2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh afiyet olsun cucum. Ben de yeni kalktım pazar kahvaltısından kocişle özene bezene şarkılar eşliğinde hazırladık ve oturduk bi güzel yedik.İdoş da anakucağında bizi izledi :)) Birazdan da kahve keyfi yapıcaz. Bugün çıkmayalım film bulup izleyelim dedik bakalım. Kocişko dinlensin azcık :)

Not: Cucum şu üstteki mesajı yazarken telefon çaldı. Arkadaşlar aradı ve dediler ki size geliyoruz müsait misiniz. Ev yayım yasım daha yeni kahvaltıdan kalkmışız, pijamalarla pazar modundayız ve tek istediğimiz tv karşısında patlamış mısırla film izlemekti. Telefon geldikten sonrra lonk diye kapağını kapadım laptopun ve öyle bir fırladık ki karı koca. Birimiz süpürgeye yapıştı, birimiz bulaşıklara ve yarım saat içinde evi muma çevirdik. Az önce gittiler ve mesaj öylece kala kaldığı için silmeden aynen devam ettim Neye niyet neye kısmet işte

İda'ya şşş pat yapmaya kalktım ve şşş sesini oyun sandı kıkır kıkır gülüyo Konusu açılmışken söyliyim dedim her bebeğe sökmüyo

selam Beklebekle teyzee ben Arda.. nam-ı diğer Paris Arda :)))

bu foto mevlüdümde çekildi

bayramda anneciğimin kollarında tavşan kostümümle :)

kayınvalidemin isteklerini nasıl karşılayacağm diye kara kara düşünürken

bunlar da yavuklum İda'ya verdiğim haşin ve romantik pozlar

Selam annişler, neredeyse her gün takip etmeme rağmen doğumdan sonra çok az yazabıldım şifremi de unutmuştum. Burası bana çok iyi gelıyor artık ben de daha sık aranızda olmaya çalışacağım.
Parme cim canım başınız sağolsun acını paylaşıyorum.
Rota aşısı için çok endişeleniyorum kızlar ne yapsam acaba yaptırsak mı haftaya bizim günümüz sizler ne durumdasınız?
Bu arada oğlum Rüzgar ım sağolsun pc yı acmama mğsade etmiyor:) telden yazacagim hep hatalarim icin simdiden hepinizden ozur diliyorumm

canım senin fotonu ilk defa gördüm seni hep sarışın hayal etmiştim
nedense

Eneeeeeemmm cok tatliymissiniz ana ogul ya :))) yerim onun haşin pozlariniiiiii :))) Allah esirgesin hepimizin evlatlarini.

vaaaaaaav maşallah sen ne güzel bir annesin öyle allah nazarlardan korusun oğlunuda yakından takip ediyorum çok yakışıklı tam ısırmalık saçlar sırma

Cnm narin çektiğini düşünüyorsan arızalı olma ihtimali yüksek bence teknik servise ver. Benim lansinoh arızalandı çekimi düştü aldığım yere götürdüm yapay memeyle kontrol ediyorlar ve direkt firmaya ilettiler Allah'tan medela pompam da var yoksa benimki emmiyor napardım bilmiyorum elle sağmayı ben de denedim 50 cc çıkarabildim yoruldum skıldım bıraktım ben beceremedim o işi maalesef.

Arada kaynadi mi bu yaw ((

canım sanırım kaynamış
bulgur pilavı , marul , üzüm kompostosu
bunlar benim muhteşem 3 lüm.
dere otu var yiyebilirsen ( hiç haz etmem)
emzirmeden önce euzubesmele çekmeyi unutma derim.
emerken de tahıyyat oku rızk bereketlenir
face de duydum bugün eczanede lactabol diye çay varmış denemek lazım

TSK ederiz CNm :)yok CNm bizimki ana kucağı henüz almadık araba koltuğu o yüzden bu konuda bi fikrim yok CNm daha araştırmaya başlamadık babamız Alıcak en yakın zamanda
Pazar kahvaltısına bayılıyom ya yayıla yayıla Aaa ne güzel film keyfi yapcakmışsınız kim p münasebetsizlerNeyse kuzum ev temizlendi o bahaneye yarına sana iş kalmadı bide bu pencereden bakalım hem gitmişler pazarda bitmedi patlatın mısırları çekin pijamaları geçin tv karşısına iyi seyirler makinist başlat
Caglada azarladigimi düşünüyor dudak büküyor
Aynen parmiş zaten o dudişler büzülmek için yer arıyoo öle tatlı oluyoki koparıp yiyesim geliooo

Bizimkinin içinde yenidoğan için özel bi minder daha var
Ama ona koyduğumda da bacakları sığamıo kıvrılıo oğlumun

Battaniye vs ile desteklememek gerektiğini ben de duymuştum
Direkt oturtuo musun sen
Beli biraz eğilio öyleyse dimi
Ben de Dr bunu soracaktım artık o ek minder olmadan yarı eğik oturabilir mi die:26:
İda'ya şşş pat yapmaya kalktım ve şşş sesini oyun sandı kıkır kıkır gülüyo Konusu açılmışken söyliyim dedim her bebeğe sökmüyo

Bizimkinde bazen işe yarıo emerken uyuo yatırınca gözlerini açıo o zmn kullanıom bu patpatları

Açelya ne gibi belirtiler vardı bebeğinde de rota dediler
Az önce emerken oğlum bugünün 3. Kakasını yaptı
Kıvamı su gibi diil ama hep parçacıklı normal yani
Bi de biraz fazla uyudu sanki bugün
Çık korkuom salgın var die pimpiriklendim iice

Bugun pazar ya tatil canm bzm aventci pratik abla :-D

Biz bugun ana kiz suslendikk babamizi bekliyoruzz...hayatinin iki aski seni bekliyrz diye msj attim kocama :-D ylniz gelirken yemek getir askim dedim iyimi b.kladim yani yine :-D

canım senin fotonu ilk defa gördüm seni hep sarışın hayal etmiştim
nedense

hayal kırıklığına uğramamışsındır umarım canım :)))) daha önce buradan bi arkadaş daha beni sarışın olarak hayal ettiğini söylemişti ama unuttum şimdi kim oldgunu. :) neden öyle bir intiba bırakmışım ki acaba :44:

Eneeeeeemmm cok tatliymissiniz ana ogul ya :))) yerim onun haşin pozlariniiiiii :))) Allah esirgesin hepimizin evlatlarini.

amin canım Allah bağışlasın onları bizlere... teşekkür ederiz güzel sözlerin için ayrıca

vaaaaaaav maşallah sen ne güzel bir annesin öyle allah nazarlardan korusun oğlunuda yakından takip ediyorum çok yakışıklı tam ısırmalık saçlar sırma

utandık bak şimdi amaa sağ ol Zerrecm sen güzel bakmışsın ki öyle görmüşsün

Vay be arkadas yılbaşı iyice yaklaşmış Unutmusuz. Vitrinler rengarenk pırıl pırıl ınsanlarda koşturma yılın bu zamanı da istanbul ayri bir guzel oluyor yahu .

Cevahir avm de ki tepe home gezmenizi tavsiye ederim yılbaşı icin cok guzel süslemişler yilbasi temali hediyelik eşyalar mükemmel

Son düzenleme:

canim benimkininde icinde destek minderi var bebek yatar pozisyonda kaldin diye 4. aydan sonra o parca cikartilacak ve oturabilecek cocuk. emniyet kemeridw tam omuz uzerine gelecek sekilde ayarli buyudukce yukari kaldiriliyor.

Anca yemek yaptık da yedik cucum. Önümüzdeki saatlere bakıcaz artık. Gelenler de İdayı görmeye geldi. Yola çıkmışlar bize doğru müsait misiniz geliyoruz dediler Daha önceden konuşmamıştık sanırım bişey hazırlamıyım diye düşündüler. Neyse hallettik , 1 haftalık işi yarım saate sığdırdım: 1:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…