2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba,benim kızım da 6 ağustos doğumlu, biz kızım bir aylık ve iki aylıkken iki buçuk ve bir buçuk saatlik iki uçak yolculuğu yaptık, rahat bir yolculuk için uykusunu almış olması ve karnının tok olması önemli, ben havaalanının emzirme odasında emzirmiştim en son çünkü uçakta gazını çıkartmak zor oluyor, bir de yanındaki koltuğu boş bırakmalarını söylersen daha rahat hareket edersin ve yanında bebek huzursuzlanırsa dikkatini çekecek bir oyuncak olsun, kalkış ve iniş sırasında da rahatsız olmaması için emzik verirsin, kolay gelsin.

Günaydın arkadaşlar.Herkeze mutlu, huzurlu pazarlar.Benim herzamanki gibi kocişkom yine işte.6 da kocamı işe gönderdim başladım tozları almaya.Akşama misafirim var.Bizim yaramaz gün içinde beni rahat bırakmazki işlerimi halledeyim.Ama gözlerim kapanıyor.Akşamdan böreği sardım dolaba attım.En azında börek,toz,süpürme işleri bitti.Fırsat bulursamda artık silerim.Bugün onları yaparken giremeyebilirim.

Canım bunların neredeyse herşeyi aynı.Doğumdada şimdidi boyları arasında 1 cm, kiloları arasındada 100 gr. fark var.Ama bana neden olması gereken kilodan fazla deyip düşündürüyorlarki.

Teşekkür ederim eda, kızım emzik almıyor uçağa binmeden emzirmek iyi olur sanırım, oyuncak vs alcam yanıma, yan koltuğu boş bırakabiliyorlar demek? Onuda check in esnasında söylerim... Allah yardım eder inşaallah

Şu candy crush efsane olmuş ben hala oynamadım :)
Way be eski usta PC oyunseveri şimdi anca pişşş pişş ta pişş pişşş :)))

Ben uzun zaman oynamadım bu oyunu direndim ama o kadar çok oyun isteği geldi ki dedim bir keramet vardır bi bakayım. Bakmaz olaydım yapıştım kaldım oyuna

Ya babasi da ben de cok severiz uykuyu, ozaman bu kiz kime cekti aybikecim yaaa ben zaten uyku egitimi filan vermedim hic, kiyamiyorum daha cok minik.

Cucu masallah cok tatliii:) son pozdaki elini yerim tombik seni :)))

Kizlar derdime bi care ( son gunlerde kizim az emiyordu zaten, persembeden bu yana da sutum cok azaldi. Dun de esimle saglam bi tartistik gecr biraz artardi sutum, dun gece artmadi da ( mama vericem, biberon da almiyor nasi olcak bilmiyorum ( sutu nasi arttiricam deli gibi su iciyorum hurma filan da yiyorum caylari da iciyorum ama bu iki gundur faydasi yok deliricem (((

İyi geceler cucum Candy crushda son canımı harcayıp yatıcam ben de

Günaydınlarr, iyi pazarlar kızlar:)))
Günaydın kuZucum bi pazar kahvaltısı sofrasından herkese günaydınkızım masada pusette uyurken bende hüpletiyorum mımırtamıCany crush bende oynuyom kuzum kaç Level kociş 108 ben daha 67 durudan anca çok bile bana
Cucu masallah cok tatliii:) son pozdaki elini yerim tombik seni :)))

TSK ederiz CNm ellerine bende bayılırım yumoş ellibide o eller hiç durmuyo inceliyor konuşuyor elleri

Bizde gaz cok az oldu, bizim asil sorunumuz meme-uyku eslestirmesi yapmasiydi. Sukur ondan kurtardim.

Aybikecim oğluşunun kilosu ve herşeyi yerinde maşallah çok iyi etmişsin bence anne sütü seninki gibi besleyici ise mama vermek çocuğa haksızlık olur gibi geliyor bana
Benim minnoş 6 kiloyu azıcık geçti mama takviyesi yapmayın dediler bana ki hiç vermiyorum zaten dedim
Tracy Hugg un kitabını okuyorum şimdi orda 2 haftalıktan itibaren 2 saatte bir emzirilmeli diyo sonra bu ara açılmalı diyo
Benim kız 2 aylık olana kadar nerdeyse her saat başı emiyordu son 1 aydır 2 saat ya da 2 saat 15 dakika da bir emiyo
3 saat yapmak için çok zorlamam gerekir yırtar ortalığı kıyamıuorum
Emzirme arasını açtıkta gece daha az uyandığını farkettim 3 saate çılartabilirsrm gece bir kez kalkacağını düşünüyorum bu da büyük rahatlık olcAk
Sen iş durumunu ne yaptın herşey gönlünce olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…