- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.461
Kizlar du iliskiden sonra bir iki damla kanamam oldu simdi devani yok ana sezeryanli dogum yaptım boyle bisey yasayan varmi
Kızlar bi türlü karar veremedim
10 Aralık'ta işe başlıyorum
Ben de avent pompa var çok memnun kalmadım ki 200 liraya almıştım
Medela swing in çok iyi olduğunu söylüyorlar o da 300 lira
Genel de emzirmek için eve gelicem ama gün de 1 kez de olsa biberonla sağma süt vermek gerekecek
Aventle 40 cc sütüm Ancsk çıkıyor
Teyzem benim sütümün az olduğunu hangi pompayla sağarsam sağayım az çıkacağını söylüyor
Kızım henüz 3 aylık olmadı ve kilosu 6 kiloyu biraz geçiyor
Ben de sütüm az olsa bu kadar kilo alamazdı diye düşünüyorum
Acaba 300 liraya kıyıp bir de medela pompa alsam mı ne dersiniz 40 cc den fazla süt çıkartır mı acaba benden
Arkadaşımın oğlu bizden 1.5 ay büyük ve kilosu berille aynı ama arkadaşımdan sağınca sabahları 200 cc süt çıkıyor
Nasıl oluyor anlamıyorum
Kızlar bi türlü karar veremedim
Genel de emzirmek için eve gelicem ama gün de 1 kez de olsa biberonla sağma süt vermek gerekecek
Teyzem benim sütümün az olduğunu hangi pompayla sağarsam sağayım az çıkacağını söylüyor
Acaba 300 liraya kıyıp bir de medela pompa alsam mı ne dersiniz 40 cc den fazla süt çıkartır mı acaba benden
Arkadaşımın oğlu bizden 1.5 ay büyük ve kilosu berille aynı ama arkadaşımdan sağınca sabahları 200 cc süt çıkıyor
Nasıl oluyor anlamıyorum
3-4 ay biberon meme karmaşası açısından çok kritikmiş
Günde 1 kez biberon vericez ama yine de endişeleyim memeden soğur mu acaba diye
Medela calma biberonu duydum
Araştırdım baya iddialı anne memesine benzeme konusunda
Biberon tavsiyesi olan var mı
Kızlarrr kızım 8 gun sonra 3. Ayını olduruyorr.. Sızler 3 aylıkken dr kontrolu aşı vs yaptırdınız mı.. Neler dedılerr
Uyku saatleriniz çok güzel bayanlar... Bizimki 12.30-1.00-1.30 gibi uyuyorYada ben uyutmayı beceremiyorum, büyüme hormonu da 20 de salgılanıyomuş 24 e kadar üzüldüm. Yavrucum çok minyon, herkes öyle diyor, doktor ortalama gidiyor anne sütüne devam dedi... Sizin kiloları duyunca epey farklı görüyorum kızımı... Belkide uykudan kaynaklanıyor, acaba nasıl erkene alabilirim ki... Akşamları banyo yaptırıp uyutmayı deneyeyim bari...
Bu arada kızımla araba yolculuğu yaptık (çok zordu, kolikçim 10 saat yolda beni hunilik etti) ama uçakla bu ilk yolculuğumuz olacak, 1 saatte olsa bunun kontrolü var, beklemesi var, sürekli ağlayan bebeğimle zorlanacağım diye ödüm kopuyor, uçak yolculuğu yapanlara sorum olacak, bebek arabası ve ana kucağını alıyorlar değil mi? İniş kalkışlarda bebek huzursuz oluyor mu? Onu rahat ettirip uyumasını sağlamak için yapabileceğim birşey varmı, uyku hapı dışında :))) Umarım sorunsuz atlatırız... Hepinize iyi pazarlar...
Bütün bebekler harika görünüyor hepsine maşaALLAH, nazar değmesin, ne kadar çabuk büyüyorlar tombik tombik olmuşlar :)
Ben uzun zaman oynamadım bu oyunu direndim ama o kadar çok oyun isteği geldi ki dedim bir keramet vardır bi bakayım. Bakmaz olaydım yapıştım kaldım oyuna
Cnm bence sütün az falan değil pompayıdoğru kullanamadın belkı o yuzdendır sabah daha fazla süt bırıkıyormus tabı eger gece az kalktıyyysan.. Kıralıkları dene onlarla bır sağ bakalım..Kızlar bi türlü karar veremedim
Nasıl oluyor anlamıyorum
Uçak yolculuğunun rahat geçmesi ve bebeğinin kulaklarının tıkanmamalı için emzirmen gerektiğini biliyorum
ya bu çocukların bir gecesi diğerine uymazmı tracky nin kitabını uygulamaya çalışıyorum ama kafayı yimemek üzreyim habire saatte bakıyorum o yüzden vazgeccem sanırım
sizin uykular nasıl geceleri 2 defa kalkıyor 4 ve 1 gibi normalmi acaba
asıl sorum gündüzleri gündüzleri nasıl uyuyor lar kaç ssaat uyuyup kaç kere uyutuyorsunuz nolur cevapp verinnn...,
iyi geceler kızlar
çok yakışıklısın Barışcmmm maşallah sanaaa
sen ne güzel bişeysin böyle Durum yaa gözümü göynümü açtın kuzucumm
çapkın Selocan seniiiimıncırasım geldi o yanaklarını yaaa
Nice mutlu 3 aylarına Eylüş hatunn :)) 3 yaşlarını da görürüz burada inşallah
canım büyük geçmiş olsun çok üzüldüm..çok şükür ki atlatmışsınız.. daha bugün haberi vardı tv de. rota virüs enfeksiyonu salgını varmış. Allah korusun bütün bebekleri :/
Bakalım uçağın içinde nasıl emzircem :)
Kalabalıkta bile kaşla göz arasında hiçbiyeri açılmadan emziren
kadınlara hayranım :) Ben ne zaman denesem haydeeeee foraaaa :))
sağol canım. çok şükür atlattık hastanede çok bebek vardı aynı sorundan salgın var dedi doktorda.
nasıl koruyacağız bilmiyorum ki evden çıktığımız da yok aslında.
canım elinle sağmayı dene biraz zor oluyor ama pompadan daha çok çıkıyor
biraz komik oluyor ama bi dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?