2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ünv öğrencisini diyorsun sanırım.
madem öldüreceksin aldır.
nasıl bi vicdan anlamıyorum ben
edepsiz g.zekalı. bunları idam etmeli ders olsun

Evet canım onu dedim ;(

Valla CANIM benımki medela swıng sabahları 240 sağıyordum bu sabah 180 e düştü. Gun. İçinde 3 saatte bşr 100 cc Sanırım artık sütüm azalıyor;(
Elinde varsa bence bidaha alma sanırım bu sağma olayı makinelerde değil bizim sütlerle alakalı ablamın Avent Manuel vardı şakır şakır akıyordu valla dolap süt stoklarıyla doluydu. Benimki gıdın gıdım dalmıyor öle stok falan hayal.
ÖnumuZdekş ay artık bende süt klmıcak gibi geliyor.
CANIM iş içinde üzülme bende haftaya başlıyorum herhalde ondan stresten azaldı sütüm. Naplım öle böyle büyü ekler AllahtN mama vAr. Çok şükür.

Oyy maşallah idoşuma yaaen kral filmi geçer bunlar yirim ya Oyy bide Popişi dönüp yan yatmış yirim ben senin poponu idoşum

Slm kizlar ne yapiyorsunuz ne ediyorsunuz masaldan hic bakamiyorum sizlere...8 gundur kan kusturdu masal banaa allahim nasil bir huy degisikligi gucum bitti artik. Hic susmuyor sustugu anlarda kucagmda olmak istiyor onunla konusayim istiyorrrr suba demisti buyune atagi die nezaman bu atagi atlatacagiz cok mrk ediorum. Dun kizimn kuzenin dogum gunu vardi burger kingde millet bisey oluo sandi bir aglamak olamaz oyle birsey sanki etini bukmussun gibi .. neymis cocuklar bagrisio onlara bakiordu birden agiz acto sonra susti gene devam etti hem3n kactik ordan eve geldik konustim kizimla nasil siritio maymun... kv biraktm bugin arkadasimin nenek mevluti vardi cok aglams mahfoldu gozleri kizarms ben geldim siritio bana :)) bani cok duskun oldu dicem ama bu kadar olurmu aklm almadi

Allahim o ayagindakiler yoksa Ugg mu? Yerim onu ben.

Ben oglumu hala tulumlardan cikaramadim yahuu.

kızlar ya biliyorum şimdi benm sıkıntı dedğim şey size komik geleck ama benm için gerçekten sıkıntı.biliyosunuz bebeğim parmak emiyordu hatta bazılarnz bırak emsin demişti.geçenlerde hemşire bi arkadaş da bırak emsin dedi parmak emiyo dediğimde sonra parmağını nasıl emdiğini görünce sen bunu muhakkak bıraktır dedi. benmki parmağını resmen yiyor. aç kalıyor desem hayır 6 kilo 300 gr. ve emdiğini kusuyor.açlıktan değil bildiğin alışkanlık oldu. nerdeyse 2 haftadır bebeğimin ağlama sesine değil parmak emme sesine uyanıyorum.her fırsatta parmağı ağzında.gecede muhtemelen uyanıp uyanıp parmağını emiyor ve tekrar uyuyakalıyor. parmağını çıkardığımda bazen parmak derisi kırışmış oluyo.hani çok suda kalınca olur ya öyle.şuanda kızım uyuyor ve ben onun başınd bekleyip sürekli elini ağzımdan çıkarıyorum. ve işin kötüsü ben bu çocuğu böyle bakıcıya bırakıp nasıl gitcem bakıcının işine gelir benm kızın ağzına koy parmağını saatlerce gıkı çıkmayacak.bana bi çaree....

Allahim o ayagindakiler yoksa Ugg mu? Yerim onu ben.

Ben oglumu hala tulumlardan cikaramadim yahuu.

Evet canim, biraz buyuk ama (1 yas icin) ayagindan dusmuyor hic bilekleri ve icinin pofuduk olmasi iyi tutuyor ayagi da. Benim kizim zaten ayakkabilari hemen atar ayagindan, bunlari atamiyor. Bir kac renk de Tods almistim onlardan birisini Izmir kemeraltinda ativermis ayagindan cok uzuldum, diger tekini de arabama asicam artik :)

Yok yok ida tam toto isirmalik oldu soyluyorumda dinleyen yok :)

Benimki su sekilde;

Hastahane cikisindan itibaren bu sekilde kullaniyorum, zaten alirken iyice tarif etmislerdi. Poposunun geldigi minder baya dolgulu beli boslukta kalmiyor agirligi omurgaya vermiyor, bebek yatar pozisyonda kaliyor icinde. Zaten oto koltuguda dik durmuyor suanda. Ben anlatildigi sekilde emniyetli bir sekilde yatirip kemerlerini baglayinca kizim hemen uyuyor, kendini sarmalanmis hissediyor icinde. Ama diger cocuklari oto koltuklarinin icinde genis genis takiliyor gorunce icime bir kurt dusmustu ama meger onlar oto koltugu degilmis :)

Son düzenleme:

O zaman Tods lu resmini de istiyoruz.

Bu arada kizin topicin ikoncan i ilan ediyorum :)

Arkadaslar bakici fikrine kendinizi nasil alistirdiniz, ben ucretsiz izin alacagim mayista baslayacagim ama simdiden stres basti, gece uyuyamiyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerde cok optuler diye kafayi yedim, arabada agladim. Ben nasil bakiciya birakacam ya...

Buu konuda bende cok bunalimim bu fikre alisamicam annemin kucagina bile vermek istemiyorum. Kizimi paylasiyormusum gibi geliyor bende ucretsizdeyim 4 ay kaldi. Isten cikarsinlar diye dua ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.

ben hala alıştıramadım canm geçen yemek yaparken komşuya bıraktım alıştırayım kendimi dedim sadece 5 dk sonra aradım komşu getirdi. Allah yardımcımız olsun

Allah helal sut emmisi ile karsilastirsin. Tanidik referansi ile aramaya calis eve kamera koy. Annen kayinvaliden var ise yarim gun kadar onlar gelsinler.

Sana boyle rahat rahat soyluyorum da biz de bakici opsiyonumuzu eledik.

Bende hazirana kadar izindeyim ama sanki zaman cok hizli akiyor, dusununce cok panik oluyorum ilk haftalar cok zorlanacagiz ama sonra alisacagiz mecbur. Ben kizimi krese verecegim, sabahin korunde evinden cikacak aksam gelecek yavrum

Bizim cabalarimiz dun sonuc verdi ve donduk :) sonrada noldu die saskin bi surat oluyo cok tatli :)))

ayyyy. hayırlı olsun canımm. darısıı da bizee inş. dönsede rahatlasakkk.. yoksaa çok sinr yapıyr çoook.. bu boyda bu sinir bünyeye zarralıı :)

canım emzik vermeye çalışsan belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…