- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.481
Evet canım bi keresinde kızım baya emdi ve sonra meneyi bıraktı o arada süt akıyodu hemen biberona tuttum Elimle de masaj yaptım yine 40 cc kadar süt çıkmıştı
Kızım emdiği halde o kadar çıkmasına sevinmiştim
Elle sağmak için beceri gerekiyor sanırım
Günaydın kuZucum bi pazar kahvaltısı sofrasından herkese günaydınkızım masada pusette uyurken bende hüpletiyorum mımırtamı Cany crush bende oynuyom kuzum kaç Level kociş 108 ben daha 67 durudan anca çok bile bana
TSK ederiz CNm ellerine bende bayılırım yumoş ellibide o eller hiç durmuyo inceliyor konuşuyor elleri
Luboyf'cum
Benim arkadaşım hastane tipi pompa kiraladı ve diyor ki olmayan sütü de çıkarır :) hastane tipi pompaların gücü ev tipi olanlardan cok cok daha iyiymiş ve hemen memeyi boşaltıyormuş.
Maddi anlamda sorun olmazsa bu seçeneğideğerlendirebikirsin
Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
ömrümü yedin de doymadın kız İdaama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm
alışıyor insan.
ben memlekete götürmeyi unuttum bayramda.
3 hafta kalınca mecbur kaldım.
bana da artık pompayla uğraşmak zor geliyor.
Sen kaç çıkartıyorsun canım elle sağarak
Bir de nasıl yapılıyor özel bi tekniği var mı
Mesela elle sağıp 40 cc çıkarttığım gün çok doluydu göğüslerim hala süt vardı ama ben 40 Ancak çıkarttım
Sonra ellerim ve göğsüm acıdı bıraktım
Kızlar cinnet geçirmek üzereyimmmmKocam sözümü dinlemiyor tehditlerimi de tınlamadı. Bugün gitti devralmak istediği yerde durucakmış akşama kadar işleri nasıl bakıcakmışşş. Ben de kızımı alıp birazdan kavınvalideme gidicem. Dün annemdeydim. Kafayı dağıtmaya ihtiyacım var. Anneme anlatamıyorum durumu ama bugün kayınvalideme anlatıcam içimde tutmaktan yoruldum. Biri bilsin ve konuşsun eşimle yetti artık
Kizlar du iliskiden sonra bir iki damla kanamam oldu simdi devani yok ana sezeryanli dogum yaptım boyle bisey yasayan varmi
Geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız
Bu aralar en büyük korkum bu rot virüsü salgını
Allahım inş bebişlerimizden bizden uzak olsun bu virüs
Ya şu kusma olayı beni illet edio artık
Bazen çok emmesin die memeyi çekiom artık(arada ağzından bıraktığı zamanlar)
Ama yine de kusuo
İşin sinir bozucu yanı da yatar pozisyonda bişi yok kucağa alınca öğ böğ ikimizin De üst baş batıo
E sürekli de yata pozisyonda durmuo ki illa gezmek istio
Napcam bilemedim...
Kızlar ya bi de bişi sorcam
Tracy şş pat yapanlar için soruom
Ha beşikte sallayarak ıyutmuşuz ha şş pat yaparak farkı ne
Her ikisinde de başında beklioz uyucak die
Şş pat tan sonra başka bi aşama mı gelio o yüzden mi onu yapıosunuz kitabı okumadığım için bilmiom
Bi süre sonra kendi kendine uyuma şekline mi geçio onun için bi aşama mı
Eğer öyleyse ben de denicem
Ara ara yapıom zaten ama her zaman işe yaramıo
Parça parça okuduğum için alıntı yapamadım sma bütün bebişler çoooook tatlılar maşallah hepsine
Ya funda senin resimler telefondan hiccc acilmiyo daha ardayi goremedimbilg acmaya da vaktim yok
Prensese bak yaa pamuk şeker bu maşallah
Heheyyt en birinci benim pozu :))
uuuu o ağzı yerler
Amanda aman yakışıklı Paris Arda, Selimin romantizm atağına karşılık vermişYerim seni küçük erkek
Uyku saatleriniz çok güzel bayanlar... Bizimki 12.30-1.00-1.30 gibi uyuyorYada ben uyutmayı beceremiyorum, büyüme hormonu da 20 de salgılanıyomuş 24 e kadar üzüldüm. Yavrucum çok minyon, herkes öyle diyor, doktor ortalama gidiyor anne sütüne devam dedi... Sizin kiloları duyunca epey farklı görüyorum kızımı... Belkide uykudan kaynaklanıyor, acaba nasıl erkene alabilirim ki... Akşamları banyo yaptırıp uyutmayı deneyeyim bari...
Bu arada kızımla araba yolculuğu yaptık (çok zordu, kolikçim 10 saat yolda beni hunilik etti) ama uçakla bu ilk yolculuğumuz olacak, 1 saatte olsa bunun kontrolü var, beklemesi var, sürekli ağlayan bebeğimle zorlanacağım diye ödüm kopuyor, uçak yolculuğu yapanlara sorum olacak, bebek arabası ve ana kucağını alıyorlar değil mi? İniş kalkışlarda bebek huzursuz oluyor mu? Onu rahat ettirip uyumasını sağlamak için yapabileceğim birşey varmı, uyku hapı dışında :))) Umarım sorunsuz atlatırız... Hepinize iyi pazarlar...
Bütün bebekler harika görünüyor hepsine maşaALLAH, nazar değmesin, ne kadar çabuk büyüyorlar tombik tombik olmuşlar :)
Ya şu kusma olayı beni illet edio artık
Bazen çok emmesin die memeyi çekiom artık(arada ağzından bıraktığı zamanlar)
Ama yine de kusuo
İşin sinir bozucu yanı da yatar pozisyonda bişi yok kucağa alınca öğ böğ ikimizin De üst baş batıo
E sürekli de yata pozisyonda durmuo ki illa gezmek istio
Napcam bilemedim...
Bir süt sağma üstadı olarak hehe komik oldu bu sorum olacak cnm. Pompayla sağarken masaj yapıyor musun sanki elle sağarmış gibi masaj yaparsan daha çok çıkar bi de sağdıktan sonra 10 dakkabekle yine sağ. Ya da pompanı kontrol ettir acaba arızamı mı çekim gücü düşmüştür belki. Alacaksan da medela swing yerine medela mini alabîlirsin o 180 tl. Bende 2 tane var lansinoh ve medela mini. Mini nin tek sevmediğim tarafı gürültüsü ama çekimi çok iyi
ayy hadi yaa :26: aslında ben de bir anormallik olduğunu farketmiştim çünkü alıntılarda görünmüyordu resimler.. demek telefondan girenlere de görünmüyomuş. nerede yanlış yaptığımı bulup tekrar yüklerim canım sen de Arda ile tanışmış olursun 3 ay sonra:))
yaa kuzum karşılık vermeyelim de napalım bizde bir kayınvalide var gördüğü herşeyden isteyenonun taleplerini karşılamaya çalışıyoruz napalım :)) teşekkür ederiz bu arada teyzesi
canım ben oğlumla ilk uçak yolculuğumu 1 aylıkken yapmıştım.. doktora sorduğumda inişte ve kalkışta mutlaka emzirmemi yoksa basınçtan etkilenip rahatsız olabileceğini söylemişti.. ama benimki bütün yol boyunca uyudu hiç uyanmadı inene kadar :) emzirmeden de sorunsuz bir yolculuk geçirdim anlayacağın.. şimdi de aralıkta memlekete gitme planları yapıyorum ama bu sefer o kadar uyuyacağını hiç mi hiç sanmıyorum. o yüzden benim de gözüm korkmuyor değil.. ama dediğim gibi emzirmek gerekiyormuş.. hatta bebeği deliler gibi ağlayan başka bir yolcuya kabin görevlisi gelip söylemişti emzirirseniz iyi olur diye. ama kadın emzirmiyormuş..yolu kabusa dönmüştü inene kadar yapmadığı kalmamıştı kadıncağızın..
şu kusma olayı için yapmadığım şey kalmadı benim de ama oğlum hala kusuyor hala kusuyorrrgünde 5-6 defa üstünü başını değiştiriyorum. benimki yatarken de kucaktayken de kusuyor üstelik... delirme noktasına geliyorum bazen.. umutla geçeceği günün gelmesini bekliyorum.
Haticecim biz bugüne kadar 4 kez uçak yolculuğu yaptık
Benim de en büyük korkum pasaport kontrollerde ya da x raylar de ya da bavulları beklerken ağlamasıydı
Ama kızım 5 saatlik uçak yolculuğu da dahil olmak üzere hiç bi yerde ağlamadı
Inerken hostesler bile ne kadar uslu hiç ağlamadı dediler
Genelde çok ağlar bebekler uçakta dediler
Ben de siz onu bir de bana sorun dedim
Pusetinde uyudu hep
Sadece kalkış ve inişte emzirdim
Emzirirken cam kenarında oturuyorduk zaten battanesiyle ön tarafın koltuğunun üzerinden üzerimizi örttüm
Uçağın içinde dolaşan hosteslerde dahil kimse görmedi bizi
Baya göğsümü açıp emzirdim
Arada mıkırdanınca emzik verdim
Puseti uçağa almıyorlar canım uçağın kapısında teslim ediyorsun büyük bir poşetin içine koyuyorlar o poşeti de check-in yaptırırken veriyorlar sana
Bir de kendi oturduğum koltukta yan taraflar doluydu rica ettik 3 kişilik boş yere geçirdiler bizi eşim de vardı yanımda tabi
Tek başıma zorlanırdım
Şimdi haftaya dönüyoruz yine umarım sıkıntı çıkarmaz yanında annem olcAk bu sefer
Kizlar derdime bi care( son gunlerde kizim az emiyordu zaten, persembeden bu yana da sutum cok azaldi. Dun de esimle saglam bi tartistik gecr biraz artardi sutum, dun gece artmadi da ( mama vericem, biberon da almiyor nasi olcak bilmiyorum ( sutu nasi arttiricam deli gibi su iciyorum hurma filan da yiyorum caylari da iciyorum ama bu iki gundur faydasi yok deliricem (((
Honeycim aslında en mantıklı seçenek kiralamak sanırım
Zaten 2 ay sağıcam sadece 6 aylık olunca ek gıdaya geçeceğimiz için sağıp bırakmama gerek kslmıycak
2 ay kiralarım 70 liraymış aylık kirası pompaların 300 liraya pompa almaktan çok daha uygun
Ki alacağım pompanın da 40 cc den fazla süt çıkaracağı garantisi yok
Hastane tipi eminim daha çok çıkartacaktır
ayy hadi yaa :26: aslında ben de bir anormallik olduğunu farketmiştim çünkü alıntılarda görünmüyordu resimler.. demek telefondan girenlere de görünmüyomuş. nerede yanlış yaptığımı bulup tekrar yüklerim canım sen de Arda ile tanışmış olursun 3 ay sonra:))
yaa kuzum karşılık vermeyelim de napalım bizde bir kayınvalide var gördüğü herşeyden isteyenonun taleplerini karşılamaya çalışıyoruz napalım :)) teşekkür ederiz bu arada teyzesi
canım ben oğlumla ilk uçak yolculuğumu 1 aylıkken yapmıştım.. doktora sorduğumda inişte ve kalkışta mutlaka emzirmemi yoksa basınçtan etkilenip rahatsız olabileceğini söylemişti.. ama benimki bütün yol boyunca uyudu hiç uyanmadı inene kadar :) emzirmeden de sorunsuz bir yolculuk geçirdim anlayacağın.. şimdi de aralıkta memlekete gitme planları yapıyorum ama bu sefer o kadar uyuyacağını hiç mi hiç sanmıyorum. o yüzden benim de gözüm korkmuyor değil.. ama dediğim gibi emzirmek gerekiyormuş.. hatta bebeği deliler gibi ağlayan başka bir yolcuya kabin görevlisi gelip söylemişti emzirirseniz iyi olur diye. ama kadın emzirmiyormuş..yolu kabusa dönmüştü inene kadar yapmadığı kalmamıştı kadıncağızın..
şu kusma olayı için yapmadığım şey kalmadı benim de ama oğlum hala kusuyor hala kusuyorrrgünde 5-6 defa üstünü başını değiştiriyorum. benimki yatarken de kucaktayken de kusuyor üstelik... delirme noktasına geliyorum bazen.. umutla geçeceği günün gelmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?