2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim millet piskopata bagladi. Kadinlar doguruyor ac birakiyor yok diri diri gomuyor. Yok olduruyor. Kurtaj yasaklanmasaydi diyor insan bunlari gorunce. Kurtaj olurlardi piskopata baglamazlardi dunyaya gelmezlerdi vahseti yasamazlardi. Ne sucu var o yavrucaklarin.

walla yaa olan bebeklere çocuklara oluyor..Allah anneliği wersin kalplerinede vicdansız olmasınlar yaa yoksa haber falan izleyemicez artık

Maşallah canım kızçene , cok tatlı
Pembeler de yakışmış
Tskler kızlar hepimizin kuzuları şeker kıvamında

Valla kuzum idoşada az istekleri yeniden gözdeni geçirsek dicem ama damatlarda yakışıklı şimdi haklarını yemeyelimhem bebek ruhundan anlıyo Selim baksana ellerinde çiçekler nazik kibar yakuşukluuuueee kayıkla kulubeyle idare ederler şimdilik

emme saatlerini bende bilemiyorum canım kafam karıştı..tamam 3 saate çıkartmaya çalışayım ama sende olduğu gibi benimde sütüm az yetmediği için çok sık emiyor. dün pompamız geldi, bakalım belki sağarak artırabilirim bende

canım sanırım Yalova nın dediği bunlar...banada hediye gelmişti, oradan hatırladım

Isı Yalıtımlı Taşıma Çantaları - ebebek

O pompa isinden bna gina geldi vala cnm.sende bdlayinca anlicaksn ne denk istedgmi..gunde 3 kre sagiyorum.yika kaynat kurula flann offf ki ne off..bnce sut arttiriyo..eylul cani ister emer cani istemez emmez.emmedgnde sagip veriyorum..cok sukur hla sut var ..aksi olsa emmedgnden kesilirdi

iyi geceler kızlar

çok yakışıklısın Barışcmmm maşallah sanaaa

sen ne güzel bişeysin böyle Durum yaa gözümü göynümü açtın kuzucumm

Durucumm Günaydın..
Senin için
Eki Görüntüle 862759

Her Birinin Tadına Ayrı Ayrı Baktım, Hiç Bir Yaprak Senin Kadar Tatlı Değill

Eki Görüntüle 862761

çapkın Selocan seniiii mıncırasım geldi o yanaklarını yaaa

Biz bugun 3 aylikk oldukk :-D zaman ne cqbuk geciyo gunleri sayiyodm kucagima almk icin 3 ay bitti bile

Nice mutlu 3 aylarına Eylüş hatunn :)) 3 yaşlarını da görürüz burada inşallah

canım büyük geçmiş olsun çok üzüldüm..çok şükür ki atlatmışsınız.. daha bugün haberi vardı tv de. rota virüs enfeksiyonu salgını varmış. Allah korusun bütün bebekleri :/

Tabi canım ikisi de birbirinden yakışıklı hakkını yemem şimdi ama Paris Arda çiçek böcek işine girmediği için Helen isteklerini artırır ben söyliyim

Kızlar İda artık sert sevilmekten hoşlanıyo. Babası bu akşam baya hırpaladı severken kıkır kıkır sesle güldü yaa Cadı kızım yiycem heryerini haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…