- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.501
Günaydın kuZucum bi pazar kahvaltısı sofrasından herkese günaydınkızım masada pusette uyurken bende hüpletiyorum mımırtamı Cany crush bende oynuyom kuzum kaç Level kociş 108 ben daha 67 durudan anca çok bile bana
G
Kızlar ya bi de bişi sorcam
Tracy şş pat yapanlar için soruom
Ha beşikte sallayarak ıyutmuşuz ha şş pat yaparak farkı ne
Her ikisinde de başında beklioz uyucak die
Şş pat tan sonra başka bi aşama mı gelio o yüzden mi onu yapıosunuz kitabı okumadığım için bilmiom
Bi süre sonra kendi kendine uyuma şekline mi geçio onun için bi aşama mı
Eğer öyleyse ben de denicem
Ara ara yapıom zaten ama her zaman işe yaramıo
Parça parça okuduğum için alıntı yapamadım sma bütün bebişler çoooook tatlılar maşallah hepsine
selam Beklebekle teyzeeben Arda.. nam-ı diğer Paris Arda :)))
bu foto mevlüdümde çekildi
Eki Görüntüle 863573
bayramda anneciğimin kollarında tavşan kostümümle :)
Eki Görüntüle 863574
kayınvalidemin isteklerini nasıl karşılayacağm diye kara kara düşünürken
Eki Görüntüle 863603
bunlar da yavuklum İda'ya verdiğim haşin ve romantik pozlar
Eki Görüntüle 863576 Eki Görüntüle 863578 Eki Görüntüle 863579
Eki Görüntüle 863573
Eki Görüntüle 863574
Eki Görüntüle 863603
İda'ya şşş pat yapmaya kalktım ve şşş sesini oyun sandı kıkır kıkır gülüyoKonusu açılmışken söyliyim dedim her bebeğe sökmüyo
Eki Görüntüle 863573
Eki Görüntüle 863574
Eki Görüntüle 863603
Masaj yapmıyorum canım sağarken
Önerin için teşekkürler bi de öyle deneyeyim
Avent bendeki çekim hızını kendin ayarlıyorsun ben ne kadar hızlı çeksem de yine de narin çekiyor bence
Çekim hızı kendiliğinden ayarlı bi pompa olsa daha iyi olacakmış da bilemedim aldım aventi bi kez
Arada kaynadi mi bu yaw((
TSK ederiz CNm :)yok CNm bizimki ana kucağı henüz almadık araba koltuğu o yüzden bu konuda bi fikrim yok CNm daha araştırmaya başlamadık babamız Alıcak en yakın zamandaCanim maasallah kizin cok tatli. Resimleree gorunen oto koltugu mu? Burada gordugum resimlerde genelde icine battaniye serilmis oluyor ve bas omuz destegi gorunmuyor ama tabii bunlar oto koltugu ise, benim kizim oto koltuguna tam oturuyor icinde serbest hareket edemiyor ki aldigimiz firma bize oyle olmasi gerektigini soylemisti. Icine ekmolarak hic birsey serilmemesi gerektiginide tembihlediler. Bas desteginde bile yanlarda en az 1 cm bosluk olmali, kemerler tam oturmali dendi. Siz nasil kullaniyorsunuz oto koltuklarinizi? Bu sorum tabii herkese...
Pazar kahvaltısına bayılıyom ya yayıla yayılaOh afiyet olsun cucum. Ben de yeni kalktım pazar kahvaltısından kocişle özene bezene şarkılar eşliğinde hazırladık ve oturduk bi güzel yedik.İdoş da anakucağında bizi izledi :)) Birazdan da kahve keyfi yapıcaz. Bugün çıkmayalım film bulup izleyelim dedik bakalım. Kocişko dinlensin azcık :)
Not: Cucum şu üstteki mesajı yazarken telefon çaldı. Arkadaşlar aradı ve dediler ki size geliyoruz müsait misiniz. Ev yayım yasım daha yeni kahvaltıdan kalkmışız, pijamalarla pazar modundayız ve tek istediğimiz tv karşısında patlamış mısırla film izlemekti. Telefon geldikten sonrra lonk diye kapağını kapadım laptopun ve öyle bir fırladık ki karı koca. Birimiz süpürgeye yapıştı, birimiz bulaşıklara ve yarım saat içinde evi muma çevirdik. Az önce gittiler ve mesaj öylece kala kaldığı için silmeden aynen devam ettimNeye niyet neye kısmet işte
Aynen parmiş zaten o dudişler büzülmek için yer arıyoo öle tatlı oluyoki koparıp yiyesim gelioooCaglada azarladigimi düşünüyor dudak büküyor
Bizimkinin içinde yenidoğan için özel bi minder daha varCanim maasallah kizin cok tatli. Resimleree gorunen oto koltugu mu? Burada gordugum resimlerde genelde icine battaniye serilmis oluyor ve bas omuz destegi gorunmuyor ama tabii bunlar oto koltugu ise, benim kizim oto koltuguna tam oturuyor icinde serbest hareket edemiyor ki aldigimiz firma bize oyle olmasi gerektigini soylemisti. Icine ekmolarak hic birsey serilmemesi gerektiginide tembihlediler. Bas desteginde bile yanlarda en az 1 cm bosluk olmali, kemerler tam oturmali dendi. Siz nasil kullaniyorsunuz oto koltuklarinizi? Bu sorum tabii herkese...
İda'ya şşş pat yapmaya kalktım ve şşş sesini oyun sandı kıkır kıkır gülüyoKonusu açılmışken söyliyim dedim her bebeğe sökmüyo
Teşekkürler canım detaylı bilgiler için...
Pozitif düşünüp uyuyacağı yönünde kendi kendime dualar telkinler
Yoksa memlekete gitmeye korkar hale gelicem
Benimde en büyük korkum o beklemelerde kontrollerde vs durduramamak yalnız olacağım için korkuyorum...
Boş yere geçme fikri çok mantıklı, onu denemeliyim ve emzirmeliyim
Aventçi teyze buralardamı bilmiyorm ama ne olur ne olmaz diye az önce avent emzik aldım o kadar para bayılıp belki onu alır da sakinleşir diye :))
canım senin fotonu ilk defa gördüm seni hep sarışın hayal etmiştim
nedense
Eneeeeeemmm cok tatliymissiniz ana ogul ya :))) yerim onun haşin pozlariniiiiii :))) Allah esirgesin hepimizin evlatlarini.
vaaaaaaav maşallah sen ne güzel bir annesin öyle allah nazarlardan korusun oğlunuda yakından takip ediyorum çok yakışıklı tam ısırmalık saçlar sırma
TSK ederiz CNm :)yok CNm bizimki ana kucağı henüz almadık araba koltuğu o yüzden bu konuda bi fikrim yok CNm daha araştırmaya başlamadık babamız Alıcak en yakın zamanda
Pazar kahvaltısına bayılıyom ya yayıla yayılaAaa ne güzel film keyfi yapcakmışsınız kim p münasebetsizler Neyse kuzum ev temizlendi o bahaneye yarına sana iş kalmadı bide bu pencereden bakalım hem gitmişler pazarda bitmedi patlatın mısırları çekin pijamaları geçin tv karşısına iyi seyirler makinist başlat
Aynen parmiş zaten o dudişler büzülmek için yer arıyoo öle tatlı oluyoki koparıp yiyesim geliooo
Bizimkinin içinde yenidoğan için özel bi minder daha var
Ama ona koyduğumda da bacakları sığamıo kıvrılıo oğlumun
Battaniye vs ile desteklememek gerektiğini ben de duymuştum
Direkt oturtuo musun sen
Beli biraz eğilio öyleyse dimi
Ben de Dr bunu soracaktım artık o ek minder olmadan yarı eğik oturabilir mi die:26:
Bizimkinde bazen işe yarıo emerken uyuo yatırınca gözlerini açıo o zmn kullanıom bu patpatları
Açelya ne gibi belirtiler vardı bebeğinde de rota dediler
Az önce emerken oğlum bugünün 3. Kakasını yaptı
Kıvamı su gibi diil ama hep parçacıklı normal yani
Bi de biraz fazla uyudu sanki bugün
Çık korkuom salgın var die pimpiriklendim iice
TSK ederiz CNm :)yok CNm bizimki ana kucağı henüz almadık araba koltuğu o yüzden bu konuda bi fikrim yok CNm daha araştırmaya başlamadık babamız Alıcak en yakın zamanda
Pazar kahvaltısına bayılıyom ya yayıla yayılaAaa ne güzel film keyfi yapcakmışsınız kim p münasebetsizler Neyse kuzum ev temizlendi o bahaneye yarına sana iş kalmadı bide bu pencereden bakalım hem gitmişler pazarda bitmedi patlatın mısırları çekin pijamaları geçin tv karşısına iyi seyirler makinist başlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?