykumuz var o zaman 3 yada 4saati buluyor. Geceleri 7yada8saati buluyor. Ben sutum az diye 2saatte vriyorum oyalasam belki 3saate cikar. Alisiyorlar ama canim. Birden uc saat yada 4 saat arttirma.yavas yavas arttir. Iki saat 15dakika dayaniyor demissin. Onu iki bucuk saate cikar sonra2:45 sonra 3:00 tabi sen daha iyi bilirsin ben fikrimi soyledim:)))

Ay uyu niye uyandin o saatte kizin uyuyorsaaaa

Asu hanım 6da kalkıyor eşimin işe gitmesi vs derken uykum kaçıyor benim uyuyamıyorum bi daha :)

Allahım yakışıklılığa bak yerim seni karizmatik delikanlı

Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759

Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill

Eki Görüntüle 862761

Oy oy oyyy topiğin taze nişanlılarından selim bey de buradaymış :)) Çok sevimli ya maşallah

kızlar aranızda biodermanın ürünlerini kullanan var mı?
paşamın cildi çok kuru, özellikle yüz nemlendiricisi almak istiyorum ama karar veremedim. bizde sabemed var ama hiçbir işe yaramadı

Canım doktoruna da sor ama benim tavsiyem linola yüz kremi ya da babe nin bebek için olan yüz kremini al. Babenin büyükler için olan ürünleri de çok güzel.

Canım allah kolaylık versin sana. Boş vakitlerinde bolca uyu dinlenmeye de ihtiyacımız var.

Çok geçmiş olsun canım ya şükür ki geçmiş gitmiş. Şifa kürünü bizimle paylaştığın için de teşekkürler :)

Biz bugun 3 aylikk oldukk :-D zaman ne cqbuk geciyo gunleri sayiyodm kucagima almk icin 3 ay bitti bile

Oooy 3 yaşlarını görsün inşallah Eylülcük

cnm ben kullanıyorum bioderma kızıma doktor önerdi çok faydasını gördüm cildi kuruydu kavlıodu çok ii oldu.

Iyi olmana sevindim CNm oğlun çok şeker maşallah
Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759

Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill

Eki Görüntüle 862761
Sende çok tatlısın Selim ne güzel bir çiçek çok nazisinbugün babam annemle bizi gezmeye götürdüğü için gelemedim ama aklım hep sendeydiidünüş nabersin aradan sızıyor şöyle damadım çok yakışıklı maşallah kuzuma
Aaa ayol daha dün verdik kızı ne kahvaltısı ne ütüsü lütfen çiçeğimi kıskanıp ara bozuculuk yapmayalımtesüf ederim
Biz bugun 3 aylikk oldukk :-D zaman ne cqbuk geciyo gunleri sayiyodm kucagima almk icin 3 ay bitti bile
Oyy maşallah eylüşüme nice nice 3 aylar 3 yıllar olsun kuZucum ya

İyi valla dünüşüm ne olsun haftasonunu geçirmeye çalışıyoruz Ne güzel gezmişsiniz, yarında biz gidiyoruz gezmeye

İyi valla dünüşüm ne olsun haftasonunu geçirmeye çalışıyoruz Ne güzel gezmişsiniz, yarında biz gidiyoruz gezmeye

h.sonu geçiyooo be dünüşş kaldı bi güncük yarın evde oluruz biz heralde belki markete gideriz yada kocişi yollarım
ohh gidin tabii gezdirin şölee damadımı hava alsın çocuk:87:gezmek gibisi yok valla

canım bizde bugün aynı muhabbeti yapmıştık. paşam hala 2 saatte bir emiyor ama benimde bildiğim 3 saat olmalı artık. Salı 3 aylık doktor kontrolümüz var, doktora danışacağım 3 saate çıkarmaya zorlayayım mı diye...
ne güzel seninki 2 kere kalkıyor, bizimki hala 4 kere emiyor gece :) kiloda aldı başını gitti, sanırım 6900 oldu. tavsiyene uyup mamayı tamamen kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…