2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alışıyor insan.
ben memlekete götürmeyi unuttum bayramda.
3 hafta kalınca mecbur kaldım.
bana da artık pompayla uğraşmak zor geliyor.

Ewt elleriyle surekli muhabbet halindeler :)

Honeycim aslında en mantıklı seçenek kiralamak sanırım
Zaten 2 ay sağıcam sadece 6 aylık olunca ek gıdaya geçeceğimiz için sağıp bırakmama gerek kslmıycak
2 ay kiralarım 70 liraymış aylık kirası pompaların 300 liraya pompa almaktan çok daha uygun
Ki alacağım pompanın da 40 cc den fazla süt çıkaracağı garantisi yok
Hastane tipi eminim daha çok çıkartacaktır

Prensese bak yaa pamuk şeker bu maşallah

Sıkıysa istediklerimi alma Paris Arda

Eki Görüntüle 863124

Heheyyt en birinci benim pozu :))

Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....

uuuu o ağzı yerler

ömrümü yedin de doymadın kız İda ama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm

Amanda aman yakışıklı Paris Arda, Selimin romantizm atağına karşılık vermiş Yerim seni küçük erkek

alışıyor insan.
ben memlekete götürmeyi unuttum bayramda.
3 hafta kalınca mecbur kaldım.
bana da artık pompayla uğraşmak zor geliyor.

Sen kaç çıkartıyorsun canım elle sağarak
Bir de nasıl yapılıyor özel bi tekniği var mı
Mesela elle sağıp 40 cc çıkarttığım gün çok doluydu göğüslerim hala süt vardı ama ben 40 Ancak çıkarttım
Sonra ellerim ve göğsüm acıdı bıraktım

Kızlar cinnet geçirmek üzereyimmmm Kocam sözümü dinlemiyor tehditlerimi de tınlamadı. Bugün gitti devralmak istediği yerde durucakmış akşama kadar işleri nasıl bakıcakmışşş. Ben de kızımı alıp birazdan kavınvalideme gidicem. Dün annemdeydim. Kafayı dağıtmaya ihtiyacım var. Anneme anlatamıyorum durumu ama bugün kayınvalideme anlatıcam içimde tutmaktan yoruldum. Biri bilsin ve konuşsun eşimle yetti artık

50 cc çıkıyor canım ama ben fazla sağmıyorum içmezse kalır diye
ama sabahları çok çıkıyor gece vermediğini sağınca
özel bi teknik yok
sıkıyorum biraz
artık acımıyor benimki

Son düzenleme:

en iyisi canım onun annesi o halletsin

ah kusma ahhh bizimde başımızda canım artık sürekli üst baş değiştirmekten bi hal oluyoruz. yattığı yerden kaldırmaya korkuyorum o zamanda yavrum tosbik bi bebek oldu çıktı.

Bir süt sağma üstadı olarak hehe komik oldu bu sorum olacak cnm. Pompayla sağarken masaj yapıyor musun sanki elle sağarmış gibi masaj yaparsan daha çok çıkar bi de sağdıktan sonra 10 dakkabekle yine sağ. Ya da pompanı kontrol ettir acaba arızamı mı çekim gücü düşmüştür belki. Alacaksan da medela swing yerine medela mini alabîlirsin o 180 tl. Bende 2 tane var lansinoh ve medela mini. Mini nin tek sevmediğim tarafı gürültüsü ama çekimi çok iyi

Ya funda senin resimler telefondan hiccc acilmiyo daha ardayi goremedim bilg acmaya da vaktim yok

ayy hadi yaa :26: aslında ben de bir anormallik olduğunu farketmiştim çünkü alıntılarda görünmüyordu resimler.. demek telefondan girenlere de görünmüyomuş. nerede yanlış yaptığımı bulup tekrar yüklerim canım sen de Arda ile tanışmış olursun 3 ay sonra :))

yaa kuzum karşılık vermeyelim de napalım bizde bir kayınvalide var gördüğü herşeyden isteyen onun taleplerini karşılamaya çalışıyoruz napalım :)) teşekkür ederiz bu arada teyzesi

canım ben oğlumla ilk uçak yolculuğumu 1 aylıkken yapmıştım.. doktora sorduğumda inişte ve kalkışta mutlaka emzirmemi yoksa basınçtan etkilenip rahatsız olabileceğini söylemişti.. ama benimki bütün yol boyunca uyudu hiç uyanmadı inene kadar :) emzirmeden de sorunsuz bir yolculuk geçirdim anlayacağın.. şimdi de aralıkta memlekete gitme planları yapıyorum ama bu sefer o kadar uyuyacağını hiç mi hiç sanmıyorum. o yüzden benim de gözüm korkmuyor değil.. ama dediğim gibi emzirmek gerekiyormuş.. hatta bebeği deliler gibi ağlayan başka bir yolcuya kabin görevlisi gelip söylemişti emzirirseniz iyi olur diye. ama kadın emzirmiyormuş..yolu kabusa dönmüştü inene kadar yapmadığı kalmamıştı kadıncağızın..

şu kusma olayı için yapmadığım şey kalmadı benim de ama oğlum hala kusuyor hala kusuyorrr günde 5-6 defa üstünü başını değiştiriyorum. benimki yatarken de kucaktayken de kusuyor üstelik... delirme noktasına geliyorum bazen.. umutla geçeceği günün gelmesini bekliyorum.

Masaj yapmıyorum canım sağarken
Önerin için teşekkürler bi de öyle deneyeyim
Avent bendeki çekim hızını kendin ayarlıyorsun ben ne kadar hızlı çeksem de yine de narin çekiyor bence
Çekim hızı kendiliğinden ayarlı bi pompa olsa daha iyi olacakmış da bilemedim aldım aventi bi kez

Haticecim biz bugüne kadar 4 kez uçak yolculuğu yaptık
Benim de en büyük korkum pasaport kontrollerde ya da x raylar de ya da bavulları beklerken ağlamasıydı
Ama kızım 5 saatlik uçak yolculuğu da dahil olmak üzere hiç bi yerde ağlamadı
Inerken hostesler bile ne kadar uslu hiç ağlamadı dediler
Genelde çok ağlar bebekler uçakta dediler
Ben de siz onu bir de bana sorun dedim
Pusetinde uyudu hep
Sadece kalkış ve inişte emzirdim
Emzirirken cam kenarında oturuyorduk zaten battanesiyle ön tarafın koltuğunun üzerinden üzerimizi örttüm
Uçağın içinde dolaşan hosteslerde dahil kimse görmedi bizi
Baya göğsümü açıp emzirdim
Arada mıkırdanınca emzik verdim
Puseti uçağa almıyorlar canım uçağın kapısında teslim ediyorsun büyük bir poşetin içine koyuyorlar o poşeti de check-in yaptırırken veriyorlar sana
Bir de kendi oturduğum koltukta yan taraflar doluydu rica ettik 3 kişilik boş yere geçirdiler bizi eşim de vardı yanımda tabi
Tek başıma zorlanırdım
Şimdi haftaya dönüyoruz yine umarım sıkıntı çıkarmaz yanında annem olcAk bu sefer

Teşekkürler canım, inşaallah benimkide uyur... Diğer bayan gibi bir yolculuk yaşamak hiç istemem ağlarım beeendeeee :))
Şaka bir yana eşim olmadan çok korkunç geliyor bebekle, hadi hayırlısı bakalım...

Teşekkürler canım detaylı bilgiler için...
Pozitif düşünüp uyuyacağı yönünde kendi kendime dualar telkinler
Yoksa memlekete gitmeye korkar hale gelicem
Benimde en büyük korkum o beklemelerde kontrollerde vs durduramamak yalnız olacağım için korkuyorum...
Boş yere geçme fikri çok mantıklı, onu denemeliyim ve emzirmeliyim
Aventçi teyze buralardamı bilmiyorm ama ne olur ne olmaz diye az önce avent emzik aldım o kadar para bayılıp belki onu alır da sakinleşir diye :))

Arada kaynadi mi bu yaw ((

Canım kiralamaktansa medela mini al bence. Bana çok hijyenik gelmiyor bu tarz şeyleri ortak kullanmak.

Evet evttt goreyim arda kuzuyuuuu

Canim maasallah kizin cok tatli. Resimleree gorunen oto koltugu mu? Burada gordugum resimlerde genelde icine battaniye serilmis oluyor ve bas omuz destegi gorunmuyor ama tabii bunlar oto koltugu ise, benim kizim oto koltuguna tam oturuyor icinde serbest hareket edemiyor ki aldigimiz firma bize oyle olmasi gerektigini soylemisti. Icine ekmolarak hic birsey serilmemesi gerektiginide tembihlediler. Bas desteginde bile yanlarda en az 1 cm bosluk olmali, kemerler tam oturmali dendi. Siz nasil kullaniyorsunuz oto koltuklarinizi? Bu sorum tabii herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…