- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #61.541
ünv öğrencisini diyorsun sanırım.
madem öldüreceksin aldır.
nasıl bi vicdan anlamıyorum ben
edepsiz g.zekalı. bunları idam etmeli ders olsun
Yaaa öylemi yapayım Lepistescim hmmm şimdi aklım karıştı
Zaten Tunus'ta kiralıycam ki tunusluların ne kadar pis oldukları malum
Ben de en fazla göğüse değiyor diye hijyen meselesini ikinci plana atmıştım
Medela mini de medela swingle aynı potansiyelde Sağar mı acaba
Artık emin olamıyorum
Aventi tavsiye üzerine almıştım sağan arkadaşım her 3 saatte 100 sağdığını söylemişti ben sabah en dolu olduğu vakitte 40 sağdım bugüne kadar çok canım sıkkın işe başlıcam ve çocuğuma süt depolayamıycam diye çok tedirgin oluyorum
Işe başlıcam diye baya stres oldum karnım ağrıyo kaç gündür ve şiştim resmen offf ki offf annelik ne zor
Kızlar mutluluktan kendimi buraya attım. İda bu gece tam olarak dönmüş bulunuyorHatta dönmek hoşuna gitti ard arda 10 kez döndü.Sırt üstü yatarken yüzü koyun dönüveriyo Az önce yorgunluktan uyudu kaldı. Filmi bıraktık onu izledik öldük gülmekten o çabasını izlerken. Dönmek artık basit oldu sonra gidemediği için kızdı biraz sinir oldu ama yakında emeklemeye başlıycak çok hırs yaptı Yatağına yatırdım hanfendi sırt üstü uyumayacakmış yan döndü de uyudu
Arada kaynadi mi bu yaw((
Oyy maşallah idoşuma yaaen kral filmi geçer bunlar yirim ya Oyy bide Popişi dönüp yan yatmış yirim ben senin poponu idoşum
canim benimkininde icinde destek minderi var bebek yatar pozisyonda kaldin diye 4. aydan sonra o parca cikartilacak ve oturabilecek cocuk. emniyet kemeridw tam omuz uzerine gelecek sekilde ayarli buyudukce yukari kaldiriliyor. Eki Görüntüle 863634
Allahim o ayagindakiler yoksa Ugg mu? Yerim onu ben.
Ben oglumu hala tulumlardan cikaramadim yahuu.
Kızlar mutluluktan kendimi buraya attım. İda bu gece tam olarak dönmüş bulunuyorHatta dönmek hoşuna gitti ard arda 10 kez döndü.Sırt üstü yatarken yüzü koyun dönüveriyo Az önce yorgunluktan uyudu kaldı. Filmi bıraktık onu izledik öldük gülmekten o çabasını izlerken. Dönmek artık basit oldu sonra gidemediği için kızdı biraz sinir oldu ama yakında emeklemeye başlıycak çok hırs yaptı Yatağına yatırdım hanfendi sırt üstü uyumayacakmış yan döndü de uyudu
Eki Görüntüle 863639 Eki Görüntüle 863640
Tam anlamadım bebiş üstünde olunca
Bizimki şu şekilde yenidoğan minderli ve daha çukur olan da başka bi minderli
Seninki hangisinden o fotoda?
Fundaa maşallahınızı unutmuşum ana oğul yakıosunuz
Evet canim, biraz buyuk ama (1 yas icin) ayagindan dusmuyor hic bilekleri ve icinin pofuduk olmasi iyi tutuyor ayagi da. Benim kizim zaten ayakkabilari hemen atar ayagindan, bunlari atamiyor. Bir kac renk de Tods almistim onlardan birisini Izmir kemeraltinda ativermis ayagindan cok uzuldum, diger tekini de arabama asicam artik :)
Arkadaslar bakici fikrine kendinizi nasil alistirdiniz, ben ucretsiz izin alacagim mayista baslayacagim ama simdiden stres basti, gece uyuyamiyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerde cok optuler diye kafayi yedim, arabada agladim. Ben nasil bakiciya birakacam ya...
Arkadaslar bakici fikrine kendinizi nasil alistirdiniz, ben ucretsiz izin alacagim mayista baslayacagim ama simdiden stres basti, gece uyuyamiyorum. Gecenlerde kayinvalidemlerde cok optuler diye kafayi yedim, arabada agladim. Ben nasil bakiciya birakacam ya...
O zaman Tods lu resmini de istiyoruz.
Bu arada kizin topicin ikoncan i ilan ediyorum :)
Yok yok ida tam toto isirmalik oldu soyluyorumda dinleyen yok :)
Bizim cabalarimiz dun sonuc verdi ve donduk :) sonrada noldu die saskin bi surat oluyo cok tatli :)))
kızlar ya biliyorum şimdi benm sıkıntı dedğim şey size komik geleck ama benm için gerçekten sıkıntı.biliyosunuz bebeğim parmak emiyordu hatta bazılarnz bırak emsin demişti.geçenlerde hemşire bi arkadaş da bırak emsin dedi parmak emiyo dediğimde sonra parmağını nasıl emdiğini görünce sen bunu muhakkak bıraktır dedi. benmki parmağını resmen yiyor. aç kalıyor desem hayır 6 kilo 300 gr. ve emdiğini kusuyor.açlıktan değil bildiğin alışkanlık oldu. nerdeyse 2 haftadır bebeğimin ağlama sesine değil parmak emme sesine uyanıyorum.her fırsatta parmağı ağzında.gecede muhtemelen uyanıp uyanıp parmağını emiyor ve tekrar uyuyakalıyor. parmağını çıkardığımda bazen parmak derisi kırışmış oluyo.hani çok suda kalınca olur ya öyle.şuanda kızım uyuyor ve ben onun başınd bekleyip sürekli elini ağzımdan çıkarıyorum. ve işin kötüsü ben bu çocuğu böyle bakıcıya bırakıp nasıl gitcem bakıcının işine gelir benm kızın ağzına koy parmağını saatlerce gıkı çıkmayacak.bana bi çaree....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?