2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar du iliskiden sonra bir iki damla kanamam oldu simdi devani yok ana sezeryanli dogum yaptım boyle bisey yasayan varmi

Kızlar bi türlü karar veremedim
10 Aralık'ta işe başlıyorum
Ben de avent pompa var çok memnun kalmadım ki 200 liraya almıştım
Medela swing in çok iyi olduğunu söylüyorlar o da 300 lira
Genel de emzirmek için eve gelicem ama gün de 1 kez de olsa biberonla sağma süt vermek gerekecek
Aventle 40 cc sütüm Ancsk çıkıyor
Teyzem benim sütümün az olduğunu hangi pompayla sağarsam sağayım az çıkacağını söylüyor
Kızım henüz 3 aylık olmadı ve kilosu 6 kiloyu biraz geçiyor
Ben de sütüm az olsa bu kadar kilo alamazdı diye düşünüyorum
Acaba 300 liraya kıyıp bir de medela pompa alsam mı ne dersiniz 40 cc den fazla süt çıkartır mı acaba benden
Arkadaşımın oğlu bizden 1.5 ay büyük ve kilosu berille aynı ama arkadaşımdan sağınca sabahları 200 cc süt çıkıyor
Nasıl oluyor anlamıyorum

ya bu çocukların bir gecesi diğerine uymazmı tracky nin kitabını uygulamaya çalışıyorum ama kafayı yimemek üzreyim habire saatte bakıyorum o yüzden vazgeccem sanırım
sizin uykular nasıl geceleri 2 defa kalkıyor 4 ve 1 gibi normalmi acaba
asıl sorum gündüzleri gündüzleri nasıl uyuyor lar kaç ssaat uyuyup kaç kere uyutuyorsunuz nolur cevapp verinnn...,

3-4 ay biberon meme karmaşası açısından çok kritikmiş
Günde 1 kez biberon vericez ama yine de endişeleyim memeden soğur mu acaba diye
Medela calma biberonu duydum
Araştırdım baya iddialı anne memesine benzeme konusunda
Biberon tavsiyesi olan var mı

canım elinle sağmayı dene biraz zor oluyor ama pompadan daha çok çıkıyor
biraz komik oluyor ama bi dene derim

Luboyf'cum

Benim arkadaşım hastane tipi pompa kiraladı ve diyor ki olmayan sütü de çıkarır :) hastane tipi pompaların gücü ev tipi olanlardan cok cok daha iyiymiş ve hemen memeyi boşaltıyormuş.

Maddi anlamda sorun olmazsa bu seçeneğideğerlendirebikirsin

Ben de medela calma ve tommee tippee kullanıyorum. Ikisinden de memnunum

Uçak yolculuğunun rahat geçmesi ve bebeğinin kulaklarının tıkanmamalı için emzirmen gerektiğini biliyorum

Ben uzun zaman oynamadım bu oyunu direndim ama o kadar çok oyun isteği geldi ki dedim bir keramet vardır bi bakayım. Bakmaz olaydım yapıştım kaldım oyuna

Aslında gerekli kafa dağıtmak için :)) İyi yapmışın
Benimde bişeylere feci yapışasım var bakalım o ne olacak...
Şimdilik boş zamanda anca kk sizleri takip ediyorum, çok faydalanıyorum sizlerden :)

Cnm bence sütün az falan değil pompayıdoğru kullanamadın belkı o yuzdendır sabah daha fazla süt bırıkıyormus tabı eger gece az kalktıyyysan.. Kıralıkları dene onlarla bır sağ bakalım..

Uçak yolculuğunun rahat geçmesi ve bebeğinin kulaklarının tıkanmamalı için emzirmen gerektiğini biliyorum

Bakalım uçağın içinde nasıl emzircem :)
Kalabalıkta bile kaşla göz arasında hiçbiyeri açılmadan emziren
kadınlara hayranım :) Ben ne zaman denesem haydeeeee foraaaa :))

Gündüz şimdiye kadar hiç birgünü bir gününe uymadı
3 kez uyku uyuyor o kesin ama bazen 1 saat bazen 10 dk bazen 2 saat...
gece 2 yada 3 kez kalkıyor

sağol canım. çok şükür atlattık hastanede çok bebek vardı aynı sorundan salgın var dedi doktorda.
nasıl koruyacağız bilmiyorum ki evden çıktığımız da yok aslında.

Bakalım uçağın içinde nasıl emzircem :)
Kalabalıkta bile kaşla göz arasında hiçbiyeri açılmadan emziren
kadınlara hayranım :) Ben ne zaman denesem haydeeeee foraaaa :))

canım ben 18 günlükken bindim ucağa doktorum emzime dedi kuru emzik ver onu emsin tıkanmaz dedi. süt boğazına kaçabilir daha çok sıkıntı olur dedi. sen de bi doktora danış istersen.
kızıma ilk kez emzik vermiştim aldı bidaha da emmedi sadece otobüste uçakta emmişti :)

sağol canım. çok şükür atlattık hastanede çok bebek vardı aynı sorundan salgın var dedi doktorda.
nasıl koruyacağız bilmiyorum ki evden çıktığımız da yok aslında.

Geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız
Bu aralar en büyük korkum bu rot virüsü salgını
Allahım inş bebişlerimizden bizden uzak olsun bu virüs

Ya şu kusma olayı beni illet edio artık
Bazen çok emmesin die memeyi çekiom artık(arada ağzından bıraktığı zamanlar)
Ama yine de kusuo
İşin sinir bozucu yanı da yatar pozisyonda bişi yok kucağa alınca öğ böğ ikimizin De üst baş batıo
E sürekli de yata pozisyonda durmuo ki illa gezmek istio
Napcam bilemedim...

Kızlar ya bi de bişi sorcam
Tracy şş pat yapanlar için soruom
Ha beşikte sallayarak ıyutmuşuz ha şş pat yaparak farkı ne
Her ikisinde de başında beklioz uyucak die
Şş pat tan sonra başka bi aşama mı gelio o yüzden mi onu yapıosunuz kitabı okumadığım için bilmiom
Bi süre sonra kendi kendine uyuma şekline mi geçio onun için bi aşama mı
Eğer öyleyse ben de denicem
Ara ara yapıom zaten ama her zaman işe yaramıo

Parça parça okuduğum için alıntı yapamadım sma bütün bebişler çoooook tatlılar maşallah hepsine

canım elinle sağmayı dene biraz zor oluyor ama pompadan daha çok çıkıyor
biraz komik oluyor ama bi dene derim

Evet canım bi keresinde kızım baya emdi ve sonra meneyi bıraktı o arada süt akıyodu hemen biberona tuttum Elimle de masaj yaptım yine 40 cc kadar süt çıkmıştı
Kızım emdiği halde o kadar çıkmasına sevinmiştim
Elle sağmak için beceri gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…