2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çoook geçmiş olsun canım...bazen kocakarı ilaçları dediğimiz şeyler ne çok işe yarıyor

canım bence bunun uyku eğitimiyle falan çok alakası yok, uyku tamamen genlerden
ben top patlasa uyanmam ve 8 saat uyurum ortalama. annem diyor bebekliğimde de hiç uyku sorunum olmamış. daha 1-2 aylıkken bile yatağına bırakırdım kendi kendine uykuya dalardın diyor. paşam anasına çekmiş

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar...salı doktora da gösterip alayım. ben cildi kuru diyorum ama belki başka bir sebebi var diyecek
bu arada fiyat araştırırken bu siteyi buldum, en uygun fiyata burda var..ama tabi sitenin güvenilirliğini bilmiyorum sadece fiyat karşılaştırdım

Gnlk Bakm Serisi

Benim sütüm doğumdan beri çok az.Hatta doğumdan sonra hiç sütüm gelmedi.Hastanelerde bulunan sağma makinelerinden kiraladık.Onunla gelmeye başladı.Saat akşam 5 ten sonra sütüm olmazdı.Onun için akşamları mama verirdim.Ama geceleri emziriyorum.Geçen hafta sağlık ocağına kontrole gittik.Kızım 12 ağustosta 2,900 gr ağırlığında, 49 cm boyunda doğdu.Kontrolde kilosu 5,850 gr, 61 cm boyu çıktı.İlgili kişi kilosunun doğum kilosuna göre %70 fazla, boyunuda %20 uzun dedi.Mama verip vermediğimi sordu.Mamaya ağırlık vermeyin dedi.O günden sonra akşamlarıda mamayı kesmeye çalışıyorum.Gündüzleri 1,5-2 saatte bir emiyor.Akşamlarıda sütüm az olduğu için 1-1,5 saatte bir emiyor.Emmedede sıkıntımız var.1,5 aydır memeyi tutmuyor.Emziği veriyorum onu emmeye daalınca ağzından çekip hemen mememi veriyorum.Başka türlü asla mememi emmiyor.Kıyamet kopuyor.Emme saat aralarını uzatsam mı bilemedim.Napsam acaba.

cucu maşallahh pembelerde yakışmşş :)) bu arada emniyet kemerini takmayı unutma amannnn

acelya geçmş olsun cnm rota aşısı olmamışmıydınızz

Oyy oyyy oyy masallh sana allah nazarlrdan korusun bu sirineyi ;-)

Maşşallah sübhanallah.Nazar değmesin Yavrum ya.Benim kızım gibi çatık kaş.

cucu ben bunun yanaklarını yerim :) hele son poz ne öyle, düşman çatlatıyor :))

TSK ediyoruz teyzoşlArevet son pozunda kurum kurum kurulmuş yan gelmiş Popişi devirmiş keyfimize düşkünüz birazaslında öle çatık kaşlı değil ama bere takınca öle oluyo bugün hiç gülmedi dışarda gezerken birkaç kişi sevdi çok tatlıymış falan hiç pas vermedikediciğim benim ya

Masallah canim. Keyfi yerinde allahim nazardan saklasin.

Canim ayni gun dogmuslar. Benim kizda 2800g 47cm dogdu. 14kasimda 5900g 61cm geldi. Gayet iyi dediler. Bende gunde iki kere mama veriyorum. Oglen ve yatmadan once veriyorum. Sutum o saatlerde olmuyor. Ilk ay cok kilo aldi. Suan hep 800g aliyor. Hemen hemen ayni kiloyu almislar.

canım zaten 4 kez verdim 3 er çay kaşığı. sütü de yara yapmıyor canım benim hailelikte elimde siğil çıkmıştı sütü azalttı siğilimi :)
doğumdan sonrad akendiliğinden küçüldü.
çok iştahsızdı emmiyodu hep sütüm akıyodu canım miğdesi ağrıyodu heralde. şükür şimdi emiyor artık.
aşı yaptırmadım canım pek önermemişlerdi.

Canim sut tasima cantasi dedigin nedir? Ben tansas tan 10 tl ye termos canta aldim, icine de 2 tane donmus kalip (hani medikalciler kullanir diktortgen plastik ici su dolu, onu dondururuz) atiyorum soguk veya donmus halde bununla tasiyorum sutlerimi, en son 10 saat tasidim ve soguklugunu yitirmemisti sutlerim,

off yaa bgn içim sıkılıo...haberlerde ne kötüydü denizlide çocuğu doğurup kafasını koparıp saklamş nası bi insan bu yaa ne bu haberler yaa walla psikolojimizi bozuolar...wahşet...bide antalyada...ayy neysee anlatmıyım bilee..

yrn misafir gelio yemekli bebek görmeye.....eşimde nöbetçi bgn yalnızız oğluşumla..berkayda gece uykusu sandı 8den beri uyuyo :) gece ayaktayızz

Cucum bu güzelliğe kulübe ve kayık az yavrum

Çok geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsınız.

Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759

Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill

Eki Görüntüle 862761

Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam ahaha kız yine çok güldürdün beni Allah canını almasın delü Yalnız o değil de giderek daha yakışıklı oluyo Selim Duruuuuuuuuuuuuu

şimdi Subanın zeytin gözlü oğlunu görünce aklıma geldi, göz renkleri dönmeye başladı mı sizde...benim paşanın ki açık maviydi sanki elaya dönüyor gibi lekelenmeler başladı

İda'nın lacivertti artık benimki gibi tırşe :))

Kız suba hangi koleje gidiyo oğlun Koca delikanlı olmuş, kıyafet de bildiğin üniforma maşallah canım yaa :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…