- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.421
Kizlar bebek ölmemiş sadece kazada annesi yaralandığı icin hastanedelermis:)
Kızlar İda artık sert sevilmekten hoşlanıyo. Babası bu akşam baya hırpaladı severken kıkır kıkır sesle güldü yaaCadı kızım yiycem heryerini haberi yok
ömrümü yedin de doymadın kız İdaama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm
gerekirse sert erkek de olabiliriz icabındaaa
Kizlar bebek ölmemiş sadece kazada annesi yaralandığı icin hastanedelermis:)
ömrümü yedin de doymadın kız İdaama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm
Of of eridim bittim ben Paris Arda'ya tam romantik serseri :))
İda eridi bitti
Allahım yakışıklı sert erkek damadım benim ayy çok tatlı bu Funda yaaa
Yıl ederiz fındık teyzoşu kocaman öpüyoruz seniii:)iyi geceler kızlar
çok yakışıklısın Barışcmmm maşallah sanaaa
sen ne güzel bişeysin böyle Durum yaa gözümü göynümü açtın kuzucumm
çapkın Selocan seniiiimıncırasım geldi o yanaklarını yaaa
Nice mutlu 3 aylarına Eylüş hatunn :)) 3 yaşlarını da görürüz burada inşallah
canım büyük geçmiş olsun çok üzüldüm..çok şükür ki atlatmışsınız.. daha bugün haberi vardı tv de. rota virüs enfeksiyonu salgını varmış. Allah korusun bütün bebekleri :/
Tabi canım ikisi de birbirinden yakışıklı hakkını yemem şimdi ama Paris Arda çiçek böcek işine girmediği için Helen isteklerini artırır ben söyliyim
Sıkıysa istediklerimi alma Paris Arda
Istekte sınır yok kuzumtam gaz devam kız seni mıncırıp mıncırıp yirim cıbılda olmuş bide tipini yirim
Eki Görüntüle 863124
Ama siz çok güzelsiniz mis hanım maşallah kokla bizim içinde annesi :)Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
Ayy nasıl sevindim parmişim çok şükür Allahım uzun ömürler versin cnm benim ya:)Kizlar bebek ölmemiş sadece kazada annesi yaralandığı icin hastanedelermis:)
İnsani nasil da mutlu ediyorsunuz :))
Tıpkı inci kuzunun bizi mutlu ettiği gibi yer onu cucu teyzesi annesini hiç üzmüyor artık mis mis uyuyo yirim yirim
Cok guzel ve cok özelsiniz :))
hihiiiiyerine göre romantik de oluruz maço da :) sevdik mi tam severiz yani
Allahım şuna bakarmısınız yetinmem leynnn senii hem romantik hem sert ideal erkek idoşum çok şanslı Arda kuzuda yok yok kayıktan kulübeye romantizmden taş fırına kadar maşallah kuzumaaa
Yıl ederiz fındık teyzoşu kocaman öpüyoruz seniii:)
Allahım şuna bakarmısınız yetinmem leynnn senii hem romantik hem sert ideal erkek idoşum çok şanslı Arda kuzuda yok yok kayıktan kulübeye romantizmden taş fırına kadar maşallah kuzumaaa
Aslan damadım seni de sevgini de yerim len şeker kutusu
Damadım dört dörtlük değil dokuz sekizlik kız her nota var maşallah
eyvallah cücü teyzecm teşekkür ederim
sağolasın kayınvalidecğm sizlere layık olabilirsek ne mutlu bizesütümü içtim uyuyacağm şimdi İda Helenime iyi geceler öpücüğümü iletirseniz çok bahtiyar olurum
Ama İdoş ben sana bi sürü şey yazdım nereye gitti kız onlar illa özel yazsam sanaöncelikle o cıbıl cıbıl yirim seniiii lokum arasta kuzum istekte sınır yok tam gaz devam isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler özlü söz
eyvallah cücü teyzecm teşekkür ederim
sağolasın kayınvalidecğm sizlere layık olabilirsek ne mutlu bizesütümü içtim uyuyacağm şimdi İda Helenime iyi geceler öpücüğümü iletirseniz çok bahtiyar olurum
Yakışır Ardama her telden anlıyo valla maşallahhhhh her renk var çocukta yaşadın idoş hiç Canımsıkılmaz arada bi roman havası çalar oynarsınız oh yandannn
Kızlar iyi geceler hepinize ben uyuyorum sizinle kalıp sohbete devam etmeyi istesemde göz kApaklarım buna izin vermiyor kocaman öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?