- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.401
off yaa bgn içim sıkılıo...haberlerde ne kötüydü denizlide çocuğu doğurup kafasını koparıp saklamş nası bi insan bu yaa ne bu haberler yaa walla psikolojimizi bozuolar...wahşet...bide antalyada...ayy neysee anlatmıyım bilee..
yrn misafir gelio yemekli bebek görmeye.....eşimde nöbetçi bgn yalnızız oğluşumla..berkayda gece uykusu sandı 8den beri uyuyo :) gece ayaktayızz
Canim millet piskopata bagladi. Kadinlar doguruyor ac birakiyor yok diri diri gomuyor. Yok olduruyor. Kurtaj yasaklanmasaydi diyor insan bunlari gorunce. Kurtaj olurlardi piskopata baglamazlardi dunyaya gelmezlerdi vahseti yasamazlardi. Ne sucu var o yavrucaklarin.
Aybikecim bence daha çok erken göz rengi için.
Benim büyük oğlan 5 yaşında bu yaz değişti rengi. Ela gibiydi kahverengi oldu.
Masallah canim. Keyfi yerinde allahim nazardan saklasin.
Canim ayni gun dogmuslar. Benim kizda 2800g 47cm dogdu. 14kasimda 5900g 61cm geldi. Gayet iyi dediler. Bende gunde iki kere mama veriyorum. Oglen ve yatmadan once veriyorum. Sutum o saatlerde olmuyor. Ilk ay cok kilo aldi. Suan hep 800g aliyor. Hemen hemen ayni kiloyu almislar.
Tskler kızlar hepimizin kuzuları şeker kıvamındaMaşallah canım kızçene , cok tatlı
Pembeler de yakışmış
Cucum bu güzelliğe kulübe ve kayık az yavrum
Çok geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsınız.
Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam ahaha kız yine çok güldürdün beni Allah canını almasın delü Yalnız o değil de giderek daha yakışıklı oluyo Selim Duruuuuuuuuuuuuu
İda'nın lacivertti artık benimki gibi tırşe :))
Kız suba hangi koleje gidiyo oğlunKoca delikanlı olmuş, kıyafet de bildiğin üniforma maşallah canım yaa :))
Benim sütüm doğumdan beri çok az.Hatta doğumdan sonra hiç sütüm gelmedi.Hastanelerde bulunan sağma makinelerinden kiraladık.Onunla gelmeye başladı.Saat akşam 5 ten sonra sütüm olmazdı.Onun için akşamları mama verirdim.Ama geceleri emziriyorum.Geçen hafta sağlık ocağına kontrole gittik.Kızım 12 ağustosta 2,900 gr ağırlığında, 49 cm boyunda doğdu.Kontrolde kilosu 5,850 gr, 61 cm boyu çıktı.İlgili kişi kilosunun doğum kilosuna göre %70 fazla, boyunuda %20 uzun dedi.Mama verip vermediğimi sordu.Mamaya ağırlık vermeyin dedi.O günden sonra akşamlarıda mamayı kesmeye çalışıyorum.Gündüzleri 1,5-2 saatte bir emiyor.Akşamlarıda sütüm az olduğu için 1-1,5 saatte bir emiyor.Emmedede sıkıntımız var.1,5 aydır memeyi tutmuyor.Emziği veriyorum onu emmeye daalınca ağzından çekip hemen mememi veriyorum.Başka türlü asla mememi emmiyor.Kıyamet kopuyor.Emme saat aralarını uzatsam mı bilemedim.Napsam acaba.
Canim sut tasima cantasi dedigin nedir? Ben tansas tan 10 tl ye termos canta aldim, icine de 2 tane donmus kalip (hani medikalciler kullanir diktortgen plastik ici su dolu, onu dondururuz) atiyorum soguk veya donmus halde bununla tasiyorum sutlerimi, en son 10 saat tasidim ve soguklugunu yitirmemisti sutlerim,
emme saatlerini bende bilemiyorum canım kafam karıştı..tamam 3 saate çıkartmaya çalışayım ama sende olduğu gibi benimde sütüm azyetmediği için çok sık emiyor. dün pompamız geldi, bakalım belki sağarak artırabilirim bende
Zaman ayırıp konum hakkında yorum yapan arkadaslarıma çok teseşekkür ediyorum.
Daha iyim çünkü oğlum var onun bana ihtiyacı benim anneme olan ihtiyacımdan çok daha fazla.
Ona kötülük etmeye hakkım yok.
İnş.alışıcam ve hersey daha güzel olacak.
Sadece yorumlarıma bakabildim geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir.
Günün ilk fotosuda benim tatlı oğlumdan gelsin. :)
Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759
Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill
Eki Görüntüle 862761
Biz bugun 3 aylikk oldukk :-D zaman ne cqbuk geciyo gunleri sayiyodm kucagima almk icin 3 ay bitti bile
merhaba kızlar geçen hafta yazmıştım kızım günde 15 kez kaka yapıyor diye.
bir türlü durmak bilmedi 6 gün sürdü. ve günde 20 kez yaptığı bile oldu
eridi bitti yavrum hiç neşesi kalmadı. 1 geceyi acilde geçirdik 3 gece de hastanede yattık.
tahlillerde ROTAVİRÜSÜ çıktımalesef tedavisi yok ona karşı bi antibiyotik yokmuş. sadece vücuda sıvı takviyesi yapılacak.
500ml 4 adet serum yedi kızımtahlillerde vücut suyu çok az çıktı ki ishalin 2. gününde 6. günü nasıldır bilmiyorum.
şimdi iyileşti çok şükür evimizdeyiz.
bide benim sütüm kesildi stresten sanırım çok şükür buzluğa sağıp atmıştım onlardan verdim. şimdi sütümde geldi kızım da iyi çok şükür.
peki ne iyi geldi derseniz kocakarı yöntemleri. kızlar biryere not edin ishali hemen kesti.
incir ağacının yaprağını küçük bi cezveye koydum su koydum kaynattım kızıma 3 çay kaşığı kadar içirdim. günde 4 kez ve ertesi gün ishal denen bişi kalmadı. Kim demiş rota virüsünün tedavisi yok diye. Derdi veren Rabbim derman da verir.
tanm 1 gün sonra geçti.
tadı da çok güzel papatya çayı gibi. incirler yaprak dökmeye başladı bence biraz yoplayıp kurutun evde bulunsun.
Tskler kızlar hepimizin kuzuları şeker kıvamında
Valla kuzum idoşada az istekleri yeniden gözdeni geçirsek dicem ama damatlarda yakışıklı şimdi haklarını yemeyelimhem bebek ruhundan anlıyo Selim baksana ellerinde çiçekler nazik kibar yakuşukluuuu eee kayıkla kulubeyle idare ederler şimdilik
Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
Kızlar İda artık sert sevilmekten hoşlanıyo. Babası bu akşam baya hırpaladı severken kıkır kıkır sesle güldü yaaCadı kızım yiycem heryerini haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?