- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.521
Anca yemek yaptık da yedik cucum. Önümüzdeki saatlere bakıcaz artık. Gelenler de İdayı görmeye geldi. Yola çıkmışlar bize doğru müsait misiniz geliyoruz dedilerDaha önceden konuşmamıştık sanırım bişey hazırlamıyım diye düşündüler. Neyse hallettik , 1 haftalık işi yarım saate sığdırdım: 1:
canim benimkininde icinde destek minderi var bebek yatar pozisyonda kaldin diye 4. aydan sonra o parca cikartilacak ve oturabilecek cocuk. emniyet kemeridw tam omuz uzerine gelecek sekilde ayarli buyudukce yukari kaldiriliyor. Eki Görüntüle 863634
Açelya ne gibi belirtiler vardı bebeğinde de rota dediler
Az önce emerken oğlum bugünün 3. Kakasını yaptı
Kıvamı su gibi diil ama hep parçacıklı normal yani
Bi de biraz fazla uyudu sanki bugün
Çık korkuom salgın var die pimpiriklendim iice
canım bizimki belirti falan olmadı direk ishal başladı ilk gün 10 kez 2. gün 15 kez sonra 20 kez yaptı.
tuvaleti köpüklü su gibi idi. kaka tahlili ile anlaşıldı.
dikkat et canım. bulaşması da elini ağza sokmasından dahi olurmuş bebekten bebeğe geçermiş özellikle sağlık ocağında dikkatli olmak lazım.
bizim 2. ay aşı vurulduk 3. gün hastalandı. zaten 2 gün kuluçka dönemi varmış. dikkat etmek lazım canım.
uyumak belirti değildir canım. bide 8 e kadar kaka normal dedi doktor.
Oh temiz temiz maşallah tatlı bebisEki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
Oyy korktum
ömrümü yedin de doymadın kız İdaama sana asla hayır diyemiyorum çünküüüüü seni çok seviyoruuummmm
Canım ardosum depresyona girdi bu istekleri nasıl karşılayacak diyegerekirse sert erkek de olabiliriz icabındaaa
Canım sağmazsan artmaz , kızın emmiyorsa sütünü sag mutlakaKizlar derdime bi care( son gunlerde kizim az emiyordu zaten, persembeden bu yana da sutum cok azaldi. Dun de esimle saglam bi tartistik gecr biraz artardi sutum, dun gece artmadi da ( mama vericem, biberon da almiyor nasi olcak bilmiyorum ( sutu nasi arttiricam deli gibi su iciyorum hurma filan da yiyorum caylari da iciyorum ama bu iki gundur faydasi yok deliricem (((
Sizede hayırlı pazarlar tatlı bebisgünaydın annecikler
hayırlı pazarlar.....Eki Görüntüle 863395
Bilen varsa banada söylesinya bu çocukların bir gecesi diğerine uymazmı tracky nin kitabını uygulamaya çalışıyorum ama kafayı yimemek üzreyim habire saatte bakıyorum o yüzden vazgeccem sanırım
sizin uykular nasıl geceleri 2 defa kalkıyor 4 ve 1 gibi normalmi acaba
asıl sorum gündüzleri gündüzleri nasıl uyuyor lar kaç ssaat uyuyup kaç kere uyutuyorsunuz nolur cevapp verinnn...,
hayal kırıklığına uğramamışsındır umarım canım:)))) daha önce buradan bi arkadaş daha beni sarışın olarak hayal ettiğini söylemişti ama unuttum şimdi kim oldgunu. :) neden öyle bir intiba bırakmışım ki acaba :44:
amin canım Allah bağışlasın onları bizlere... teşekkür ederiz güzel sözlerin için ayrıca
utandık bak şimdi amaasağ ol Zerrecm sen güzel bakmışsın ki öyle görmüşsün
alışıyor insan.
ben memlekete götürmeyi unuttum bayramda.
3 hafta kalınca mecbur kaldım.
bana da artık pompayla uğraşmak zor geliyor.
kızmın sırt üstüü yatarken yüz üstü dönmek için harcadığıı çabayaaa ölüyorummmmm yaa. :))
selam Beklebekle teyzeeben Arda.. nam-ı diğer Paris Arda :)))
bu foto mevlüdümde çekildi
Eki Görüntüle 863573
bayramda anneciğimin kollarında tavşan kostümümle :)
Eki Görüntüle 863574
kayınvalidemin isteklerini nasıl karşılayacağm diye kara kara düşünürken
Eki Görüntüle 863603
bunlar da yavuklum İda'ya verdiğim haşin ve romantik pozlar
Eki Görüntüle 863576 Eki Görüntüle 863578 Eki Görüntüle 863579
Coook az kahverengi gelmeye baslamisti ama durdu, maviş kalir belki :)
[
Fundaa maşallahınızı unutmuşum ana oğul yakıosunuz
O
Canım ardosum depresyona girdi bu istekleri nasıl karşılayacak diye
Destek kuvvet bekliyoo, geliriz yardıma
Cook tatlısıın
Ben ben :)
eski avatar resminde sarışın bir bebk vardı. Birde tekirğda olduğunu birleştirince hiç esmer hayal etmemiştim
kızmın sırt üstüü yatarken yüz üstü dönmek için harcadığıı çabayaaa ölüyorummmmm yaa. :))
Masallah aferim idaya şimdiden korkuyu veriyor:)Eki Görüntüle 863127
Biz çıpı çıpı yaptık kiiiii.....
Benim kizda aynen oyle. Gecen bu kizin cani acimiyor mu dedim. Birde kolunu isirayim dedim. Cok hizli degil. Kahkaha ile gulmeye basladi. Hatta esime dedim bu cocugun cani yanmiyor. Doktora soralimmi dedim. Saçmalama dedi.Kızlar İda artık sert sevilmekten hoşlanıyo. Babası bu akşam baya hırpaladı severken kıkır kıkır sesle güldü yaaCadı kızım yiycem heryerini haberi yok
Sevindim canim. Bir an once sagliklarina kavusurlar insallahKizlar bebek ölmemiş sadece kazada annesi yaralandığı icin hastanedelermis:)
Yesinler o sert erkegi masallahgerekirse sert erkek de olabiliriz icabındaaa
Canim zaten kucuk dogdular. Kucuk dogan bebekler cabuk toparlar. Birde onemli olan kilo takip cizelgesindeki kiloyu yakalamismi yakalamamis mi. Bizim ki kiz bebekler icin olan cizelge deki aralikta doktorda saglik ocagida kilosu cok iyi dediler. Bu aydan sonra daha az kilo almaya baslarlarmis. Kafana cok tokma canim benim ki ilk ay cok mama yedi 1500 kilo aldi obez olur dedi doktor verme azalt dedi. Ama cocuk acliktan agliyordu. Doktor anlamaz verme diyordu. Ama cocuk mamayi alinca sakinlesip uyuyordu. Doktorun verme dedigi hafta cocuk 40g aldi. Sonra arttir dedi. Suan ise kendi mamayida emmeyide azaltti. Iki aydir 800g aliyor. Tok odugunda zaten ne mama nede meme aliyor. Acikinca anliyorum artik ona gore besliyorum.Günaydın arkadaşlar.Herkeze mutlu, huzurlu pazarlar.Benim herzamanki gibi kocişkom yine işte.6 da kocamı işe gönderdim başladım tozları almaya.Akşama misafirim var.Bizim yaramaz gün içinde beni rahat bırakmazki işlerimi halledeyim.Ama gözlerim kapanıyor.Akşamdan böreği sardım dolaba attım.En azında börek,toz,süpürme işleri bitti.Fırsat bulursamda artık silerim.Bugün onları yaparken giremeyebilirim.
Canım bunların neredeyse herşeyi aynı.Doğumdada şimdidi boyları arasında 1 cm, kiloları arasındada 100 gr. fark var.Ama bana neden olması gereken kilodan fazla deyip düşündürüyorlarki.
Masallah kuzucuguna canim.günaydın annecikler
hayırlı pazarlar.....Eki Görüntüle 863395
Kızlar bi türlü karar veremedim
10 Aralık'ta işe başlıyorum
Ben de avent pompa var çok memnun kalmadım ki 200 liraya almıştım
Medela swing in çok iyi olduğunu söylüyorlar o da 300 lira
Genel de emzirmek için eve gelicem ama gün de 1 kez de olsa biberonla sağma süt vermek gerekecek
Aventle 40 cc sütüm Ancsk çıkıyor
Teyzem benim sütümün az olduğunu hangi pompayla sağarsam sağayım az çıkacağını söylüyor
Kızım henüz 3 aylık olmadı ve kilosu 6 kiloyu biraz geçiyor
Ben de sütüm az olsa bu kadar kilo alamazdı diye düşünüyorum
Acaba 300 liraya kıyıp bir de medela pompa alsam mı ne dersiniz 40 cc den fazla süt çıkartır mı acaba benden
Arkadaşımın oğlu bizden 1.5 ay büyük ve kilosu berille aynı ama arkadaşımdan sağınca sabahları 200 cc süt çıkıyor
Nasıl oluyor anlamıyorum
Bakalım uçağın içinde nasıl emzircem :)
Kalabalıkta bile kaşla göz arasında hiçbiyeri açılmadan emziren
kadınlara hayranım :) Ben ne zaman denesem haydeeeee foraaaa :))
Dayanamıcam ve küfür edicem kaltağın biri yine evladını öldürmüş.
Noluyo bunlara ya adamlarda yatıp yatıp çocuklarını öldürüyorlar.pislikler
Canım kiralamaktansa medela mini al bence. Bana çok hijyenik gelmiyor bu tarz şeyleri ortak kullanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?