- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.441
Masallah canim. Keyfi yerinde allahim nazardan saklasin.
Canim ayni gun dogmuslar. Benim kizda 2800g 47cm dogdu. 14kasimda 5900g 61cm geldi. Gayet iyi dediler. Bende gunde iki kere mama veriyorum. Oglen ve yatmadan once veriyorum. Sutum o saatlerde olmuyor. Ilk ay cok kilo aldi. Suan hep 800g aliyor. Hemen hemen ayni kiloyu almislar.
İyi geceler cucum Candy crushda son canımı harcayıp yatıcam ben de
merhaba,benim kızım da 6 ağustos doğumlu, biz kızım bir aylık ve iki aylıkken iki buçuk ve bir buçuk saatlik iki uçak yolculuğu yaptık, rahat bir yolculuk için uykusunu almış olması ve karnının tok olması önemli, ben havaalanının emzirme odasında emzirmiştim en son çünkü uçakta gazını çıkartmak zor oluyor, bir de yanındaki koltuğu boş bırakmalarını söylersen daha rahat hareket edersin ve yanında bebek huzursuzlanırsa dikkatini çekecek bir oyuncak olsun, kalkış ve iniş sırasında da rahatsız olmaması için emzik verirsin, kolay gelsin.
Şu candy crush efsane olmuş ben hala oynamadım :)
Way be eski usta PC oyunseveri şimdi anca pişşş pişş ta pişş pişşş :)))
Ne güzel gezmelere gidiyorsunuz.Benim tek gidebildiğim yer annem.Gezmek nasıl birşeydi???
canım bence bunun uyku eğitimiyle falan çok alakası yok, uyku tamamen genlerden
ben top patlasa uyanmam ve 8 saat uyurum ortalama. annem diyor bebekliğimde de hiç uyku sorunum olmamış. daha 1-2 aylıkken bile yatağına bırakırdım kendi kendine uykuya dalardın diyor. paşam anasına çekmiş
sordum da arada kaynadı sanırım...
göz rengi değişmeye başladı mı sizde? kaçıncı ayda belli oluyor acaba
Ya babasi da ben de cok severiz uykuyu, ozaman bu kiz kime cekti aybikecim yaaaben zaten uyku egitimi filan vermedim hic, kiyamiyorum daha cok minik.
TSK ediyoruz teyzoşlArevet son pozunda kurum kurum kurulmuş yan gelmiş Popişi devirmiş keyfimize düşkünüz biraz aslında öle çatık kaşlı değil ama bere takınca öle oluyo bugün hiç gülmedi dışarda gezerken birkaç kişi sevdi çok tatlıymış falan hiç pas vermedi kediciğim benim ya
Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
Kizlar bebek ölmemiş sadece kazada annesi yaralandığı icin hastanedelermis:)
gerekirse sert erkek de olabiliriz icabındaaa
Belki babaannesine çekmiştir
İyi geceler cucum Candy crushda son canımı harcayıp yatıcam ben de
Günaydın kuZucum bi pazar kahvaltısı sofrasından herkese günaydınGünaydınlarr, iyi pazarlar kızlar:)))
Cucu masallah cok tatliii:) son pozdaki elini yerim tombik seni :)))
evet dediğin gibi oğlunun uykusu gayet güzelmiş ama seni nasıl uykusuz bıraktığını tahmin edebiliyorum...bende 2 saatlik uykulardan çok yoruldum
aman yinede sağlıkları iyi olsun da :) hele sabah bir uyanışı var gülücükler atarak, o an uykum falan kalmıyor
canım sizde gaz aynı hız devam mı, azalma var mı?
canım bizde bugün aynı muhabbeti yapmıştık. paşam hala 2 saatte bir emiyor ama benimde bildiğim 3 saat olmalı artık. Salı 3 aylık doktor kontrolümüz var, doktora danışacağım 3 saate çıkarmaya zorlayayım mı diye...
ne güzel seninki 2 kere kalkıyor, bizimki hala 4 kere emiyor gece :) kiloda aldı başını gitti, sanırım 6900 oldu. tavsiyene uyup mamayı tamamen kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?