2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar İda artık sert sevilmekten hoşlanıyo. Babası bu akşam baya hırpaladı severken kıkır kıkır sesle güldü yaa Cadı kızım yiycem heryerini haberi yok

gerekirse sert erkek de olabiliriz icabındaaa

Eklentiler

• $2013-10-21 11.18.40.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $2013-10-21 11.18.41.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba bayanlar,ben bir mart annesiyim.şu an 7 aylık bir oğluşum var.bebeğim yaklaşık 3 aylıkken yani sizinkiler kadarken :) çıngıraklı patik için çok uğraşmıştım.elimde hiç kullanılmamış lamazenin çıngıraklı patik-bileklik setleri var.Eğer ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir.ya da alıntıyla mesajıma cevap yazarsanız size ulaşırım.Allah hepimizin bebişini bize bağışlasın.Herkese iyi akşamlar :)

Yıl ederiz fındık teyzoşu kocaman öpüyoruz seniii:)
Tabi canım ikisi de birbirinden yakışıklı hakkını yemem şimdi ama Paris Arda çiçek böcek işine girmediği için Helen isteklerini artırır ben söyliyim

Sıkıysa istediklerimi alma Paris Arda
Istekte sınır yok kuzum tam gaz devamkız seni mıncırıp mıncırıp yirim cıbılda olmuş bide tipini yirim
Eki Görüntüle 863124

Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
Ama siz çok güzelsiniz mis hanım maşallah kokla bizim içinde annesi :)
Kizlar bebek ölmemiş sadece kazada annesi yaralandığı icin hastanedelermis:)
Ayy nasıl sevindim parmişim çok şükür Allahım uzun ömürler versin cnm benim ya:)
İnsani nasil da mutlu ediyorsunuz :))
Tıpkı inci kuzunun bizi mutlu ettiği gibi yer onu cucu teyzesi annesini hiç üzmüyor artık mis mis uyuyo yirim yirim
Cok guzel ve cok özelsiniz :))

ömrümü yedin de doymadın kız İda ama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm

gerekirse sert erkek de olabiliriz icabındaaa

Allahım şuna bakarmısınız yetinmem leynnn senii hem romantik hem sert ideal erkek idoşum çok şanslı Arda kuzuda yok yok kayıktan kulübeye romantizmden taş fırına kadar maşallah kuzumaaa

Allahım şuna bakarmısınız yetinmem leynnn senii hem romantik hem sert ideal erkek idoşum çok şanslı Arda kuzuda yok yok kayıktan kulübeye romantizmden taş fırına kadar maşallah kuzumaaa

Damadım dört dörtlük değil dokuz sekizlik kız her nota var maşallah

Ama İdoş ben sana bi sürü şey yazdım nereye gitti kız onlar illa özel yazsam sana öncelikle o cıbıl cıbıl yirim seniiii lokum arasta kuzum istekte sınır yok tam gaz devam isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler özlü söz

Suloz,Suba,Cucu,Nazlıbebiş,Arasta maşşallah yavrulara.benim için totolarından ısırın maymunları.Allahım içim gidiyor ya fotoğrafları görünce,ne güzel evlatlar doğurmuşuz koca bir afferin kendimize.Parme'cim habere çoooook sevindim gerçekten,bir can daha bizimle hayatta yani.Allah bi daha kötü gün göstermesin.IVY'cim,Aybike'nin dediğinden benim süt taşıma çantası.bendede vardı ısı yalıtımlı başka bîr çanta ama koca gün dayanır mı bilemedim ve konu süt olunca riske atamadım.uzun bir dönem kullanılabilecek bişey sonuçta.yavrularımız ek gıdaya geçip çorba falan yaptığımızda dışarı çıkarkende kolaylık olur.ayrıca çok şık,bugün elime ulaştı,tavsiye ederim.

eyvallah cücü teyzecm teşekkür ederim

Aslan damadım seni de sevgini de yerim len şeker kutusu

sağolasın kayınvalidecğm sizlere layık olabilirsek ne mutlu bize sütümü içtim uyuyacağm şimdi İda Helenime iyi geceler öpücüğümü iletirseniz çok bahtiyar olurum

Oyy eyvallahını yerim sert arduşum benim hadi iyi geceler sanadaduru çoktan uyudu sende uyu bakalım

Tabi benim kızım hassastır özel ilgi ister. Ne demişler ağlamayan bebeğe emzik vermezler o istemezse kimse bişey almaz yani Kız bu özlü sözler olmasa muhabbetimiz eksik kalacak gibi

İiy geceler aslan damadım koklaya koklaya öpücem hem de senin için. Uyu tabi dinlen ki daha çok çalışabilesin ve para kazanabilesin

Yakışır Ardama her telden anlıyo valla maşallahhhhh her renk var çocukta yaşadın idoş hiç Canımsıkılmaz arada bi roman havası çalar oynarsınız oh yandannn

Ahahah evet oynarız kız :118::118:

Kızlar iyi geceler hepinize ben uyuyorum sizinle kalıp sohbete devam etmeyi istesemde göz kApaklarım buna izin vermiyor kocaman öpüldünüz

Uyku saatleriniz çok güzel bayanlar... Bizimki 12.30-1.00-1.30 gibi uyuyor Yada ben uyutmayı beceremiyorum, büyüme hormonu da 20 de salgılanıyomuş 24 e kadar üzüldüm. Yavrucum çok minyon, herkes öyle diyor, doktor ortalama gidiyor anne sütüne devam dedi... Sizin kiloları duyunca epey farklı görüyorum kızımı... Belkide uykudan kaynaklanıyor, acaba nasıl erkene alabilirim ki... Akşamları banyo yaptırıp uyutmayı deneyeyim bari...

Bu arada kızımla araba yolculuğu yaptık (çok zordu, kolikçim 10 saat yolda beni hunilik etti) ama uçakla bu ilk yolculuğumuz olacak, 1 saatte olsa bunun kontrolü var, beklemesi var, sürekli ağlayan bebeğimle zorlanacağım diye ödüm kopuyor, uçak yolculuğu yapanlara sorum olacak, bebek arabası ve ana kucağını alıyorlar değil mi? İniş kalkışlarda bebek huzursuz oluyor mu? Onu rahat ettirip uyumasını sağlamak için yapabileceğim birşey varmı, uyku hapı dışında :))) Umarım sorunsuz atlatırız... Hepinize iyi pazarlar...

Bütün bebekler harika görünüyor hepsine maşaALLAH, nazar değmesin, ne kadar çabuk büyüyorlar tombik tombik olmuşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…