2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Posta koymaya başladı Cucu dikkat ettin mi

Abee bütün kızanlar birbirini mi bulmuş be ya :))

Ee süper Sarıyer sen gelirsin o zaman istanbula :))

valla öle oldu beyaa geliyom tabi parmişim gelince görüşelimm sen hangi semttesin

Evet Cucum o süt ya gelecek ya gelecek

Anaaa biz yazın Erdeğe 1-2 kez gidiyoruz. Bkarsın karşılaşırız cucum

demee kızz harikaa turanlara uğra mutlaka ocakları biliyosundur ordan 9 km saklıcennetinş geldiğinde bizde orda oluruz kuzumm kızanlar kaynaşırr:13:

ne sert erkeklere damatlara denk geldii beyaa kaldırmasın beni ayağaa diyo valla onun halısı varsa benimde var diyo güneşi attırmasın kafasına dioooo

kızlar kapıma 3 hemşire geldi elinde aşı ile. bebeğiniz varsa aşılamamız lazım suriyelilerden hastalık bulaşıyor dedi. bi an böyle birşey duyunca afalladım. yaptırmadım.. aşı erimişmidir erimemiş midir. sahte hemşiremidir nedir. ben sağlık ocağına gelirim dedim. sağlık ocaklarında yapılmıyor samandıraya gelin dedi.. siz ne yaptınız size de geldiler mi?

Kurabiyerde İlker ali'de çok güzel. allah kabul etsin canım mevlüdünüzü
Canım bana bu şekilde gelen olmadı ama gelseydide bende senin gibi düşünür yaptırmazdım. Bence doğru olanı yapmışsın.
Posta koymaya başladı Cucu dikkat ettin mi
etmemmi kuzum başta gülüm balım şöledir böledir oldumu şimdii damattt

Sevdiceğini kıskanır benim oğlum. ama şimdi kafaya gelecek güneşi duyunca yumuşadı biraz, bi yere giderken haber falan verse fena olmaz yani diyor

Chennn çok tatlı senin bızdık oğlun!

Canım benim oğlum akşam 8 sabah 6 uyuyor. Gün içinde iyi emmemişse 4 gibi kendisi uyanıyor emzirip yatiriyorum daliyor hemen. 3 aydan beri böyleyiz.

Zararlıymış ben hiç açmıyorum. Akşam eşimle leylayla mecnunu izliyoruz o ara uyaniksa sırtını ceviriyoruz zaten uyku saatine yakın oluyor emip uyuyor.
Gittiğimiz yerlerde de kapatmalarini rica ediyorum yok izliyorlarsa gene arkasini ceviriyorum. Şimdilik kucaktalar kolay şu an ama emeklerken yürürken zor olacak...

Hahahaha

Ben de kel kalacam çok dökülüyor benim de (
Bi serum var evde eşime almıştım ama emzirirken ve hamileyken kullanmayın yazıyor.

Allah kabul etsin canım İlker Ali'yi kurabiye arasına koyup yiyebiliyor muyuz ??

Saklıcennet diye bulamadım sanırım ama artık saklısını da buluruz cennetini de evelallah orda 2 huri varken cennet bulunmaz mı:))

kurabiyelerde çok güzel ama ilker ali sollar çok tatlı maşallah

en iyisini yapmışsın canım bende güvenemezdim açıkcası en iyisi sağlık ocağından bilgi almak

biz hataydayız...burada yoğun oldukları için yapıldı..bir ay sonra tekrarı var..malesef doğru,yaptırmak iyi olabilir..neyle karşılaşacğımızı bilmiyoruz çünkü..suriyeliler her yere dağılıyor...

etmemmi kuzum başta gülüm balım şöledir böledir oldumu şimdii damattt

kızlar kızıma elbise giydirdim komik olduu valla
Eki Görüntüle 867097 bu selim için ayağını denk al msjı var

Eki Görüntüle 867098 Eki Görüntüle 867099 Eki Görüntüle 867100

Kız neresi komik ay çok yakışmış ama yaaa. Hele saçlara zaten bitiyodum maşallah 1 yaşında bebek gibi saçları var pankçı kızım benim. Elbise daha sık giydirmelisin hanım hanımcık bir kurabiye tam cimcime kız valla kelimeler kıfayetsiz kaldı cidden çok beğendim maşallah kuzuma

kız benim tabirim saklı cennet 3 dağ arasında kalmış bi ova önü deniz
aynen huriler yanımızdayken bize heryer cennet:) işte turanköyden bikaçkare

bak sen kıskansında öle yumruğu halıya falan vurmasın yanee kızanımda üzüldüü niye böle yapıyo dioo aaa şimdiden kısıtlama yarın öbürgün çalıştırmazda kızanımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…