2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yorulma diye yapmışlar demek oldun dediğin gibi temizlik çıktı aradan herşeyde bi hayır vardır gece uzun be kuzum kaç film biter

Tam anlamadım bebiş üstünde olunca
Bizimki şu şekilde yenidoğan minderli ve daha çukur olan da başka bi minderli
Seninki hangisinden o fotoda?

Fundaa maşallahınızı unutmuşum ana oğul yakıosunuz

canım bizimki belirti falan olmadı direk ishal başladı ilk gün 10 kez 2. gün 15 kez sonra 20 kez yaptı.
tuvaleti köpüklü su gibi idi. kaka tahlili ile anlaşıldı.
dikkat et canım. bulaşması da elini ağza sokmasından dahi olurmuş bebekten bebeğe geçermiş özellikle sağlık ocağında dikkatli olmak lazım.
bizim 2. ay aşı vurulduk 3. gün hastalandı. zaten 2 gün kuluçka dönemi varmış. dikkat etmek lazım canım.

uyumak belirti değildir canım. bide 8 e kadar kaka normal dedi doktor.

Çok saol evet bu aralar elini yumruk yapıp sokuo ağzına habire
Sık sık sileyim elini
Bazen elinden falan öpüolar bişi diyemiom arkasından hemen siliom

Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
Oh temiz temiz maşallah tatlı bebis
Sıkıysa istediklerimi alma Paris Arda

Eki Görüntüle 863124
Oyy korktum yumruğunu yerimmmm
ömrümü yedin de doymadın kız İda ama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm

gerekirse sert erkek de olabiliriz icabındaaa
Canım ardosum depresyona girdi bu istekleri nasıl karşılayacak diye
Destek kuvvet bekliyoo, geliriz yardıma
Cook tatlısıın
Canım sağmazsan artmaz , kızın emmiyorsa sütünü sag mutlaka
günaydın annecikler
hayırlı pazarlar.....Eki Görüntüle 863395
Sizede hayırlı pazarlar tatlı bebis
Agustos bebislerinin hepsi Cook tatlı maşallah
Bilen varsa banada söylesin
Nerde öyle 2 saat 3 saat gündüz uykusu , 3 cocukta da tutturamadim

Ben ben :)
eski avatar resminde sarışın bir bebk vardı. Birde tekirğda olduğunu birleştirince hiç esmer hayal etmemiştim

Oyy maşallah Paris Arda ya , tüm resimlerde cok tatlı cikmis , ana oğul pek guzelsiniz , maşallah size

Kara kara düşünme ardacim , kvdende sizi düşünüyor iste , rahat yasayın diye
Hem bak annen de dag gibi arkanda :)

[

Fundaa maşallahınızı unutmuşum ana oğul yakıosunuz

teşekkür ederiz canımm

O
Canım ardosum depresyona girdi bu istekleri nasıl karşılayacak diye
Destek kuvvet bekliyoo, geliriz yardıma
Cook tatlısıın

ahh sorma meltem teyzesi yaa çok dertli oğlum çook

Ben ben :)
eski avatar resminde sarışın bir bebk vardı. Birde tekirğda olduğunu birleştirince hiç esmer hayal etmemiştim

ben esmer miyim yaw :44: :44: tekirdağlı değilim canım eşim buralı

Dayanamıcam ve küfür edicem kaltağın biri yine evladını öldürmüş.
Noluyo bunlara ya adamlarda yatıp yatıp çocuklarını öldürüyorlar.pislikler

Sıkıysa istediklerimi alma Paris Arda

Eki Görüntüle 863124

Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
Masallah aferim idaya şimdiden korkuyu veriyor:)
Masallah mis gibi olmus. Ne sekerler.
Kızlar İda artık sert sevilmekten hoşlanıyo. Babası bu akşam baya hırpaladı severken kıkır kıkır sesle güldü yaa Cadı kızım yiycem heryerini haberi yok
Benim kizda aynen oyle. Gecen bu kizin cani acimiyor mu dedim. Birde kolunu isirayim dedim. Cok hizli degil. Kahkaha ile gulmeye basladi. Hatta esime dedim bu cocugun cani yanmiyor. Doktora soralimmi dedim. Saçmalama dedi.
Kizlar bebek ölmemiş sadece kazada annesi yaralandığı icin hastanedelermis:)
Sevindim canim. Bir an once sagliklarina kavusurlar insallah
gerekirse sert erkek de olabiliriz icabındaaa
Yesinler o sert erkegi masallah
Canim zaten kucuk dogdular. Kucuk dogan bebekler cabuk toparlar. Birde onemli olan kilo takip cizelgesindeki kiloyu yakalamismi yakalamamis mi. Bizim ki kiz bebekler icin olan cizelge deki aralikta doktorda saglik ocagida kilosu cok iyi dediler. Bu aydan sonra daha az kilo almaya baslarlarmis. Kafana cok tokma canim benim ki ilk ay cok mama yedi 1500 kilo aldi obez olur dedi doktor verme azalt dedi. Ama cocuk acliktan agliyordu. Doktor anlamaz verme diyordu. Ama cocuk mamayi alinca sakinlesip uyuyordu. Doktorun verme dedigi hafta cocuk 40g aldi. Sonra arttir dedi. Suan ise kendi mamayida emmeyide azaltti. Iki aydir 800g aliyor. Tok odugunda zaten ne mama nede meme aliyor. Acikinca anliyorum artik ona gore besliyorum.
günaydın annecikler
hayırlı pazarlar.....Eki Görüntüle 863395
Masallah kuzucuguna canim.

Bende medele mini kullandim. Elle sagdigimda da 80mldi. Simdide ayni degismedi. Benim kanallari acti. Sut daha hizli gelir oldu bebisim emmeye basladi. Canim azda olsa doyurucu demekki yavruna yettigine gore. Ben mama 120ml veriyorum doyuyor. Benim sutum 4saatte 80ml geliyor. Doyuyor ama bence pompon varsa alma baska elinlede masaj yaparsan biraz daha cok sut geliyor.

Bakalım uçağın içinde nasıl emzircem :)
Kalabalıkta bile kaşla göz arasında hiçbiyeri açılmadan emziren
kadınlara hayranım :) Ben ne zaman denesem haydeeeee foraaaa :))

Canım ben emzirme örtüsü aldım alısverış merkezinde Park'ta her yerde cok rahat emziriyorum. Hiçbir fora da vermiyorsun tavsiye ederim

Canım kiralamaktansa medela mini al bence. Bana çok hijyenik gelmiyor bu tarz şeyleri ortak kullanmak.

Yaaa öylemi yapayım Lepistescim hmmm şimdi aklım karıştı
Zaten Tunus'ta kiralıycam ki tunusluların ne kadar pis oldukları malum
Ben de en fazla göğüse değiyor diye hijyen meselesini ikinci plana atmıştım
Medela mini de medela swingle aynı potansiyelde Sağar mı acaba
Artık emin olamıyorum
Aventi tavsiye üzerine almıştım sağan arkadaşım her 3 saatte 100 sağdığını söylemişti ben sabah en dolu olduğu vakitte 40 sağdım bugüne kadar çok canım sıkkın işe başlıcam ve çocuğuma süt depolayamıycam diye çok tedirgin oluyorum
Işe başlıcam diye baya stres oldum karnım ağrıyo kaç gündür ve şiştim resmen offf ki offf annelik ne zor

Bende medele mini kullandim. Elle sagdigimda da 80mldi. Simdide ayni degismedi. Benim kanallari acti. Sut daha hizli gelir oldu bebisim emmeye basladi. Canim azda olsa doyurucu demekki yavruna yettigine gore. Ben mama 120ml veriyorum doyuyor. Benim sutum 4saatte 80ml geliyor. Doyuyor ama bence pompon varsa alma baska elinlede masaj yaparsan biraz daha cok sut geliyor.[/QUOTE]

Canım benim süt çok hızlı akıyo kızım her emişinde boğulacak gibi oluyo süt boğazına kaçıyor
Özellikle geceleri Emerken göğüsler çok dolu oluyor doktorumuz emzirirken iyice sık göğsünün ucunu dedi
Sıkmaktan göğüslerim morardı
Bu makine iyice açıyorsa zaten hiç kullanmayayım
Pompa artı elle sağma şeklinde deneyeyim hiç olmadı bi pompa kiralar bakarım gerçekten sütüm mü az yoksa makinemden mi kaynaklı
Teşekkürler cevabın için

Kızlar mutluluktan kendimi buraya attım. İda bu gece tam olarak dönmüş bulunuyor Hatta dönmek hoşuna gitti ard arda 10 kez döndü.Sırt üstü yatarken yüzü koyun dönüveriyo Az önce yorgunluktan uyudu kaldı. Filmi bıraktık onu izledik öldük gülmekten o çabasını izlerken. Dönmek artık basit oldu sonra gidemediği için kızdı biraz sinir oldu ama yakında emeklemeye başlıycak çok hırs yaptı Yatağına yatırdım hanfendi sırt üstü uyumayacakmış yan döndü de uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…